Afghaanse verminkt door haar man

Screenshot_46

(Door: Kybeline)

Op bovenstaande foto is opnieuw de “schoonheid van de islam” voor vrouwen te zien. In Afghanistan hebben de vrouwen niet zoveel mogelijkheden als in het Westen, waar ze hun hoofddoeken arrogant dragen, terwijl ze hun achterste in strakke kleding tentoonstellen, net zoals een gewone prostituee.

In Afghanistan mogen de vrouwen maar één ding: zich willoos aan de mannen onderwerpen. En desondanks worden ze vaak net zo verminkt als Setara hierboven op de foto, om de doodeenvoudige reden dat in een islamitische samenleving ook de mannen te lijden hebben onder frustratie en deze op hun vrouwen afreageren.

Setara is een moeder van vier kinderen, die door haar man verminkt werd. Hij sneed haar lippen en neus af. De reden: hij wilde geld, dat zij niet had, om drugs te kopen:

De brute aanval laat de stijging van geweld tegen vrouwen in Afghanistan zien. Gisteren zei Setara tegen CNN dat haar man gewelddadig werd, omdat zij hem niet wilde helpen drugs te kopen.

Daily Mail

De man sloeg haar met een steen op het hoofd, pakte haar mobiele telefoon en ring af.

Ja, inderdaad: islamitische mannen begrijpen meer dan de liefde als het aankomt op woorden. Ze kunnen de vrouwen heel veel zoete kleverige liefdesverklaringen in het oor fluisteren. Maar als het op daden aankomt, kan de vrouw eerder op een behandeling rekenen zoals Setara op bovenstaande foto.

Video:


Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Afghaanse verminkt door haar man

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en wat gebeurt er nu met HEM?
  Wordt-ie nog opgepakt? aangeklaagd? Veroordeeld?
  En, het is leuk dat de hele familie nu opeens aan haar ziekenhuisbed staat, maar wat doen ze verder? Werken ze nog mee aan haar scheiding van dat monster, of laten ze alles maar weer op z’n beloop? -Om welke reden dan ook.
  Tussen haakjes, Binnen de Islam schermen ze er altijd zo mee, dat de man voor zijn gezin zórgt. Dat doet deze alvast niet want hij is een druggebruiker. Daar hèb je dus al een grond om dit huwelijk te laten ontbinden.
  Maar ZIJ zullen, als puntje bij paaltje komt, wel weer zeggen van niet……

  Like

  • Trucker zegt:

   Ik denk dat die vent niks krijgt of misschien enkelel zweepslagen als het al zover komt.
   U weet dat een vrouw/meisje/kind die verkracht wordt in de achterlijke cultuurlanden schuldiger is als de dader en gedood wordt en de dader(s) er vanaf komen met een kleine straf of helemaal niks.
   Het slachtoffer moet dood want dat is een “schande” dat is “oneer” voor de familie, moet je je eens een nanoseconde proberen voor te stellen dat als je eigen kind verkracht wordt je als ouder het dood of laat doden.
   Misdadig is nog een te onschuldige uitdrukking voor een cultuur die nog stamt uit de prehistorie en daar in blijft steken en waar het leitmotiv is kill kill en nog eens kill en niks anders..
   Ik kan G. volgen als hij zegt “ik heb het opzettelijk niet aangeklikt…”, mijn ervaring is net dezelfde, het moment dat ik het www opging en de realiteit zag die men nooit kreeg in de media.
   Dat de hel een vakantieplaats blijkt in vergelijking met deleefwereld van de islam(iet) is geen boutade maar bittere realiteit.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Heb het filmpje opzettelijk niet aangeklikt, ik heb teveel gezien vanaf dag één dat ik internet heb.
  Maar mijn woede mbt de uitwassen en ellende welke wordt veroorzaakt door de aanhangers van een verzonnen woestijngedrocht wordt met de dag groter.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  HEEY ROOIEN AAN DE ‘TOP’!!!!!
  BLIJVEN JULLIE NOG STEEDS OPZETTELIJK ONTKENNEN DAT DIE ACHTERLIJKE ISLAM ZEER GEWELDDADIG IS?
  EN BLIJVEN JULLIE GEERT WILDERS NOG STEEDS TREITEREN EN DWARSBOMEN?
  HALLOOOO, STEL LAFFE LANDVERRADERS?????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 15.06. uur. U heeft volkomen gelijk, maar zowel “de rode kerk”, als de andere verraders van partijen als CDA,VVD,CU,D66,SP,50+,blijven ONTKENNEN en WEGKIJKEN van de SATANISCHE IDEOLOGIE der ISLAMISTEN!

   Like

 4. Avidia zegt:

  Het is meer dan erg, en dat soort laten we toe in ons eigen land, wat doen we er tegen???? Alleen maar posten??? Ik wil het uitschreeuwen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s