Islamitische werknemer M&S mag klant met drank weigeren (+ update!)

Screenshot_15

De Britse winkelketen Marks & Spencer heeft een omstreden richtlijn bevestigd voor islamitische werknemers. Zij hoeven geen klanten te bedienen die alcohol of varkensvlees willen kopen. Op de officiële Facebookpagina van M&S reageren klanten getergd.
Trouwe klanten nemen de opvallende beslissing van de bonzen van de populaire winkelketen niet. Met honderden tegelijk gaven ze gisteren blijk van hun ongenoegen op Facebook, waar werd opgeroepen tot een boycot van de warenhuisketen die in Groot-Brittannië ruim 700 vestigingen heeft.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

UPDATE:
Marks & Spencer krabbelt terug na duizenden protesten van klanten (Engelstalig)
(h/t Joojootje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

29 reacties op Islamitische werknemer M&S mag klant met drank weigeren (+ update!)

 1. Vederso zegt:

  Commentaar van Vlad Tepes;

  (I highly recommend that all customers also remember their rights and if they are refused service at any store that would sell them a product, to leave their entire basket of goods on the counter and tell the cashier to put them back on the shelf and that you will take your business somewhere else. As far as I know, we still have the right to shop where we are not insulted for our choices.)

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dit was trouwens de eerste ingeving die ik ook kreeg, las nu pas de 1ste reactie.
   Heb dit al eens in NL gedaan, 30 jaar terug, maar dan om andere redenen. Hier hoeft ,t nu niet meer gelukkig om die andere reden.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou er geen voet meer over de drempel zetten! En die zogenaamde tolerantie naar alle godsdiensten toe, daar veeg ik mijn achterste mee af. Die meiden met een islam-achtergrond zoeken maar werk waar ze zonder gewetenswroeging bezig kunnen zijn. Nooit eerder is er een uitzondering in het openbaar gemaakt voor Joden en christenen, maar nu de moslims weer eens eisen stellen, zijn ze daar zogenaamd tolerant naar alle religies toe!

  Huichelaars, leugenaars, moslimknuffelaars!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik lees weleens (o.a. in A,dam….), dat er mensen zijn, die liever een km omlopen om hun boodschappen te doen, dan door een hoofddoek geholpen te worden. Vind ik HEEL principieel en moedig.
   Hier is ,n hoofddoek achter kassa ONDENKBAAR.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Bij mij in Tilburg gaat het ook langzaam de verkeerde kant op. Er is een vernieuwd zwembad opgeleverd, De Drieburcht geheten, waar in de kantine alleen Hallal vlees te verkrijgen is. Dit is bijna al de standaard geworden voor alle kantines en scholen. Gaat zo voort, en binnen de kortste keren moeten onze vrouwen voortaan met een boerka over de straat, en zitten we voor 100% onder de Sharia plak.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Hier in de campagne zullen er wel geen M & S zijn. Mischien wel in Toulouse of Bordeaux.
  Ik zal er nog geen schroefje kopen. Mochten ze die regel ook hier in Fr willen gaan toepassen, KRIJGEN ze, denk ik, toch wel heel,veel weerstand.

  Like

 5. Jean zegt:

  Dat is de enige remedie die zal helpen nl. ALLES BOYCOTTEN wat zich inlaat met die achterlijke gewelddadige barbaren, ik WIL zelfs niet bediend worden door dat ziekelijk gespuis uit die zandbak van noord Afrika, ik WIL ze zelfs niet voor ogen krijgen.

  Like

 6. baksteen zegt:

  Wat zijn het toch een rotkrengen.
  Met Christenen en Joden werd nooit rekening gehouden en nu opeens wel….
  De christenen mogen van hun geloof geen mensen doden, lijkt me een goede reden geen Moslims meer te mogen helpen want die moeten dat van hun geloof.
  Veel succes, veel personeel zullen ze daar niet over houden en klanten evenmin.
  Niet handig zo vlak voor de kerst, kost toch klanten.

  Inderdaad alles op de loopband laten liggen en naar een ander warenhuis.

  Like

 7. heleen zegt:

  Als niet-moslim kunnen we misschien weigeren om door een moslim bediend te worden…

  Als de ene GEKTE kan, moet de andere ook kunnen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, inderdaad: Met zulke idioterie wordt het daar hoog tijd voor!
   Zelf doe ik het trouwens al, hoor: Eén kassa met een ‘hoofddoek?’ Mij krijg je NIET naar die kassa.
   Méér mensen niet, vermoed ik trouwens, want AH bij ons in de wijk heeft, na een schuchter begin, de hoofddoeken toch weer uitgebannen.
   En ik hèb me toch al eens laten vertellen, dat daar in bepaalde supermarkten van Amsterdam geen beginnen meer aan is…..
   Kun je nog eens zien, waarin een provinciestad tóch sterk kan zijn…..

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  De paar reageerders hierboven, die er blijk van geven, het dóór te hebben…….hebben het dóór.
  Rolerantie jegens àlle religies? Dit is duidelijk weer eens aangezwengeld door de móslims, die eisen begonnen te stellen want voor Joden od Christenen werden nooit eerder uitzonderingen gemaakt in de winkelbranche: Wie daar wou werken, moest ook op Zaterdag en Zondag -bij toerbeurt- inzetbaar zijn. Anders zocht je maar werk in een andere branche. En de klant was koning. Hem/haar iets weigeren te verkopen kwam meestal te staan op ontslag op staande voet! Pas nu de moslims beginnen te mekkeren (omdat ze hun macht beginnen te beseffen, vrees ik) gaat zo’n keten als M&S door de knieën en geeft er, om zich in te dekken, een ‘multi-religieuze’ draai aan.Zó ’n baard, die smoes! Bovendien kan een warenhuis dit niet maken tegenover de klanten! Nooit, nooit eerder zouden ze een dergelijke handelwijze hebben getolereerd, maar nu het gaat om de moslims, de moslims, de moslims……,
  Ook ik zou zeggen: Massale boycot van dit warenhuis; ze hebben het verdíend met hun dhimmitude! Maar je zult zien dat het weer niet doorslaggevend genoeg van de grond komt.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Als iedere niet-moslim zich vanaf 2014 zou verdiepen in de doelstellingen van HET PROJECT*, zouden islamitische tapijtvreters niet zo’n grote bek(1) hebben dan nu vaak het geval is.
  Dat islamitisch personeel van M&S klanten met drank weigert heeft ALLES te maken met de doelstellingen van Het Project, namelijk het Westen zo snel mogelijk (en steeds vaker met geweld) de islam door de strot te persen.
  Daarom roep ik iedereen op de volgende info op te slaan en goed te lezen.
  * http://www.antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  1) Ga naar de draad Fijne Kerstdagen en scroll naar beneden naar het interview van
  grootbek Choudary die van Tucker Carlson lik op stuk krijgt.
  Carlson heeft ’t door. De islam en z’n geschifte, niet zelden bloeddorstige aanhangers kunnen alleen worden gestopt met constant tegengas, iedere dag opnieuw.
  Onthou dit ook goed: http://tinyurl.com/mzj8jex

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan mij grotendeels vinden in de vorige reacties! En wat @ Theresa Geissler, aangeeft is ook waar; Joden en Christenen ZIJN OOK NOOIT GEVRAAGD OF HET HUN UITKWAM OP ZATERDAG OF ZONDAG TE WERKEN! Alles voor deze WAANZIN ISLAM!

  Like

 11. dgneree zegt:

  Als die moslima’s consequent zijn, moeten ze niet in een bedrijf gaan werken waar alcohol en varkensvlees worden verkocht.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies, maar dàt is hun bedoeling ook niet: Ze willen er naartoe werken, dat de moslims sluipenderwijs alles naar hún hand kunnen zetten.
   En natuurlijk, zo ’n stomme warenhuisketen gaat weer door de knieën! Londonistan, zeg ik U!

   Like

 12. Jean zegt:

  ALLES wat besmet is met het islamvirus “boycotten” tot het uitgeroeid is.
  Zodra kopvod of baardaap in soepjurk in beeld komt zakdoek voor de mond ter voorkoming van braken en 180° draaien w.w.z. wegwezen.
  Gaat die handelszaak dan achteraf kapot, no problems, hebben het zelf gezocht door zich aan te passen aan vuiligheid.

  Like

 13. Trucker zegt:

  In de beginne sluipend, nu wordt in de Vrije Westerse Wereld zonder enige belemmering door islamofiele ratten zonder enig protest elke eis van de f*****g islamiet ingewilligd.
  Dat de Britse (of welke Westerse burger want het gebeurd over heel eurabia) daar nooit om gevraagd heeft liggen ze niet wakker van, integendeel ze vaardigen maatregelen uit en fabriceren wetten waar ze het in hun kiesprogramma ,ooit over hadden.
  Zelfs de linkse multikulle islamofiel partijen (en in Vlaanderen zijn ze dat allemaal behalve het Vlaams Belang -ALLE- Dame Geissler dus inclusief die bende van de schoft de wever bart) hebben het in hun partijprogramma nooit over hun echte visie over eurabia, steeds wollig geleuter en omfloerst taalgebruik.
  Ik weet in Nederland is er mijheer Geert Wilders die in zoverre zijn nek uitsteekt als hoeder van de natie (overdrijf ik niks) dat de islam(iet) aan de hand van hun manual (aka) koran zijn leven willen beëindigen en er een hele hoop schoften (ook politieke randdebielen) daar geen probleem mee hebben.
  Kan natuurlijk tellen als referentie voor een partij die zich sociaal voordoet maar in feite een getrouwe kopie is van de Nationaal Socialisten en wat zij voornemens waren en uitvoerden heeft de geschiedenis bewezen, trouwens tot op de dag van vandaaag wordt de “heilleer” van deze onmensen nog gehanteerd.
  Er is één natie (in feite twee maar China is communistisch dus laat ik buiten beschouwing omdat hun motieven anders zijn) die openlijk ageert tegen de oprukkende hel die de islam(ieten) voorstellen en dat is o ironie Rusland geleid door oud KGB’r Vladimir Poetin.
  Rusland weet wat de islam(ieten) zijn en wat ze willen want ze hebben er hun tanden op stukgebeten in afghanistan in de vorige eeuw.
  Ze hebben ook de infiltratie gezien en de bijbehorende verschrikkingen door islam terroristen (ik duid enkel als terrorist voor het leesbaar te houden want ik maak geen verschil in de islamiet), de gruwelijke gijzelingsaktie in Beslan waar ze kinderen gebruikten om hun doel te bereiken.
  Poetin die moslimbroeder hussein barack liet weten dat de wereldvrede op het spel stond ingeval hij syrië zou binnenvallen en nogmaals Poetin die met harde hand de islam (of de hel) geen ruimte geeft.
  Ik vermoed trouwens dat de weerzin van de islamofiele multikulle schofterige regeringsleiders dit ook laten meespelen in hun aversie voor de man die (bijna) publiekelijk geportretteerd wordt als zijnde een misdadiger tegen de menselijkheid omdat hij homo’s niet dezelfde (decadente) rechten wil geven als in eurabia.
  Het laaste dat ik gehoord heb is dat het vrouwmens merkel (een oud communiste nota bene) ook niet naar de winterspelen in Sotchi (moest het even opzoeken want kende de naam niet) gaat, tja dat heb je als je homo’s niet laat feesten én trouwen ben je een quantité negliable en daar bovenop ageren tegen de islamiet…not done.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Dat is de schuld van de Britse Commonwealth politiek.Stappen ze niet hieruit kan het de Britten hun nek kosten.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Islamitische uitvindingen? Ammehoela..!!!
  http://michael-mannheimer.info/2013/12/23/islamische-erfindungen-chirurgische-instrumente/
  De islam, koran, allah en z’n pedofiele schoenpoetser mo hebben ze uitgevonden, daar houdt ’t voor mij mee op.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Ze vragen zich af waar die haat vandaan komt. Simpele verklaring: de koran + Het Project.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl: 16.25. uur. En dat hebben we allemaal te danken aan de gore vuile verraders, die hebben gestemd VOOR de ” Resolutie van Straatsburg”, waardoor wij een SATANSBENDE binnen hebben gekregen de MOSLIMS! En domme kiezer, het zijn partijen als de SOCIALISTEN,LIBERALEN,CHRISTEN-DEMOCRATEN die dit VERRAAD hebben gesteund!

   Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2527843/Dozens-hate-clerics-face-silenced-new-anti-terror-Asbos.html
  Van mij mogen ze ze allemaal de mond snoeren, overal in de EU en de rest van de wereld, want al die islamitische jurkendragers zijn verantwoordelijk voor alle islamrotzooi en ellende.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Nooit meer heengaan, er zijn zat andere winkels, en trouwens, Nederlandse slijterijen of supers, horen op die afdeling helemaal geen moslims te plaatsen, als ik zo”n mens zie, ga ik meteen rechtsomkeer, ik betaal dan liever 2 euro of zo meer in een slijterij, ik gun die mensen geen overwinning. Ik ga ook nooit bij een kassa staan als er een met een hoofddoek achter zit, en ik merk dat dat al meer gebeurt, die kassa’s zijn minder druk dan anderen, goed zo!!!

  Ga gewoon naar een slijterij, betaal met liefde een euro meer, onze middenstanders zijn goud waard!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s