Een tweehonderdtal Afghaanse paramilitairen houdt een Belgische kerk bezet en eist “asielrecht”

Screenshot_12

Geïmmigreerde moslims bezetten al regelmatig kerken om hun “recht op asiel” door te drukken. Ze vormen een bezettingsleger uit Afghanistan. De media noemen zulke jonge soldaten van de Oriëntaalse veroveraars natuurlijk vluchtelingen. Maar het gaat hierbij om jonge soldaten van de islam, die gebouwen bezetten, eisen stellen en met de verantwoordelijke politici willen onderhandelen – anders willen ze hun dreigingen waarmaken. En zulke dreigingen zijn gericht tegen de burgermaatschappij:

Meer dan 200 Afghaanse vluchtelingen, die hun best doen politiek asiel te krijgen in België, hebben een kamp in Mons opgeslagen en eisen een gesprek met de Belgische minister-president Elio Di Rupo.

Daarvoor marcheerden de demonstranten 70 kilometer vanuit Brussel, maar in Mons werd hen meegedeeld dat Di Rupo zich op een dienstreis in het buitenland bevindt en pas maandag zou terugkomen.

De Afghanen hadden vier maanden lang een kerk bezet gehouden en het recht geëist om in België te mogen blijven.

Elio Di Rupo, die tegelijkertijd burgemeester van Mons is, heeft uiting gegeven aan zijn medeleven met de vluchtelingen en hen hoop gegeven op een positieve beslissing.

Stimme Russlands

Moeten we nogmaals herhalen dat het gaat om jonge, door de oorlog beproefde, bewapende “vluchtelingen”? En dat deze vluchtelingen marcheren onder de veroveringsvlag van Mohammed, onder dezelfde onheilspellende banier die Kara Mustapha al voor Wenen liet uitrollen?

Wij zouden ook alle islamitische landen moeten binnenmarcheren en daar ons “RECHT OP INBEZITNEMING VAN LAND” moeten doordrukken. We zouden een Duitse minister-president in Ankara, Riyad en in Cairo moeten installeren. En daarna beginnen met het massaal bouwen van kerken. En daarbij nog in heel het land homodisco´s, in iedere islamitische stad, vlak naast de moskee. Als maatregel van gelijkberechtiging en antidiscriminatie. Wat zouden die aardige islamitische “vluchtelingen” daarvan zeggen?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Een tweehonderdtal Afghaanse paramilitairen houdt een Belgische kerk bezet en eist “asielrecht”

 1. Jean zegt:

  Toch gek dat ze steeds kerken bezetten?????
  Als ze papieren krijgen (wat eigenlijk feitelijk nooit zou mogen bebeuren) dan zijn het die kerken die ze het eerst platbranden want de pedofiel Mo heeft hun dat in de oortjes gefluisterd.
  Wat een achterlijk gedoe, héél snel verbieden verbannen en verwijderen van ONS grondgebied, wij willen géén barbaren op ONS grondgebied.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Hoeft het verwondering te wekken dat de asieltoeristen steeds kerken bezetten en nooit haatkazernes ?
  Nee natuurlijk niet omdat ze overal waar ze kamperen de plaats “bevuilen” (hoef geen tekening te make met wat en hoe) en ze het altijd achterlaten als een oord waar vernielingen en beschadigingen of plunderingen zijn gebeurd.
  Natuurlijk zouden ze dat in een haatkazerne niet doen dus kiezen ze Sun Tzu indachtig de weg van de minste weerstand en die is de Katholieke Kerk, ze weten (door gekregen instructies) dat ze dit ongehinderd kunnen/mogen doen en zelfs medewerking krijgen van plaatselijke overheden inbegrepen de geviseerde leiding van het Christelijke oord.
  Alles wat deze asieltoeristen doen moet gezien worden in het licht van oprukkende islamieten hun strijd, in het verlengde daarvan is (terug Sun Tzu indachtig met DE eerste regel van oorlogsvoering) misleiding het beste wapen dat ze in handen hebben.
  De reden is louter strategie, zoalng het niet hoeft om de strijd gewapend te voeren (zoals ze wel moeten doen in de Afrikaanse of midden oosten landen) doen ze het op de basisregel van oorlogsvoering : de list.
  De nuttige idioten, de volksverraders en de natieverraders zijn hulpmiddelen die ze gebruiken naargalang hun behoefte(s) en zolang ze niet overtuigd zijn om voeldoende overwicht te hebben gebruiken ze deze, (gebruiken mag letterlijk opgevat worden want deze lieden zijn de eerste die gedood worden omdat ze het gezag symboliseren).
  Tot hiertoe heb ik nog nooit één Katholieke gezagsdrager in Vlaanderen of pelgie enige vorm van protest horen uiten, integendel ze krijgen alle medewerking.
  De media is als nuttige idioot in dit verhaal te plaatsen want hun linkse multikulle islamofiele visie is er met de paplepel ingegoten tijdens hun studies, voor de meesten was dat de befaamde “pol soc” (politiek sociaal “wetenschap”, het nest waar elke linkse ongeveer heeft gestudeerd).
  Tot slot, als ze merken (de asieltoeristen) dat hun handelswijze niet slaagt hanteren ze gewoon een andere tacktiek en die is bedreiging omdat ze (nog steeds volgens de instructies) weten dat ze geen risico lopen en als het wat “ruwer”zou worden enkel tikken kunnen krijgen en een ancht in een politiecel…
  Lag het aan mij kregen de veiligheidsdiensten de vrije hand en werd geweld om te ontruimen de norm, vervolgens neutraliseren en als afloop op het vliegtuig naar welk islamieten land dan ook.
  Jammer genoeg hangt het niet van mij af maar wel van schoften die ik in mijn ergste nachtmerrie nog niet zou op stemmen in het kieslokaal.

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Lag het aan mij kregen de veiligheidsdiensten de vrije hand en werd geweld om te ontruimen de norm, vervolgens neutraliseren en als afloop op het vliegtuig naar welk islamieten land dan ook.

  top!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia dat is maar een begin, in 2014 wordt het nog erger

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik dacht dat Afganistan redelijk veilig was na bijna tien jaar onze hulp.
  Terugsturen dus.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Wat doet een Moslim eigenlijk in een christelijke kerk, ontheiligen soms ? Waarom geeft men zulke aanhangers van de Duivel toestemming om in een christelijke kerk te gaan bivakkeren. Dan stelt het christelijke geloof ook niet veel meer voor als het zo moet. En dan onze voormalige koningin van protestantse huize, die uit diep respect voor de Islam en met een enorme hoofddoek om haar hoofd, een bezoek ging brengen aan een moskee in Arabie. Het eigen geloof verloochenen, de Duivel binnenlaten met alle egards, aan alle Moslim eisen tegemoet komen, plus een Nederland dat zich met handen en voeten vasthoudt aan de dialoog met, wat ze denken, gematigde Moslims. Nee, dit gaat Europa nog eens zwaar opbreken !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 15.11. uur. Zonder de andere reageerders tekort te doen, sluit ik mij bij jouw reactie aan! Helemaal te gek, dat deze “satansknechten”, dat allemaal maar mogen! Maar, ik heb het hier al eerder betoogd, dat de vuile politici, van liberalen,socialisten en let op christen-democratische “huize”, door in te stemmen met: “De Resolutie van Straatsburg”, deze GEITENEUKERS vrijelijk de toegang heeft gegeven in gloeiende nog aan toe HEEL EUROPA! En de instituten der KERKEN, zijn volledig door de RODEN- de hulpjes van de duivel- besmet geraakt. Ik BEZOEK DEZE KERSMIS DE KERK NIET!! Ik ben dat vuile rode gespuis kotszat!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Zo zit dat Tom. De kerk moest beter weten. Zelfs de paus deed kort geleden ook al een totaal wereldvreemde uitspraak. Zogenaamde gelovigen die huichelen door alleen met Kerstmis naar de kerk te gaan, en de rest van het jaar nooit. Het doet mij denken aan die marskramer die met dameskousen langs de deur ging. De hele week was hij op een smerige manier met dames bezig, maar op zondag liep hij in de kerk als voorbeeldig Christen met een kaarsje in zijn hand. De mensen deugen niet, en de kerk ook al niet. Ik schaam mij soms om lid te zijn van de RK kerk. Door mij wel eens de RK pedoseks kerk genoemd. Het geloof is voor mij een prive zaak geworden. De kerk heb ik daar gelukkig niet meer voor nodig. Het is gelukkig niet meer als vroeger. Je werd bang gemaakt zoals; Als jij niet naar de kerk gaat, hoe zal de buuirt wel niet over jou gaan spreken ? In de Hel zul je belanden ! En ooit kwam de pastoor op huisbezoek, en zei dan tegen een getrouwde vrouw; En moedertje, wordt het weer niet eens tijd voor een kleine ? En van ieder groot gezin moesten er het liefste een of twee kinderen een geestelijke worden. En natuurlijk kreeg mijnheer pastoor het grootste stuk spek mee naar huis als hij langs kwam.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Ja Tom, over die pastoor vergat ik er nog eentje. Soms kwam er in het geniep een taxi voorrijden, en die bracht mijnheer pastoor naar de hoeren toe. En op zondag in de kerk werd ons voorgehouden door diezelfde pastoor om vooral niet onkuis te zijn.

    Like

 7. Trucker zegt:

  update
  Ze mogen “opnieuw een dossier indienen” zo gaat het met asieltoeristen, wat ik ook nog vergeten melden heb in mijn eerdere reactie (zal waarschijnlijk bekend in de oren klinken bij de Nederlandse reageerder) is dat ze via de instructies die ze krijgen weten welke advocaten bureau’s te raadplegen.
  Deze ik zal duiden met schoften want hun lonende activiteiten zijn beperkt tot de asieltoerist en niks meer en in deze materie zijn ze als een vis in het water maw ze kennen zelfs het kleinste gaatje in de wetgeving om de asieltoerist hier langer te kunnen houden.
  Het is een open deur intrappen te duiden dat de media nooit verklaard waar de asieltoeristen de centen halen om advocaten te betalen, hoewel het ook zo is dat vele van deze schoften werken als pro deo omdat ze toch (veel) geld krijgen van de staat, media en asieltoerist is zoals wij in Vlaanderen zeggen ‘twee handen op één buik’.

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/131224_Afghanen

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De islam wil niet onderhandelen, maar veroveren.
  Als het even kan op een geleidelijke, gestage manier, maar als het MOET komt het laatste duwtje in de vorm van agressieve actie. In dat geval gelooft de islam veroveraar dat hij absoluut zal slagen.
  De leiders van onze westerse maatschappij hebben ons zo afschuwelijk in de uitverkoop gedaan, zo volstrekt onze midden tot verweer afgebroken, die wij tegen de ondermijnende krachten van de islam hadden kunnen inzetten, dat de ruggengraat ons land niet meer bestaat.
  Van de omvang van zo’n verraad kan men zich nauwelijks een voorstelling maken, omdat het letterlijk totaal is.
  De mensen die ons dit aangedaan hebben gaan ongestraft voort op hun weg.

  En daarom kunnen er ons vijandig gezinde mensen komen voor het geven van de laatste duwtjes en weer zullen er gutmenschen zijn om ze te woord te staan en ze te helpen.

  Het is DOODSIMPEL : ”vluchtelingen” die beginnen te eisen en te dreigen zijn NOOIT vluchtelingen , maar hondsbrutale jihadi’s die de vlag van de islam willen hijsen in ONS gebied. Zij moeten ogenblikkelijk, met alle geweld dat nodig is het land worden uitgezet.

  En mochten er bij zo’n gelegenheid direct mensenrechtenverdedigers onder hun steen vandaan kruipen om ze bij te staan : Ook voor hen zou moeten gelden: het land uit en er nooit weer in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s