Oud VVD-raadslid: ‘Wilders vraagt erom’ vermoord te worden

Screenshot_16

Of Wilders dood kan. En wel meteen.

Voor de zoveelste keer in korte tijd zet een VVD’er zichzelf en zijn partij te kijk. Het gaat dit keer om een voormalig raadslid (in Amsterdam), Dick Ernst Klaassen.

Onlangs stuurde hij een brief naar het Parool waarin hij stelt dat Wilders er “zelf om vraagt naar de andere wereld te worden geholpen.” Dit omdat de PVV’er met zijn stickeractie moslims bewust probeert te beledigen. Zo’n man, aldus Klaassen, heeft geen recht op 24-uursbeveiliging, betaald door de staat.

Ja, dat staat er echt. Lees maar:

Screenshot_17

Hij concludeert: “Terecht noemt minister Asscher deze actie walgelijk. Toch blijven vele Nederlanders hem steunen. Onbegrijpelijk. Ik vind dat die beveiliging moet worden gestopt. Dan zien we daarna wel verder.”

Lees verder>>>
(h/t martha)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

36 reacties op Oud VVD-raadslid: ‘Wilders vraagt erom’ vermoord te worden

 1. Yiooda zegt:

  Aardige reclame voor de VVD !!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: de islam is een belediging van formaat voor de hele westerse wereld,
  niet zo’n zelfgefabriceerd stickertje, waar buiten 2 feiten één onjuistheid op staat,
  nameijk dat er nooit een Mohammed heeft geleefd!
  http://tinyurl.com/9lzvl2v

  Like

 3. Monalisa zegt:

  en zo wordt de verantwoording weer gelegd bij de veroorzaker
  van de storende emoties en niet bij degene die ze heeft!
  Omgekeerde wereld.
  Jij maakt me boos dus is het legitiem dat ik je vermoord,
  wordt hier volledig opengelegd.
  De zandbakredenering van het geloof van de onvrede.
  Walgelijk dat dit uit de mond van een politicus komt,
  van welke partij dan ook.
  Zijn ze nou zo bang,
  of zijn ze nou zo kwaadaardig?
  Ik weet het niet.
  Duidelijk is wel dat de boodschapper (Wilders) verantwoordelijk wordt gesteld voor zijn boodschap (de sticker). Het bewijst eens te meer hoe NL al onder de knoet van de islam zit.
  Van de overheid hebben we niets maar dan ook niets te verwachten voor onze veiligheid.
  Hun (de boven ons gestelden) droom mag onze werkelijkheid kapot maken.
  Inmiddels ben ik blij met de stickeractie:
  het maakt duidelijk hoe de zaken ervoor staan.
  Het is dichtbij het moment dat het recht van de sterkste gaat gelden.
  Gruwelijk,
  maar waar.
  Michel108
  OJA ARCHERS LODEWIJK EN Dijsselbloem ZIJN ZELF JODEN MAAR DIE DENKEN ZEKER ANDER DAN HUN BROEDERS IN ISRAËL.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Citaat
   john Spielman
   Om de vraag of Mohaammed gewoon zijn graf in Medina bestond openen en kijken of er iets is wat er te beantwoorden.
   Ik ben er zeker van Mohammed bestond omdat het kwaad is bij ons sinds het begin van man.The heerser van deze huidige tijd (Satan) hadden iets om de groei van de kerk (dat wil zeggen de volgelingen van Christus) tegen te gaan en gebruikt Mohammed om deze paticular anti godsdienst Christus tot stand te brengen zich te verzetten tegen de ene ware God.
   De aard van Allah is in strijd met de aard van de HEER met GOD DE HEER die zowel liefdevol en genadig, maar juist op hetzelfde moment, terwijl Allah is grillig en niet enkel noch barmhartig. GOD DE HEER is almachtig en zal straffen de goddelozen ZELF (“wraak is MINE Ik zal het vergelden”) terwijl Allah is zwak en moet moslims gebruiken om zijn kwade bieden in deze wereld doen.

   Like

 4. Harry zegt:

  We moeten maar eens beginnen een lijst op te stellen van idioten die we tezamen met het islamitische tuig aan moeten pakken als de pleuris hier ECHT uitbreekt .
  De neo-nsb top duizend of zo .
  Met naam en adres zodat iedereen ze makkelijk kan vinden .
  De kerstgedachte is kennelijk nog niet ingedaald bij die gek .

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Klaassen zet aan tot moord. Daarvoor zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden, en een stevige straf opgelegd krijgen.

  Het gaat lekker zo in dit land: de moord op een politicus wordt gestraft met slechts elf en een half jaar, Zweedse politici in Brussel staan onbelemmerde toegang van 76 miljoen Turkse moslims tot ons land toe, politici die oproepen andere politici te doden, en niet te vergeten het verraad van al onze waarden en normen aan een abjecte fascistische politieke ideologie als de islam.

  Sommige politici zijn zo blind voor wat zich werkelijk afspeelt. Sommigen daarvan beseffen gewoon niet dat in een land van het ene op het andere moment volstrekt andere winden kunnen waaien. Is het niet die van de islam, dan wel die zich tegen het verlies en verraad van de westerse cultuur in ons land verzet!

  Like

  • M.van Dijk zegt:

   Je hebt het goed verwoord. Ik zou het niet beter kunnen.

   Like

  • Willie zegt:

   Marc , maak geen vergissing : die politiekers beseffen maar al te goed waar ze mee bezig zijn , dit is de bedoeling van Europese politiek : HEEL Europa bewust onder de islam knoet te krijgen , in opdracht van de NWO . Dit omdat die doctrine alleen moordenaars telt En ons helemaal uit te roeien (overbevolking, remember )?? Na de ”dirty job” worden die wss zelf naar t paradijs gestuurd , maar dat gaan wij niet meer meemaken

   Like

 6. dgneree zegt:

  Op DDS werd voorgesteld om de sticker eens op de auto of de voordeur van meneer Klaassen te plakken en ‘daarna zien we wel weer’.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het ligt echt niet aan die sticker van Wilders. Doordat onze politici in groten getale moslims de vrije hand geven, en elke eis van hen inwilligen, winnen ze stap voor stap terrein. Met hun kwalijke uitspraken over Joden, christenen en homo’s maken ze hier al voor een deel de dienst uit. Alleen zien de wegkijkers van veel politieke partijen dit niet, of willen ze het niet zien.
  Is het niet beschamend dat in een democratisch land een politicus moet worden beschermd tegen bloeddorstige lieden uit landen die hier totaal niets te zoeken hebben? Enkel en alleen omdat hij recht van spreken heeft, en in zijn eigen land nog wel? Bovendien is hier onlangs het verbod op godslastering afgeschaft. Dan hadden ze dit maar niet moeten doen. Vooral D66 en andere linksen hebben hiervoor gepleit. Nu moeten ze niet opeens zeggen dat Wilders provoceert. Hij zegt gewoon waar het op staat.
  Trouwens, is het de heren politici wel eens ingewreven wat een bákken met bagger door moslims uitgestort worden over de hoofden van iedereen die de islam niet aanhangt? Is het niet treurig dat er binnenkort op scholen korans worden uitgedeeld? Moet men dan al met het vergiftigen bij onze jeugd beginnen?
  Treurig, zoals Nederland in ijltempo afglijdt! Ik heb medelijden met onze toekomstige generaties! Met ‘hartelijke dank’ aan al die politici die hier mede verantwoordelijk voor zijn!!!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het is dat die Klaasen ook nog een VVD-achtergrond heeft, anders zou ik van de combinatie ondeugende kindervriend-verblinde goedmens op zichzelf niet staan te kijken.
  Dat verschijnsel is in linkse kring toch al vele decennia bekend. Kijk naar de kinderprogramma’s van de VARA: Ome Willem, de Stratenmaker-Op-Zee show, J.J. de Bom…..Allemaal olijke, begripvolle kindervrienden, die eigenlijk allergisch waren voor ‘brave kinderen.’ Als je tegelijkertijd óók maar lief was voor de surinamertjes en de turkjes….
  Niets nieuws, eigenlijk. Ja, wat deze man nu weer in bedekte termen beweert over Wilders, kàn natuurlijk niet, maar dat konden de uitlatingen van J. Riessen ook al niet. En nóg meer van die gasten. Ze zijn zó volijverig om zich aan de kant van de multikul te blijven scharen, dat ze niet beseffen, wat ze eigenlijk zeggen. Ze zien maar één ding: Dat Wilders en de PVV het plaatje van de imaginaire harmonie onderuit halen. De nevenverschijnselen zien ze niet.Dat is dus een tunnelvisie.
  En ook deze stadssinterklaas lijdt daar kennelijk aan, al is hij qua politieke kleur dan officieel blauw in plaats van rood. Tja…..
  Laten we niet vergeten dat de politieke kleur op de eerste plaats een beeld is, dat men van zichzèlf heeft. Dat hoeft niet overeen te stemmen met het beeld dat ànderen van je hebben.

  Like

 9. Edwin Lauxen zegt:

  Ik denk wanneer Geert Wilders word vermoord dat er een burgeroorlog uitbreekt in Nederland en mocht dat gebeuren moet ik eerlijk bekennen dat ik er ook niet mee kan zitten want die linksen vragen dan er zelf om http://www.youtube.com/watch?v=vbcuyUVb-nY

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 14.46. uur. Precies zo is het Cathja! En hou maar even in herinnering, de uitspraak van de oud hoofd-commissaris van politie, de NSB er RIESSEN, die opriep om Wilders te mollen, en alle PVV kiezers te deporteren! Maar dankzij DEMONEN 66 kan dat wel allemaal ongestraft gezegd worden! VUILE SMERIGE HYPOCRIET KLAASSEN EN RIESSEN. Val toch om s.v.p.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “BLAASKAAKBEVEILIGING”?!!!
  Wilders is verdorie de enige politicus die ons wil bevrijden van het islamitische juk!
  Hij is de enige die dit ernstige probleem durft aan te pakken en altijd krijgt hij stank voor dank.
  Zo ook weer van deze VVD smeerlap; wat een rat!

  Stop maar eens met de peperdure beveiliging van ons ‘koningshuis’!!!
  Waarom moeten die patsers eigenlijk beveiligd worden?
  Die lui hebben toch niets te vrezen van hun idolate ‘onderdanen’?
  Die lui zijn toch aangesteld ‘bij de gratie Gods’, dus ‘hun’ God zal hen toch wel beschermen?
  Die lui zijn toch dik bevriend met de islam (oliebelangen), dus ook van islamitische zijde hebben ze toch niets te vrezen?
  Waarom dan doorgaan met de beveiliging van die uitbuiters?????

  Like

 12. Jean zegt:

  Conclusie: VVD roept op tot moord en geweld en PVV roept op tot beschaving zonder geweld.

  Like

 13. Tja hun maffia-instelling (tegenstanders een kopje kleiner maken) steekt zo nu en dan weer de kop op!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Je kunt beter de maffia hebben, dan ben je namelijk slechts 10% van je inkomsten kwijt. Met de overheid is dat al gauw 80% en als je geen kinderen hebt 100%, terwijl je er het zelfde voor terugkrijgt: bescherming.

   Like

 14. bigljohn zegt:

  De aanslag op de democratie die werd gepleegd middels de moord op Pim Fortuijn, krijgt hopelijk niet zijn vervolg. Ik schreef het al eerder; Sinds wanneer is de VVD omgeturnd van een rechtse partij naar een linkse partij. In opdracht van Brussel en de Moslim gemeenschap natuurlijk. De enige rechtse partij is de PVV, maar die krijgt op zo’n manier in geen honderd jaar een poot aan de grond. Oud VVD raadslid Dick Ernst Klaassen verkondigt als het ware een soort fatwa tegen de heer Wilders. Wat democratie eigenlijk dient te zijn, bestaat allang niet meer in Nederland. Alhier gelden alleen maar de wetten van Brussel, links Nederland, en de MSM media. En sinds enkele jaren ook de rood geworden VVD. Zo’n grote bondgenoot kregen die rooien er nog nooit gratis erbij. Er zal nog veel water door de Rijn moeten stromen eer aan deze smeerlapperij een eind komt. Als er al ooit een eind aan zal komen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.47. uur. De democratie in Nederland, is totaal een gotspe geworden John.
   Naar de “vox populi”, de stem van het volk, wordt absoluut niet meer geluisterd, en het hele zooitje van links tot rechts is verworden tot een stel uitvreters en pluche klevers. Ruggengraat en moraal hebben ze allang ingeleverd, voor baantjes en macht. En wordt er dan in 2005 een referendum ons gegund, dan gaat zo een Balkenende, als min.president naar Lissabon, en verkwanseld daar de uitkomst van ons NEEN tegen de Europese Grondwet. Daarom zijn de gevestigde partijen ook gebeten op Wilders, net als ze dat waren op Janmaat en daarna Pim Fortuyn. Stel je voor zeg, dat de STEM des VOLKS wel zou worden gehoord! Ik geloof niet meer in de “baantjesmachine van de 2e slaapkamer”, mijn vertrouwen in de landelijke politieke partijen staat op NUL! De enige die er wellicht iets aan kan doen, Dhr. G.Wilders is al jarenlang zijn leven niet meer zeker.
   Maar zolang grote delen van onze bevolking nog blijven stemmen op de gevestigde politieke partijen vvd,cda,pvda,d66,gl,cu,sp,gpv,pvdd en 50 + kunnen we het schudden!

   Like

 15. Dr.Kwast zegt:

  V. V. D, Voor Vrij Doden.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Onder goedkeurend geknik van Samson verklaarde VVD er Joop van Riessen dat hij Wilders zelf wel wilde afknallen.De man verscheen niet voor het gerecht.
  Nu schiet andermaal een VVD-er de stem van het geweten,Geert Wilders,verbaal af. Ook hij zal niet terecht staan en zelfs indien het tot een rechtszaak zou komen..In de rechterlijke macht zitten veel rechters met D’66 opvattingen..

  Onze maatschappij is begripvol voor iedereen, vooral voor de religie van de vrede, die, juist vanwege haar veronderstelde vrede brengende karakter nooit ter discussie mag staan, omdat er overal in de wereld wel is waar hier en daar wat kleine uitglijdertjes in de beeldvorming ontstaan, maar daarop moeten wij de islam niet aanspreken, want er zijn nu eenmaal moslims die hun inspiratiebron niet goed begrijpen.
  Politiek correct kent de bedoelingen van de islam wel en juist daarom kan men alle gebeurtenissen meteen goed beoordelen en vaststellen welke terrorist de islam niet begrijpt.
  Zo weet politiek correct ook heel zeker dat de meerderheid van de moslims in Nederland pnze opvattingen helemaal delen en daarom in bescherming moeten worden genomen tegen mensen met verkeerde opvattingen die ze ”weg willen zetten”.

  Vergeet niet dat wij een land van dominees (opgeheven vingertjes!) zijn en van enorm veel kooplieden die handel willen drijven met iedereen en dus overal geld willen kunnen verdienen, ook in die landen waar de islam zo zichtbaar liefdevol, ruimdenkend en vredelievend optreedt tegenover niet- moslims en meisjes, vrouwen, homo’s en lesbiennes, bijvoorbeeld.
  Overal is immers wel wat en geld uit de handen van moordenaars, vervolgers, of verkrachters , pausen, politiek correcte dreutels ruikt beslist overal hetzelfde.Ja, ja, pecunia non olet..

  En wij mogen onze markten vooral niet kwijtraken, want dat zou banenverlies kunnen betekenen, zeggen de kooplieden. Mensen mogen wel de waarheid DENKEN, maar UITSPREKEN? Nee, liever niet. Dus KOP DICHT!.
  Bij ondernemerschap staat de wens om veel te verkopen en -dus- geld verdienen altijd voor op.Er zitten zeker veel kooplui in de politieke partijen, en verhoudingsgewijs zelfs veel van hen brengen hun stem uit op D’66 en de VVD .

  Bij de afweging menselijk leed versus geld verdienen trekt de menselijke factor doorgaans aan de kortste kant.

  In de ogen van politiek correct is het afschieten van Wilders een offertje dat men graag brengt, als het om geld verdienen gaat.

  Maar of Jan met de pet dat ooit door krijgt en in opstand komt?

  Like

 17. Martha N zegt:

  Klaassen, zijn naam is toch geen Jan..?
  Idioot, die vent. Idioot, kun je precies eens inzicht krijgen in het karakter van deze partij.
  Misschien denkt hij, dat wanneer Wilders dood is, dat wij , de PVVers allemaal over gaan naar de VVD?
  De VVW de einige ware partij voor U, ach die Wilders stemmertjes zijn toch allemaal te stom voor woorden, zij zijn het spoor helemaal bijster.
  Nee WIJ de opgeblazen VVDers en PvdAers, geholpen door de onchristelijke broeders van de andere kleine gore partijtjes, DIE weten het.!
  Stelletje belachelijke minkukels.
  Ik zou die Klaassen graag een rietje in zijn gat steken en dan blazen, met de rest van die
  betweters erbij. Opblaaskikker.

  Een varkenskop aan zijn huis zal hem niet afschrikken, maar misschien een gierkar tegen de ramen.
  Oh jee, nu zet ik aan tot misdaad.
  Mijnheer Klaassen mag WEL tot moord aanstichten.
  In ieder geval, mocht Wilders ooit zijn leven verliezen door geweld, dan gaan we als eerste naar mijnheer Klaassen.

  Wat zou ik graag al die lui op hun smoel zien gaan en dat ze grof verliezen!

  He en ik was nog wel zo vredig bezig met de Kerstgedachte en over welke stamppot ik zal maken voor de hongerige meute.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Klaassen lid van partij van onze nationale Pinokkio en steelse marxist Mark Rutte. De VVD is verworden tot een Volksverlakkers, Verraders en Demonenclub. Ze halen zelfs de PvdA links in!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De VVD herbevestigt steed opnieuw hun linkse gedachtengoed. De zogenaamde wrijving van partijen die zogenaamd ideologisch niet verder van elkaar verwijderd zouden kunnen zijn (VVD/PvdA), is alleen bedacht om het thuisfront zoet te houden. Had Jan Peter Balkenende niet een verhaaltje, een sprookje, over zoet en zuur? En toch stemt de doorsnee burger nog steeds op de VVD, dan wel PvdA. Mensen moeten ook eens bij zichzelf nagaan hoe zij verlinkst zijn onder leiding van de media, als makke schapen naar de slachtbank geleid.

   Like

 19. sylvia Groot zegt:

  Voormalig VVD-raadslid Dick Ernst Klaassen vindt dat Wilders hij erom vraagt om naar de andere wereld geholpen te worden omdat deze provoceert?
  Ik heb altijd gedacht dat provocatie was bedoeld om een discussie uit te lokken. Theo van Gogh werd er inderdaad voor afgeslacht; Pim Fortuyn ook.
  Dat was eigen schuld dikke bult vindt Klaassen.

  Vraagt een vrouw er ook om om te worden verkracht als ze een strak jurkje aantrekt heer Klaassen?
  Vraagt een kind erom om seksueel te worden misbruikt als hij met zijn blote billetjes aan het strand aan het spelen is heer Klaassen?

  Gezellige logica houdt u er op na.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Helaas zit er geen enkele logica in die man.
   Niet-moslims worden dag in dag uit door moslims gekwetst. Mogen wij die moslims dan ook overhoop schieten?

   Like

 20. Jan zegt:

  VVD heeft in de mouwen vast wel meer islamitische apen zitten

  Like

 21. Wans Horst zegt:

  Dit oud-VVD-raadslid heeft zich gevoegd bij de groep gefrustreerde en gefossiliseerde vergane glorie die a la Brinkman denkt van Wilders een sprankje succes af te kunnen snoepen in de hoop zichzelf te revitaliseren. Ambitie maakt in dit geval meer kapot dan je lief is, op een gegeven moment is het klaar, ben je geen 35 meer en moet je je terugtrekken, iedere week een paar holes doen op de golfbaan, maar NIET de toekomst van jongere generaties nog verder naar de klote helpen omdat je zelf verkeerde vriendjes hebt waar je aardig door gevonden wilt worden!

  Zolang men VVD, PvdA, D’66 of CDA stemt zal er helemaal nooit wat veranderen in Nederland en gaan we met z’n allen (maar dat is minder gezellig dan het klinkt) diep door de stront heen.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Wans Horst: 16.34. uur. Amen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s