Affiches van islamitische studenten maken stemming tegen Kerstmis

Screenshot_31

In Turkije, altijd nog een potentiële EU-toetredingskandidaat, baart op dit moment een ophitsende reclamecampagne tegen het christendom opzien. De haat verspreidt  zich al als een lopend vuurtje via sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Concreet gaat het om de Turkse stad Kocaeli. Hier heeft de Anatolische Jeugdvereniging van moslims aan de universiteit (AGD) talrijke affiches tegen het kerstfeest laten ophangen.

“Hebt u ooit een christen gezien die het Offerfeest viert?”

Op het sinds midden december in de hele stad aangebrachte affiche staat te lezen: “Hebt u ooit een christen gezien die het Offerfeest viert?” Daaronder antwoordt een afgebeelde Kerstman: “Wij hebben gezien hoe moslims Kerstmis vieren!” Daarmee willen de islamitische studenten – zoals zo vaak – de islam in de slachtofferrol plaatsen door een fictief cultuurverval aan de kaak te stellen en tegelijkertijd het christelijke feest als wortel van het kwaad bestempelt.

Dat islamitische scholieren in veel Europese landen zelfs vrij krijgen voor het ramadan- en/of Offerfeest, terwijl christelijke studenten in Turkije überhaupt geen rechten hebben, interesseert in deze discussie niemand. Ook de aangenaamheden van christelijke feestdagen nemen islamitische immigranten, als ze naar Europa komen, graag aan. Bijvoorbeeld dat ze niet hoeven werken tijdens de Kerst- en Paasdagen.

Bron:
http://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Islam, Moslims, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Affiches van islamitische studenten maken stemming tegen Kerstmis

 1. Moslims durven dus het offerfeest dat gebaseerd is op een LEUGEN ( Ismaël in plaats van Izaäk) op een voetstuk te zetten en de viering van de geboorte van hun EIGEN profeet Iesa belachelijk te maken! Al komen ze in hun zielige kritiek niet verder dan de gekozen dag, 25 december af te kraken onder het motto: Christenen zijn gek….
  Laten we de LEUGEN van Ismaël dan óók maar via posters verspreiden….!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het enige woord dat ik een beetje herken is: musluman. Dat lijkt op ,t franse “musulmane”, maar wordt meer in ,t derogative gebruikt. Dat woord “kutlayan” zal dan wel KUT-CHRISTEN betekenen.
  Jammer dat ze niet meer,net als vroeger, arabische schrift gebruiken. Hoef je ,t ook niet te lezen.
  Dat vrij krijgen van islamitische leerlingen op scholen tijdens offerfeest etc, maakten wij al in de jaren 90 mee. Ze kwamen gewoon niet naar school.

  Like

 3. Ik hoop eigenlijk diep in mijn hart dat wij ook problemen krijgen in Nederland omdat wij Kerstmis vieren en moslims zich daaraan storen. Dan kan ik eindelijk zeggen; “ik heb toch gelijk gehad toen ik al van jongs af aan waarschuwde voor die gasten”!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hiermee is toch meer dan afdoende bewezen, dat de islam c.q. Turkije nooit tot Europa dienen te behoren.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Kennen we niet wat mensen in Turkije die van die Wilders-stickertjes kan gaan plakken?

  Like

 6. luckybee zegt:

  En hoe zit dat met de touristen? ze zijn toch allemaal kafirs?

  Like

 7. Martha N zegt:

  Wat zij kunnen, kunnen wij ook…
  Stem TEGEN de overheersing van Moslims
  Stem TEGEN de EU
  Stem VOOR de PVV
  Dan stemt U voor VRIJHEID..!

  Like

 8. exter39 zegt:

  Nederlanders ,zijn laf ,hyphocriet,dom,en slapen verder,alle moeite die de goede journalisten doen om ons wakker te schudden wuiven ze weg ,tot ook hun kop er af gaat ,maar dan is het te laat , we hebben allemaal de foto,s kunnen zien hoe walgelijk het offerfeest is hoe ze met de dieren omgaan,hoeveel miljoen nederlanders gaan ieder jaar op vacantie naar turkije want daar zijn ze niet zo als hier zeggen ze , maar dat doen de euro,s, rijd maar eens 10 km verder het land in,Wilders laat zich de mond niet snoeren, maar de linkse knuffelaars die op het plusse zitten willen dat zo houden,en halen zelfs het paard van troye in de kamer, samen met de eurofielen, en het volk slaapt verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s