Islam – What the West Needs to Know

(Door: Snaphanen)

“Een wereld zonder islam zal tamelijk vreedzaam worden”, zegt Serge Trifkovic in deze clip: “Islam – Wat het Westen moet weten.” (een klassieker die je gezien moet hebben). Ik vroeg hem in 2009 bij een krat Tuborg en een pakje Kings sigaretten, toen we in mijn woonplaats bij elkaar kwamen na zijn voordracht in Kopenhagen, of hij een aantal cijfers en percentages op een rijtje kon zetten, en hij zei: “Ongeveer 90 % van de conflicten verdwijnt als we al die conflicten hebben geëlimineerd waaraan de islam aan een of beide zijden deelneemt”.

Ik heb geprobeerd om een ​​aantal cijfers bij Trifkovic’ claim te plaatsen: Als u het “The Uppsala Conflict Data Program” gebruikt , dat werkt met conflicten die voortdurend meer dan 1.000 levens per jaar vergen, dan zijn er momenteel 11, waar bij 2 conflicten de islam niet betrokken is. Als u het uitbreidt naar kleinere conflicten, die vaak al gedurende vele tientallen jaren aan de gang zijn, zijn er 42, waar bij 7 de islam geen rol speelt, maar onder deze bevinden zijn onopgeloste, inactieve conflicten zoals in Noord-Ierland en Korea, dus in werkelijkheid is het aandeel van de islam in conflicten groter. (Syrië was een beetje een grensgeval oorspronkelijk in juni 2012).

Lijst van lopende militaire conflicten.

U kunt het vergelijken met een andere lijst, maar de percentages verschillen niet. Men kan zeggen dat de islam betrokken is bij meer dan 85% van de kleinere en grotere bloedige conflicten in de wereld. Moslims vormen 23 % van de wereldbevolking, maar de islam is nog steeds veruit de grootste oorzaak van bloedvergieten in de wereld.

Men kan zich op grond van deze cijfers zorgen over de toekomst van Europa maken, dus niet op basis van “xenofobie” of ” islamofobie”, maar gebaseerd op empirische feiten en ervaring opgedaan in hedendaags en historisch gevloeide bloed.

Het risico dat de islam bloedige conflicten in Europa zal veroorzaken, is veel groter dan de kans dat hij dat niet zal doen: Onze statistische kans op een vreedzaam samenleven met de islam is verontrustend gering. Islam kan veranderen, maar dit valt in 2013 meer onder politieke “wishful thinking” en idealisering. We hebben pas onlangs een grote Duitse studie gezien die bewijst dat moslimfundamentalisme en conflictbereidheid in Europa veel vaker voorkomen dan gedacht.

U kunt van alles zeggen wanneer de voorwaarden aanwezig zijn, maar minder wanneer de oorlog uitbreekt. Waar Europa grenst aan de islam, de Balkan, duurde het minder dan tien jaar na de dood van Tito. Bewustzijn van een oorlog was meteen in 1980 aanwezig en de oorlog kwam snel. In 1986 was ik in Kroatië en Slovenië en de lucht was zwanger van het woord dat niemand durfde uit te spreken, opdat woorden geen feiten worden …. ?

De Zweedse officier Donald Lugn meende in 2008 dat de voorwaarden in Zweden aanwezig waren. Daar ben ik het helemaal mee eens. De komende Zweedse burgeroorlog is nu in z’n latente fase of incubatietijd. Aarzelde ik 15 jaar geleden om tot een dergelijk conclusie te komen, de laatste acht of tien jaar heb ik niet aan de prognose getwijfeld. Elk jaar dat voorbijgaat zie ik hoe Zweedse functionarissen handelen en hoe de conflictniveaus in het land systematisch toenemen. Het parlement is klaar voor confrontatie en het onderdrukken van de werkelijkheid.

Zweden moet dus deze eeuw ten strijde en dat is een ervaring die een radicaal andere houding vereist, mits de Zweden denken te overleven als individu en als natie.

Screenshot_24

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Snaphanen

Vertaald uit het Deens door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islam – What the West Needs to Know

 1. Trucker zegt:

  Op BNI heeft er nog een artikel gestaan gewijd aan “stel dat de islam er niet was “, ja we zouden een vreedzamer wereld hebben en een aanganamer leven zonder de islamiet die wat dan ook eist.
  Weet het niet meer terug te vinden was wel leerzaam, misschien heeft G.Deckzeijl het ergens nog “liggen”.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als het zover is dan zullen wij eerst de lafaards, verraders en criminelen van die EU misdaadorganisatie, de veroorzakers van al die ellende, onder handen nemen. Ze zullen niet veel verder kunnen vertellen, zeker weten.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Tuborg, wel lekker,ik ben een kenner

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik kan niet wachten tot de wereld zonder de islam kan leven.Liever vandaag als morgen.

  Like

 5. Ekster zegt:

  Die lamme Zweden zullen geen schijn van kans maken, wees maar zeker. Ze laten hun kop afhakken als makke schapen en weigeren terug te vechten. Ik denk en hoop dat de Nederlander wat meer mans is maar durf geen weddenschappen aan. We zullen het snel genoeg gaan zien..

  Like

 6. Jan zegt:

  Geestelijk(e) gestoorde tapijtvreter: “Iemand gelukkige kerst wensen is erger dan moord”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s