Selectieve verontwaardiging voert boventoon rond Wilders

Screenshot_20

De sticker van Geert Wilders maakt ongelofelijk veel los. Wederom gaat het over de toon van het debat. Inhoudelijk durft niemand op de sticker in te gaan. Selectieve verontwaardiging voert de boventoon!
Ik wil voorop zetten dat ik nooit de sticker van Wilders op mijn deur zou plakken. Ik denk niet dat dat de beste manier is om het debat te voeren. Tegelijkertijd erger ik me bont en blauw. Nederland staat weer op zijn achterste benen. Wilders durft negatief te zijn over de islam, hoe durft hij! Selectieve verontwaardiging voert de boventoon.
Waarom wordt de islam meteen door iedereen verdedigd en mag je moslims niet choqueren (wat Wilders wilde doen) of provoceren (wat velen hem verwijten)? Christenen mag je wel provoceren. Noem Jezus een ezel. Geen probleem! Vrijheid van meningsuiting en wat dies meer zij. Madonna die zichzelf aan een kruis liet spijkeren. Hartstikke leuk! Toen de euthanasiewet in 2001 werd aangenomen, sprak D66-minister Els Borst een kruiswoord van Jezus uit: ‘Het is volbracht!’ Als dat niet bedoeld was om te provoceren, weet ik het niet meer. Het bleef echter oorverdovend stil. D66’er Gruijters zei ooit dat het christendom voor 2000 jaar onbetrouwbaarheid stond. Hartstikke grappig! Christenen moeten maar tegen een stootje kunnen hoor.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Islamkritiek, Linkse Kerk, PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op Selectieve verontwaardiging voert boventoon rond Wilders

 1. Yiooda zegt:

  Geert Ik sta geheel achter jou en de inhoud van de sticker is correct maar dient zelfs nog aangevuld te worden met het volgende :”

  “de islam is een leugen, Mohammed is een boef, de koran is gif” (tot zover hetzelfde ) en ik help graag elke moslimmedemens uit deze duisternis weg te komen door uit te leggen dat de Ene ware God JHWH heet, God van Abraham, Isaak en Israel en dat de enige weg tot Hem Yeshua is”
  Dat wordt een wat lange sticker, dus korte versie: “islam is duivels, kap er mee, leer de Ene ware God, JHWH kennen in en door Yeshua”””

  Tot zover de uitspraak van onze pastor Ben Kok, waar ik geheel achter sta.
  Yiooda

  Like

 2. Maurice zegt:

  Geweldig stuk. Voor de volle 100 procent mee eens.
  Denken we dat we eindelijk de stijd tegen de christengekkies hebben gewonnen, moeten we gaan buigen voor de moslims. Geen haar aan mijn hoofd die daar aan denkt. Van Randwijck verwoordde het al eerder treffend: Een volk dat voor tirannen zwicht…..

  Like

 3. luckybee zegt:

  Idem Dito

  Like

 4. john zegt:

  Mooi toch al die politiek correcte rooie koppen in dat filmpje . Geen enkel argument tegen, enkel verwijten. Magertjes hoor linkies !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s