Hacker website Dieudonné: ‘Joden moeten stoppen met hun belagers de andere wang aan te bieden’

Screenshot_17

Aanhangers van de openlijk antisemitische Franse zwarte “komiek”Dieudonné M’bala M’bala, die de “quenelle” heeft bedacht, een omgekeerde versie van de beruchte Hitlergroet bedoeld om hun ongenoegen kenbaar te maken jegens Joden en/of [het beleid van] Israël, maken er tegenwoordig een sport van om gefotografeerd te worden terwijl ze die groet uitbrengen naast of te midden van religieuze Joden, synagogen, Joodse begraafplaatsen enz. of, zoals hierboven op het plaatje, voor het portret van het icoon van de Holocaust Anne Frank. Die plaatjes verspreiden ze dan verder op het Internet via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Een nieuwe verknipte antisemitische rage slaat toe op het World Wide Web.
In een exclusief interview met de man die onlangs de website hackte van de controversiële antisemitische Dieudonné M’bala M’bala, zegt de hacker dat “de Joden moeten stoppen om [hun belagers] de andere wang aan te bieden,” telkens wanneer ze door hen geslagen worden. Terugslaan is de beste verdediging, luidt het devies, en bij voorkeur de belager(s) trachten sneller af te zijn door net iets eerder toe te slaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Frankrijk, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hacker website Dieudonné: ‘Joden moeten stoppen met hun belagers de andere wang aan te bieden’

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik zou héél grààg zien dat Israël NOOIT meer de andere wang zou ‘toekeren’, ik zou heel graag willen zien dat zij de wereld verlosten van die gruwelijke Middeleeuwse PLAAG mèt hun feeders, aanhangers, volgelingen whatsoever…. maar wie ben IK om Israël te vertellen wat zij zouden moeten doen… Ik heb immens respect voor het land en de Israëli’s niet voor die zionistische Joden die in mijn ogen de Joodse moslims zijn.

  Ik zou ook heeeeel graag zien dat àl die verraderlijke figuren zoals obama, ashton timmermans de eu idioten zouden bestraft worden wegens aanzetten tot moord op het Israëlische volk en hun land…

  dat rrrespèct eisende tuig e.c. zie ik als een rattenplaag en zou ook zo ‘aangepakt’ dienen te worden.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dat is geen puberaal gedrag; maar in de koraan en a Hadith beschreven wat en hoe ze het moeten doen.Ik erger me niet overJoden in Israel maar veel eerder over de Goddeloze marxistische Joden in Nederland die ons mooie land vol met moslims,verpesten.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Nooit geweten dat bv. een Job Cohen marxistisch zou zijn, Luckybee.
  Hoe kom je aan die info, wat heb ik gemist..???

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Laat ik voorop stellen ik heb niets tegen onze gekleurde medemens, ook in mijn vrienden kring zijn er die een kleurtje hebben.
  Echter die lui zoals Dieudonné M’bala M’bala zijn niets meer dan omhoog gevallen kaffers, die je zowel in het blanke als in het gekleurde ras tegenkomt !!

  Like

 5. Maloch zegt:

  Alles heeft zo zijn redenen, denk dan altijd maar zo.
  De hele geschiedenis van de Joden, hoe het is gegaan met het land Israël, hoe zij nu staan in deze moderne wereld……
  Ik heb wel eens gedacht dat als de kinderen van Israël/Jakob door Abraham toch zo dicht staan op de arabieren, zouden zij ook iets meegekregen moeten hebben van hun karakter/mentaliteit.
  Als Israël (ik zeg zomaar wat) 10% aan mentaliteit van haar broeders en zusters uit de omliggende landen had gehad, dan zaten we nu niet met deze shit.
  Er zou geen sprake zijn van ‘een conflict in het M-O’. Israël, de oase in de woestijn, zou en buffer rondom haar land hebben zo groot als de EU.

  Maar zo staat het niet geschreven en, niet geheel verrassend, zo zal het dus ook niet gaan (zie de realiteit). Israël/de Joden moesten altijd al door het diepe stof. Nu nog steeds.
  En (vergeef mij, ik geloof in hun belofte/profetieën) het gaat allemaal nog een graadje erger worden. Jakob/Israël kende al vele benauwdheden maar ‘Jakob’s benauwdheid’ moet nog komen.

  Niemand kan weerspreken dat het Woord geen onzin uitkraamt. Er is een tijdslijn weergegeven waarin bepaalde gebeurtenissen moeten plaatsvinden. ‘Let op de Vijgeboom; als zij weer begint te bloeien….’ In 1948 was het zover, haleluja, maar een ieder die verder leest had kunnen weten dat daarna de shit pas echt gaat beginnen. De hele wereld gaat tegen haar keren, niet omdat dat nou zo’n interessant stukje land is maar omdat zij een speciaal plekje heeft bij de Heer.
  En we weten dat de wereld de Heer niet moet. Tegen Hem kan er niks begonnen worden dus wie is de pineut?

  Het is een geleidelijk proces waarin de wereld veranderd.
  Eerst was er nog sympathie voor de slachtoffers van WOII. Nu moeten zij al hun mond houden want zij zijn niks beter dan de nazi’s die hun alles hebben aangedaan.

  Het Woord zegt dat alle naties klaargestoomd worden om strijd te voeren tegen Yerusalem. Door de tijd heen komt (moet) Israël alleen komen te staan en gek genoeg zien wij die verandering voor ons neus plaatsvinden. Op grote schaal (de arabische wereld/islam/oorlogen/conflicten), op kleine schaal (de EU o.a. die komt met boycotten) en op individueel gebied (zie de houding van mensen op het web/fora’).

  Alles gaat een bepaalde kant op en die is niet rooskleurig voor Israël/de Joden. Er bestaat al eeuwen een boek die men anno 2013 gewoon vrij mag uitdelen waarin opgeroepen wordt om de slachting van die mensen en de vernietiging van dat land.

  Dit alles zal maar door blijven gaan tot de grote climax. Afzijdig houden heeft geen zin bij deze Armeggidon; ‘Ik zal haken slaan in de kaken…..’
  Zij die niet willen worden wel gedwongen. Iedereen moet een keuze maken.

  De belegering van Israël is al in volle gang. Het begint tijd te worden dat zij haar Heiland aanneemt.

  Behoedt u voor die tijd, want anders dan Jakob’s benauwdheid, zal die niet fris zijn voor ons.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maloch: 17.30. uur. Ik zie hetzelfde als U Maloch. Iedereen kan momenteel zien, hoe er een duivels spel plaats heeft, over de hele wereld. Ik vind de Openbaring van Johannes zeer treffen op deze tijd. Kijk maar eens naar de duivels van de ideologie der islam! Alles werkt toe naar een NWO, waarvan de SATAN de chef zal zijn. EUSSR, en BILDERBERG zijn de DIENSTKNECHTEN in dit GORE COMPLOT! Ik wens Israël, en de joodse bevolking veel sterkte, en die sterkte zullen ook wij zeer spoedig nodig hebben!

   Like

   • Maloch zegt:

    @Tom Hendrix

    Inderdaad. Die sterkte hebben wij zeker nog nodig.
    Ik wil niet te veel doomdenken, waar anderen er alleen maar van uitgaan dat het allemaal wel beter wordt in de toekomst, ben ik ervan overtuigt dat de grootste bak shit nog over ons heen komt. Wij, Israël en allen die niet passen/willen passen in het verrotte systeem krijgen nog een hele ‘zware tijd’.

    Btw, heb je die foto eens goed bekeken? Het kan aan mij liggen (of de fotograaf) maar Anne Frank lijkt wel te stralen op die prent. Totaal verschillend van die drie zielloze nitwits die er ook opstaan.

    P.s. Ik wens jou fijne feestdagen toe.

    Like

 6. Avidia zegt:

  Ik heb veel op met het Joodse volk, het is een intelligent volk, ze vinden zeer nuttige dingen uit, zijn vredelievend, beleefd, aangenaam. Maar ze zijn omringd door haat, en als haat je omringt verlamd dat je identiteit, maar als ik de Joden inschat, dat ze als het er op aankomt ze zullen opstaan tegen dat rot volk. Wie denkt dat volk wel dat ze zijn, niets komt uit hun handen, alleen kogels, ze leven in armoede, zitten op hun gat in het zand, nooit komt er een verschil, hun landen zijn niet om aan te zien, moet je eens kijken wat Israël van hun woestijn gemaakt hebben. Ik heb diep respect voor het Joodse volk, en om wat ze allemaal mogelijk maken, worden ze altijd vervolgd door jaloerse mensen, die al die kennis en vaardigheden missen. Misselijkmakend!!! Ze verdienen respect!!! Als Israël verdwijnt, verdwijnt het beetje intelligentie in dat gebied, en de domheid, geweld en noem maar op zal welig zegen vieren. Ik steun Israël waar ik kan, ik heb daar al verschillende bomen laten planten, dan krijg je een certificaat, en dan denk ik, ik heb weer een boom, ben gek op bomen. Steun Israël waar je maar kan, dat is mijn oproep!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s