Nee, Pechtold, u liegt over immigratie en vergrijzing!

Screenshot_14

(Door: Joost Niemöller)

Vandaag zei Pechtold het weer: We hebben meer arbeidsmigranten uit de EU nodig, want dat helpt tegen de vergrijzing. Om de zoveel tijd komen politici weer met dat argument op de proppen. Het is een argument dat bijvoorbeeld al door het CPB onderuit gehaald is. Er werd door onderzoekers een berekening gemaakt hoe door middel van immigratie de vergrijzing in Nederland gestuit zou moeten worden. Daarvoor zouden per jaar 300.000 migranten Nederland binnen moeten komen. De bevolking in Nederland zou als gevolg daarvan in 2050 gegroeid moeten zijn tot 39 miljoen mensen. Wanneer het hierbij blijft, zal de vergrijzing in een nog veel harder tempo doorgaan, met al gevolg dat er per jaar nog meer migranten binnen moeten komen. Het migratietempo zal dan dermate opgeschroefd moeten worden dat Nederland in 2100 een bevolking zal moeten hebben van 109 miljoen. Geciteerd uit het CPB rapport:

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nee, Pechtold, u liegt over immigratie en vergrijzing!

 1. dutchess43 zegt:

  109 miljoen inwoners in 2100?
  Ben blij dat ik dàt niet meer mee hoef te maken, het is nu al overvol.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Uiteraard liegt Peggeld. maar er is nog iets anders.
  Hij begrijpt het simpelweg niet.

  Like

 3. Jade zegt:

  Wat is er mis met vergrijzing???
  Zet een hek om Nederland, en laat ons lekker uitsterven.
  En als je dan toch mensen toelaat, dan alleen graag
  degene die daadwerkelijk een steentje komen bijdragen.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Pechtold is gewoon een landverrader volgens artikel 93 van onze grondwet.

  Like

  • Uncle X zegt:

   Levenslang lijkt me wel gepast! Voor Gerrit Zalm natuurlijk ook. Zit justitie te slapen?! Laat justitie zo ons land weggeven, door een stelletje beroepsleugenaars, terwijl dit zeer duidelijk tegen de wet is? Is daar niets aan doen als justitie, niet ook hoogverraad?

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind dat gedoe met dat Cleenc heel verevelend, ik heb mij al 2 keer aangemeld maar met de betaling gaat het mis dat zegt het systeem uw email is al in gebruik en dan is het einde verhaal.
  Kan er niet gewoon is rekening nummer bij?

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Er is een beleggingsadvies firma, de hebben tienduizend klanten, de helft wordt geadviseerd om niet in diensten maar in industrie te investeren, dan andere helft krijgt exact het tegengestelde als advies. Ze houden de helft van hun klanten over, de rest heeft een fout advies gehad. Die ene helft moet voortaan het dubbele bedrag aan kosten voor advies betalen, ze hebben bewezen dat ze goede adviezen kunnen geven. Dit zet zich voort, de helft moet het ene doen, dan andere helft moet het juist laten.

  Alexander Pechtold heeft geen verstand, van wat dan ook. Hij was veiling meester, hij wachtte alleen tot een ander geld bood en dan reageren. Als de VVD iets wil dan wil D66 net effe iets anders. Als de PvdA iets wil dan wil D66 net even iets anders. De helft van Nederland gaat naar de PVV, dus de andere helft is niet voor de PVV, daarom is alles wat de PVV wil exact het tegenovergestelde van wat D66 voorstaat! Uiteraard zal als de ene helft van de Nederlanders voor de PVV kiest de andere helft voor D66 kiezen. Alexander Pechtold heeft nergens verstand van, behalve kiezen voor de optie die de ander niet gekozen heeft. Niets meer en niets minder. Zelf nadenken is het zwakke punt voor D66, maar dat heeft ook nooit nut gehad voor D66, er zijn voldoende domme en kortzichtige politici in Nederland, exact de andere keuze maken is vaak wel goed, maar het is en het blijft onzin, want soms heeft men per ongeluk het juiste standpunt, en dan gaat D66 er tegen in ZONDER te weten waarom.

  D66 is een anti-democratische partij, want ze nemen altijd het andere standpunt in, omdat ze niets anders kunnen. Er wordt NIET over nagedacht, er komen geen argumenten op tafel, daarom is het land beter af als D66 wordt opgeheven, niemand zit te wachten op een partij waar er geen verstandelijke keuzes worden gemaakt. En die verstandige keuze is het grondbeginsel en een absolute verplichting voor het tot stand houden van de democratie.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Je hebt honderd procent gelijk, Van het Goor, over Alexander P en zijn demonen666 partij. Die had zich al twee keer willen opheffen, maar het opgekomen aantal leden van deze gevaarlijke lafbekkenclub was telkens te laag om het stemmenquorum te halen. Doodzonde,want dan was NL een stuk beter af geweest.

   Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Wie het gezegd heeft weet ik niet meer, maar een paar jaar geleden las ik op het net de stelling dat één van de middelen om de opmars van dat woestijngedrocht islam te stoppen is, als niet-moslims veel meer kinderen verwekken.

  Like

 8. Jean zegt:

  Die klootzak van D66 hangt aan mekaar van volksbedrog en volksverraad, die hoort voor een volkstribunaal te verschijnen.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  De huisvesting van de inwoners van dit land in 2100:

  (Arme beklagenswaardige dieren op de foto… 😦 )

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Nederland 109 miljoen inwoners in 2100 ? Dat zal me wat moois opleveren. 109 miljoen Moslims en geen Nederlanders. Die zijn dan allang geelimineerd. Als we dan nog zouden leven zouden we letterlijk bij elkaar op de schoot zitten. Op iedere knie een Moslim(a). Het hele land in oorlog met elkaar en tegen elkaar. Moslims tegen Moslims en Moslims tegen andersdenkenden. Moord en doodslag, ons land zonder bestuur, politie of leger, Syrie toestanden, net zo lang totdat door al het moorden de bevolking zich bijna helemaal gedecimeerd heeft. Het tegenovergestelde van een varkenskooi. Als daar bij een homogene groep van varkens zomaar opeens een nieuw varken bijgeplaatst wordt, wordt deze door de rest niet geaccepteerd en doodgebeten. Welke Griekse wijsgeer zei ooit de volgende uitspraak. Slechts als een natie homogeen is heeft zij recht van bestaan, zal het haar goed vergaan. Is zij dat niet, dan is zo’n natie gedoemd om te verdwijnen.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Weer goed geschreven door Joost Niemoller. Helemaal gelijk.
  Niet iedere Nederlanders is zo stom om alles maar te geloven wat de Politici ons willen wijsmaken.
  Pechtold is zo stom dat hij dat zelf niet eens inziet.
  Overtuigd van zijn eigen grootsheid, dom en blind, alleen vervuld van haat.
  Haat tegen iemand die hem in de weg staat, die veel denkende Nederlanders achter zich heeft staan. Ziek van jalousie, weet hij van gekkigheid niets anders meer te verzinnen dan domme kletspraat.

  Like

 12. Uncle X zegt:

  Politicus, das toch een dure naam voor het vak beroepsleugenaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s