Zweden: Barokschilderij uit parlement verwijderd vanwege moslims

Screenshot_15

De Zweedse parlementsvoorzitter Susanne Eberstein (sociaaldemocraten) naast de prachtige afbeelding van Juno – voor de minderwaardige cultuur van de moslims is zo´n gestalte als de godin van de wijsheid uiteraard een doorn in het oog 

Het Zweedse parlement verwijdert een eersteklas Barok kunstwerk uit het restaurant, in vooruitsnellende kruiperij voor de cultuurloze koran-aanbidders uit de Oriënt. De steen des aanstoots was waren de naakte borsten van de Romeinse godin van de wijsheid Juno op het schilderij.

“We ruilen routinematig de schilderijen af en toe”, kwam aarzelend de formele verklaring.

Omdat Schröders schilderij sinds 1983 het restaurant van het parlement siert, scheen deze verklaring aannemelijk, maar al spoedig bleek dat er andere redenen achter zitten.

Het restaurant wordt gebruikt voor officiële aangelegenheden met buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en sommige parlementariërs zeiden anoniem dat een halfnaakte vrouw aan de wand een gevoelige zaak is.
“Men moet aan de buitenlandse gasten denken, vooral aan de Mohammedanen”, zeiden ze.

The Local

Die Eberstein is nu eenmaal gewoon een stommeling, die buigt voor iedere Mohammed uit de Steentijd. Anders zou ze geen rekening houden met hier verdwaalde vreemdelingen in plaats van trots te zijn op de culturele prestaties van Zweden. Maar aan haar kun je het beste zien welke onwaardige nakomelingen het tegenwoordig daar voor het zeggen hebben, waar vroeger hun vaders grootse dingen hebben gepresteerd. Zulke waardeloze nakomelingen kunnen gewoon niets anders dan de laarzen likken van diegenen, die zonder enige vorm van cultuur, maar met de koran onder de arm, straatarm het land bestormden en nu leren eisen en bevelen.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden: Barokschilderij uit parlement verwijderd vanwege moslims

 1. iznogoud zegt:

  Ach, we hebben niet kunnen lezen dat links denken een soort van psychische stoornis is.
  Aangezien in Zweden de gestoorden het voor het zeggen hebben, kan je weinig anders verwachten.
  Zielig voor de `normalen´ daar.

  Like

 2. iznogoud zegt:

  moet natuurlijk zijn: we hebben net kunnen lezen …
  Ook mag: Hebben we net niet kunnen lezen dat …

  Like

 3. Niets verbaast mij nog.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia Marxisten hebben in plaats van Hersens een brok beton in hun hoofd.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Susanne is natuurlijk jaloers op die pronte borstjes van Juno!
  Maar inderdaad het Zweden dat ik heb gekend is is verdwenen jammer genoeg!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Ik weet niet of ik het nog zal meemaken maar zoals de islamofiel TGV voortdenderd misschien wel dat ik in het Louvre of welk museum dan ook geen beeldende kunst of wat dan ook zal terugvinden.
  Ik weet nog goed als kind met een schoolreis (was naar de “grote stad”) die heden de stad van alah heet met hoofdstad borgorokko, in mijn jeud gekend als Antwerpen, op reis naar een museum (zo ging dat in de jaren ’60) en we delen van de exposities niet mochten zien omdat (heb ik later ontdekt) er schilderijen hingenmet uiteraard de blote mens op…
  Nu is het goed mogelijk dat we deze dra nooit meer zien omdat de islamiet ze storend vind (trouwens wie me kan zeggen wat de islamiet niet storend vind betaal ik een koffie en niet vals spelen door te zeggen geweld of extreem geweld).
  Het is een “trend”, nee Trucker opnieuw, het is een houding die zich kenmerkt als onderwerping avant la lettre, maw de islamiet (hoe graag wil ik f*****g islamiet schrijven maar zal het deze week eens “netjes”doen) beschouwen als een gast die niks (letterlijk bijna) mag zien dat hij niet wil…
  Heb daar een remedie voor, zal het nu niet “naakt” pennen maar laat ons zeggen iets als een drieletterige afkorting gevolgd door een punt en daarna twee cijfers tussen de 10 en 15.
  Is geen prijs mee te winnen is gewoon hoe ik het zie als oplossing met tuig dat kruipt voor een soort die nog minder beschaving heeft als de Neanderthaler en bij voorbaat mijn excuses naar zij die het opnemen voor onze voorouder(s). 😉

  Like

 7. Jade zegt:

  Alweer Zweden, zucht…
  Ik twijfel nog tussen capitulatie en triomf der verschroeide aarde…

  Like

 8. s breget zegt:

  Dat is een goed idee ,de schoonheid van vroegere kunst veilig te stellen voor het vernietigende virus dat zich vanuit de zandkorrel ontpopt en alleen uit is op totale vernietigen van deze planeet zo wij reeds jaren kunnen zien en wijsheid is bij de veroorzakers ver te zoeken .

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer GEZEIK over bloot.
  http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/buitenlands/22160315/__Lima___Sorry_voor_blote_jurk___.html
  Laat iedereen goed onthouden dat islamitische tapijtvreters zo hypocriet zijn als de neten,
  en al helemaal als ’t over sex gaat.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Lààt die Zweden toch! Iets als dit kon je toch allang van ze verwachten!
  Ze hebben intussen wel méér knievallen gemaakt. EN Ernstiger!
  Laten we er liever op attent zijn, dat deze tendens zich niet ergens in Nederland voordoet, want dàt zou echt schreeuwen om protest!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  ZWEDEN SCHAFFT SICH AB! Met dank aan de RODEN, de grootste LANDVERRADERS op deze wereld. Ik walg van deze SOCIALISTEN, die hun eigen bevolking opofferen aan de SATAN die genoemd is allah!

  Like

 12. Fred zegt:

  Nederlanders zijn een laf en onderdanig volkje maar de zweden kunnen er ook wat van.
  EEN VOLK DAT BESTAAT UIT SCHAPEN ZAL GEREGEERD WORDEN DOOR WOLVEN.
  En daar komen zij en wij nog wel achter.
  Hopelijk niet als het al veel te laat is.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  In het verleden was Zweden het land van de sexuele vrijheid. Op een folder voor nieuwe fietsen kwam je soms een naakte vrouw tegen, gezeten op een fiets. Nu zijn ze onder dwang van hun meester (de Islam) nog preutser geworden dan een moeder Overste. Mag niet van Moslim….De volgende stap in de verkeerde richting is dat Zweedsen alleen nog maar in een boerka de straat over mogen, omdat anders Allah beledigd wordt. Ik zou nog liever met zwaar geestelijk gestoorden uit een gesticht van doen hebben. Vergeleken met de Zweden hebben die nog een groter intellect.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  ” Een volk dat voor tirannen (ISLAMVOLGERS) zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht…dan dooft het licht”.
  Henk Randwijk verzetsstrijder tegen de NAZI’S!
  Af en toe vraag ik mij af, of al de geallieerde soldaten voor niets gesneuveld zijn!

  Like

 15. Jean zegt:

  Hang die schilderij terug en flikker die moslims buiten, dat is wat de burgers willen dat gebeurd.

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Binnenkort gaan ook alle rendieren in Zweden eraan, want,
  – teveel verbinding met de kerstman,
  – vrouwelijke rendieren hebben geen broekje aan noch bhaatjes,
  – van mannelijke rendieranussen krijgen ze ook maar rare gedachten.

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  http://islamversuseurope.blogspot.ca/2013/12/bomb-attack-at-home-of-sweden-democrat.html

  Roni said…

  I don’t know on what nasty business the editors of the Swedish newspaper ‘Expression’ are working on. Personally, I thing the owners of Expression are working very closely with the ‘Red – Green’ Swedish government and the multicultural elite of policy makers. The present elite knows damn well that time for them is running out. They fear to their bones the ‘New Kids on the Block’ of the Swedish Democrats (SD). They do whatever they can to slow them down; if not to stop them!. The work methods are all over Europe the same: a moderate form of Soviet methods.
  2002 was the year of Pim Fortuyn in the Netherlands. He was the rising political star and he could easily take the elections of May 2002 and kick hard the Dutch Socialist Party and their allies in their arch. Prime Minister Wim Kok and his coalition were in big trouble. A new comer with a wholly new agenda was taking over. The nice life at the political top and the lies concerning the EU and the EURO were at big risk. Somebody had to take care of Pim Fortuyn. He was shot dead by Folkert van der Graaf few days before the election. A man who was known as animal rights activist. Pim Fortuyn had never opposed animal rights or had anything to do with them.
  It seems, the person or persons who had attacked the politician of the ‘Sverigedemokraterna’ (Swedish Democrats) is not an AFA extremist, but a professional. The blast was carried out with too much care. The door was meant to be blown, but not to kill anyone. Extremists are not working that way. I should not wonder if the ‘extremist’ or ‘extremists’ belong to the ‘Såpo’: the Swedish secret service.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s