Malmström straalt: Turken mogen vrij de EU in (+ video!)

Screenshot_27

(Door: Joost Niemöller)

We vergeten wel eens dat de EU niet zomaar een apparaat is. Er zitten mensen achter, met hun eigen ideologische agenda’s. Zo is er ook de ideologische agenda van eurocommissaris Cecilia Malmström. Het is haar wens om de Europese beschaving op te heffen en te laten veranderen in een multiculturele drab. Vandaag tekende ze een contract in Turkije, waarbij werd afgesproken dat in afzienbare tijd de Turken vrij naar de EU mogen migreren. U en ik werd niets gevraagd. Binnenkort komt het wel als een hamerstuk langs bij de nationale parlement, zoals ooit, tientallen jaren geleden, het arbeidsverdrag van de EG met Turkije er als een hamerstuk doorheen gejast werd.  Maar de EU is er dus uit, en Malmström straalt, zoals te zien op deze video (click “Lees verder” aan!), waarin ze verslag doet over de door haar gedane afspraken.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, EUSSR, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

41 reacties op Malmström straalt: Turken mogen vrij de EU in (+ video!)

 1. Martien Pennings zegt:

  Sodeknetter!
  Dát wijf is totáál hysterisch van Gutmenschlichkeit!

  Like

 2. Verleden jaar had ik hierover al een berichtgeving geplaatst dat dit zou gebeuren het Hof van Europa had dit toen geëist En zie het gebeurt. Al het geld uit de EU gaat nu naar het Midden Oosten. Het wordt beschouwd als Djizja of Sakaat wat betaald moet worden door ongelovigen onder de Sharia.

  Like

  • fleckie zegt:

   Die Arabieren lachen zich toch beslist een stuip, VASTE ,inkomsten ZONDER TE WERKEN. ,bovendien BLIJFT het dan een bron van inkomsten, voor hun. Voor de DHIMMIES, DAT ZIJN WIJ, is het een vorm van CHANTAGE,betalen blijven tot in de EEUWIGHEID.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik wou dat ik de psyche van die vrouw eens kon doorgronden…..
  Ze is geen ogenblik bereid, om eens echt te luisteren naar wat de ingezetenen van diezelfde EU nu eigenlijk willen en toch gaat ze ervan uit, dat ze hiermee vol-ko-men de goede weg bewandelt en dat iedereen er even blij mee is.
  Het lijkt GVD communistisch China wel, waar de machthebbers het volk de vreselijkste dingen opdrongen (opdríngen) en dat -dat is het ‘m nou juist- met steeds dezelfde stràlende lach, alsof ze gúnsten verleend werden!
  Teringwijf…..
  Trouwens, hoewel het verder niet relevant is, ik vind haar er vréselijk on-representatief uitzien, de post die ze bekleedt in aanmerking genomen.
  Maar ja, dat wisten we al, dat is iets typisch “links.”

  Like

  • fleckie zegt:

   Mevrouw Theresa, China werd vroeger DAS LAND DES LACHELN genoemd,

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat is me bekend. Het is daar ook een teken van ‘goede omgangsvormen.
    Maar: Daar heb je de culturele kloof: Híer zou het niet als goede omgangsvormen gelden om iemand stràlend de abortuskliniek of de arbeidsinzet in te praten, tegen zijn/jaar wil.
    Eerder als vuil, gluiperig en triomfalistisch!
    Tja. ’s Lands wijs…….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    3de zin van onderen: jaar=haar. uiteraard.

    Like

 4. Peter Klaasing zegt:

  Maar Natuurlijk, zij weet dat Zweden al naar de verdommenis is en zij wil daarom dat heel Europa volgt. Nederland uit de Unie en wel zo snel mogelijk. Waarom laten wij dit gebeuren. Er zijn al teveel woestijn gogga’s in ons land die er niks te zoeken hebben, behalve dan op ons teren.

  Like

 5. Trucker zegt:

  die moet eens een beurt krijgen van zo’n bende islamieten ik ben er zeker van dat ze daarover geilt net als dat clinton serpent.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Dit zal ze nog berouwen, een zwarte dag voor Europa.

  Like

  • Jan zegt:

   Erdogan heeft hierover gezegd dat als het zover is hij een kleine tien miljoen Turken naar Denemarken zal sturen zodat het land in een klap de islam toebehoort.

   Like

 7. Jean zegt:

  Europa moet en zal kapot gemaakt worden door dat kotsmisselijk EU gespuis, wanneer slepen we die misdadigers voor een neutrale rechtbank?
  Hoelang blijven we dit nog accepteren?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 21.57. uur, op 18/12. Zo is dat Jean. Die Malmström is een typich voorbeeld van een RODE VERRAADSTER. En als de RODE EUSSR gesproken heeft, knikken onze verraders van politici JA met hun hoofd!

   Like

 8. tjonge zegt:

  malmström, als ik haar zie doet het mij altijd denken aan het “braafste” meisje in de klas die zo dicht mogelijk bij de juf zit voor het witte voetje en klasgenootjes verraadt als zij stoute dingen gedaan hebben..

  zou ook een hele “goeie” geweest zijn in ww2 tijdens de razzia,s.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Oke BNI terug online, ga dit maar eens plaatsen want ook aan de andere kant van de plas weten ze duivels goed wat er in de lage landen fout gaat.

  http://www.barenakedislam.com/2013/12/16/netherlands-inexplicably-muslim-sympathizer-who-assassinated-anti-islamization-dutch-politician-pim-fortuyn-will-be-paroled-early/

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Zonder vrouwen te willen discrimineren; Politiek bedrijven is rationeel kunnen denken en handelen.
  Dit is aan vrouwen niet besteed, daar zij problemen niet adequaat aanpakken, maar ermee gaan schipperen, of nog erger, totaal verkeerde besluiten nemen met fatale afloop. In onze eigen nationale politiek zijn, van de weinige vrouwen die politiek actief waren, tig gevallen bekend van vrouwen die zo waren. Met als grote uitzondering Rita Verdonk. Malmstrom hoort in een psychiatrisch ziekenhuis thuis. Ze heeft last van zelfvernietigingsdrang, en wil dat heel Europa haar in dat idee volgt. Totale overgave aan de Islam is haar ultieme streven !

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Zeg Bigljohn, denkt u echt dat Malmstrom dit als vrouw in haar eentje heeft beslist?
   No way. Daar zitten ook echte mannetjes achter.
   Dus ik begrijp niet waar je hapert.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat zijn van di oprispingen, waar wel meer mannen van tijd tot tijd last van hebben, ook hier op de site.
    Wat betreft het totaal doorgeschoten feminisme hebben ze gelijk, maar e-man-ci-pa-tie zullen ze tóch moeten leren slikken.
    “t Is wel een lekker veilig gevoel, hè, als vrouwen van bepaalde mogelijkheden ‘vrijwillig’ blijven afzien, omdat mannen dat ‘beter zouden kunnen,’ dan houd je als man nog eens wat kansjes voor jou alleen, vrouwvrije plekjes ook, zo nu en dan.
    Helaas, het is 2013……

    Like

  • Wachteres zegt:

   @ bigljohn

   God-zij-dank hebben we nog een aantal mannen aan de Europese top. Zij zullen de problemen ‘adequaat aanpakken’., niet gaan ‘schipperen’ en geen ‘verkeerde besluiten’ nemen.

   Alles zal door hen worden ‘rechtgebreid’, vanwege hun rationeel denken en handelen.

   Dus waar maken we ons druk om??? Of ligt het aan de vrouwen dat ze alle goede mannelijke eigenschappen zijn kwijtgeraakt?

   Sinds Adam en Eva is er blijkbaar niets veranderd: als je als MAN, en je wormvormig aanhangsel maakt je toch echt wel tot een heel bijzonder soort mens, waanzinnig achterlijke beslissingen neemt, die een heel continent naar de verdommenis jagen, dan kun je altijd de vrouw de schuld geven.

   Laten wij vrouwen dan heel veel verstandelijke vermogens missen, LAF ZIJN WE NIET!

   P.S.: Ook ik wil met mijn tirade de mannen niet discrimineren. 😆

   Like

   • tjonge zegt:

    dames, dames, ik denk dat bigljohn eigenlijk wou zeggen dat een vrouw van nature meer uit emotie/uit het hart beslissingen neemt dan een man.
    vrouwen zijn nu eenmaal meer zorgzaam en baren kinderen.
    en vrouwen hebben ook nog eens andere hormonen dan mannen die ook van invloed zijn op het denken.

    vrouwen hebben tevens veel minder spieropbouw dan mannen.

    maw, vrouwen zijn gewoon anders dan mannen, en daar is niets mis mee lijkt mij, sterker nog, ben blij toe, een vrouw met mannelijke eigenschappen, brrr, doe mij maar een vrouwelijke vrouw !

    Like

 11. felix zegt:

  Groeten uit roemenië
  1 Januari komen ze allemaal !!!

  Like

 12. realist zegt:

  ze is een zweedse poitica,is die stekeblind?ziet die niet wat er met haar eigen land gebeurd,rellen,massaverkrachtingen,no-go-zones,…..door de ongecontroleerde en ongecoordineerde migratie?ik hoop dat de rechtse alliantie deze linkse,fascistische en vooral dictatoriale waanzin kunnen stoppen in mei 2014 want het loopt werkelijk de spuigaten uit.en vooral de manier waarop zoals iemand al postte,alsof ze ons(het europese volk) een dienst bewijzen???WTF?

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Zo denk ik er op dit moment over. Wie het daarmee oneens is, heeft pech gehad.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ik zie er niks in, nu niet, nooit niet, corruptie van alle tijden!
  http://hetverhalenarchief.nl/50-jaar-turken/het-vel-over-de-oren

  Like

 15. Marc Bouwman zegt:

  73.000 illegale vluchtelingen terug naar Turkije in ruil voor onbelemmerde toegang van 76 miljoen Turkse moslims, plus natuurlijk al die illegale moslims uit andere landen die natuurlijk onbelemmerd doorgang vinden.

  Malmstrom moet natuurlijk berecht worden, de Commissarissen te Brussel afgezet.

  Like

 16. Jan zegt:

  Breivik vermoordde 77, Malmström laat in de toekomst meer dan 700 miljoen Europeanen vermoorden en de gehele westerse civilisatie wegvagen.
  Hoezo moet ik iemand als Breivik achter slot en grendel laten zitten en Malmström vrij laten rondlopen?

  Like

 17. Jan zegt:

  De vrienden van Malmström, binnenkort in dit theater:
  http://en.alalam.ir/News/1545605

  Like

 18. luckybee zegt:

  Cecilia Malmstrom Dumpen is geloof ik de enige oplossing.

  Like

 19. Jan zegt:

  Erdozwijn: “De Balkan en meer zijn van ons

  Greece rose to its feet as it reacted to comments made by Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan that the Turkish territory included the Greek part of Thrace, parts of Macedonia, Bulgaria and Bosnia and Herzegovina, Macedonian Utrinski Vesnik announced.
  “Thrace is Thessaloniki but at the same time it is Komotini and Xanthi,” Mr Erdogan said during a speech delivered as part of the campaign for next year’s local elections.
  “It is also Kardzhali [in Bulgaria] and the Vardar River. Going further back, it is Skopje, Pristina and Sarajevo.”
  http://www.focus-fen.net/index.php?id=n320914

  Like

 20. Jade zegt:

  En daar komen de tweede 50 miljoen turken
  Europa binnen gemarcheerd.
  De voorspellingen van Kadhaffi in 2006
  beginnen meer en meer uit te komen.
  En Rutte maar wapperen met z`n “Peace in our time” papiertje.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 12.47. uur. De RODEN in heel Europa krijgen daar een orgasme van Jade! Maar beste mensen, het zijn niet alleen de RODEN/SOCIALISTEN die ons VERRADEN hebben, maar ook de zgn. LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN! Kots!

   Like

 21. Henk.V zegt:

  Soms staat een studie in literatuur en politicologie een vroegtijdige geestelijke aftakeling van de mens volstrekt niet in de weg.
  Met de 46-jarige Eurocommissaris Cecilia Malmström/ Maalstroom is iets heel erg misgegaan in het hoofd..
  http://www.europa-nu.nl/id/vhyzn0ozwmz1/a_c_cecilia_malmstrom

  Nog nagenietend van een intens politiek orgasme verkondigt zij ons haar grote nieuws dat Europa stromen Turken mag verwachten en daarna nog lieden met een andere nationale achtergrond.Zij kunnen er allemaal bij -ongehinderd ook nog!- in de EU.
  Dat wordt dus allemaal een beetje ruimte maken, hier en daar lekker wat trekken en duwen, en dan verder samen met deze Zweedse dame glunderen, vol dankbaarheid.

  Er zijn nogal wat landen die niet willen dat Turkije bij de EU komt en niet zonder reden!
  De partij van de Turkse premier Erdogan wakkert de nationalistische gevoelens van de Turken zeer aan en E. bezweert zijn landgenoten buiten de Turkse landsgrenzen zich niet te vermengen met de autochtone bevolkingen waartussen zij zich (zullen gaan) bevinden.
  Bovendien roept hij de Turken op met kracht aan hun islamitische achtergrond vast te houden EN – en dat wordt terecht door Jan al aangegeven ( 19 december 2013 om 11:30) : de partij van Erdogan streefde stilletjes, maar nu wat meer meer openlijk naar de wederopstanding van het Ottomaanse Rijk, op grond waarvan men eigenlijk graag bepaalde gebieden zou willen terughebben. .

  En ondanks deze gegevens die Malmström in haar oordeel had moeten betrekken glimt zij, alsof zij Europa een weldaad bereidt.
  In haar curriculum vitae (zie link!) staat onder meer dat zij:
  ”verpleegkundige was in het psychiatrisch ziekenhuis “Lillhagen” te Gothenburg, van 1989 tot 1992 ”

  Dat blijkt. Een verblijf daar is voor de patiënten daar zelden aangenaam, maar ook verplegenden willen er nog wel iets van oplopen.

  Gaat Malmström als politica totaal de mist in, omdat zij een vrouw is?
  Nee, zij lijdt, met al haar zelfbenoemde collega’s van de Europese commissie aan dezelfde grootheidswaanzin, dat zij bouwers zijn van een nieuwe maatschappij die zo goed is voor iedereen dat elke, zo langzamerhand totaal van zijn rechten beroofd wordende Europese burger gewoon zijn mond moet houden en MOET accepteren wat Europa verder doet.

  De liberale politica Malmström is openlijk zielsblij dat zij ons welzijn de vernieling injaagt, ons van onze identiteit berooft en ons volkomen onmondig maakt en ons uiteindelijk arm en berooid achterlaat. Niets zal meer van onszelf zijn.DAT bewerkt deze EU!

  Er zal zich zeker nog wel een Nederlander in de Europese top vestigen. Timmermans hoopt, Rutte lacht en lonkt uit alle macht en Dijsselbloem zit vastberaden vastgeketend aan onze bijna lege schatkist, maar zij willen alle drie zich graag ophouden in het centrum van de macht in de EUSSR.
  En vandaar zullen zij -natuurlijk uit volle overtuiging- zich heel erg inspannen voor het welzijn , of beter : wat er nog rest in ons uitgeholde land. Net zoals vorstin B.zich heel erg voor Nederland inspande toen zij ons bezwoer het volste vertrouwen te hebben on deze dictators.

  Het meest vrije land dat er ooit was, WIJ!!, moet zich overgeven aan incompetente machtswellustelingen en dan hopen dat het ons goed zal gaan.

  Wanneer breekt het verstand bij het HELE Nederlandse volk eindelijk door?
  Er zijn schadelijke ”elites” die door het volk van hun plaats moeten worden verdreven.

  Vlak voordat de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu ten val werd gebracht geloofde niemand ook maar een seconde dat zijn regime ooit van haar plaats kon worden verdreven, omdat er geen oppositie van enige betekenis in dat land was en de controle op de burgers enorm.
  Maar niettemin…

  De meerderheid van de Europese burgers wil niet wat de EU voorstaat.
  En zeker wij, die weten wat vrede, recht, welvaart,mondigheid, nationale identiteit en vrijheid betekenen, wij hebben de plicht op te staan en onze verworvenheden terug te eisen nu die ons door politieke misdadigers worden ontnomen.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Ondanks dat het in de media zo stil rondom het verraad van Malmstrom blijft, is een upright major revolution door de verzamelde West-Europese volken nu meer dan gerechtvaardigd.

   Like

 22. Pieter Nokkio zegt:

  En wij mogen elke keer dat we naar Turkije reizen voor een vakantie, aan de Turkse douane vijftien euro betalen, inreisvisum. Dat hoeven Duitsers trouwens niet… Dat zeggen de reisbureaus er niet bij in hun folders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s