Moordaanslag op een lid van de Zweden Demokraten

Screenshot_10

Anders Dahlberg is een van de politici van de Zweden Demokraten die verantwoordelijk is voor de “haatsite” Avpixlat. Woensdag werd er een aanslag op zijn huis gepleegd.

Soms (vaak) zijn de commentaren van KGS van Tundra Tabloids nog belangwekkender dan een artikel zelf en dat is ook nu weer het geval. Ze leveren vaak aanvullende informatie en context bij een gebeurtenis of tekst. Alleen al de eerste zin ter introductie van een artikel in The Local vraagt om aandacht:

“Zweden is ver van een normale democratie verwijderd.”

Eigenlijk staat er: “Zweden is geen normale democratie”. Waarom dat zo is, of waarom KGS dat vindt, wordt uit het vervolg wel duidelijk. Soms is het letterlijk citeren van een persoon of het weergeven van een gebeurtenis wel voldoende.

Iemand gooide een bom door de brievenbus. Deze lafhartige aanval die ze uitvoerden, het was een geluk bij een ongeluk dat niemand ernstig gewond raakte, zegt Dahlberg.

De kwaadaardige demonisering van de Zweden Demokraten door de officiële organen van de Zweedse politieke, mediale en culturele elite zijn veroorzaken een toename van geweld tegen leden van deze politieke partij. Nog in november was de auto van een SD-politicus het doelwit van een bomexplosie.

N.B. De online nieuwsorganisatie The Local is één van deze [organisaties] in de media geweest die geholpen heeft deze partij te besmeuren.

Oh, en de politie zegt:

Volgens de politie is het geen expliciete bedreiging tegen een SD-politicus. – Tenminste niet dat we tot nu toe weten, maar we onderzoeken het om een duidelijk beeld van de gebeurtenis te krijgen.

En dan volgt pas het artikel uit The Local, dat een zeer zorgvuldige lezing vergt om te weten wat er in die modelstaat van Volvo en Ikea nu eigenlijk echt aan de hand is.

Screenshot_11

Bron:
http://tundratabloids.com
Auteur: KGS

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, dictatuur, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moordaanslag op een lid van de Zweden Demokraten

 1. Theodoor zegt:

  Zweden nog wel een eigen munt toch al een verloren land.
  We zullen nog veel ellende te horen krijgen uit Zweden de komende tijd.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Er komt een lucht van ontbinding uit Zweden !!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zweden, door de RODE GORE VUILE SCHOFTEN, verraden aan de Islam. Gloeiende vinketering, overal in Europa zijn het de socialisten, die voorop de eigen bevolkingen verraden aan de HAATJURKEN! En verdomme, de zgn. liberalen en christen-democraten doen daar ook aan mee! Schande! Zweden is inderdaad op deze manier verloren!

  Like

 4. Paardestaart zegt:

  Ah, dus net als bij ons komt in Zweden de hetze van links, en dan maar wachten op bommen en granaten. Er moet eerst iemand vermoord worden voor de pc-wurggreep verslapt?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Een tweede Syrie word geboren !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Die idioten daar zijn nog steeds dermate gehersenspoeld, dat ze nog eerder een bomaanslag plegen op het huis van een Zweden-Democraat dan enige aandacht te besteden aan, bijvoorbeeld, de massaverkrachtingen.
  Dat heet prioriteiten stellen……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s