GB: De Jihad-moordenaar van de Britse soldaat in London is “eerlijk, rechtschapen en integer,” zegt zijn snikkende advocaat

Screenshot_37

(Door: Robert Spencer)

Hoever is de krankzinnigheid in Groot-Brittannië gevorderd? Heel ver. Kunt u zich een advocaat voorstellen die in snikken uitbarst tijdens het verdedigen van een Nazi die in 1940 een Britse militair had gedood? Een van de moordenaars van Lee Rigby is ‘eerlijk, rechtschapen en integer’, hoorde een jury van de Old Bailey vandaag. Michael Adebolajo, 28, en zijn vriend Michael Adebowale, 22, brachten de 25-jarige soldaat met een hakmes om het leven, nadat zij hem overreden hadden in de omgeving van Woolwich Barracks in Zuid-Londen. De juryleden hebben gehoord dat Adebolajo hem probeerde te onthoofden met een vleeshakmes, voordat hij zijn verminkte lichaam ten overstaan van het publiek wegsleurde. David Gottlieb, die Adebolajo verdedigde, deelde de jury emotioneel mede: ”Hier is een man die een Britse militair heeft gedood. Hij is een Britse burger en hij heeft laten zien dat hij eerlijk, rechtschapen en integer is”. Zijn stem brak en het bleek dat hij huilde toen hij er aan toe voegde: ”Hij is iemand die volledig oprecht is, een volstrekt eerlijk persoon met een morele innerlijke overtuiging”.

‘De beschrijving van iemand die op een wrede barbaarse manier een lichaam verminkt past niet bij mijn cliënt, hij komt niet overeen met  een moordenaar.´

Gottlieb zei tegen de juryleden dat zij hun emoties niet van invloed mogen laten zijn op hun beslissing. ‘Waarom zou u hem vrijspreken, hij is iemand die Lee Rigby gedood heeft en hij heeft gezegd dat hij weer zou moorden,’ voegde hij eraan toe. Hij zei dat de [rechts]zaak ‘absoluut verpletterend’ is. “In zijn gedachten was hij gehoorzaam aan de opdracht van Allah”, zei Gottlieb tegen de juryleden. “Natuurlijk kan dat niet als verdediging voor de wet worden aangevoerd.”

Uit alle gerechtelijke vervolgingen bleek dat hij zei dat hij oprecht geloofde dat hij de wil van Allah uitvoerde, dat is eruit voortgekomen – is dat voldoende?’

De aanval op Rigby, vader van een kind, een soldaat in het 2e bataljon van The Royal Regiment, van Middleton, Rochdale, Lancs, vond plaats op 22 mei in  Artillery Place in Woolwich  kort na 14.00 uur.

Beide mannen werden neergeschoten toen zij de gewapende politie ter plekke aanvielen. Adebowale, ook bekend als Ismail Ibn Abdullah, of [Flat 21] Macey House, Thames Street, Greenwich en Adebolajo, ook bekend als Mujaahid Abu Hamza, of [Flat 23] Greenwich House, Oakwood Close, Lewisham, ontkenden beiden dat ze schuldig waren aan moord, samenzwering tot moord en poging tot moord op de politieagenten die ter plekke kwamen.

Bron:
http://www.jihadwatch.org
Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op GB: De Jihad-moordenaar van de Britse soldaat in London is “eerlijk, rechtschapen en integer,” zegt zijn snikkende advocaat

 1. aquarius4422 zegt:

  Die advocaat hoort ook in de gevangenis thuis. Wat een walgelijk geest.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  KRANKZINNIGE RODE ADVOCAAT! Jawel hoor, ONSCHULDIG en RECHTSCHAPEN deze HAATJURKEN! Jawel EN IK BEN DE KEIZER VAN CHINA. Deze wereld is KRANKZINNIG geworden! ( droevig met hoofd tegen muur slaat).

  Like

  • Wachteres zegt:

   Tom, ik kreeg dit artikel via Vederso doorgestuurd.

   Mijn eerste reactie was ook:”Ik word gek!” Volgens Vederso was hij het eerst aan de beurt. 🙂

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Wachteres: 14.12. uur. Beste Wachteres, bedankt voor je reactie, en uiteraard voor het artikel. Langzaam begin ik te denken, dat de NORMALEN in de KRANKZINNIGENGESTICHTEN zitten opgesloten, en de werkelijke KRANKZINNIGEN vrij rondlopen! Met voorop de MOSLIMGEKKEN!

    Like

 3. Cathja zegt:

  Je zou die advocaat toch bij kop en kont pakken en hem het gerechtsgebouw uitsmijten? Halve zool, om dergelijke ongepaste woorden uit te spreken! Wat doet dit met de nabestaanden van die vermoorde soldaat? Wordt daar geen rekening mee gehouden?

  Het beste is om GB te zuiveren van de islam. Pas dan keert het normale leven weer terug. Als er geen maatregelen genomen worden, zal deze vermoorde soldaat niet de enige blijven. Het ziet er donker uit voor GB!

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Jihad strijder is in fllagrantie opgepakt worden. als zijn advocaat zegt dat de moordenaar, is ‘eerlijk, rechtschapen en integer’,zal zijn, dan hoort deze advocaat niet in een rechtbank maar in een gesticht.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Hebben ze gelijk deze oprechte dwalingen. Volgens het islamgeloofsboek, die ook in de Tweede Kamer staat, wel, nou dan.
  Onder dezelfde noemer worden ook christenen afgeslacht in Afrika en het midden oosten. Moet kunnen vandaag aan de dag.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou…..Ik neem aan dat dit een pro Deo-advocaat is…..?
  Ik wil wel even kwijt, dat dit het slechtste, krakkemikkigste pleidooi is, wat ik ooit heb ….gelézen, in dit geval!
  Of…..bedenk ik nu tegelijkertijd, is het soms juist heel slím……?
  Die Gottlieb kan natuurlijk niet om de feiten heen, te weten: Dàt zijn cliënt bekend heeft en dat hij er aan toegevoegd heeft, dat hij het weer zou doen. Tja, wat moet je dàn als verdediger nog uit de kast trekken? De motíeven! En in een volijverige poging om díe edel te praten gooit hij er dan maar dit ‘fraaie’ stukje theater tegenaan, compleet met (krokodillen)tranen…….
  Nee….Ik herroep mijn eerste indruk: Op een bepaalde manier doet deze man juist verschrikkelijk zijn best.
  En: Wie weet,wat dit theatrale gedoe nog voor succes heeft ook; niets is onmogelijk in dit goedmensen-tijdperk.
  Maar het is en blijft een krankzinnige vertoning, conform de krankzinnigheid van zowel de daad als de dader!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Als eenmaal de sharia ingevoerd is zullen figuren als Adebolajo volledig gerehabiliteerd worden en vrijgesproken van elke blaam. Volgens de sharia kan een moslim nooit veroordeeld worden voor het doden van een ongelovige. Punt einde oefening. Miljoenen moslims in Europa zullen zich hierbij aansluiten en er zal geëist worden dat Abedolajo een fikse schadevergoeding krijgt voor die tijd dat hij in de gevangenis gezeten heeft. Vervolgens zal vrouw en kind van Lee Rigby conform dezelfde sharia wetgeving eigendom worden van Abedolajo want ook dit is een heel belangrijke bepaling binnen de sharia wetgeving ten dienste van de strijders voor Allah. Alle eigendommen van de overwonnenen die zich bevinden in het huis van de oorlog vervallen door deze regel automatisch aan de islamitische overwinnaars.

  http://kafirharby.blogspot.nl/2009/10/het-sluipend-gif-genaamd-sharia.html

  Like

 8. fleckie zegt:

  Misschien is die advocaat getraind in “TONEELSPEL”,(kon zijn zog.emoties “de overhand laten krijgen”)

  Like

 9. Die advocaat heeft volkomen gelijk. Volgens koran hadith en soenna later nog eens behoorlijk samengevat voor al te goedgelovigen in Reliance of the Traveller staat hetgeen volgens de islamitische overleveringen aan Mohammed is nedergedaald en wat als de wil van Allah geaccepteerd dient te worden. De slachtpartij van Woolwich is slechts een van de vele vruchten van dat zaad. Wie het wil kan het weten wat er òal is overgeleverd rondom de wil en directieven van Mohammed. Beschaafde mensen worden daar helemaal niet vrolijk van. Moedige mensen kijken er ook nog eens niet van weg en blijven deze zaken benoemen en adresseren.

  Mohammed was geen aardige man en zijn systeem draaide vooral op slavernij. Wie meedeed met Mohammed moest vechten maar kon religieus gelegitimeerd oorlogsbuit gaan verzamelen. Goederen, gelden en bezit dat gewoon bij ongelovigen geconfisqueerd werd. Die ongelovigen waren volgens de uitgedragen Mohammedaanse overtuiging dan weer erger dan beesten. Zo eenvoudig zat de leefwereld van Mohammed in elkaar. Dezelfde eenvoud hebben zijn hedendaagse kritiekloze volgelingen en klonen behouden.
  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/WWMD.htm

  Like

 10. marnix valke zegt:

  Advocaat direct uit zijn ambt flikkeren.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Dit doet mij denken aan een actrice die in de serie Vrouwenvleugel meespeelde. Wijlen Ella Snoep speelde de rol van Jantje Kruimel. Als zij werd geconfronteerd met de dood van haar man, die ze notabene zelf onder de trein geduwd had, zei ze op een heel onschuldige toon; Ik ben volkomen onschuldig aan de tenlastelegging. Ik heb mijn man niet vermoord. We stonden aan een open overweg, en opeens struikelde mijn man en viel onder de trein. Ik heb nog steeds erg veel verdriet om zijn heengaan, maakte ze iedereen wijs, en trok dan een bedroefd gezicht.

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Als kind keek ik graag naar Star Trek, totaal andere werelden, vreemde wezens, volkomen andere systemen, ander gedrag en steeds weer bleek dan het goede te overwinnen, de inventiviteit en het karakter van de mens.

  Hoe anders is de werkelijkheid, tegenwoordig kan iedereen in de eigen stad al vreemde wezen zien lopen die totaal van god los zijn, misdadig gedrag en de ene liederlijkheid nog erger dan de andere uitspatting. Vijftig jaar geleden zouden we nergens hebben kunnen lezen dat een groot aantal volwassen moslimse mannen samen en om de beurt een kind neuken dat de rest van de tijd gevangen wordt gehouden. Waren in Europa de laatste hoofden niet in de Franse Revolutie afgehakt? Tegenwoordig kijken we nergens meer van op. Vrome moslims die seksslaven M/V houden. Tegenwoordig is dat normaal. Eerlijk, rechtschapen en integer!!!

  (drie uitroeptekens dan kan iedereen zien dat ik het meen)

  Er is toch tegenwoordig ook een politiek partij die er prat op gaat dat zij integer is? Zou het misschien mogelijk kunnen zijn dat hier enige relevantie is?

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ik krijg vochtige ogen.

  Like

 14. Maloch zegt:

  -Die advocaat zouden ze met pek en veren het hele land door moeten schoppen. Naakt het brandnetelveld insturen terwijl de honden jacht op hem maken.-

  En toch, als je door een islam-bril kijkt, zegt die hufter niet zoveel geks.
  Ik denk dat er heelveel imams en mooh-fans in het M-O zijn die goedkeurend hebben geknikt bij die daad en de woorden van die advocaat.

  Wij willen nog wel eens vergeten hoe het allemaal zit.
  Niet de ‘ongelovige’ wereld is in oorlog met de islam, de islam is in oorlog met de ‘ongelovige’ wereld. De islam moet overwinnen/overheersen. De gehele wereld moet zich onderwerpen aan allah’s wetten. Gelukkig doet de meerderheid dat niet vrijwillig.
  Vervelend voor ons maar dat betekent dat er geweld geoorloofd is om dat doel te bereiken.
  Daar heb je strijders voor nodig. Een leger. Geef ze een naam; jihadisten of soldaten van mooh/allah.
  Zulke mensen (beter; gekken/duivelaanbidders), gezien door die islam-bril, zijn ‘eerlijk, rechtschapen en integer’ t.o.v. de islam/sharia.

  -Ik voorspel dat dit een trend gaat worden. Moslims die steeds vaker volgens de sharia gaan handelen. Wat maakt hun het uit of zij hun leven moeten slijten in een gevangenis/opofferen voor de grote zaak? Hun zekerheidje om binnen te komen in die grote hoerenkeet leggen ze ermee vast (volgens mooh). Het paard van Troje is toch al binnengetrokken en ze staan met hun 100.000den
  te trappelen om te beginnen.-

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Die advocaat lijkt me iemand van het beloofde volk.
  Hoe kan hij zoiets spelen???

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  ”Hij is iemand die volledig oprecht is, een volstrekt eerlijk persoon met een morele innerlijke overtuiging”.

  Ondanks alle commentaren hier, de advocaat heeft 100% gelijk en dat kenmerkt het probleem van de islam en de westerse maatschappij: behoort niet hier, maar daar waar ze het met elkaar eens zijn.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Is misschien uit” LIJFSBEHOUD” moslem geworden?(of …men vulle zelf in, naar eigen goeddunken)

  Like

 18. Jan zegt:

  ‘If my son did what Michael Adebolajo did, I would be happy’: Hate preacher Omar Bakri Muhammad says he is proud of Lee Rigby killer
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2526806/If-son-did-Michael-Adebolajo-did-I-happy-Hate-preacher-Omar-Bakri-Muhammad-says-proud-Lee-Rigby-killer.html

  Like

 19. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s