Jihadistische familie onder vuur in Arnhem

Screenshot_28

Alle zonen zijn naar het front vertrokken.
Er blijkt een jihadisten-familie te wonen in Arnhem. De Telegraaf heeft vandaag een interessant artikel gepubliceerd over deze extremisten, die in de gaten worden gehouden door de politie.

De Arnhemse wijken Malburgen en Presikhaaf zijn jachtvelden geworden voor jihadronselaars. Complete families zijn in de greep van de Heilige Oorlog. Zoals het gezin El A., dat drie jihadzoons telt: eentje vecht er in Syrië, twee werden onderweg naar het front onderschept door justitie en de geheime dienst AIVD. Een ’jihadgezin’ uit Arnhem ligt op de korrel van de AIVD, politie en justitie. Eén broer loopt al maanden in Syrië met een Kalasjnikov-geweer.

Twee andere broers zijn onlangs opgepakt toen ze naar Syrië probeerden te reizen. Gelukkig zijn ze tegengehouden, waardoor ze geen misdaden tegen de menselijkheid kunnen plegen in dat land.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Jihadistische familie onder vuur in Arnhem

 1. Martha N zegt:

  Had ik gisteren al gelezen, ik zou zeggen UIT Nederland wanneer ze daar zo graag gaan vechten, alweer een zorg minden en niet meer erin, paspoort vervallen verklaard. Ach jeetje weer voer voor advocaten die wij betalen, nergens is bekend HOEVEEL de z.g. prodeo kosten bedragen, U zult ervan omvallen..!

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Maar het gedrag van deze familie heeft niets te maken met de islam..

  toch?

  Like

 3. Trucker zegt:

  De million dollar question is : waarom houden ze het tuig tegen ?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Daar schrik ik niet meer van!Het is wel zot.
  http://twitpic.com/dmdk2l/full

  Like

 5. Niet alleen doet Nederland hier niets aan, ze verwelkomen de extremisten die terugkomen hier weer met open armen!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wie beweert er nou eigenlijk, dat “iedereen hetzelfde wil voor zijn kinderen?” Onder gelijkgestemden is dat al niet het geval, laat staan in het geval van totaal verschillende culturen!
  Wie de islamitische cultuur ook maar een béétje oplettend gadegeslagen heeft kan al weten dat er maar al te vaak niet eens sprake is van liefde voor kinderen (waar mogelijk onvoorwaardelijk) zoals wij dat kennen, dat kinderen niet zelden als onderdeeltjes van de groepscultuur en werktuigjes van Allah worden gezien. Dus nogal logisch, dat moeders -voor zover die er althans wat in te vertellen hebben; ik weet dat nog niet zo zeker- hun zonen even vrolijk de Jihad in sturen als hun dochters naar de huwelijkse slachtbank; persoonlijk zie ik dat hélemaal vóór me.
  Echt, volgens mij moet je, ook als buitenstaander, werkelijk geen syllabe van de moslimcultuur afweten om je dààr niets bij te kunnen voorstellen. Wat zijn de meeste goedmensen in zulke opzichten toch een lachertje!
  Alleen, inderdaad, van dat tegenhouden zie ik het nut niet: Lekker laten gaan! Alleen dan wèl papieren innemen en de deur op die manier achter ze dicht smijten; vlotte oplossing van alle problemen!
  Ik geef toe, daar ís natuurlijk een béétje politieke incorrectie voor nodig, als je het tenminste per sé zo noemen wilt…..

  Like

 7. luckybee zegt:

  Stuur de hele vamilie terug naar Turkije of Marokko, dan zijn ze weer thuis.

  Like

 8. Herman Moded zegt:

  Lekker he, zulke cultuurverrijkers!! Mede mogelijk gemaakt van uw belastinggeld. Tel daarbij dat eigenlijk al die muzzelmannen en -vrouwen op het niveau van betreffende familie rondzweven en je kan op je vingers natellen dat het hier in Nederland en eigenlijk geheel West-Europa gigantisch uit de klauwen gaat lopen.

  Waar zijn de politici om deze mensen te veroordelen? Of is dit allemaal oke en is het voor ons slechts een kwestie van wennen?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hoe zat het nou ook weer…effe denken. Iemand die als burger van Nederland in VREEMDE KRIJGSDIENT treed VERLIEST zijn NEDERLANDERSCHAP. Voorbeeld met name voor de Partij van de Allahtonen, DIE NEDERLANDERS die in de Internationale Brigade vochten tegen generaal Franco tijdens de Spaanse Burgeroorlog! Hoe duidelijk moet men het dan nog hebben..o wacht…HAATBAARDEN en aanhang zijn DIKKE VRINDEN met de PvdA, nou dan zal het WEL WEER MOGEN! En verdomme, de VVD, CDA, D66, CU, zullen het wel slikken als voor deze RELIFANATEN UITZONDERING wordt gemaakt! KOTS!

  Like

  • treintrien zegt:

   Tom, dit verhaal zou kloppen als ze voor assad zouden gaan vechten, paradoxaal genoeg. Een terroristische groepering is nou eenmaal geen krijgsdienst. Er is geen ander land waarvoor ze gaan vechten.
   Nou kan die wet natuurlijk zomaar veranderen ;), zodat je ook je paspoort kwijtraakt als je voor de terroristen aan de gang gaat in welk islamitisch hellhole dan ook. Maar ik denk zomaar dat dat niet gaat gebeuren. (iets met stemvee en exponentiele groei).

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja, beste Tom, het is volstrekt duidelijk wie er in dit land in alle opzichten gefaciliteerd worden. Wij, nietswaardige blanke slaven, moeten onze mond houden en dienen alleen maar als kaalpluk-vee.
   Rampzalig dat die rooien zich OVERAL diep hebben ingenesteld.
   We krijgen die communistische schurken alleen maar weg als het hele volk oprukt om een eind aan de terreur te maken en dat zie ik nog niet gebeuren.

   Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  …loopt al maanden in Syrië met een Kalasjnikov-geweer…
  En dat noemen ze bij de Telegraaf nieuws?
  Alstie er nog mee rondloopt mag dat een wonder heten.
  De vraag is of die allahschreeuwer er ook mee schiet.
  Mijn advies aan al die zgn “jihadisten” luidt: verdwijn allemaal naar dat al-Qaïda-wespennest,
  zoveel te meer RUST hebben we hier.

  Like

 11. Jan zegt:

  “Jihadistische familie onder vuur in Arnhem”

  Dit wil ik graag LETTERLIJK zien!

  Overigens is het mij steeds weer een raadsel als ik al die gestoorden, ook wel moslims genoemd, zie, die gerust moegen oproepen anderen te vermoorden terwijl die dimmie %^%$$$@##% regering direct met Verhaftung dreigt en gulag als iemand het waagt te vertellen wat islam inhoudt en wat het doel is, dan heet dit ineens hetze of fobie.

  Waarom bedenkt een socialist nooit eens dat als je iets weggeeft aan die tapijtvreters, je minder overhoudt? Dus steeds minder vrijheid en dat hun sinterklaasakties niets te maken hebben met ‘respekt’ voor een ander.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Wat is ons land veranderd, niets is meer zoals het was, angst, overheersing, schelden, inbraken, moorden, verplichte huwelijken, uitkeringen, uitbuitingen, bedreigingen, aanslag op ons welzijn, aanslag op onze portemonnee, aanslag op onze vrije uitlatingen, straks een aanslag op onze kleding, onze godsdienst, op onze taal, eigenlijk op alles waarmee we zijn opgegroeid. Er is maar een partij die ons kan redden van de ondergang, stem op onze Geert, stem op onze VRIJHEID!!!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Nog even wat, ik las op internet dat Geert in het leven geroepen is om ons een rad voor de ogen te draaien, laat je geen zand in de ogen strooien, wie wil er leven zoals Geert??? Laat je niet beïnvloeden door die raddraaiers, er is niemand zoals Geert, hij riskeert zijn leven voor ons, dat doe je echt niet voor komedie, vergeet dat NOOIT!

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Laten we met de pet rondgaan voor familieleden die geen geld hebben voor een bus, trein of tram-kaartje, èn een enkele reis ticket voor het vliegtuig natuurlijk!

  Enkele reis, goede reis en het heilige kruis na!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s