Roger Waters: “Israëliërs zijn nazi´s”

Screenshot_48

Voormalig Pink Floyd-voorman Roger Waters heeft voor ophef gezorgd omdat hij Israëliërs vergeleken heeft met nazi’s.

De rocker maakte de vergelijking vanwege de manier waarop Israël omgaat met de Palestijnen. “De parallellen tussen wat in de jaren dertig in Duitsland gebeurde en nu in Israël gebeurt zijn overduidelijk”, aldus de 70-jarige Waters.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Roger Waters: “Israëliërs zijn nazi´s”

 1. Monalisa zegt:

  Citaat Het is net zoals bij Jack Spijkerman, als je gaat dementeren, wordt het tijd voor een verzorgingstehuis…..

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Je zult altijd voor en tegenstanders houden over het MiddenOosten.
  Deze man heeft duidelijk te veel druks gebruikt en heeft moeite met het nadenken, zielig mannetje of anders “grote lul”

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Er is een tijd geweest dat ze binnen Pink Floyd heel anders tegen bepaalde zaken aankeken!

  Like

 4. helletocht zegt:

  Dit is het resultaat van een levenlang drugs nemen en een politiek correct Labour dieet, en dan zeg je vanzelf deze dingen. Stuur Roger naar zijn vriendjes in Sudan, Noord-Mali, Somalië of de C.A.R. Dan is het tot nooit weerziens

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Na een leven van drank en drugs kan je niet verwachten dat er nog veel werkende hersencellen over zijn.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Ik heb ooit eerder een stukkie geschreven over deze genotzuchtige narcist, een typische zelfmanifesterende hippie, die te lam is om zich werkelijk van iets op de hoogte te stellen, zo’n typische “revolutionair” die alles nablèrt wat in de mode is: http://bit.ly/1koYIJ4.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Martien, ik kan me nog goed herinneren dat je op 26 Juli jl. zèlf een artikel aan de ‘Oude Hippie’ Waters wijdde, getiteld: “Roger Waters van Pink Floyd is een Nazi.” Dit dan met name naar aanleiding van zijn act, geïnspireerd door de film (musical, rock opera?) “The Wall,” waarin hij in nazi-achtige outfit op een zwevende varkens-ballon met Joodse symbolen schiet. Werd overigens wel een prachtige discussie, toen, waaraan BertG. ook nog een belangrijk steentje bijdroeg. Persoonlijk mis ik die jongen nog steeds, maar enfin, dat is persóónlijk, uiteraard….
  Maar hoe dan ook, ik uitte toen reeds het vermoeden dat Waters vermoedelijk geen nazi ís en dat niet eens kàn zijn, evenmin als andere rock-artiesten van zijn slag: De seks, drugs en rock-’n -roll-psyche in hun kringen maakt ze daarvoor mentaal ongeschikt. En die act? Och, hij focuste volgens mij ton al gewoon op het effect van een perverse act, zonder er verder bij na te denken. Gooi er een mitrailleur, een leren jassie, een hakenkruis(ACHTIGE) band en een varkensballon met jodensterren tegenaan en shock-effect verzekerd! Over de consequenties wenst hij het hoofd niet eens te bréken.
  En nu, met dit bericht over zijn laatste uitspraken zie ik mijn vermoeden wel zo ongeveer bevestigd.
  Hij identificeert zichzelf niet met het nazisme, maar beschuldigt wèl Israël ervan, op precies dezelfde manier als verschillende linkse figuren dit doen, omdat ze nu eenmaal, koste, wat het kost, de palestijnen al nieuw onderdrukt vlk wensen te beschouwen. En omdat het hier nu eenmaal om een rock-artiest gaat, een oude hippie bovendien, komt het er nog wat directer, ongenuanceerder uit, dan bij de gemiddelde linkse goedmens, die in verband met Israël het woord nazi vaak nog nèt niet bezigt. (Maar wèl -graag- denkt, met het oog op de nieuwe, duidelijke begrenzingen.)
  Geloof me, de uitlatingen van die rock-artiesten moet je ook weer niet al te serieus nemen.
  Hou het er maar op, dat ze door de “cocain in their brain” voor ons, burgers, niet altijd even goed te volgen zijn.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Ik zou die notoire schoft van een Waters onder zijn z…. willen stampen, terwijl ik dan schoenen aan heb met stalen neuzen. Alweer zo’n gore smeerlap erbij die Israel aanvalt, en ten onrechte de Palestijnen neerzet als zielepootjes, slachtoffer van de agressor Israel, door hem als Nazi’s weggezet. Alweer een kandidaat voor mijn auto die een eigen willetje heeft als hij zulke figuren ziet. Hij neemt het dan van mij over. Zie ik hem de straat over steken dan schiet geheel automatisch mijn voet van de rem, en wordt per ongeluk het gas helemaal ingetrapt. Eer ik nog eens naar de muziek van Pink Floyd zal luisteren. Dan zet ik mijn radio op een andere zender !

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat alle Engelse rockers, hebben met Satan gelieerd.Dat was zo met Freddy Mercurie the Beatles,en u Two is mij ook erg verdachtigd. Ze hebben niets Christelijks aan zich.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik weet niet of dit met dit topic te maken heeft, geeft wel te denken.Velen kennen dit artikel, dus ten overvloede?
  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/ultiemedoelislam.htm

  Like

 11. Jan zegt:

  PA glorifies murder in play under auspices of Mahmoud Abbas

  Like

 12. Wans Horst zegt:

  Dit zien we vaker: mensen die geen enkele rol van belang meer spelen die dingen gaan roepen die niets toevoegen. Te veel geld om zich bezig te houden met de elementaire zaken op aarde, misschien zulke zwevers dat ze juist niets meer van hun armere medemens willen weten, het kan allemaal. Deze mensen komen ook niet in contact met het echte leven, die krijgen meningen van anderen voorgeschoteld (het antisemitisme leeft wel onder deze landverraders, zie Greta en Harry) en niet vermoeid door enige inhoudelijke kennis (of islamitische belangen) ligt het voor de hand deze maningen te reproduceren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s