“Doel van de Arabische Lente: Uitroeiing van de christenen”

Screenshot_8

De “Arabische Lente” dient er in werkelijkheid toe om de radicale islam nieuw leven in te blazen. Deze opvatting vertegenwoordigt Dr. Ashraf Ramelah, een Egyptische christelijke activist en oprichter van “Voice of the Copts”. Tegenover de krant “Arab Daily News” zei Ramelah dat het de christenen in het Midden-Oosten nu veel slechter gaat dan in de tijd voor de “Arabische Lente”.

Voor de nieuwe Egyptische grondwet overweegt men speciale clausules m.b.t. de christenen. “Kopten (in Egypte geboren christenen) zijn burgers van Egypte. Zij hebben geen speciale rechten nodig. In een democratisch land zijn alle mensen volgens de wet gelijk”, benadrukt Ramelah.

Maar dat is precies het punt dat Ramelah en zijn medestrijders proberen duidelijk te maken. Amerika en zijn westerse vrienden zijn aanhangers van de “Arabische Lente” geworden. Maar de zogenaamde “prodemocratische” opstanden zijn in werkelijkheid het tegenovergestelde: “De ´Arabische Lente´ is een misleidend begrip van linksen uit het Westen, die als foutieve benaming voor de islamitische herleving in de Arabische landen werd gecreëerd”, beweert Ramelah. “De ´Arabische Lente´ is een enorm project, gestart door de Moslimbroederschap in veel landen, met als enige doel de oprichting van een kalifaat. Het grootste slachtoffer zijn daarbij de christenen in deze regio.”

“Nu moet ieder land gezuiverd worden van christenen, net als daarvoor al van de Joden”, benadrukt Ramelah en herinnert aan het beruchte islamitische lied: “Eerst de zaterdagmensen, daarna de zondagmensen.”

In werkelijkheid zijn de aanvallen op christenen de afgelopen jaren drastisch toegenomen. Niet alleen in Egypte, maar zelfs nog erger in Syrië en Irak. In de Syrische burgeroorlog zijn de christenen het doelwit van de radicale islamieten geworden, die de controle willen overnemen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Irak, Islam, Islamisering, Jihad, Midden-Oosten, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Doel van de Arabische Lente: Uitroeiing van de christenen”

 1. Trucker zegt:

  Niet echt on topic maar islamieten gerelateerd dus to the point.

  Komt van BNI en dus hier de link hoeft echt geen vertaling, in een notedop :de man wil reacties uitlokken bij voorbijgangers door de kopvod vrouw uit te maken voor een terroriste.
  Enkelingen voelen zich betrokken en geven commentaar.
  Dtt is wat ik heet een loepzuivere infiltrant (ongetwijfeld geboren in US) en net dat zijn de gevaarlijkste onder de islamieten, zie maar hoe graag hij de vlotte jongen speelt.
  Ik ben ervan overtuigd dat hij een grote vriendenclub heeft met meer native Amerikanen dan islamieten…

  http://www.barenakedislam.com/2013/12/24/oh-boo-hoo-hijabophobia-experiment-goes-bust/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nu zie je wel meer van die “halve-garen” in de buurt van central park rondlopen.” Dus ,t merendeel van de americanen loopt gewoon door. Het is trouwens geen hijab ,maar een klein tafelkleedje, dat ze op heur kop heeft gedaan.
   Mijn vlaamse kenissen hier in ,t stadje,(ook geen “moslim-lovers”..!! ) kwamen met volgende [ wel grove ] mopje::Wat is de overeenkomst tussen een marokaan en een kerstboom?
   Je moet hem eerst aftuigen voordat je ’m in brand steekt

   Like

 2. Pingback: De jacht is open | Golfbrekers

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Altijd als ik dit soort berichten onder ogen krijg moet ik onwillekeurig denken aan de hondenhaat van islamitische tapijtvreters. Hondenliefhebbers van Nederland: jullie zouden net zo alert moeten zijn als jullie honden..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22166198/__Dierenbeul_verstopt_punaises__.html

  Like

 4. luckybee zegt:

  Keer terug tot de leer van Jezus Christus.

  Like

 5. Pingback: LAST CHRISTMAS? RELIGIE IS DE NO. 1 OORZAAK VAN ALLE OORLOGEN! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s