Syrische christenen worden in brand gestoken; media zwijgen

Screenshot_12

(Door: Naoum Néhmé)

De Syrische oppositie voert talloze gruwelijkheden uit, maar mag van de westerse journalisten vooral niet van haar voetstuk vallen. In Den Haag worden krokodillentranen gehuild over de ellende in Syrië.

De verzengende hysterie over het Syrische conflict is voorbij. Westerse politici zingen een paar toontjes lager nu ze zien dat hun plunderende, moordende en kannibalistische vrienden binnen de Syrische oppositie zijn ontmaskerd.
Maar dat is ook omdat ze doorhebben dat de publieke opinie zich niet langer knollen voor citroenen laat verkopen, waardoor betoverende verhalen over ‘gematigde’ oppositiegroepen die onze ‘morele’ en financiële steun zouden verdienen, achterwege blijven.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Syrische christenen worden in brand gestoken; media zwijgen

 1. louis-portugal zegt:

  Goed en waar stuk Naoum.

  Like

 2. helletocht zegt:

  Ik heb onze bisschop Frans Wiertz geschreven hierover, reactie nul. Ook hij zit liever aan tafel met zijn Ottomaanse vrienden.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Dit is de prioriteit van de openbare KRomTRoep BRT, vranckx de antisemiet die immer in het midden oosten met een arafat “sjaaltje” (lees vod) rondstruint en zowat de vrije hand heeft met zijn “reportages” heeft ontdekt dat in India vrouwen verkracht worden.
  Deze rotschoft zal het geen nanoseconde in zijn kop halen om in eurabia de verschrikking van zijn vriendjes te laten zien, nee meneer hij is zowat het levende sandwichbord van de misdadige hamas en fatah, twwe terroristische organisaties die in Vlaanderen en bij uitbreiding pelgie in de media komen als zijnde liefdadigheidsorganisaties.
  Van deze rotschoft zal je niet vernemen dat er over heel eurabia systematische groepsverkrachtingen zijn gepleegd door UITSLUITEND islamieten op blanke vrouwen, dus waar de islamiet zo goed als zeker is dat hij geen achterlijk cultuur vrouwmens vastheeft.
  Zal je niet vernemen dat in Groot Britagnen, het land dat momenteel geregeerd wordt door een multikulle islamofiel SCHOFT genaamd cameron, islamieten jonge vrouwen (eerder meisjes) dwingen tot prostitutie en hun bedreigen door familie te molesteren (molesteren pen ik maar dat is erger dan het lijkt want dat gradeert van slagen tot zware letsels toebrengen).Dit laaste vandaag op BNI :
  (http://www.barenakedislam.com/2013/12/22/help-britain-first-fight-the-growing-scourge-of-muslim-paedophile-grooming-gangs-that-force-young-non-muslim-girls-into-sexual-slavery/
  Tussen haakjes de reportage van de antisemiet vranckx daar heb ik de link bijgeplaats maar is in feite louter om mijn reactie wat te “stofferen”, het blijft gruwelijk wat er daar gebeurd met de vrouwen maar dat is niet mijn “core bussiness” want ik zie de Indiërs nog niet zo vlug de wereld veroveren zoals de islamiet met zijn manual (aka koran) in zijn poten.

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/vranckx/EP_131221_Vranckx

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  … ze roosteren hun slachtoffers levend in ovens…
  http://michael-mannheimer.info/2013/12/21/syrien-islam-rebellen-loeschen-ganze-familien-aus-und-roesten-ihre-opfer-lebendig-in-oefen/
  Prettige kerst iedereen. Ik heb de buik vol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s