HET JAAR 2014: EEN NIEUW BEGIN!

Screenshot_15

Een jaar van herstel. We mogen weer vooruitkijken. Lieve mensen van Nederland, maakt u zich geen zorgen meer. In het nieuwe jaar gaat het beter. Dat heeft onze minister-president Rutte ons beloofd! Maar…

Maar nu komt het, er is namelijk altijd een maar… Daar staat tegenover dat de werkloosheid nog verder zal oplopen. Ook zullen mensen in 2014 de gevolgen gaan voelen van het Herfstakkoord, waarmee voor 6 miljard aan extra bezuinigingen is afgesproken, waaronder flink wat lastenverzwaringen!!! Zo gaat de leidingwaterbelasting omhoog en stijgt de accijns op alcohol. Komend jaar wordt ook de maximale hypotheekaftrek voor het eerst beperkt met een half procent.
De minister-president waarschuwt derhalve dat pijnlijke maatregelen nog geen verleden tijd zijn. “Het zal ook een jaar zijn waarin we, om het herstel te bevorderen, de bezuinigingen en hervormingen verstandig vorm moeten geven.”

De economie gaat vooruit. Dankzij onze minister Rutte. Het kabinet heeft een goede week gehad. En wat goed is voor het kabinet, is goed voor ons Nederlanders.

Rutte en zijn team sloten vorige week een moeizaam jaar succesvol af met een meerderheid voor het Woonakkoord in de Eerste Kamer en een pensioenakkoord met de drie constructieve oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. Op een aantal cruciale dossiers is het kabinet van een meerderheid in de Senaat verzekerd en kan het vooruit in 2014.

Het kabinet kan tevreden terugkijken op het bijna oude jaar 2013. Alle partijen eensgezind, hebben zij gezwoegd voor  “ons welzijn”. Om ons uit de crisis te halen. Nee het gaat lukken, dank zij Rutte. Er komt nu meer werkgelegenheid. Zoveel zelfs, dat we hoog opgeleide buitenlanders naar Nederland moeten halen anders kunnen de Nederlanders het niet meer alleen af. Mijnheer Pechtold heeft dit ook al aangegeven. Even terugkijkend zei hij kortgeleden nog: “We hebben meer arbeidsmigranten uit de EU nodig, want dat helpt tegen de vergrijzing.”

Nee Nederlanders, wat mijnheer Pechtold zegt kunt U gerust geloven. Ook wat de heer Rutte ons zegt: “De economie gaat vooruit!”

In het afgelopen jaar, zegt hij, moesten er moeilijke besluiten worden genomen. De effecten zullen in de “komende jaren” pas voelbaar worden naar zijn mening. Hij vergist zich daarin niet, heeft alles doorberekend en zo is alles vastgelegd. Niets kan nu nog misgaan. Ondanks dat het jaren kan gaan duren, is hij optimistisch over het komende jaar…

Ja en zo kunt U zoals altijd de “het beste met ons voorhebbende politici” geloven! Hebben zij ons, de vaderlanders, ooit in de steek gelaten? Zij zorgen voor ons gelijk een Vader en een Moeder..! Niets is hen teveel..! Kom Nederlanders, heb vertrouwen, nog even de tanden op elkaar, nog een paar jaartjes en U bent er weer. Nog wat extra belastingen en bezuinigen, je kunt niet alles hebben.

Na die enkele jaren, ja dan: Dan krijgend ouderen weer meer AOW, worden de ziektekosten weer verbeterd, de krijgen de minima (nee, niet Maxima, die heeft genoeg) meer geld, zijn voedselbanken niet meer nodig. Er zijn weer banen genoeg, dank zij de toestroom van de hoogopgeleide buitenlandse harde werkers, die wij nu broodnodig hebben om niet te vergrijzen.

Onze hoger geschoolden krijgen weer een vaste baan en zitten niet halfjaarlijks op de schopstoel. U gaat steeds minder bijdragen aan de EU en U krijgt weer meer recht van spreken. Dieren worden weer meer gewaardeerd en de jacht van het koningshuis wordt aan banden gelegd. Er komen minder moskeeën en de moslims worden vriendelijker. Halal slachten wordt verboden, de rechters worden strenger en de misdaad zal verdwijnen. Geniet U gerust van Uw feestdagen, de zorgen zijn over een paar jaar voorbij. Kiest U gerust VOOR de EU dit voorjaar, U ziet nu HOE goed wij het doen, dank zij één Europa. Dank zij dit eensgezinde kabinet Rutte. Wij komen er wel dankzij de opoffering van deze mensen. Dat ene rare mannetje, dat maar staat te blaten, weet het allemaal niet zo goed. Net zomin als die paar dwazen die denken dat ze uit de EU willen en meer baas in eigen land.

Wij, dit kabinet, laten U zien dat het goed met Nederland gaat, dankzij onze maatregelen en samenwerking met de EU.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Eurocrisis, Eurofielen, EUSSR, landverraad, Nederland, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

19 reacties op HET JAAR 2014: EEN NIEUW BEGIN!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Bugs Bunny in de bocht…
  Hij verwacht(…!) herstel in 2014 maar we gaan ook de bezuinigingen voelen, zegtie…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22165548/___2014_jaar_van_herstel___.html
  Rutte, ik hoop dat je dit leest want ik vind je een uitgekookte intrigant.
  Bezuinigen = minder geld uitgeven.
  Bezuinigen is dus niet: de burger meer geld vragen, lees: zijn lasten verzwaren.
  Dát bezuinigen/hervormen of nog erger: “sterker uit de crisis komen” noemen
  is niets anders dan tot in de finesses uitgedokterde propaganda* waar het gros
  van dit land als een blind paard in stinkt.
  Maar mij maak je niks wijs, onthou dat maar voor 2014.
  Ik durf je hier te voorspellen dat het komende jaar niet alleen voor jouw
  pseudo-rechtse clubje een moeilijk jaar zal worden. Dat gehannes met
  dat ellendige “woonaccoord” is slechts de opmaat tot veel grotere problemen.
  *Nogmaals: probeer mij niks wijs te maken over de combinatie regering en
  propaganda.
  Ga jij je grootje maar op de buik trommelen en pissen en haar wijsmaken dat
  het onweert en warm water regent.
  http://tinyurl.com/6v4z43c

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Link van 12:29 werkte vanmorgen wel, nu ineens niet. Aan mij ligt ’t niet.
  Hier is dat plaatje…
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/12/een-trieste-dag/

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Een jaar van herstel. 42 euro zorg minder eigen bijdragen zorg 10 euro om hoog de hypotheek renten stijgt en energie stijgt en huren stijgen de BPN die gaat om hoog , water daar komt belasting op de ozb gaat omhoog en waterschappen gaat om hoog hoer durft die pinokkio deze woorden te gebruiken Een jaar van herstel. de hand blijft op de knip.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Ga ’t hem schrijven, Monalisa.
  M.Rutte, Binnenhof 17, 2513 AA Den Haag

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tis jammer dat we die foto hier niet kunnen plaatsen

   Like

  • bigljohn zegt:

   Roemenen, Bulgaren, Roma zigeuners, zullen met karrevrachten binnenkomen, en gaan ons ook karrevrachten met geld kosten. Dit is nu echt het paard achter de wagen spannen. Multiculturele bulshit. We zullen op een gegeven moment ons eigen nog eens net zo veel moeten afknijpen als die beruchte boer. Alle beetjes helpen zei hij, en omdat hij geen paard meer had spande hij, hopeloos als hij was, zijn vrouw voor zijn kar.

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Precies duidt je mijn probleem aan. Hoe vaak ik niet ben gevraagd om de politiek in te gaan om iets te doen aan de problemen in Nederland. Praat eens met Wilders wordt mij gevraagd door velen. Alles kan binnendwarrellen in de EU. Mijn vrouw is zo zwart als de nacht, komt buiten de EU, en je wilt niet weten wat een moeite het kost om als niet-asielzoeker, als geboren en getogen Nederlander, terug te keren naar Nederland. Mijn vrouw is een 5-sterrenkokkin, de liefde van de man gaat via zijn maag, is echt terecht. Maar waarom moet zij weten wanneer Willem van Oranje geboren is en gestorven is? Ik ben dat allang vergeten en het interesseert mij niet. Ambtenaren zien mij als een verrader door een tijdje in het buitenland te vertoeven, dus medewerking nul, comma, nul. Een inburgeringscursus kost 10.000 euro, een lening voor een asielzoeker (terugbetaling?), ik moet dat direct ophoesten. En ga zo maar door.

    Like

 5. luckybee zegt:

  Het jaar 2014, is de Jihaad in Nederland mogelijk, het wordt dus geen herstel maar begin van een dodelijke oorlog.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik ben even kwijt of het 11 of 14 duizend faillisementen waren in 2013.
  En zoals het CPB zei loopt de werkeloosheid nog wat op.
  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR gaat het dan beter met die lastenverzwaringen???

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Rutte bedoeld altijd het tegenovergestelde van wat hij zegt.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  foto…Drie landverraders bij elkaar.

  Like

 9. Jan zegt:

  Recordaantal faillissementen uitgesproken in 2013
  In 2013 zijn er in Nederland 12.306 faillissementen uitgesproken, 10 procent meer dan in 2012. Dit is het hoogste aantal sinds de start van de meting in 1951, maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3582447/2014/01/23/Recordaantal-faillissementen-uitgesproken-in-2013.dhtml

  Werkloosheid in december naar 8,5 procent
  De werkloosheid in Nederland is in december gestegen tot 8,5 procent van de beroepsbevolking. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Het CBS telde vorige maand 668.000 werklozen. Dat waren er 15.000 meer dan de voorgaande maand november, toen de werkloosheid uitkwam op 8,2 procent.
  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3582434/2014/01/23/Werkloosheid-in-december-naar-8-5-procent.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s