Leider van Iran, Khamenei: De zionisten zijn net zoals de nazi´s

Screenshot_7

De hoogste politieke en religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei (foto boven), heeft zionisten met nazi´s vergeleken. De uitlating werd door de meeste westerse media genegeerd. Khamenei publiceerde zijn uitspraak maandag via Twitter. De aanleiding was de herdenkingsdag van een proces tegen de Franse schrijver en Holocaustontkenner Roger Garaudy, die zich tot de islam bekeerde en Khamenei in 1998 persoonlijk ontmoette. Israël heeft er de afgelopen maanden meermaals op gewezen dat Khamenei de politiek van Iran bepaalt en niet de zich gematigd voordoende, constant glimlachende president Hassan Rohani.

Khamenei (74) publiceerde op zijn Facebook-pagina langere gedeeltes uit het boek van de omstreden Fransman. Garaudy´s boek “De fundamentele mythes van de Israëlische politiek” leverde hem wegens het ontkennen van misdaden tegen de menselijkheid , het zwartmaken van een ras en het aanzetten tot rassenhaat negenmaanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een geldboete op. In zijn in 1995 uitgegeven boek had Garaudy het bestaan van de gaskamers betwist. Garaudy (1913-2012) werd in de Arabische wereld een bestsellerauteur, in 1986 kreeg hij de Koning Faisail-prijs voor verdiensten m.b.t. de islam. Ali Khamenei schijnt een aanhanger van Garaudy´s mensonterende thesen te zijn. Hij herinnert bijvoorbeeld aan de volgende uitspraak van de Franse antisemiet: “Het is een grote spirituele en goddelijke plicht om de zionisten en hun ondersteuners te bestrijden.”

Hoe Khamenei over Israël denkt, heeft hij meerdere malen in het openbaar heel duidelijk gemaakt. “Het zionistische regime is illegaal, een bastaard”, had hij in november gezegd en tegelijkertijd de VS bekritiseert vanwege hun nauwe betrekkingen tot Israël. De regering van Iran keurt het bestaansrecht van de joodse staat af.

Brandon Friedman, docent aan de universiteit van Tel Aviv en Midden-Oostenwetenschapper, zei tegenover de krant “Jerusalem Post” dat Europa en de VS de gematigde krachten in Iran sterker willen maken. Daarom heeft het Westen zichzelf een soort zelfcensuur opgelegd. Men geeft geen aandacht aan Khamenei om de “hervormer” Rohani sterker te maken – en gaat er daarbij van uit dat Khamenei en Rohani in werkelijkheid tegenstrijdige opvattingen hebben, bijvoorbeeld over de atoombewapening van de islamitische republiek. Dit is een risico. De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu had er in een toespraak voor de VN voor gewaarschuwd dat Rohani een wolf in schaapskleren is.

Screenshot_8

Hassan Rohani

Bron:
Israelheute.com
Auteur: Tommy Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, antizionisme, Iran, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, sjiieten, Taqiyya, VS, Westen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Leider van Iran, Khamenei: De zionisten zijn net zoals de nazi´s

 1. Jean zegt:

  Als religie of wat daar voor doorgaat samenkomt met politiek ontstaat rotzooi beter bekend onder de naam dictatuur.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Ahmedinejad, zoals ik hem in het verleden heb getypeerd, is ’n trekpop van zijn superieure ayatollah’s evenals zijn opvolger Hassan Rohani waarmee de vrije westelijke wereld meent afspraken te kunnen maken binnen hun “vreedzame atoomproject”.
  Slechts één afspraak zal voldoen: Het westerse heeft voldoende “atoompjes” ter beschikking indien Israël geheel “toevallig” een atomaire aanval vanuit Iranese hoek bekomt, Iran zal worden beloofd dat we grote opruiming houden van datgeen wat uiteindelijk door zelfverval onbruikbaar, nog even nuttig in te zetten.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Geen van allen zijn ze te vertrouwen! Ik vond de vorige president van Iran ‘geloofwaardiger’ dan deze Rohani. Die glimlach van hem vertrouw ik niet, net zo min als zijn gematigde toon richting het westen! Ahmadinejad sprak duidelijk zijn giftige taal, en je wist wat je aan hem had. Deze man spreekt ‘geruststellende en vriendelijke’ woorden, maar meent er zo goed als niets van!

  Een wolf in schaapskleren, en velen trappen in zijn plannen! Waakzaamheid is dus geboden!

  Like

 4. Harry zegt:

  Als de Joden net zo zouden zijn als de nazi’s had die lorrenkop allang een atoombom op z’n harses gehad .
  Ik zou inmiddels met alle plezier op de knop drukken om die achterlijke idioterie uit te wissen .
  Met zo’n overmaatse champignon !

  Like

  • Driek zegt:

   @Harry. Maar gelukkig zijn Joden veels te intelligent om zomaar op een knop te drukken en de boel uit wissen. Toch zal er een moment aanbreken, dat het Joodse volk zich moet verdedigen tegen dat Mohammedaanse geteisem, en ik ben bang dat dat moment niet ver meer is.

   Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ik herinner aan een recent stuk van Leon de Winter
  https://ejbron.wordpress.com/2013/12/16/waar-zijn-de-grote-leiders/

  “Toen Kim Jong-un aantrad als de nieuwe leider van NoordKorea werd er in het Westen uitvoerig gediscussieerd over de vraag of deze laatste telg van een familie van tirannen een moderne koers zou inzetten. Hij was in Zwitserland op school geweest, spreekt Engels, Duits en Frans, en hij kan skiën. Er ontstonden dus hoge verwachtingen over wat deze Un teweeg zou kunnen brengen.
  En omdat veel van onze commentatoren en politici denken dat de hele wereld in Amsterdam-Zuid op school is geweest en vanzelfsprekend emotioneel lid is van brave partijen als de PvdA of D66, kunnen zij zich niet voorstellen dat er boosaardige mensen zijn voor wie we een term hebben die alleen de theologie ons kan verschaffen: die mensen vertegenwoordigen het Kwaad.”

  Er is nu is toch heel veel literatuur over het essentieel kwaadaardige karakter van de islam en met name tot de PLICHT om te liegen om de ongelovigen te misleiden (taqiyya).
  Maar onze quasi-elite is dus niet in staat de werkelijkheid te zien: dat dit die Khamenei en Rohani een taqiyya-duo zijn!
  Hoe dom kan je zijn?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, weet je, Martien, er kwam me zoëven al een héél generaliserende, kort-door-de-bocht-stelling in gedachten en ik denk dat ik hem voor één keer maar eens zal spuien ook:
   Je hoeft als westerling toch al geen moslim te vertrouwen, met het oog op het risico van taqiyya, maar alles wat een túlband draagt, hoef je op voorhand al totààl niet te vertrouwen!
   Die hebben gegarandeerd de taqiyya tot religieuze verplichting verheven, nog voor hun ‘discipelen’ het doen!

   Like

   • Trucker zegt:

    Dame Geissler u zit op de goede weg, ik vertrouw geen éne islamiet heb het al vaker geschreven dacht ik en is de gemakkelijkste weg.
    Ik moet niet denken aha die ziet er Westers uit met zijn kostuumpje zal wel een “gematigde” zijn BULLSHIT die “gematigden bestaat alleen in de hoofden van hun die voor zichzelf wijsmaken dat als ze in de kekab rotzooi eten of in de islamietenlanden op vakantie gaan er best nog “brave” islamieten zijn BULLSHIT.
    Heb toch ooit eens hier geschreven over die FUCKING “gematigde” islamiet in een laadplaats in Frankrijk die met de schaar een blote borsten kallender in flarden knipte en de jongens daar dreigde buiten te gooien als er nog zoiets ophing…
    Die “gematigde” BULLSHITTER had het bedrijfje overgenomen, was in Frankrijk geboren en liep met een stropdas…
    GEEN ENE FUCKING ISLAMIET is te vertouwen en als de manual (aka koran) eraan te pas komt is de rationaliteit (precies of ze dat zouden kennen) weg, ergens ver weg in het melkwegstelsel en gaan ze indien nodig een ander zijn kop afsnijden als het moet.
    Heb die klootzakjes bij ons in de firma ook gekend en wat ze niet konden was realtiveren, KENDEN ZE NIET en ik wist dat ik hun daarmee pisnijdig kon maken wat ik dan ook deed .
    Het zijn lieden die niet passen in de Vrije Westerse Wereld punt andere lijn.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Moslims zijn niet goed bij hun hoofd, als je naar al het geweld kijkt wat moslims aanrichten in de hele wereld is het niet zo moeilijk om te bepalen wie de echte nazi’s zijn !!
  Dat achterlijke rot geloof zou verboden moeten worden !!
  Ze misbruikende Goddienst vrijheid van de westerse landen !

  Like

 7. Jan zegt:

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zou Karl Marx dan toch gelijk gehad hebben met zijn uitspraak; Godsdienst is opium van het volk…
  Men ziet de resultaten in Iran. De Russen doen het momenteel anders. De communistische partij regeert, maar heeft een soort band met de Russische kerk. Terwijl deze op zijn beurt zich niet bemoeit met het beleid van de staat. Zou er een ontwikkeling komen dat deze kerk net als in Iran staatsmacht krijgt, dan zijn ook daar de rapen gaar. Eigenlijkis dit verhaal al zo oud als Methusalem. In de geschiedenis zagen we de heksenvervolgingen geleid door de kerk. Iemand hoefde maar een suggestie te doen dat een bepaalde persoon een heks was, en dan kwam een dienaar van de kerk hem ophalen om hem of haar via marteling te bekennen dat deze een heks was. Vervolgens wachtte de waterproef of de brandstapel. Al deze ellende vind men bijna hetzelfde terug in hedendaagse landen waar regilieuze leiders (meestal Islam) tegelijkertijd het bestuur van hun land hebben.

  Like

 9. Willie zegt:

  En daarom had een van hun moeftis in die tijd een gezellig onderonsje met adolf zeker ?? Zijn ze dat al vergeten ???? islam doctrine = nazidoctrine , zo simpel is dat

  Like

 10. Harry zegt:

  Het pleit niet voor ons westerlingen dat we zo stom zijn , althans een heel groot deel van ons , waaronder de nodige geblakerden , om zodra ze in Iran een iets minder onsympathiek stuk vreten uitkiezen om een land te runnen ( als zetbaasje ), te denken dat er ook maar iets veranderd zou zijn aan de intenties van die haatboeven .
  Dat zijn dan onze leiders ?
  Stomme donders ! Onnozele kaffers ! Ja , ook gij , Barack Obonobo .
  Zou daar niet de doodstraf op moeten staan om een heel werelddeel in gevaar te brengen ?

  Like

 11. Trucker zegt:

  realtiveren is RELATIVEREN.
  Wat ik niet kan is foutloos schrijven 😦

  Like

 12. Jan zegt:

  Khameini over Kerry: Hij moet een klap op zijn bek hebben en kapot gemaakt worden

  Like

 13. Jan zegt:

  Iraanse geestelijk(e) (gestoorde) Waliullah Naqi Borfer: “Joden maken gebruik van djinns (1) om ons te bespioneren”

  Un imam iranien accuse Israël d’utiliser des démons « djinns » pour espionner l’Iran !
  http://alyaexpress-news.com/2014/06/un-imam-iranien-accuse-israel-dutiliser-des-demons-djinns-pour-espionner-liran/
  1. http://fc05.deviantart.net/fs25/f/2008/085/e/f/Evil_Genie_by_kangel.jpg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s