Lampedusa is alweer onze schuld

Screenshot_39

Op tv en You Tube beelden genomen met een gsm van een soort ‘uitsortering’ van vluchtelingen op Lampedusa die zich publiek uitkleden om niet-besmette kleren aan te trekken. Toegegeven: geen leuke ervaring voor de betrokkenen, maar in een zinkende boot zitten is dat ook niet, vermoed ik. Meteen wordt er geroepen over ‘concentratiekampen’. Waar retoriek toch toe in staat is. Ik dacht dat concentratiekampen plekken waren waar je, op zijn zachts gezegd, tegen je zin werd heengevoerd.

Voor zover ik weet komen de vluchtelingen vrijwillig naar Lampedusa, meer nog, ze zijn erg blij dat ze er raken zonder er het hachje bij in te schieten tijdens hun passage bij hun Arabische broeders. Natuurlijk, ze zijn vaak niet vrijwillig uit hun woonplaatsen vertrokken (als ze uit Syrië komen), of alleszins toch niet uit een overdaad aan kansen (als ze uit Eritrea of Somalië via smokkelroutes van mensenhandelaren in een Libische boot belanden).

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EU, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Lampedusa is alweer onze schuld

 1. Cathja zegt:

  En ik dacht nog wel dat er één of ander geniaal opsporingsmiddel in gebruik was genomen die vluchtelingen op open zee al van ver kon zien aankomen.Vanwaar dit systeem om onze buitengrenzen te versterken, als toch iedereen weer wordt opgepikt en aan land (dus toch Europa binnen) wordt gebracht?
  Was het nieuws over dit systeem (zogenaamd) soms opnieuw ‘een blijk van goede wil van Europa’ om niet iedereen hier maar binnen te laten?

  Ik begrijp er steeds minder van. Maar Malmström zal zich wel weer in de handen wrijven. Wéér meer nieuwe Europeanen binnen gehaald! Het gaat lekker jongens!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De oplossingen zullen in de eigen regio moeten worden gezocht! Daar ben ik het roerend mee eens! Bedankt Heleen, hierbij het zoveelste bewijs, dat de ISLAM HAATSJEIKS geen vinger veroerren voor deze vluchtelingen. En deze van GELD bulkende SJEIKS en Saudie Arabië lachen zich een bult. Dankzij de IDIOTE GUTMENSCHEN en de RODEN der EUSSR, krijgen wij deze ELLENDE op ons dak geschoven. En door VERRADERS van POLITICI gaat het al maar door ook nog, de zgn. “vluchtelingen”, zijn daar perfect van op de hoogte!

  Like

 3. Pieter Nokkio zegt:

  Ze krijgen dan ook nog eens zes mille per persoon uit onze verder aan te vullen (..) schatkist. Tel uit je winst! De rijken rijker, de armen armer – is het niet altijd zo geweest? Dat proces gaat ‘dankzij’ onze demonische staten- en talenbond alleen nu nog een stukje sneller, dat is alles.
  Zij er in, wij er uit? Lijkt me uiteindelijk beste oplossing.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat een zootje gecontroleerd wordt op ziektes e.d. daar heeft die bende “amnestie en nog wat” het moeilijk mee? Die lopen toch de hele dag in hun homeland in hun blote flikker rond, wat is er dan mis? Het beste zou zijn ze ‘dadelijk’ met een andere boot terug te sturen naar startplaats.
  Dat dergelijk zootje er hier na in een of ander land een woning, elektriciteit, telefoon, TV, gedekte tafel én zakgeld gekregen heeft en overgaat tot de dagelijkse bezigheden nl. verkrachten en moorden daar horen we die bende “amnestie en nog wat” nooit over protesteren???
  Ik zal dat wel verkeerd zien zeker…..!!! We zullen eens de vraag stellen aan dat ziekelijk Zweeds wijf Maalstroom genaamd en aan die achterlijke Aston, wedden dat ze zich zullen uitspreken in het voordeel van het krapuul? Het vragen aan E.T. & co is verloren moeite en dergelijk tuig moet Europa vertegenwoordigen???
  Wij willen DAT Europa niet wat eigenlijk feitelijk een ordinaire dictatuur is, wij willen een Europa van Onafhankelijke Republieken die onderling samen werken en afspraken worden een Europa zonder despoten en staatcircussen.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Het zijn asieltoeristen maar ze hebben wel een gsm bij om te filmen, zal wel bedoeld geweest zijn om familie en vrienden op de hoogte te brengen dat ze kunnen afkomen.
  BUITENSODEMIETEREN heb ik geen nanoseconde emphatie voor, er zijn in Vlaanderen echte sukkelaars, gehandicapten of wezen en weduwen die hulp nodig hebben, maar het TUIG dat in pelgie een overheid voorstelt geeft enkel HONDERDEN MILJOENEN euro’s uit aan islamieten en laat zijn echte hulpbehoevenden in de kou staan.
  De media is medeplichtig want ze duiden de DOMME kiezer bewust niet op deze misdadige houding en werkwijze.
  De asieltoeristen zijn goed doorvoede mannen en lijken (is verkeerde woordkeuze) ZIJN allemaal islamieten.
  BUITENFLIKKEREN wan de enige reden dat ze in eurabia komen is om logistieke steun te vormen voor de komende jihad.
  BUITEN dood of levend wat maakt het uit GODVERDOMME

  Like

 6. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren spraken wij altijd van zwart Afrika. Het zal nu eens niet meer zo lang duren, of men spreekt ook al van zwart Europa. Eurabia zal het dan heten volgens ingewijden. Waar de blanken (ongelovigen) gediscrimineerd en uitgemoord zullen worden door de Islamieten. Toestanden die we gaan krijgen gelijk als in Syrie. Europa zal dan zelfs niet meer in de geschiedenisboekjes vermeld worden daar dit verboden zal worden door de Islam. In feite is het dan net of Europa nooit bestaan heeft. Al die importen uit Afrika en de Arabische wereld is niets anders dan kwade opzet waar we ons volgens mij niet tegen kunnen verzetten, daar de kwade genieen achter dit alles, dit proces waterdicht gemaakt hebben. Of we dit proces nog ooit kunnen stoppen is maar zeer de vraag. Ik zie de toekomst zeer somber in, en beklaag als 65 jarige onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

  • Jean zegt:

   Bekijk gewoon de voetbalploegen en men ziet wat er gaat gebeuren.

   Like

  • Harry zegt:

   Sprak gisteren een oude man van 85 jaar . Hij vertelde me dat ie blij was al zo oud te zijn dat ie de islamisering van ons land hopelijk niet meer mee hoeft te maken . Goed bij de les nog die ouwe knacker !
   Hij had wel grote zorgen om z’n kinderen en kleinkinderen , denk dat velen van ons zich daar wel in kunnen vinden .
   De enige optie lijkt me nog PVV stemmen en in de tussentijd die lamlul van een Rutte proberen wakker te rammen en hem nou eens ergens klem zetten en hem dan laten vertellen waarom ie dit allemaal laat gebeuren .
   Ik zou nou wel eens willen weten of het onnozelheid of opzet is wat er allemaal gebeurt .
   En hem dan niet meer laten gaan voordat we een afdoende antwoord hebben .

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Natuurlijk is het onze schuld.
  De meesten hier zijn zo opgevoedt dat ze werken, heel veel afdragen, en daardoor gaat het ons flink veel beter dan die tijdverdijvers uit Afrika.
  Hoewel de communicatie met hun niet helemaal perfect is zien ze toch wel duidelijke verschillen.
  Het is in €uropa simpel beter en dat willen zij ook.
  Een voor hun rijk leven zonder ervoor te werken.

  Like

 8. helletocht zegt:

  Hier zit een systeem achter. Deze mensen worden uit naam van Allah of wie dan ook uit hun sprookjesboek gestuurd om Europa stap voor stap in te nemen. Normale Europeanen zeggen dat is onze zaak niet. Laten ze maar in hun eigen regio voor deze mensen zorgen, ze zijn daar in principe rijk genoeg. Nee onze leiders laten zich bezetten en schaffen zichzelf af. De wanstaltigheid druipt van Europa af, dit loopt nooit goed af. De ellende zal niet te overzien zijn. Of we worden uiteindelijk slaven van de islam, of er breekt binnen een aantal decennia een ggantische oorlog uit op ons continent. Feliciteer alvast met kerst de Rutte’s, van Rompuy’s, Hollande’s etc. hier maar mee!

  Like

 9. Jan zegt:

  Zielige parasieten klagen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s