Wilders en de walgelijke en kwetsende sticker

Screenshot_43

(Door: Filantroop)

Of het enig nut dient kun je je afvragen, maar de islamsticker van Wilders heeft in ieder geval nog eens herbevestigd hoe de stemming in de Nederlandse politiek er ongeveer bijligt. De politiek, die net nog 150 miljoen doneerde aan het regime dat de enige echte genocide van deze jonge eeuw organiseerde, en heen- en weer reizende jihadisten ongemoeid laat, is laaiend over Wilders’ trap in het kruis van de islam.

En nog voordat de moslims er zelf boos over zijn, roept de politieke goegemeente er schande van. En meteen dringen herinneringen zich op aan de in Nederland zwaarder dan in de islamitische landen bekritiseerde film Fitna.

Toen was het Balkenende die de islamitische wereld met megafoon toeriep dat zijn landgenoot Wilders gemene dingen over de islam zei. En dat ondanks het feit dat Wilders gewoon journaalbeelden had gekopieerd.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Geert Wilders, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op Wilders en de walgelijke en kwetsende sticker

 1. Martien Pennings zegt:

  Het nut van de sticker-actie van Wilders, Filantroop, heb ik in een stuk aangegeven dat vlak voor het jouwe staat: poging tot vervroeging van de confrontatie en daarmee misschien het voorkomen van een bloedige burgeroorlog.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Aan alle(pseudosocialistische) moslimvriendjes, zoals L.Asscher en F.Timmermans, binnen de Haagse vierkante kilometer + alle door tapijtvreters geïnfiltreerde* gemeentebesturen:
  De islam dient beschouwd te worden als een belediging voor het Westen en Westerse waarden en omgangsvormen. Deze mentale misgeboorte hoort slechts op één plek thuis en dat is de VULLISHOOP van de geschiedenis.
  http://www.pi-news.net/2013/11/der-islam-gehort-auf-den-mullhaufen-der-geschichte/
  *Over het verwerven van zoveel mogelijk invloed binnen Westerse instanties in casu
  HET PROJECT>> http://tinyurl.com/ov43avh
  Waarom het stuk voor stuk infiltranten annex soldaten van allah zijn:
  http://tinyurl.com/p2lo4pb

  Like

  • Driek zegt:

   In 2011 plaatste de redactie van Geen Nieuws dit stukje van mij, later werd er door de lezers druk gediscussieerd over een sticker, die wij dan her en der zouden opplakken, hetgeen natuurlijk geen doorgang vond. Misschien aardig om dit geschrevene nog eens te plaatsen, want misschien slaat het nu wel aan. Wie weet.

   OPROEP TOT PROTEST
   De Arabische Lente, in gang gezet door vrijheidslievende moslims, die zich wensen te ontdoen van de roestige ketens der onderdrukking, en die zich met hun zwaarden willen wreken op hun verdorven leiders, waarvoor ze vele jaren hun bloed in het hete woestijnzand hebben geofferd – en die nu eindelijk ook eens vrijheid en democratie wensen:

   dat bevrijdingsfeest nu, bejubeld door onze regeringsleiders, die hun verstand al heel lang geleden op nul hebben gezet, is inmiddels, na vele bloedbaden en krijgshaftige daden der opstandelingen, ontaard in een voorportaal van de hel van Dante. Niks geen lente, het is Allah Akbar wat de klok slaat. De granieten muren der Inquisitie, die de intellectuele vrijheid in de duistere middeleeuwen gevangen hield, zijn daarbij vergeleken een rijk van grote verdraagzaamheid.

   Echter het lijkt wel alsof die zogenaamde lente meer en meer overslaat naar de Hollandse dreven, ook hier worden mensen op schandelijke wijze tot bloedens toe mishandeld en beroofd. Dat onze regering zich niet diep en diep schaamt, en toch maar bezig blijft ons land vol te plempen met het grote uitschot der wereld, maar – daarover kunnen wij ons druk maken tot we een ons wegen – het helpt allemaal niets – zolang de Ferriers en de Koppejans e.a. zich niet kunnen ontdoen van hun onjuiste definitie van mededogen en Christelijke naastenliefde – een naastenliefde die ons de strot uit komt, en die zo langzamerhand te bestempelen is als een ongelooflijke onkunde.

   Het zijn, niet meer en minder, gewoon domme gevoelens van een misplaatst mededogen voor de zogenaamde ‘verworpenen der aarde’. Zij, de Koppejans en de Ferriers en de Spekmannen, ze houden zich krampachtig vast aan Mattheüs 25, 35, waarin wij lezen:
   “ Want ik had honger en Gij hebt mij te eten gegeven, Ik had dorst en Gij hebt mij te drinken gegeven, Ik was vreemdeling en Gij hebt mij opgenomen.”

   Het is een zeer edele en vooral mooie gedachte, welke tweeduizend jaar geleden is neergeschreven, en die heden ten dage nog steeds geldt. Maar, er zijn natuurlijk uitzonderingen, want – het zijn de monsterlijke misdadigers die wij in onze goedheid binnenhalen en omarmen – onverlaten die ons de dolk in de rug steken, en die niets maar dan ook helemaal niets wensen te weten van het hierboven aangehaalde vers van de brave Mattheüs uit het Nieuwe Testament.

   De pianolerares Dini van Assem, 76 jaar oud (lees ik zojuist op mijn nuchtere maag), leeft in een nachtmerrie. Vrijdag gaf de Rotterdamse een pianoles in haar woning toen er aangebeld werd. Drie mannen drongen naar binnen en vroegen om geld. Toen hun slachtoffer zei dat ze dat niet had, gingen ze finaal door het lint. Het is erg genoeg dat dit voor de Nederlandse burger dagelijks nieuws is geworden, berovingen zijn nu een normaal verschijnsel in ons eens zo lieflijke polderland, en de daders behoren altijd tot hetzelfde slag mensen, ja – en ik weet dat ik nu generaliseer, maar het is een feit: het zijn dezelfde cultuurverrijkende horden, die in de Arabische contreien vrijheid en democratie willen invoeren.

   En het lijkt wel, beste Geen Nieuws lezer, dat onze regering, en koningshuis incluis, totaal ongevoelig lijken voor het verschrikkelijke leed, dat de Nederlandse burgers wordt aangedaan, door de teugelloze horden getinte figuren; en dat onze prins Willem Alexander, die zich druk maakt over een eilandbevolking, zich niet eens een keertje inzet voor zijn eigen onderdanen. Het zoude al een gebaar zijn geweest, wanneer onze prins, die voor zo “gewoon” doorgaat, die slachtoffers eens met een bezoekje vereerde, of een bemoedigend woord tot hen richt, want die stumpers lijden niet aan kwellingen van kleingeestige aard, maar zijn in veel gevallen, door het hun aangedane leed, gewoon levensmoe.

   De prins doet mij denken aan de figuur van de god Bacchus uit de Griekse Mythologie, die, toen hij nog een zeer jeugdige knaap was, aangesteld werd tot god van de wijn en de luidruchtige feesten. Niets liever deed hij, dan zich over de hele wereld rond te laten rijden in zijn wagen, door wilde dieren voortgetrokken, en vergezeld door bedienden en een uitgebreid gevolg van mannen en vrouwen, nimfen, faunen en satyrs, allen omkranst met kransen van klimop en wijn drinkend. Dat, beste lezer, was zijn enige bezigheid.
   En dat is Willem Alexander ten voeten uit!

   In 1976 verscheen er een film, NETWORK, met in de hoofdrollen Peter Finch en Fay Dunaway. De bekende TV presentator Howard Beale, roept de kijkers op om hun protesten te laten weerklinken, door allemaal tegelijk, ’s avonds op een vastgesteld tijdstip, voor het open raam te roepen: “Ik pik het niet langer.”
   En inderdaad, op het afgesproken uur weergalmde de stad van de woedende protestkreten, geschreeuwd vanuit de geopende vensters.

   Misschien, moeten wij ook zoiets afspreken, de mensen in den Haag wakker schreeuwen.
   Want – wij pikken het niet langer.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Er wordt nergens vermeld waar je kunt bestellen. Zal op PVV-site kijken. Neem er een paar, de eerste plak ik op de achterdeur van ons, kleine,ouwe,toverballen-bestel-autootje. (renault-expresse.) Maar………..heeft ,t zin ?
  Niemand verstaat hier arabisch.! !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, maar de media hebben er intussen genoeg ruchtbaarheid aan gegeven om die stickers vrij gemakkelijk te herkennen:
   Groen, met witte Arabische letters. Kan niet missen.
   Wie er één ziet kan weten, hoe laat het is!

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wakkerschudder voor F.Timmermans + andere moslimvriendjes: die sticker van Wilders zou de religieuze gevoelens van islamitische tapijtvreters kwetsen, kraaide hij gisteravond voor de gesubsidieerde staatsspreekbuis nos journaal. Helaas pindakaas Frans: kwetsen, beledigen of lasteren van (religieuze) gevoelens is helaas onmogelijk.
  Waarom dat zo is staat hier: http://tinyurl.com/mzljvg9
  Zie verder het vonnis in de zaak tegen Wilders.
  Maar er is nog iets anders aan de hand en dat is veel beroerder: niet-moslims van het type F.Timmermans e.d. nemen rücksichtlos de misleidende praatjes van islamitische tapijtvreters over, praatjes die rechtsteeks ontleend zijn aan Het Project.
  http://tinyurl.com/ov43avh
  Ziezo, hebben de heren wat te lezen tijdens het Kamerreces.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Voor alle duidelijkheid: zo ziet de vlag van Saudi-Arabië eruit:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vlag_van_Saoedi-Arabi%C3%AB
  Boven dat zwaard staat(en 100% zeker weten doe ik het niet) zoiets als:
  Er is geen god dan allah en mohammed is zijn profeet.
  De bedoeling van dat zwaard ligt voor de hand. Wie iets anders beweert
  kan z’n kop verliezen. En dat bedoel ik niet overdrachtelijk.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Wat is er mis aan ?? De waarheid is nou eenmaal hard..

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Ik breng in jullie herinnering dat het in Nederland voor de aanvang van de Tweede Wereldoorlog uitdrukkelijk niet op prijs werd gesteld ” een bevriend staatshoofd” te beledigen, ook toen het duidelijk was waar deze vriend van Nederland mee bezig was en de Joden vanuit Duitsland hier naar toe kwamen om het vege lijf te redden.. Zij kwamen in zulke aantallen dat voor hun allereerste opvang een kamp werd gebouwd, in Westerbork..Daar maakten de Duitsers naderhand graag nog gebruik van.
  Nederland wilde geen boze Duitse reacties uitlokken.

  In de video die aan het artikel het artikel over de genocide op Armeniërs in Turkije is toegevoegd zien wij bij de huidige westerse leiders een vergelijkbare omzichtige, half ontkennende reactie.
  Ook hier geldt dat de verifieerbare feiten over deze kwestie eenduidig genoeg zijn, waarbij zelfs het feit dat de Turken werden geadviseerd door enkele hooggeplaatste Duitse militairen die hun vertelden hoe je gevangenkampen kon opzetten. De genoemde militairen verbleven in die periode in Turkije want Duitsland was een bondgenoot van dat land.

  En het zwijgen van het westerse leiders over de genocide op de Armeniërs tekent de morele zwakte van het Westen, omdat men profijtelijke handelscontacten met Turkije en het militaire bondgenootschap met het land van Erdogan belangrijker vindt dan recht verschaffing aan een zwaar geteisterd volk.

  Met de houding van de EU jegens de islam is het niet anders gesteld.

  Iedereen KAN weten dat de islam beslist geen vrede brengt.De voorbeelden daarvan zijn te over en het aantal tegenbewijzen van de opvatting”islam betekent vrede”groeit met de dag, overal in de wereld.
  Men kan niet ontkennen dat de islam buitengewoon intolerant is jegens iedereen die de islam niet onderschrijft, of die homo seksueel of lesbisch is, of er andere godsdienstige opvattingen op nahoudt.

  Het is meer dan bekend dat het begrip gelijke rechten voor iedereen niet het islamitische denken wordt bevorderd en dat vrouwen als gevolg van het ontbreken van die opvatting continu op het tweede plan komen en zelfs tot rechteloze speelballen van verkrachters kunnen worden gemaakt.

  Evenmin kan het niemand ontgaan dat de islam niet wil dat er een scheiding wordt aangebracht tussen bestuur van stad of land en de godsdienst en het is zelfs zo dat de islam feitelijk haar macht wil uitoefenen over iedereen, of men dat wil of niet.

  Deze gegevens zijn reële constateringen en niettemin mogen zij niet worden benoemd!
  In een hoog ontwikkelde van oorsprong zeer vrije maatschappij moet men dit onderwerp op bevel van hogerhand onbesproken laten, op straffe van..

  De geschiedenis herhaalt zich dus andermaal en telkens komt het niet mogen benoemen van de waarheid voort uit angst.
  -De oliekraan kan dicht!
  -De oliedollars belanden elders (en voor veel dienstbare politici moet dat een beangstigende gedachte zijn, want een gouden financiële toekomst is werkelijk hoogst aangenaam..)
  -En de (in aantal toenemende) moslims zouden wel eens heel boos kunnen worden en vervelende dingen kunnen doen.Ja, werkelijk. het is beter dat je vriendje gaat spelen met mensen die je op zekere dag in elkaar kunnen slaan, niet waar?
  Dus ga je zwijgen en ben je iets langer veilig.
  Helaas, Nederlanders en heldendom..

  Gelukkig is er dan nog een politicus met enige ruggengraat in ons land.
  Misschien komt er door de stickers eindelijk een zinvol gesprek op gang, waarbij niemand uit lafheid nog onder de tafel kan kruipen.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  die link er naar toe heb ik vanmorgen ook ergens geplaatst.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Dus jullie willen stickertjes op je voordeur plakken?
  g.wilders@tweedekamer.nl
  m.bosma@tweedekamer.nl
  d.graus@tweedekamer.nl

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Weten jullie wel zeker dat je stickertjes wilt hebben..??????????????????????/

  Rutte, Samsom, Timmermans en Asscher hebben geen grijntje lef om op die manier
  rond te rijden, neem dat van me aan.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Zonet filmpje met mijnheer Wilders bekeken op GeenSiijl, jullie Nederlanders zijn te benijden met een man van zijn kaliber , wij in Vlaanderen hebben gelukkig Filip Dewinter maar El Cid kan niet wat Geert Wilders zegt omdat het smeerlapje youssef de witte opperhoofd van het door de staat gesubsideerde) Centrum voor Racisme en Discriminatie tegen Vlamingenu (de media heet het anders maar ik ben rechts zodus) met een microscoop en een hoorschelp alles van het Vlaams Belang analyseert om toch één zinnetje te horen of te lezen en BAF een gerechtelijke procedure o te starten.
  Inderdaad louter suggestieve vraagstelling is net of die rechtoplopende kwakers dezelfde school doorlopen hebben want de openbare KRomTroep BRT kent er ook iets van op dit vlak alleen als DE partij in het vizier komt uiteraard.
  Inhoudelijk klopt zijn discours als een bus, een genot om steeds de man te horen, rustig, ad rem en een begenadigd spreker (die als het nodig is veel kan zeggen met weinig woorden).
  Peins dat ze bij de vvd binnenskamers hun haren uit hun hoofd trekken dat hij een eigen patij begonnen is.
  Heb wel een vraagje voor een oplettende reageerder op 2.28 zegt Geert Wilders iets van (ik dacht) neus… de rest van het woord begreep ik niet en toch een zestaal maal geluisterd maar ko, er niks van maken.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Tip voor de complete linkse kerk:

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Zo meneer Asscher en meneer Timmermans: hoelang wilt u nog volhouden dat de islam een vredelievend “geloof” is..???
  http://www.barenakedislam.com/2013/12/20/indonesia-possible-beheadings-alert-as-muslims-protest-against-christmas-new-year-celebrations/

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Monalisa, ik neem aan dat belden een e mist en bommenderen BOMBARDEREN moet zijn?
  Nee, de emailadressen van Fransje T. en Lodewijk A. heb ik helaas niet.
  Als ik ze wel had, had ik ze hier allang geparkeerd, maar uit eigen ervaring weet ik dat de meeste plucheplakkers de delete-toets feilloos kunnen vinden…

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Nog gekker!!! Iemand soms trek in een lunch met….
  http://www.telegraaf.nl/prive/22159358/__PvdA-toppers_veilen_zichzelf__.html
  Stelletje IDIOTEN. Ik ga 100 keer liever met m’n buurvrouw lunchen dan 1 keer, nota bene tegen betaling met zo’n politieke nitwit die je 365 dagen per jaar negeert.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn nieuwjaarswens!
  http://www.de-stek.info/hvv/index5d725d72.html?pagina=8487
  Maar ik denk dat we allemaal nog efkes geduld moete hebbe…

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Timmermans: wordt het niet eens tijd om de Saudische ambassadeur op je pvda-matje te roepen?
  https://ejbron.wordpress.com/2013/12/22/zweepslagen-in-het-moederland-van-de-islam/#comment-140923

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s