Abbas Khan, een Oriëntaal die in Syrië gedood werd en in Engeland wordt betreurd

Screenshot_26

Abbas Khan

(Door: Kybeline)

De Britse staatschef en de media laten met hun gejank om een moslim uit de parallelsamenleving zien dat ze zich meer storen aan de dood van een moslimmigrant dan aan die van een Engelse soldaat, die ergens in Afghanistan sneuvelde.

De moslim Abbas Khan deelt geen bloed, geen genen en geen cultuur met de oude inwoners van Albion. Zijn familie is pas na de Tweede Wereldoorlog naar Groot-Brittannië gekomen en heeft daar een Brits paspoort in de wacht gesleept. Toen echter is de moslim Abbas Khan teruggekeerd naar zijn volk in de Oriënt. Want deze islamitische immigranten, ook al hebben ze 100 Europese paspoorten, hebben maar één hart, en dat klopt alleen voor het volk in het land van herkomst. Abbas zou zijn leven nooit geriskeerd hebben voor het volk van de Engelsen, niet voor de BBC en niet voor David Cameron. Hij deed het alleen voor de Syrische moslims.

En daar werd hij door het terechte noodlot achterhaald:

Het stoffelijk overschot van de dokter met een Brits paspoort, die gestorven was in Syrische gevangenschap, werd naar GB overgevlogen en wordt daar onderzocht.
Dr. Abbas Khan, 32, stond op het punt ontslagen te worden uit de gevangenis, toen zijn familie over zijn dood hoorde.
Men vertelde zijn familie dat hij het slachtoffer zou zijn van politieke moord, maar de Syrische regering noemde het zelfmoord.

Telegraph

Je herkent de hysterie van de media in GB pas als je naar de hoeveelheid krantenkoppen en televisieberichten over deze moslimmigrant kijkt, die precies wist waarom hij naar Syrië gegaan was en waarom hij zich daar doelbewust in rebellengebied had opgehouden. Hij was daar samen met de vijanden van de Syrische regering onderweg en het is vanzelfsprekend dat een land zich verzet tegen zulke, als “humanitaire hulp” gecamoufleerde, acties.

Wie in Groot-Brittannië bij de dood van ene Abbas Khan openlijk hyperventileert, terwijl hij bij de dood van een Britse soldaat geen reactie toont, hoort gewoon niet bij de Britse samenleving – ook al bezit hij 1001 Britse paspoorten.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Abbas Khan, een Oriëntaal die in Syrië gedood werd en in Engeland wordt betreurd

 1. Laat al die moslims maar creperen, is mijn mening. Ik laat er geen traan om, eerder tranen van blijdschap!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, Jack, maar het punt is dat de Britten, althans de Britse media, zo langzamerhand geneigd zijn, een groter drama te maken van de dood van een moslim, dan van de dood van één van hun eigen mensen.
   Dat is een abnormale, griezelige ontwikkeling. Ze lijken wel bezeten!

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Ik sta er helemaal niet van te kijken, van die bezorgdheid van Engelsen voor een gedode Moslim. We hebben het hier immers over Great Brittainstan, onze aspirant nieuwe Moslimbuur in het Westen. Gevolgd door Zweden in het Noorden, Frankrijk in het Zuiden, en Duitsland in het Oosten. Zodat we via vier kanten aangevallen kunnen worden. Terwijl ons leger niet veel meer voorstelt, gelijk als voor de tweede wereldoorlog, en de politie aan de zijde van Moslims staat, zoals ze ook in de tweede wereldoorlog aan de kant van de mof stond.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  The Muslim Brotherhood has Set Up Home in London

  http://www.ibtimes.co.uk/muslim-brotherhood-has-set-home-london-britain-should-beware-1429382

  “No refuge ought to be given to an illiberal organisation opposed to the values
  of tolerance and pluralism that most Britons and Westerners hold dear.”

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat is het politiek van de Gemenebest dat Engeland nog altijd practiceerd.Iedere moslims dat naar Engeland komt krijgt automatisch een Britse nationaliteit.Dat hebben wij eigenlijk niet.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @bigLjohn: 22.54. uur, op 22/12. Dat is helemaal de waarheid. Onze politici verraden ons voor olie en steekpenningen, aan een weerzinwekkende ideologie! En die er iets van durft te zeggen zal worden uitgescholden voor: nazi, bruinhemd, en fascist!

  Like

 6. Martha N zegt:

  Nee, de dood van een Britse of welke andere soldaat die zijn leven verliest, wordt niet echt veel ophef over gemaakt. Deze stierf voor zijn Vaderland..?
  In mijn ogen wil sterven voor het “Vaderland” zeggen, dat je vecht voor de vrijheid van je eigen land, het verdedigd tegen indringers van buitenaf.
  Ik heb nooit het nut ingezien om in moslimlanden voor de vrijheid van je Vaderland te gaan vechten. Ben bang dat deze mensen vechten voor andere belangen, politiek geziene belangen, het gaat om het grote geld.

  Ook soldaten die verminkt voor het leven terugkeren wordt niet veel aandacht aan gegeven.
  Misschien een lintje en dat is het dan.
  Zie maar dat je het verder redt.
  Hulp kun je weinig verwachten, woon je op een bovenhuis, zie je maar dat je zonder je benen de trap opkomt en ga zo maar door, de lijst is eindeloos van de ellende, maar daar hoor je de politici niet over.

  De nieuwe trend is janken over moslims die gaan vechten voor hun EIGEN Vaderland… ze hebben alleen een Engels of Nederlands of.. paspoort.
  Je moet ze tevreden houden, pamperen want in DEZE mensen ligt de Nieuwe Wereld, de Moslim wereld, onze toekomst.

  In Brussel zijn ze nog echt achterlijk, hebben niet eens door wat ze aan het doen zijn…

  Het is te hopen dat steeds meer “ECHTE VADERLANDERS” dit in zullen zien.

  Like

 7. Ekster zegt:

  Het Engels kent hier een heel mooie uitdrukking voor: “Good riddance!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s