De stelling van de week

Screenshot_22

De Nederlandse export floreert: uitkeringen! De Nederlandse import verloopt volgens plan: immigratie kanslozen!
(Ton van Kesteren)

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De stelling van de week

 1. delamontagne zegt:

  Vanochtend vroeg, bij ,t krieken van de dageraad en aanmaken van de oven: even tussendoor Ned 1 en/of 2 opgezet. Praatprogramma;…………………over ! !…..”de humanisering van de ILLEGALITEIT” ! !

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Zoals die smerige Hitler een organisatie opzette om de Joden uit te roeien, doet de E.U. eigenlijk precies hetzelfde. Ze proberen zoveel mogelijk Moslims Europa in te loodsen, met het doel de huidige Europese bevolking te laten onderdrukken door die Moslims en op termijn uit te laten moorden. Via het verdrag van Straatsburg werden al deze zaken al bepaald. Wat is het verschil tussen Hitler en de E.U……Het verschil is oude wijn in nieuwe zakken. De zakkenwassers van onze eigen politici en de E.U. Vijfhonderd miljoen Europeanen die al met een been in het graf staan. De komende grootste genocide in het bestaan van de mensheid. Moslims die lebensraum kregen in Europa, zoals Hitler met Rusland van plan was. De zogenaamde minderwaardige Slavische volkeren. En voor de Moslims; De minderwaardige ongelovigen in Europa. De overeenkomsten zijn zeer treffend te noemen !

  Like

 3. Doet de heer Wilders ook iets aan het sopzetten van al die uitkeringen, zeker die naar het buitenland, maar ook in NL worden aan de kanslozen/werkweigeraars te veel gelden overgemaakt c.q. betaald. Aan het keren van de import van al die gelukzoekers wordt door de PVV gewerkt, dat is bekend. Het enige dat wij als NLers kunnen doen is straks stemmen op de PVV van de heer Wilders die, laten we het hopen, de beide verkiezingen levend kan bevorderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s