Frankrijk: Politici van de oppositie zouden Hollande het liefst doodschieten

Screenshot_24

Tijdens een bijeenkomst van de regeringsoppositie verkondigden de politici dat zij de verraderspresident Hollande, die met trucs en met de ondersteuning van de immigranten uit de Maghreb aan de macht kwam, het liefst zouden willen vermoorden. Reden daarvoor is het streven van de volkshater Hollande om de “Grande Nation” af te schaffen.

Oppositie gaat tekeer tegen Hollande: “De hele bende doodschieten.”

In Frankrijk zorgt een opname van een bijeenkomst van oppositionele afgevaardigden voor opwinding, waarin o.a. werd geëist Hollande “dood te schieten”. De ontmoeting tussen afgevaardigden uit beide parlementskamers vond begin deze week plaats en de politicus Éric Doligé werd daarna o.a. als volgt geciteerd: “Ik moet u zeggen dat ik op dit moment echt moordlustig ben.”

Het zou hem net zo gaan als de meeste burgers, dat hij “Hollande en zijn bende” niet meer zou verdragen. De burgemeester van Marseille, Jean Claude Gaudin, riep op de achtergrond dat hij wel voor Kalasjnikovs zou kunnen zorgen. Omdat een radiozender de opnames publiceerde, eist het regeringskamp nu van alles: van een verontschuldiging via uitsluiting uit de partij tot aan aftreden toe.

Finanznachrichten

De kloof tussen de Fransen wordt steeds groter – en in delen van het land krijgt deze net zulke nationaal-separatistische trekken als in Groot-Brittannië. Net zoals daar de Schotten willen ook de mensen uit Bretagne zich van Parijs afscheiden – geen wonder bij deze vreemde regering met een verzameling Marokkaanse en andere buitenlandse ministers (Moscovici, Valls, Taubira, …).

Dan begin je je langzamerhand af te vragen hoe de EU alleen op de schouders van Duitsland moet steunen wanneer landen zoals Frankrijk en Groot-Brittannië afglijden naar burgeroorlog en in elkaar storten.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Frankrijk, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

33 reacties op Frankrijk: Politici van de oppositie zouden Hollande het liefst doodschieten

 1. Republikein zegt:

  Kan geruisloos op 1/1/14 vanaf 00.00!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verrek, jà! Wie stuurt die oppositie een anonieme tip?
   (Maar als het kan wèl in zo goed mogelijk Frans, want ze beheersen daar geen andere talen, helaas…..) LOL!

   Like

   • delamontagne zegt:

    EEN EENVOUDIGE LES NEDERLANDS – FRANS
    Boenwas Cire
    Zacht Doux
    Graaf Conte
    Uur Heure
    Achtersteven Poupe
    Noch Ni
    Wandelstok Canne
    Malen Moudre
    Hand Main
    LEES NU DE FRANSE KOLOM VAN ONDER NAAR BOVEN

    Like

 2. Trucker zegt:

  Het grote gevaar dat om de hoek loert is volksopstand of burgeroorlog, is gedoemd te falen omdat het 2013 is en het digitale tijdperk zo alles omvattend is dat een opstand vlug in de kiem gesmoord wordt.
  Er zijn er velen (en ook op deze blog) die een opstand en zelfs burgeroorlog eeen “goed idee” vinden en er volmondig achterstaan en dan stel ik me de vraag weten deze mensen iets af van krijgstacktiek..
  Ik denk het niet want anders zouden ze een opstand en zeker een burgeroorlog niet willen omdat onder de gegeven omstandigheden geen middelen voorhanden zijn om deze te (kunnen) ondersteunen.
  Geen logistiek, geen informatie, geen manschappen en geen wapens…zijn we uitgepraat.
  Een opstand begin je anno 2013 niet met een honderdtal piepeltjes met geen toegang tot wat dan ook.
  Overheid, veiligheidsdiensten, politie (zelfs bewakingsfirma’s), leger…en op de achtergrond de islamiet die gewoon dit moment afwacht, hoe stom kan men zijn om zelfs maar te denken dat dit slaagt, de dromers verliezen steeds uit het oog dat het heden tendage onmogenlijk is (zeker in het eurabia van vandaag met en veelvoud aan diensten en bewakingssystemen) en de middelen die het digitale tijdperk aan de tegenstander geeft die totale kontrole heeft over de informatie kanalen (dan spreek ik nog niet over tv en radio).
  ONMOGENLIJK, ik heb het al vaker geschreven en nog nooit een geargumenteerd antwoord mogen lezen, integendeel nog meer fantasieën zoals afgelopen dagen een dromer die sprak van “lethal” en “wist hoe het moe”t en meer van die bullshit (en dat wordt graag gelezen…).
  Nog eens voor de duidelijkheid, iedere overheid heeft evacuatieplannen liggen ingeval van (zoals jullie Nederlanders prozaisch pennen) “calamiteiten”, blijkbaar zien de dromers over het hoofd dat deze plannen niet enkel in de burger zijn belang kunnen gebruikt worden en gaan jullie voorbij aan het feit dat een dorp, gemeente, stadsdeel enz totaal kan geisolieerd kan worden :stroom, communicatie of toegang (en wat dan ? rooksignalen of toch eens de tamtam bovenhalen).
  Waar ook niet wordt over gepraat is de stadions, die naast sportactiviteiten ook mensen perfect kunnen afzonderen (alle dictators hebben deze gebruikt als ze het nodig achten om “staatsvijanden” te neutraliseren”) en zeer afdoende menigtes in bedwang houden.
  En nog eens de islamiet wacht dit moment af, zij hebben duizenden getrainde terroristen die in pakistan of afghanistan een urbanwarfare opleiding gevolg hebbe (wat de reguliere leger onderdelen niet op getraind zijn) en de ervaren strijders die uit de jihadi oorlogen komen…
  Tussen haakjes heb deze week nog gepend over de islamiet in Frankrijk die uit die trainingskampen terugkwam, zoals hij zijn er duizenden (volgens politiecijfers) in eurabia en hij kon twee dagen de speciale diensten tegenhouden, wat met honderden zoals hij die beginnen want ze achten de tijd rijp (retorische vraag maar ik stel ze toch.)
  Burgeroorlog is echt de gruwel en giet daar het islam barbaarse geweld over en dan is voor niemand nog een veilige plaats te vinden, zij die denken wat een geleuter allemaal, we gaan lekker een revolutie starten tja…
  De enige weg die ons nog overblijft is het kieslokaal en al de rest is BULLSHIT er is geen alternatief (MEER) omdat het kantelmoment reeds lang voorbij is (strijd bedoel ik).

  Like

  • Willie zegt:

   Dat kieslokaal is ook doorstoken kaart ,dat is dus ook bullshit man
   Als betogingen en of verkiezingen iets zouden uithalen waren die al lang verboden

   Like

   • Trucker zegt:

    Tja en toch zal het daar moeten gebeuren of het alternatief is zoals de video die ik hier enige maanden terug gepost heb europa in het jaar 2029.
    Het zou misschien wel eens sneller kunnen zijn als 2029 als ik de domme commentaren lees van hen die oorlogje willen “spelen” FUCKING IDIOTS !!!!!

    Zo zou het er uit zien

    Like

  • Wachteres zegt:

   En het kieslokaal zullen we ook niet meer kunnen vertrouwen, omdat met stemmen heel gemakkelijk gemanipuleerd kan worden, vermoed ik

   Like

   • Trucker zegt:

    Toch heb ik vertrouwen in het klassieke systeem met potlood GEEN vertrouwen in de DOMME kiezer dat is de factor in ons nadeel.

    Like

  • Driek zegt:

   @Trucker. Eindelijk iemand met een logisch verstand, inderdaad, het kieslokaal, dat is nog de enige oplossing, en de rest is, zoals Trucker schrijft: BULLSHIT. Het kantelmoment is allang voorbij. STEMMEN OP PVV, iets anders rest ons niet. en ik ben erg bang dat ook dat ons niet meer zal redden. Wij hebben de wereld overgedragen aan machtsbelust schorum, dit wordt gewoon het einde van onze beschaving.

   Like

   • Pieter Nokkio zegt:

    Trucker, verstandige dingen die je schrijft (over de paar spellingsfoutjes val ik niet). Jammer dat je opnieuw geplaatste video hier, een paar kilometers over de (Duitse) grens, niet te zien is, vanwege – citaat -:”Deze video is niet beschikbaar in dit landdomein vanwege een juridische klacht van de overheid”…
    Je krijgt dus al heel snel gelijk op je bewering dat volksopstand zinloos is en direct in de kiem wordt gesmoord. Zie het Malieveld op 22 september 2013…
    En de media? Ach, die voelen zich zo ver verheven boven het gepeupel, dat is dagelijks waarneembaar op radio en tv (afkorting van ‘totaal verloren’).

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 00.32. uur. Ik neig ertoe om net als U, Trucker ’s argumentatie te volgen. Laat s.v.p. de PVV de grootste worden in Mei 2014 bij de Europese verkiezingen. En verder hoop ik dat de VVD en de PvdA weggevaagd worden bij de verkiezingen voor de gemeenteraden in Maart 2014.

    Like

  • Vederso zegt:

   Min of meer mee eens, maar lees eens De Deense Burgeroorlog, een serieartikelen hier op deze site waarin El Ingles probeert in de toekomst te kijken. En dan kom je onverwachte dingen tegen zoals een incompetente overheid die niet weet hoe ze met de situatie aan moet.

   Like

  • Theodoor zegt:

   U bent een wijs man trucker, de weg naar de stembus is de beste weg. Maar een kat in nood maakt rare sprongen, dat is de natuur en zo gaat dat met mensen ook.
   Als mensen getergd worden worden grenzen overschreden, waarvan je dan later weerspijt van hebt.
   Mijn belangrijkste vraag is nog steeds WIE zit hierachter, welke mensen weten meer dan ze loslaten, de socialisten spelen een hele zware rol in dit geheel net zo als Marx en later Stalin, denk ik.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 18 december 2013 om 21:37

   Dan zijn we dus verloren omdat de PVV helaas bij volgende verkiezingen wéér niet genoeg stemmen zal krijgen…
   Velen zullen opnieuw zeggen dat ze niet op de PVV gaan stemmen omdat “er tóch niemand is die met Wilders wil regeren”…
   En als er wél met Wilders geregeerd zou gaan worden, moet Wilders vanwege dat rottige coalitie-gebeuren, water bij de wijn doen, hetgeen door de oliedomme kiezer meteen weer zal worden afgestraft met de term ‘kiezersbedrog’.
   Tegen die tijd zijn ze het échte bedrog van Rutte en Samsom allang weer vergeten…

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Trucker het gaat andersom.
   De overheid heeft steeds minder geld om uitkeringen te betalen.
   Ook onze multiculturele verrijkers zullen ooit in gaan leveren.
   Bij die lui hoef je maar een even aan hun centjes te komen en de vlam vliegt daar in de pan.
   Dan krijgen wij de kans om daarnaast ook te beginnen.

   Like

 3. tjonge zegt:

  wat zou het mooi zijn als frankrijk ploft !! kan niet wachten op het domino-effect wat de eu fataal zal worden !

  please, please !!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Willie zegt:

  http://www.youtube.com/watch?v=2Hg-Si6Ijrs kijk maar s hoe die smeerlappen t doen
  Enne Trucker , de amerikanen in vietnam waren als de dood voor de GUERILLA warfare van de vietcong : hit&run dus ,that’s the (only?) way

  Like

  • Trucker zegt:

   ik ken het jongen

   Like

  • fleckie zegt:

   Ja, maar toen konden er nog? Niet kernwapens worden ingezet,.”tactische kernwapens”voor een kleiner bestemd gebied,met natuurlijk de electr,magn.puls,die ALLES LAMLEGT, ook mobiele telefoons, dus absoluut GEEN communicatie meer mogelijk! ALLES LAMGELEGD,

   Like

   • Trucker zegt:

    Overheid heeft het in handen, ze leggen het www plat en ze leggen de andere communicatie kanalen stil, kunnen ze perfect (zonder veel ophef) en hoeven ze EMP puls daar voor niet te gebruiken dat is een aktie die de vijand gebruikt ingeval ze een inval voorbereiden.
    Ik hebt hierover eens gepend op deze blog ivm een US think thank (strategisch beleid) die het scenario in het midden oosten analyseerde waarbij iran niet Israel maar wel europa zou aanvallen met raketten waarbij de US onmiddelijk zijn gebied zou afschermen en hun focussen op interne veiligheid, op dat moment wordt hun vijand israel weggeveegd, Europa is een sitting duck in de optiek van een grootschalige NUCLEAIRE oorlog rest is…nu is dit scenario iets gewijzigd denk ik want er zit een islamiet in het witte huis dus de analyse zal niet accuraat meer zijn. Zij gingen (gaan vanuit hun expertise vanuit dat Europa aanvallen het grote afleidingsmaneuver is).
    Vroeger was er het ondergrondse ja maar we spreken van de vorige eeuw…nu vliegen ze reeds met drones (met thermische zichtapparatuur) boven onze kop (die kleine kosten geen centen) om “metingen te doen” of om deze of gene reden…de realiteit is dat ze drugsplantages opsporen (zeer goed kan ik me in vinden) maar deze worden reeds ingezet bij massademonstraties.

    Like

 5. bigljohn zegt:

  Krijgen we weer een Franse revolutie, dan hoef ik de eerste niet meer in het geschiedenisboek na te slaan, maar kan ik het live beleven via de media. Ik zie de krantekoppen al; Hollande gedood tijdens een bezoek aan dit en dat gebouw. Revolutionairen bestormen het regeringsgebouw en planten de vlag van de revolutie op het gebouw. Enzovoorts, enzovoorts. Ik kan haast niet wachten dat het eerste Europese land (Frankrijk) op zo’n manier van zich laat horen ! Het begin is dan gemaakt in Europa. Gelijkheid, Vrijheid en Broederschap, maar dan alleen voor de Fransen. De rest moet er maar eens aan geloven !

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Alle stukjes op weg naar de grote Balkan oorlog vallen steeds sneller op hun plaats.
  En in brussel gaan ze door als of ze blind zijn.
  Hij gaat echt komen de grote oorlog en hij komt steeds sneller dichterbij.
  En de grote zelf verklaarde vrede bewaarders de eu zijn in werkelijkheid de lont in het kruidvat.
  Wie steekt het aan??

  Like

 7. Jan zegt:

  Michael Douglas (als Nick Conklin) in de film ‘Black Rain’ “Sometimes you have to go for it”

  Like

  • Trucker zegt:

   Heb respect om de onverdroten wijze waarop je het schuim (lees moslimbroeder hussein barack) zijn agenda duidelijk maaakt maar Hollywood zal niet het battlefield zijn.
   Nogmaals, ik wacht met ongeduld de geargumenteerde comments op mijn visie af… blijkbaar is het gemakkelijker om een “oneliner ” te plaatsen dan gefundeerde kritiek.
   Vergis je niet ik zal niet in een hoekje wegkruipen heb wel iets (dat is voor mijn lijfsbehoud) voor zoalng het duurd, maar georganiseerd “verzet” of het STOMPZINNIGE geleuter “revolutie” (echt totaal van de pot gerukt wie denkt daarin te lukken) is over and out om jouw bioscooptaal te hanteren.
   Gisteren nog vergeten te schrijven: als het wordt zoals het er uitziet zal het front dat nu midden oosten en Afrika heet zich verplaatsen naar eurabia en gaan de jihadi’s naar hier komen om de vette buit die europa is te “pakken” met de blanke vrouwen inbegrepen.
   Velen weten soms niet goed te rekenen en vergeten de miljoenen islamieten die hier al zijn…die gaan met de “opstandelingen” of “revolutionairen” meedoen ?
   Last but not least zij (islamiet) hebben niks te verliezen, wij alles, zij hebben een overheid met al haar middelen want de “opstandelingen” gaan de overheid omverwerpen dacht ik altijd begrepen te hebben..
   Hoe dieper ik er op in ga hoe idioter die bullshit is die piepeltjes mee denken “weg te komen”, tegenargumentatie ja dat lees ik graag maar voor oneliners of dromerij pas ik dan ga ik wel een filmpje bekijken op mijn peceetje.

   Like

 8. Joost Visser zegt:

  In 2000 heb ik gezegd dat we een Bayrut aan de Maas krijgen binnen twintig jaar en we zijn un 13 jaar verder en ik zie geen tekenen om mijn mening te veranderen in een betere.

  Like

 9. Jean zegt:

  Waar wachten de Fransen nog op?
  Nog meer moslims?
  De totale ondergang via de hulp van die Zweedse troela?
  Dat land is volledig geschrapt als vakantiebestemming.

  Like

 10. Fred zegt:

  Begin januari gaat Frankrijk hopelijk totaal plat.
  Reden is de vervoerdersheffing.
  En die Fransen kennende mag Hollande zich wel eens even achter zijn oren krabben en zijn kogelvrije vest ook `s-nachts aanhouden.
  Prettige jaarwisseling allemaal.

  Like

 11. win zegt:

  Moscovici, is een joodse naam.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Misschien eens een pol organisren over dit onderwerp hoeveel slaagkansen jezelf geeft als de (met een echte Nederlandse uitdrukking ) pleuris uitbreekt…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s