Obama’s Chinese bluf

Screenshot_15

(Door: vederso)

(Een rondje langs de velden of: de laatste druppel Amerikaanse invloed staat op het spel).

Eerst geeft David Solvay de Amerikaanse president ervan langs in een lang artikel op PJMedia en daarna doet Victor Davis Hanson het nog eens dunnetjes over en “Hilversum” denkt nog steeds dat Obama geweldig is. Daniel Greenfield heeft de huidige Amerikaanse president allang slechter genoemd dan Jimmy Carter. Slechter kan bijna niet en als gevolg van het spelletje Stratego van Kerry in Genève hebben we nu een volgende ronde in de Chinese Zee. Het schijnt zo te zijn dat Kerry niet wist dat Noord-Korea in het bezit is van kernwapens. Vast en zeker weet hij het nu wel. Hemel, we zijn overgeleverd aan een stelletje nitwits in Washington en in Brussel en in  Den Haag is het niet veel beter. Precies nu het er op aankomt, is Obama volgens Greenfield geen JFK.

Greenfield: Het Aziatische gedoe (China) is een zeer gevaarlijk spel aan het worden (Greenfield heeft dit hiervoor met de Cuba-crisis vergeleken). Dat is hoe oorlogsspelen zijn. Maar het is een spel dat we vroeg of laat  moeten spelen of toestaan ​dat ​Azië dezelfde weg opgaat als Oost-Europa in de jaren veertig.

China is alleen in naam communistisch. Maar dat betekent niet dat we het kunnen negeren. Obama heeft overal elders de Amerikaanse invloed afgestaan​​, terwijl hij zich vastklampt aan de Aziatische as. Hij heeft Rusland haar invloed laten vergroten in haar oude Warschaupact-gebieden en geeft Iran een blanco cheque voor het terroriseren van het Midden-Oosten. De tirannieën van links (zijn die er dan?, vragen ze verbaasd in “Hilversum”) hebben de vrije hand in Zuid-Amerika nu Obama de hand heeft geschud met Raul Castro en Hugo Chavez en in het Falklandconflict de kant gekozen heeft van Argentinië tegen het Verenigd Koninkrijk.

Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.

(of, mot je nog peultjes?)

Door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Azië, China, Obama, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Obama’s Chinese bluf

 1. Republikein zegt:

  Overigens, Oblabla naait ons een oor aan, in China worden mensenrechten ook met handen en voeten getreden!

  Like

 2. Jan zegt:

  Kerry: N. Korea ‘Potentially’ Having Nuke Would Be ‘Unacceptable’
  Secretary of State John Kerry told ABC News in an interview that North Korea “potentially” having a nuclear weapon would be “even more unacceptable.” North Korea first tested its nuclear weapons capabilities in 2006 and had a more successful test in 2009. The country’s most recent nuclear test was earlier this year.
  http://www.weeklystandard.com/blogs/kerry-n-korea-potentially-having-nuke-would-be-unacceptable_770924.html

  Dit interview geeft duidelijk de smerige rol aan die de media speelt. In plaats van Kerry met zijn achterlijkheid te confronteren laat zij zich de propagandashit van deze landverrader aanleunen of verdoezeld deze willens en wetens.

  Like

 3. Pieter Nokkio zegt:

  En deze domme laml.. was nog deze eeuw presidentskandidaat?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Vederso, één klein vraagje dat onweerstaanbaar bij mij naar boven kwam: U stelt: China is alleen in naam communistisch en waarschijnlijk is het ook zo, dat het vrije markt-mechanisme er inmiddels weer voldoende p gang gekomen is óm dit te kunnen stellen. Ik zou U echter wel willen vragen: hoe plaatst U in dat geval dan de één kind-politiek?
  Die is in mijn ogen namelijk zo rigoureus en dwingend, dat zij slechts thuis hoort in een totalitair systeem. Nu weet ik wel, dat totalitaire systemen zowel links als rechts kunnen zijn, maar ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van een RECHTS-totalitair systeem, dat in zó dwingende mate geboortebeperking oplegt en openlijk op grote schaal abortus propageert; naar mijn bescheiden mening is dat tóch meer iets van extreem-links, oftewel: het communisme, dat dan ook nog met droge ogen durft te beweren dat abortus “goed” zou zijn voor de vrouw.
  Het zou interessant zijn om te lezen, hoe U dit verschijnsel plaatst.

  Like

  • Vederso zegt:

   Met Mao heeft China een communistisch verleden en de één-kind politiek stamt nog uit die tijd toen elk regime op z’n vingers kon natellen dat een toekomstige overbevolking een echt probleem dreigde te worden. Al die mensen willen wel worden gevoed. De pro-life discussie is er als eerst dit probleem is opgelost, zullen ze hebben gedacht. Dat die politiek wreed en onrechtvaardig kan uitpakken, is een andere kwestie. Maar aan “”Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, had het regime geen boodschap.,

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik vermoedde dus al, dat dit als een laatste, onversneden communistisch overblijfsel kan worden gezien.
    Hartelijk dank voor uw reactie.

    Like

 5. Jean zegt:

  Die zwarte in dat witte huis kan niet verder zakken want hij ligt al op de bodem en onder hem ligt die achterlijke levensgevaarlijke
  Kerry, 2 creaturen die samen met de schijnheilige drievuldigheid in dat EU gedrocht de hele westerse wereld en beschaving aan ’t vernietigen zijn.
  Het wordt hoogtijd dat we die misdadigers ter verantwoording roepen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Jimmy Carter, nog niet zo lang terug op plaats 1 wat slechtste president ooit betreft, noemt Obama een incompetente mislukkeling

  EPIC FAIL: Now JIMMY CARTER is calling Obama an incompetent loser
  It’s been a disastrous couple of weeks for President Barack Obama. His signature legislation, the Patient Protection and Affordable Care Act, is a slow-motion train wreck. His poll numbers have tanked.
  Now, things have gotten so bad for Obama that former president Jimmy Carter has called President Obama incompetent in the family-friendly pages of Parade magazine.
  “He’s done the best he could under the circumstances,” Carter said of Obama in an interviewed published on Thursday. “His major accomplishment was Obamacare, and the implementation of it now is questionable at best.” (RELATED: Jimmy Carter: America no longer has a functioning democracy)
  http://dailycaller.com/2013/11/02/epic-fail-now-jimmy-carter-is-calling-obama-an-incompetent-loser/#ixzz339R1Oi2j

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s