Arabische humor

Screenshot_58

Kleine Mohammed vraagt aan zijn moeder : “Mama, wat is dat, democratie waar men zoveel over spreekt.”

Wel, Mohammedje: “Dat is wanneer iedere Nederlander en Belg elke dag naar het werk moeten, enorm veel moeten werken en enorm veel belastingen betalen, zodat wij alle voordelen kunnen plukken zonder er iets voor te moeten doen. Zoals gratis wonen, verpleging, gratis medicamenten, voedselbonnen, leefloon, kindergeld, ziekenfonds, gratis bus, met dure auto’ s rijden enz …

Ja mama, zijn zij dan niet kwaad op ons ?

Natuurlijk jongen, en dat noemen wij racisme !!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jo)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Arabische humor

 1. Marc Bouwman zegt:

  Deze mop mag overtrokken lijken, maar het stelt heel mooi het gegeven aan de orde dat begrippen, in dit geval uit de westerse cultuur, in een andere cultuur heel anders begrepen worden. Zo met de begrippen ‘democratie’, dat ze in de islamitische wereld eenvoudigweg niet uit eigen ervaring kennen en dus ook niet begrijpen, of ‘racisme’ dat eveneens een typisch westers begrip is, waarbij moet worden opgemerkt dat ook de meeste westerlingen deze in de regel ook totaal anders opvatten dan wat het oorspronkelijk als betekenis had (dus zoals Hitler het begrip opvatte!).

  Een ander begrip dat binnen de islamitische wereld consequent heel anders wordt begrepen dat wat er binnen het Westen mee bedoeld wordt is ‘vrijheid’. Oorspronkelijk een christelijk begrip waarmee enerzijds bedoeld werd dat een individu vrij wordt als hij God vindt, anderzijds de vrijheid van keuze voor of tegen God (hierachter ligt de christelijke opvatting dat als je niet voor God kiest, dit in je eigen nadeel is).
  Het begrip ‘vrijheid’ heeft binnen de westelijke wereld zijn eigen ontwikkeling tot niet religieus begrip gekregen. Binnen de islamitische wereld wordt onder ‘vrijheid’ echter niet de individuele vrijheid bedoeld waarbij de rechten van een ieder in de grondwet gegarandeerd is, maar de vrijheid van deze of gene islamitische groepering hun wil aan anderen op te leggen. Deze opvatting staat diametraal tegenover de westerse oorspronkelijke of latere betekenissen van het begrip.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Makkelijk scoren vandaag, die foto roept herinneringen op…. en wel aan deze
  islamoFASCISTENpraatjes..!!!

  Van mij mogen ze dat complete Marokkaanse uitschot vandaag nog “pikke en djoeke…”.
  (toch wel praktisch, zo’n archief)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl: 15.39. uur. Dit Gerrit, is de favoriete bevolkingsgroep van de RODEN de VERRADERS van de PvdA. Kotspartij!

   Like

  • jans zegt:

   Dit islamitisch tuig fokt als ratten, hun import vrouwen met kopvodden zijn de islamitische broedmachines voor de toekomstige jahad strijders die Nederland aan de islam zullen gaan onderwerpen.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Iik borduur nog even door op m’n eerste bijdrage. Ruim drie jaar geleden, op 7 okt 2010, werd de Amsterdamse juwelier Hund in zijn zaak door een Marokkaanse KLOOTZAK doodgeschoten.
  http://www.ad.nl/ad/nl/13595/Kleine-criminaliteit/article/detail/3565755/2013/12/20/15-jaar-voor-dodelijke-overval-op-juwelier-Fred-Hund.dhtml
  Slechts 15 jaar achter de deur is de eis. ZUM KOTZEN, dat justitiële systeem in dit land.
  In de plaats van die politiek correcte pinguïn achter z’n groene tafel, lees: rechter, had ik
  die LUL levenslang gegeven. En daarna had ik ‘m z’n paspoort afgenomen en ‘m dezelfde dag nog uitgezet naar z’n land van herkomst. Oops… foutje, na z’n dood is dat niet mogelijk, Gerrit…
  Zie in rechter sidebar bij het artikel: ik kan zo uitleggen waarom die KLOOTZAK geen enkele emotie toont. Dat heeft alles te maken met de inhoud van de koran en Het Project.
  In dat stokoude, door geschifte kameelpiloten verzonnen instructieboekje* staat dat niet-moslims het leven op alle mogelijke manieren onmogelijk gemaakt mag worden, met de toestemming van die verzonnen allah en z’n dito pedofiele schoenpoetser mo, ja, dus stelen is ook toegestaan. Waarvan acte.
  Denkt u daar maar eens aan igv nieuwe overvallen, diefstallen, berovingen, molestaties van vrouwen en homo’s door quran propelled troublemakers, lees: KLOTE Marokkanen.
  *> http://www.ex-moslims.nl

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ja zo rolt dat tegenwoordig in Nederland en de rest van Europa! Alles voor de aanhangers van MO de pedoprofeet, en de eigen bevolking mag barsten! En de PvdA zag dat het goed was!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Prachtig !! Maar de waarheid doet toch wel pijn…..*#@*@*#@ ROT OP tuig !!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik kende hem al, doordat-ie hier al eens op de één of andere manier was langsgekomen.

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Hè!
  Eindelijk weer eens humor op E. J. Bron waar ik óók om kan lachen.
  Sterk.
  (Graag géén comment eronder zetten, Bert, dat smaken “nu eenmaal” verschillen en dat er voor elck wat wils moet zijn.)

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Speciaal voor jou,Pennings.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s