‘Brein achter aanslag tijdens marathon Boston was schizofreen’

Screenshot_17

Tamerlan Tsarnaev, de oudste van de twee broers die in april dit jaar een aanslag pleegden tijdens de marathon van Boston, had wellicht schizofrenie. Dat schrijft The Boston Globe.

De Amerikaanse krant verdiepte zich de voorbije maanden uitgebreid in de handel en wandel van de familie Tsarnaev. Het resultaat van dat onderzoek is nu te lezen op de site van de krant.

The Fall of the House of Tsarnaev schetst een onthutsend beeld van een familie die implodeerde door persoonlijke fouten die hen wellicht op het pad van geweld hebben gebracht. Volgens de krant speelden geen religieuze motieven bij het plannen van de aanslag en moeten de oorzaken vooral gezocht worden in de armoede en de gezinssituatie waarin de broers werden opgevoed.

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Brein achter aanslag tijdens marathon Boston was schizofreen’

 1. E.J. Bron zegt:

  GELUKKIG! Het was niet de islam, het was “armoede” en “schizofrenie”.
  (het is toch om compleet dol van te worden!)

  Like

 2. tjonge zegt:

  is islam en schizofrenie niet 1 en het hetzelfde dan ???

  Like

 3. Lis zegt:

  Armoede…… Alsof arme mensen in staat zijn zo’n aanslag voor te bereiden. https://decorrespondent.nl/511/waarom-arme-mensen-domme-dingen-doen/13096930-19e51e64

  Like

 4. ANd as always, as also for FORT HOOD USA, they will conclude : “This has nothing to do with Islam”…

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ach, zo’n zielig ventje, moeilijke jeugd en nog chizofreen ook!

  En dan autochtonen die hem niet accepteren! 20 uur schoffelen?

  Dat zou misdadig zijn. Vrijspraak is hier wel op zijn plaats, ik heb gezegd!

  Is Wilders hier wellicht ook nog schuldig aan?

  Help …… Ik geloof dat ik chizofreen word …. ik zie sterretjes …. ik zie ze vliegen!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Goed mogelijk dat schizofrenie een rol heeft gespeeld, maar de schizofrene aandoening is niet de initiërende factor geweest. De haatdoctrine en de verheerlijking van het geweld binnen de islam is de voornaamste motor die deze tragedie in Boston heeft voortgebracht. Dit is een moedwillig schuiven met allerlei levensomstandigheden rondom de persoon met de bewuste bedoeling de factor islam en haar ziekelijke invloed op het psychisch disfunctioneren naar de achtergrond te drukken. Hier is duidelijk sprake van kwade opzet. Dit is overigens een vast stramien onder linkse intellectuelen namelijk alle ellende in de wereld afkomstig laten zijn van leefomstandigheden. Kortom het slachtofferdenken denken ten top. Zoals armoede als oorzaak van criminaliteit steeds opnieuw de riedel is die afgespeeld wordt door de links mens. Maar nog nooit heeft een linkse intellectueel kunnen verklaren waarom topcriminelen ondanks miljoenen in een koffer onder hun bed toch door blijven gaan met criminele daden. Bovendien is het steeds weer opvallend dat de meeste islamitische terroristen afkomstig zijn uit de gegoede bovenklasse en nauwelijks tot niet uit de islamitische analfabete onderklassen. Schizofrenie is overigens een veel voorkomende mentale aandoening in landen waar de islam alom tegenwoordig is. Erfelijkheid speelt bij schizofrenie een dominante factor. Heel waarschijnlijk zijn de neef nicht huwelijken binnen islamitische gemeenschappen verantwoordelijk voor het veelvuldig voorkomen van psychische en mentale aandoeningen binnen moslim populaties. De inhoud van de schizofrene beleving wordt grotendeels bepaald door de cultuur en de familie omstandigheden waarin de lijder aan schizofrenie zich bevind. Iemand met schizofrenie in de middeleeuwen zag zich bijvoorbeeld heel erg beïnvloed door heksen en duivels en iemand met schizofrenie in de modernere tijden van vandaag zal zich beïnvloed zien door radiogolven en eventueel allerlei stoffen die hij meent waar te nemen in voeding en drinkwater. Dit betekent dan ook zonder meer dat de morbide inhoud van de schizofrenie van Tamerlan Tsarnaev en de daden die hieruit voortvloeiden zonder twijfel ernstig negatief beïnvloed zijn geweest door de islam met haar extreem haat en maatschappij splijtend vermogen.

  http://islaminmodernworld.wordpress.com/2012/06/21/justitie-herkent-schizofrenie-bij-marokkanen-niet/

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Maakt op zichzelf weinig uit: Dood is-ie toch al, dus tot strafvermindering kan het niet leiden, gelukkig.
  En schizofreen zijn ze naar westerse maatstaven tóch allemaal al. Of tenminste gedragsgestoord.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  In het Amerika van Obama mogen terroristische aanslagen van moslims nu eenmaal geen islamitische aanslagen genoemd worden. Huichelarij ten top.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s