Zweepslagen in het moederland van de islam


In Saoedi-Arabië heeft Mohammed de islam in de wereld gezet. Daar moet iedere moslims minstens één keer in zijn leven op bedevaart naartoe. Van daaruit worden niet alleen veel grote moskeeën in de wereld gefinancierd, maar ook islamitische terreurbendes. Bij de Saoedi´s geldt de sharia, het barbaarse islamitische recht. Daar werd een jonge moslim onlangs tot zeven haar gevangenisstraf en 600 zweepslagen veroordeeld, omdat hij christenen, Joden en moslims als gelijkwaardige mensen beschouwt. In Saoedi-Arabië worden gastarbeiders als slaven gehouden. En niet zelden ook gruwelijk gefolterd, zoals bovenstaande video laat zien.

Uit het bericht van “Blacklisted News” van 1 december:

Een Saoedische familie hangt zijn Ethiopische dienstmeisje op de kop aan een haak en slaat haar. Haar lichaam zit onder het bloed door de zweepslagen.

Niet-islamitische gastarbeiders in de Golfstaten worden in feite als slaven behandeld. Ze worden zonder mensenrechten en als virtuele gevangenen door hun desbetreffende “werkgever” gehouden en gedwongen om zwaar werk te doen voor weinig geld.

Een onlangs gepubliceerd bericht van Amnesty International onthulde de toename van schendingen van mensenrechten in het land. In het behoorlijk kritische bericht wordt vastgesteld dat gastarbeiders en andere minderheden regelmatig te lijden hebben onder misbruik en een excessieve inzet van geweld.

Bron:
http://www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zweepslagen in het moederland van de islam

 1. delamontagne zegt:

  Ook dat filmpje ga ik niet weer bekijken. Maar wat ik weleens graag zou willen weten ( en er zijn hier heel,veel goede schrijvers, die dat heel goed uit-de-doeken zouden kunnen doen ), WAAROM lees / en hoor je in de NL media daar zo weinig over ? De meeste reageerders hier op dit blog weten onderhand wel wat “,n-heerlijke-paradijsjes ” ( vrij vert naar uitspraken van de huidige konnegein ) die landen daar zijn. Maar heb niet idee dat de gemiddelde NL- ( of europeaan ) er veel van weet.
  Als ik sommigen hier in Fr soms dingen hoor zeggen, moet ik oppassen mijn geduld te bewaren ( lukt vaak niet..)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 10.34. uur. U zegt waarom lees en hoor je in de nl media daar zo weinig over? Nou, simpel de gehele media en pers, zijn in handen der socialisten! En zoals iedereen kan weten zijn de socialisten de 5e colonne der ISLAM!

   Like

  • fleckie zegt:

   Misschien?hebben de SAOEDIES HIER OOK geïnvesteerd, in div.”bedrijven” net als in ENGELAND, EN WAARSCHIJNLIJK ook in DUITSLAND,(wiens brood men eet,diens lied men zingt,(moet):.een goed voorbeeld hebben we gehad in 2008,toen het CIDI in juni in hun ISRAEL NIeuwsbrief vermeldde:”SANCTIES TEGEN IRAN WORDEN AANGESCHERPT”.o.a.”GELD WEGGESLUISD”,”volgens het persbureau REUTERS heeft Ahmadinejad vooruitlopend op zwaardere sancties inmiddels opdracht gegeven voor het uit EUROPA terughalen van 75(vijfenzeventig) miljard dollar aan banktegoeden.De Iraanse onderminister voor Buitenlandse Zaken Mohsen Talale heeft bevestigd dat de tegoeden deels zijn omgezet in goud en deels naar AZIATISCHE banken zijn overgeheveld.Eerder meldde de Britse krant de Telegraph dat Iraanse tegoeden in Europa via een geheim netwerk van bedrijven in de GOLFSTATEN en met name DUBAI naar Teheran zijn weggesluisd. Etc.
   Doordenkend,(beseffend) TOEN! Is OOK! de recessie begonnen?!

   Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling uit het boek”was wollen die ARABER?”(:O.a.eerste beschreven pagina) Verallgemeinerung hin oder her,ich sage Ihnen,sie wollen wenn nicht die totale Ausloschung des Abendlandes, so doch zumindest seine DEMUTIGUNG, seine SCHWACHUNG, seinen VERFALL.Warum den wachsenden HASS auf die Unglaubigen,genauer gesagt:auf die Christen und die Juden des Industriestaaten verstecken,der auf dem boden des Islam gart?usw,(van F.ferydoun,uitg.Knaur, isbn 3-426-04867-1

    Like

 2. nieuwenhuis zegt:

  In een woord: WALGELIJK!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Waarom klaagt de zwarte gemeenschap, dat Nederland boete moet doen over de slaventijd? Maar niemand van hen klaagt de moslims aan over wat zij heden ten dage met zwarten doen. De reden is waarschijnlijk angst.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Eh…..Sorry hoor; ik zal probéren, een paar sterke suggesties te vermijden, vóór ik weer problemen krijg……..
  Maar……WIE MIJ WIL BELETTEN, TE BEWEREN, DAT ZULKE FAMILIES IN HUN GEHEEL DE STROP VERDIENEN HOEFT NIET OP RECHTZETTING TE REKENEN!
  EN DAN NATUURLIJK NADAT ZE EERST DEZELFDE BEHANDELING HEBBEN ONDERGAAN ALS HUN SLACHTOFFER!
  En de strop is ergens nóg te goed voor ze! (Méér zeg ik er niet over.)
  Klote-Saoedi’s……Klote-móslims…..!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan voor de volledigheid: Het bovenstaande zou dan natuurlijk moeten gelden vanaf een bepaalde leeftijd, hè: 16 jaar of zo.
   De kind-ettertjes, die ik er, geloof ik, nog omheen zag rennen en gillen -want een tweede keer ga ik dat filmpje niet meer bekijken- behoeven een andere aanpak:
   Onmiddellijke ondertoezichtplaatsing van een westers-geörienteerde instelling, het liefst op westerse bodem. En dan jarenlang her-opvoeding naar westerse normen en waarden! En elke vage neiging in déze richting onmiddellijk afkappen!
   Of het helpt, weet ik niet (etter-genen zijn etter-genen) maar men zou toch verplicht zijn, het te probéren…..
   En wie weet geschiedt het wonder en zijn ze het westen later dankbaar!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Kan allemaal wat U daar schrijft, maar liever niet die………..kindertjes naar ,t westen halen. getver#$%%&&*
    Er is ECHTER een maar.
    Voordat Uw 1ste reactie bewaarheid kan worden, moet wel all die olie onder hun woestijn weg-gehaald zijn.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 12.32u. Dat van die kinderen zou ook alleen maar noodzakelijk zijn als de meerderjarige familieleden wegens dergelijke misdaden tegen de mensheid ter dood veroordeeld zouden worden.
    Kinderen veroordeel je nu eenmaal niet, die probeer je her- op te voeden.
    Onmogelijke taak in veel gevallen maar zó zou het nu eenmaal moeten.
    Maar vanaf een bepaalde leeftijd voor dit soort misdaden? Aan de galg of tegen de muur! Kan niet verdómmen of het om hele families tegelijk gaat!

    Like

 5. luckybee zegt:

  Dat gebeurde niet eerst gisteren maar zo lang als daar de Islam heerst.Dus 1400 jaren al.

  Like

 6. Ger zegt:

  Ascher, zeg eens wat?

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  En wat zegt Timmerfransje dan?
  ” wij moeten wel in dialoog blijven hoor” !
  Dat toch en intelligent mens zo stom kan zijn!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Ger en Bob: AMEN..!!!

  Like

 9. Trucker zegt:

  @ Theresa Geissler 22 december 2013 om 13:49

  “…Kinderen veroordeel je nu eenmaal niet, die probeer je her- op te voeden.
  Onmogelijke taak in veel gevallen maar zó zou het nu eenmaal moeten….”

  Dame Geissler, ik deel uw mening niet in deze omdat ik denk zo denk :

  “…islam start reeds in de fokmachine en waar in de Vrije Westerse Wereld de aanstaande moeders hun leven in zich koesteren en met liefde voorbereiden wordt in de achterlijke cultuur het vergif reeds ingelepeld…”

  komt uit een comment op een ander topic en nu ik het teruglees lijkt het op het einde wat “knutselwerk” omdat ik vergeten ben te schrijven (…reeds ingelepeld) in de fokmachine.
  Ten andere heb reeds meerdere gruwelijke filmpjes gezien op BNI waar “kinderen” meejoelen en niet wegkijken bij de grootste gruwel.
  islam is niet verenigbaar met gelijk welke waarde of norm in de Vrije Westerse Wereld.
  De hel dat is het, de hel op aarde.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  De islam in de praktijk.
  Walgelijk.
  Maar niettemin : alle religies zijn natuurlijk wel gelijk.
  Ik ken nogal wat politici die ik graag precies zo’n leerzame ervaring gun….

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb het filmpje nog eens bekeken! Wat een GOOR GRAFVOLK zijn deze islamisten! En TIMMERFRANS van de NEDERLANDSE VERRADERSKLIEK, kom daar nu maar eens tegen in het geweer! Maar dat doet de LAPZWANS natuurlijk NIET! O wat hoop ik dat de PvdA weggevaagd wordt in Maart bij de verkiezingen voor de gemeenteraden in ons land. KLOTE ROTPARTIJ!

  Like

 12. Jade zegt:

  Voor de verandering deze film maar eens wel gekeken.
  Wat mij opvalt, ze stoppen maar niet met slaan.
  Wat een stel vieze gore smeerlappen!!!
  Leeft die arme vrouw nu nog wel???
  Druk mij vooral nooit een mitrailleur in de handen,
  want dan knal ik ze allemaal overhoop…

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Er bestaan geen goede moslims en er bestaan geen slechte moslims. Het zijn allemaal moslims. Ooit komt de dag dat alle niet moslims met de rug tegen de muur en nood gedwongen van zich af zullen moeten slaan. Op die dag zal de grootste veldslag in de geschiedenis zijn aanvang hebben. Het ultieme kwaad islam heeft dan zijn hand overspeelt en nergens in de wereld nog enig krediet. Zelfs de islam apologeten van vandaag, de gewetenloze meelopers en multiculturele profiteurs zullen op die dag wakker zijn geworden en zullen dan irrationeel zoals ze zijn de eerste zijn die roepen, “nuke them all””.

   Like

 13. Ekster zegt:

  Multi-culturele verrijking. Binnenkort ook bij u in de straat.

  Ik erger me mateloos aan figuren die alleen moeite hebben met de slavernij waar hun verre voorourders mee te maken hebben gehad (beweren ze ten minste), maar die je nou nooit eens hoort over de hedendaagse slavernij die zo typisch is voor de islamitische onmens. Nooit nemen ze het op voor de hedendaagse slachtoffers want daar zijn ze veel te laf voor. Nee, liever blanken-bashen, dat is veilig want die doen toch niets terug. Sterker nog, grote kans dat ze zonder reden het boetekleed maar weer aantrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s