Adri Duivelamlul voor, want PVV was tegen

Screenshot_19

Adri Duivesteijn, ook PvdA….

Maandenlang is er naar ‘De Nacht Draai van Duivesteijn’ toegewerkt. De MinWonen Blok had z’n grote plan voor huizen en van die dingen wat bijgeschaafd en boterzachte toezeggingen gedaan, de vergadering gisteravond in de Senaat werd meerdere malen tot grote ergernis van iedereen met een klein beetje leven geschorst en het was midden in de nacht toen het hele circus dan eindelijk een keertje afgelopen was. Iets eerder, om vijf voor twaalf om precies te zijn, had senator Adri Duijvesteijn dan zijn langverwachte draai (alhoewel u het zo niet mag noemen van Adri) gemaakt.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Adri Duivelamlul voor, want PVV was tegen

 1. Monalisa zegt:

  ik vond deze reactie wel luik,
  A3 Duivesteijn
  Wie noemt zijn kind nou naar een Duitse snelweg?
  Nou, ga maar snel weg dan.

  Like

 2. Martha zegt:

  Woonakkoord, pensioenakkoord en het kabinet kan rustig
  Kerst gaan vieren.

  Het is om gek van te worden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Da’s nog eens origineel! Zijn eigen achterban laten vallen als een baksteen, omdat-ie anders met de PVV ‘mee zou moeten gaan…..!’
  Nou, als die nog een beetje hersens hebben, weten ze op wie ze de volgende keer moeten stemmen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  senator Adri Duijvesteijn …..een linkse huichelaar, we hadden niet anders verwacht.
  Veel geschreeuw maar als puntje bij paaltje komt……..Ach ja he, hij is tenslotte links.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Iedereen heeft een prijs. Dit is een term die je bij Amerikaans worstelen hoort, maar ook bij die Duijvesteijn past. Als puntje bij paaltje komt kiest deze PvdA er toch voor zijn eigen partij. Iedere keer als het kabinet in gevaar komt, weet ik al van tevoren dat ze net zolang zullen wurmen en draaien totdat er weer niets aan de hand is. Alhoewel; U en ik worden dan steeds meer de pineut.
  Al moesten Rutte en Samson een contract met de Duivel afsluiten, met als tegenprestatie hun ziel,
  dan zouden ze dit zeker niet nalaten om eeuwig aan de macht te blijven. Tja, als het zo moet gaan…Tegen de bierkaai kun je niet vechten. En ook niet tegen die fraudegevoelige stemmachines die bij de komende verkiezingen weer terugkomen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLjohn: 21.59. uur, op 18/12. Inderdaad, de coalitie is belangrijker, dan het belang voor ons burgers van Nederland John. En hup, weer een lastenverzwaring erbij. Marx Rutte kan tevreden naar zijn lange neus kijken!

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Door het GEKLOOT van A.D. afgelopen nacht(kan die naam niet meer uit m’n keyboard krijgen)gaan de huren straks weer omhoog, omdat grootverdienende verhuurders hun verlies goedgemaakt willen zien. En dat terwijl we nog steeds in een crisis zitten en andere lasten ook alleen maar blijven stijgen.
  Huurders van Nederland: breng je LUIE REET eens een keer in beweging, godverdomme!
  http://tinyurl.com/l6ybbz4

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Iedereen weer met de mond vol tanden? Writersblock..???
  Het is om ZIEK van te worden van de slappe houding van de meesten in
  dit politiek correcte hoofddoekeneldorado.
  En da’s nog niet eens alles: die nitwit R.Paping van de woonbond kan niks anders verzinnen
  dan hetgeen ik al aangaf in 18-12, 23:04.
  Tijd voor een landelijke huurSTAKING. De euries groeien niet aan de bomen.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik zag gisteren op tv een item over een gezin waarvan de vader zijn baan had verloren en dat geen woning meer had. Het gezin kon de huur niet meer betalen.
  Die mensen waren afhankelijk geworden van ‘opvang’.
  Soms is het alleen maar mogelijk om slechts ‘nachtopvang’ te krijgen; wat een land is dit toch geworden!
  Ik vroeg me meteen af hoe het nou toch komt dat er nooit islamitische gezinnen op straat worden gezet; al dan niet ‘in naam des konings’!

  Maar… niet getreurd: ‘we’ zien het weer helemaal zitten, las ik!
  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/22152590/__Consumentenvertrouwen_weer_gestegen__.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 11.28. uur. U zegt: ” Ik vroeg mij af hoe het nou toch komt dat er nooit islamitische gezinnen op straat worden gezet; al dan niet “in naam des konings”. Tja, dat komt omdat dan de goedmensen, en de rest van “de rode kerk”, gelijk in actie komen en al hardop DISCRIMINATIE roepen! En onze eigen bevolking, ach beste Tistochwat, dat interesseert ze geen moer!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat is het toch een gore oogverblinderij, hè, dat soort berichten, zoals in jouw link, bedoel ik.
   Het lijkt wel journalistiek uit het voormalige Oostblok!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 december 2013 om 13:31

    Overal in de rooie media wordt de ellende gesust; alles is positief, leuk, gezellig en “hela hola hup faldera!” (dat bedoelde je toch?)
    Iedereen is happy en volijk als je alle linkse nieuwsberichten, stompzinnige manipulerende tv programma’s, en reclames mag geloven.

    Like

   • Monalisa zegt:

    zelf op de telegraaf kan je niks plaatsen, alleen die eurovielen hebben ook daar het monopoly.

    Like

  • Monalisa zegt:

   In Nederland is er een discussie dat werkgevers baat hebben bij goedkope arbeidskrachten uit het voormalig Oostblok zoals Polen, Roemenen, Bulgaren en straks wellicht nog honderdduizenden Albanezen en Oekraïners.
   ————————————
   De werkgevers zullen het grotendeels ontkennen en enkele anderen zullen beamen dat we daarmee op de weg zijn naar de totale ondergang van het ondernemersklimaat.
   ———————————————
   Het volgende probleem doet zijn intrede en wel op een redelijk korte termijn van pakweg vijf jaar. Door de toename van arbeidsmigranten worden veelal de duurdere, van oorsprong Nederlandse werknemers, van de arbeidsmarkt verdrongen. Vaststaand feit is dat we nu al door de verdringing op de arbeidsmarkt bijna 750.000 arbeids- welwillende thuis met een uitkering hebben zitten.
   ————————————————-
   Die uitkering kost geld en als men dat kapitaliseert betalen we daarvoor als samenleving jaarlijks circa 25 miljard euro. De bijkomende kosten van de bureaucratie daarbij opgeteld, komt de totale kostenpost uit op circa 29 tot 30 miljard.
   ———————————————
   Hoe je het dan wendt of keert, dat zal door de werkenden betaald moeten worden. Het middel dat de overheid heeft om dit betaalbaar te houden is op elke verdiende euro een belastingmaatregel te leggen. Omzetbelasting, inkomensbelasting, vennootschapsbelasting en nog tal van andere, waaronder komend jaar de waterbelasting. Indirect, of bruut gezegd, in directe zin betaalt dus die ondernemer, die meent goedkope arbeidskrachten te hebben, mee aan een legioen van mensen die thuis zitten en recht hebben op een uitkering.
   ———————————————-
   Wij, als Nederland zullen nog zwaar moeten boeten voor maatregelen die ons door dit Kabinet op dwang en drang door Brussel zijn opgelegd.
   ————————————————-
   Fnuikend gaat het worden als straks de Polen, waarvan velen al een woning en een bestaan in Nederland opgebouwd hebben, door nog goedkopere arbeidskrachten uit Bulgarije en Roemenië verdrongen worden en massaal recht hebben op een uitkering conform de rechten die door de vazallen van Brussel zijn toegekend. Dan loopt de werkeloosheid op naar boven één miljoen mensen en dat luidt de ondergang van ons sociaal stelsel en haar betaalbaarheid in. Anarchie is de volgende stap. Waarbij wij als geboren Nederlanders niet die vaardigheden bezitten om ons territorium te beschermen.
   ———————————————–
   Recent heeft een Duitse Rechtbank een uitspraak gedaan dat een Roemeens echtpaar dat kortstondig in Duitsland heeft gewerkt, conform de uitspraak en wetgeving van de Europese Unie recht heeft op een uitkering tot in lengte van dagen en wel naar de Duitse norm. Maar dat recht geldt evenzo voor Nederland en zal er dus onevenredig veel aanspraak gemaakt gaan worden op een sociale ondersteuning, conform het Europees recht op een uitkering.
   ————————————————-
   Dat houdt in dat er dus in de toekomst nog meer mensen een hand gaan ophouden en van onze sociale uitkering moeten gaan leven en dat er dus nog minder mensen werken voor een steeds groter wordende groep uitkeringsgerechtigden.
   ————————————————-
   De werkgever die dit nu omarmt en gebruik wil maken van die goedkope arbeidskrachten is in het begin wel spekkoper, maar zal in de toekomst meer spek op het bord, dan biefstuk te zien krijgen, omdat de overheid zijn arbeid tot honderd procent zal belasten, ten einde iedereen in de bijstand een snee brood met een lepel kaantjes te geven, zodat hij niet volledig verhongert.
   ————————————————–
   Al met al heeft de politiek volledig gefaald inzake het goedkope arbeidstoerisme vanuit de goedkope landen uit het voormalige Oostblok en hebben werkgevers die zich schuldig maken aan het inhuren van goedkope krachten, blijkbaar een korte termijn beleid binnen hun onderneming.
   ————————————————
   Beter was het als die ondernemer zich uit Europa terugtrekt en in een of ander exotisch Aziatisch land zijn productie laat doen en vervolgens exporteert naar Europa. Dan is hij nog goedkoper uit.
   —————————————————-
   Maar dan zal hij inzien dat hij zijn eigen afzetmarkt heeft verziekt, omdat niemand in Europa, en dan met name Nederland, nog geld heeft om zijn goederen te kopen.
   —————————————-
   Het wordt tijd voor die Nederlandse nuchter- en zuinigheid en het gevoel dat we het samen en voor onszelf moeten doen en niet heel Europa en de wereld kunnen blijven ondersteunen.
   ————————————————–
   Maar dan zullen er een aantal zaken anders georganiseerd moeten worden en dat is grenzen dicht voor arbeidstoerisme. Nederland weer als zelfstandig land, samenwerkend met de EU, maar geen lid meer is van die groep Euroville politieke psychopaten die de ondergang van het continent Europa op zijn geweten heeft.

   Getekend door Dries62

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 16.21. uur. Ook ik heb de vuile rol van de WERKGEVERS hier, die samen met politici van CDA,VVD,PvdA, en D66, mee hebben gewerkt aan, ” De resolutie van Straatsburg”, heel degelijk in de gaten. Het is een gore bende! En vergis U niet de belangen van BILDERBERG, de OLIEMAATSCHAPPIJEN en de NWO zijn daar ook mee gemoeid!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix van BILDERBERG, de OLIEMAATSCHAPPIJEN en de NWO zijn daar ook mee gemoeid! dit is al jaren bij mij bekend.

    Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Túúrlijk, alles moet gezegend worden.
  Zegen Duivesteijn en z’n pvda-klik ook nog maar even.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22152859/__Pastoor_zegent_oliebollen__.html

  Like

 10. helletocht zegt:

  Als je niks meer weet, dan begin je maar met je politieke correctheidsagenda, zoals getinten altijd zeggen dat ze gediscrimineerd worden. Ik las dat louche figuren die op Schiphol betrapt worden met buitenaardse sommen geld dit met behulp van ratachtige advocaten terug krijgen. Ze krijgen dan ook nog drie procent rente door onze overheid overde tijd dat het geld bij hun weg is geweest. Zal ik nu maar de anti-discriminatie lobby inschakelen, ik krijg maar 1.1 procent en de fiscus roomt mijn spaarggeld later nog eens met 4 procent af. Ok die Adrie zingt als een kanarie, maar vliegt weg als het erop aan komt. Hoe was het ook al weer, zijn wethouderschap en Almere en zijn declaraties en vergoedingen?

  Like

  • Monalisa zegt:

   G.Deckzeijl ik heb het gelezen, maar ook hier kan je onder uit, maar dan moet je wel samen werken met de persoon waar je wat van gaat erven, zo hebben wij een mooi huis maar ieder keer als wij er geld in stopen dan doet dan een Family lid van onze centen waar ik het aan achter laat, alleen dat is een schuldbekentenis die je in een depotakte moet laten zetten en registreren bij de notaris, en zo kom je er onder uit, dat is een maas in de wet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s