PVV-frontman Geert Wilders heeft de deur van zijn werkkamer in de Tweede Kamer voorzien van een sticker die bij nadere bestudering een anti-islamsticker blijkt

Screenshot_43

Geert licht toe: “Het is een nieuwe Saoedische vlag die ik heb laten ontwerpen. Op de oorspronkelijke Saoedische vlag staat de geloofsbelijdenis, en ik heb daar een andere tekst van gemaakt. Namelijk in het Arabisch, alsof het een nieuwe Saoedische vlag is, de tekst dat de islam een leugen is, Mohammed een crimineel en de koran vergif.”

Wilders vertelt aan RTL Nieuws dat hij graag zou zien dat de sticker een discussie losmaakt en dat Nederland de sticker massaal (gratis) bij de PVV bestelt en plakt.

Screenshot_51

De anti-islamstickeractie van PVV-voorman Wilders is door het kabinet zwaar ongepast bevonden. Minister Timmermans laat weten dat de regering afstand neemt van de actie.

Timmermans deed dat vanuit Brussel, waar de Eurotop plaatsvindt. Hij wees er daarbij volgens de NOS op dat er wereldwijd ruim een miljard mensen overtuigd moslim zijn zonder radicale denkbeelden.

“Hun geloof beledigen is geen bijdrage aan de bestrijding van extremisme, maar speelt de extremisten juist in de kaart. Daar neemt de Nederlandse regering afstand van”, aldus Timmermans.

Tegelijkertijd noemt hij vrijheid van meningsuiting belangrijk, maar benadrukt hij: “Maar als je doel is radicalisering, extremisme en terrorisme te bestrijden, is het beledigen van een godsdienst en het daarmee krenken van vele gelovigen een buitengewoon slecht en ineffectief middel.”

Wilders plakte eerder vandaag een sticker op de deur naar zijn werkkamer in de Tweede Kamer, die een ‘nieuwe’ Saoedische vlag moet voorstellen. De sticker geeft te lezen “dat de islam een leugen is, Mohammed een crimineel en de koran vergif”.

Screenshot_47

Bronnen:
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2013/12/wilders_ontwerpt_antiislamstic.html
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2013/12/kabinet_actie_wilders_ruk.html

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op PVV-frontman Geert Wilders heeft de deur van zijn werkkamer in de Tweede Kamer voorzien van een sticker die bij nadere bestudering een anti-islamsticker blijkt

 1. topsporter zegt:

  Prima om Nederland even door elkaar te schudden.
  Wat betreft de reacties van hen die Wilders een provocateur noemen.
  De politici, die willens en wetens de islam in dit land laten groeien zijn lid van de neo-NSB.
  Zij laten de westerse samenleving door fascistoide imams overnemen.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dat hadden eigenlijk al onze Christeijke partijen moeten doen; maar niets daar van, het moet de PVV zijn die het doet.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Wailders heeft gelijk: islam is niet alleen een geweldadige ideologie, het is de ideologie van het geweld, moreel geweld, sociaal geweld, fysiek geweld, geweld tegen vrouwen, homo’s, christenen, Het goede nieuws is dat desondanks het overgrote gedeelte van de mislims niet geweldadig is. De situatie is te vergeliijken met het nazisme: in Duitsland voor de oorlog: een geweldadige ideologie maar de meeste aanhangers waren geen moordenaars. Zolang men dit niet wil/mag inzien, en dit niet durft toegeven, zal er nooit een ‘beschaafde’ islam ontstaan. Ecraser l’infâme, zei Voltaire. Hij had het over het christendom (en dat mag natuurlijk). Wij zouden het niet durven toepassen op die andere ‘religie’ (geweld is inderdaad een afdoend argument).

  Like

 4. helletocht zegt:

  Ik ben het met Fransje T. eens dat erook vredelievende moslims zijn, maar die hoor je niet, anders worden ze gefileerd. In Nederland en in Europa hebben we evenwel te maken met een apart slag. Zij gaan voor de radicale islam en gaan ook voor de radicale plundering van onze reserves, want het merendeel vreet ons leeg. Ik heb de bisschop van Roermond geschreven over de terreur tegen Duitse kerken. Resultaat, geen antwoord, dat zegt genoeg.Hopelijk hebben ze nog een paar jaar voordat ook zijn onderkomen gesloopt wordt door een overmacht van baardmannen en gillende moslimkeukenmeiden. Trouwens waarom maken we ook niet zo een sticker voor onze eigen gristenkerken, die buiten ons ook uit en maken gemene zaak met de vijand.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zeg SS er TIMMERFRANSS de ISLAM is geen godsdienst, maar een geweldige SMEERLAPPERIJ, namelijk een NAZI IDEOLOGIE! Maar van een aanhanger van de Partij van de Allahtonen hadden we niets anders kunnen verwachten. VERRADER dat jij bent!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @helletocht
  Het zijn allemaal infiltranten en soldaten van allah die wachten op het juiste moment.
  http://tinyurl.com/p2lo4pb
  Let op! De zgn “vredelievende” categorie bedient zich van taysir. Wel eens van gehoord?
  Hier zijn de details: http://tinyurl.com/lj4g3tc

  Like

 7. Jan zegt:

  En die tapijtvreters maar beweren dat de verkrachter Mo niet afgebeeld mag worden:

  Sjiieten in Irak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s