Zuid-Soedan: Duitse en Amerikaanse militairen aangevallen

Screenshot_29

(Door: Kybeline)

De oorlogshitsers en volkerenmoordenaars zijn, en waren altijd al, de Arabische moslims tegen de zwarte moslims en de christenen. Maar dat wordt door de media en mensenrechtenorganisaties alleen maar genoemd wanneer men daartoe gedwongen is en geen uitvlucht meer vindt. De reden voor het gekonkel met de volkerenmoordenaars en slavenhandelaars in Soedan is de oliebusiness.

Zuid-Soedan is al tientallen jaren een gruwelijk oord. Een oord van burgeroorlog, van islamitische onderdrukking, van smerige oliezaakjes en van zaken in de doofpot stoppen. Nauwelijks begint men te hopen dat in Egypte of Syrië de islamitische strijdlust is verzwakt en dat men daar een beetje moe wordt, of hij breekt alweer uit in Zuid-Soedan.

In de nieuwsberichten was de afgelopen dagen te lezen dat er ergens een Duitse generaal vastzit en dat op dit moment Amerikaanse militairen in Zuid-Soedan door de opstandelingen worden beschoten:

Bloedige onlusten: Duitse generaal zit vast in Zuid-Soedan.

Zuid-Soedan wordt geteisterd door zware gevechten, waarbij honderden mensen om het leven kwamen. De Duitse generaal Hans-Werner Fritz en een delegatie bestaande uit tien personen kunnen het land niet uit. Groot-Brittannië plant een luchtbrug om zijn burgers in veiligheid te brengen.

Der Spiegel

En:

Bij het aanvliegen om te landen werden in Zuid-Soedan twee evacuatievliegtuigen van de Verenigde Staten beschoten. Daarbij raakten minstens drie Amerikanen gewond.
(…)
De vliegtuigen werden aangevallen in Bor, dat door de milities van de afgezette vicepresident Riek Machar gecontroleerd wordt. Daarop keerden de machines terug naar het Oegandese Entebbe. Meer details zijn nog niet bekend. Het Zuid-Soedanese leger beschuldigt de troepen van Machar ervan voor de aanval verantwoordelijk te zijn.(…)
Generaal overgelopen.

In de aardolieprovincie Unity State zou intussen een hoge generaal van het leger overgelopen zijn naar de troepen van Machar. Volgens Riek Machar zou generaal James Koang met zijn troepen de provincie controleren. Dit wordt door het Zuid-Soedanese leger SPLA betwist. (…) Het olierijke Zuid-Soedan is de jongste staat van Afrika. Het land had in 2011 na tientallen jaren burgeroorlog de onafhankelijkheid van het islamitisch-Arabisch gedomineerde Soedan verkregen. De uit het opstandelingenleger ontstane en nu regerende SPLM had voor de onafhankelijkheid gevochten, staat nu echter bol van corruptie en machtsmisbruik.

FAZ

Je moet de FAZ al dankbaar zijn voor deze korte informatiepoging in de dichte romantiseringjungle, want meer zul je nauwelijks van de Europese media te weten komen – in andere artikelen vermoedelijk zelfs minder.

Hier in enkele korte trefwoorden wat er met Soedan gebeurt:

– In het noorden leven Arabische moslims, in het zuiden zwarte Afrikaanse moslims en christenen (veeleer meer christenen).

– De Arabieren uit het noorden voeren al tientallen jaren een genocide op het zuiden uit. Ze voerden o.a. raids uit, staken dorpen in brand en namen de kinderen mee als slaven (zowel moslims als christenen, leden van het zwarte ras). Daarover konden we jarenlang lezen in de media onder het trefwoord Darfur en de volkerenmoord van de Arabieren uit het noorden op de zwarten in het zuiden was zó barbaars, dat uiteindelijk de volkerengemeenschap van de wereld Soedan ertoe moest dwingen zich in 2 landen op te splitsen.

– In 2011 accepteerde het noorden (hoofdstad Khartoem) tandenknarsend de afsplitsing van het zuiden (hoofdstad Djoeba). De rijke oliegebieden kwamen zodoende bij het zuiden terecht.

– Hier leven diverse zwarte stammen, moslims en christenen, en het is gemakkelijk om ze tegen elkaar op te zetten, temeer daar er in de omgeving veel milities van de rebellen rondstruinen, tot de tanden bewapend. Zij zorgen ervoor dat in het zuiden iedereen tegen iedereen oorlog voert.  Ze stoken doelbewust in opdracht van de Arabische oliemaatschappijen de zwarte stammen in het zuiden tegen elkaar op, vooral in één omstreden gebied (een kleine enclave) tussen het noorden en het zuiden, dat rijk aan onlusten en ook rijk aan olie is.

Onze lezers hebben vast en zeker al geraden aan welke kant de internationale VN-troepen daar meedoen. Zogenaamd willen ze daar voor vrede zorgen en controleren dat de volkerenmoordenaars, de Arabieren dus, niet al te ver gaan. Maar in werkelijkheid beschermen ze de belangen van de oliemaatschappijen, dus van de grote internationale Arabische olieconcerns.

– Dit opnieuw is voor de zwarte “rebellen”een goede reden om de VN-militairen niet echt te mogen. Daarom schieten ze deze dagen met scherp op onze generaal of Obama´s luchtmacht.

Dit alles wordt dan in de westerse media met zulke mooie, nietszeggende zinnen omschreven zoals “instabiel land”.

“Het Duitse leger heeft in het kader van de VN-missie UNMISS al langere tijd soldaten in het instabiele land gestationeerd…” (Der Spiegel).

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Arabieren, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Europa, Genocide, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, Racisme, Rotzakken, Soedan, Terrorisme, Verenigde Naties, Westen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zuid-Soedan: Duitse en Amerikaanse militairen aangevallen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Welke goede geest trapt genetisch gemanipuleerde gedrocht met z’n hele(ingepakte) achterban over de buitengrenzen van de EU..??? Beleef ik dat nog?
  Timmermans, trek je pvda-scheur eens flink open.
  http://michael-mannheimer.info/2013/12/20/fundstelle-des-tages-nichtmuslime-sind-niedriger-als-tiere-imam-in-zurich/

  Like

 2. Jade zegt:

  Ja ja, in de media wordt het weer afgedaan als stammenoorlog.
  Geen woord over die smerige islam, en olie belangen.
  Mensen ga aan de gang met vrije energie.
  Onderzoek iets, we moeten onafhankelijk worden van olie.
  Die olie kost ons namelijk de kop…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En alles om de belangen van de oliemaatschappijen, de bilderbergkliek en de nwo te dienen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Had ik nou toch gedacht dat de afscheiding van Zuid-Soedan vooral bedoeld was om de moslims en de christenen te scheiden.
  Jaag dus die moslims naar een bepaalde hoek en hou ze daar.
  Kan daar niet wat meer hulp uit de christelijke wereld voor komen???

  Like

 5. luckybee zegt:

  Waar om heeft niemand het idee om Khartoum te bombarderen? Mischien help het?

  Like

 6. Pingback: Sudan | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s