Golf van antikerst activiteit in Turkije

Screenshot_44

Misschien zou je de heer Gauck onder de neus moeten wrijven hoe de mensen met wie hij konkelfoest in het EU-toetredingsland en vooral in het partnerland van Duitsland, Turkije, over de westerse cultuur denken, met hoeveel “respect”, “tolerantie” en hunkering naar religieuze “verscheidenheid” ze met Kerstmis omgaan:

Antikerst campagne in Turkije.

Een islamitische groep jongeren en het bestuur van een district voerden kort voor Kerstmis onafhankelijk van elkaar antikerst campagnes in Istanboel.
De groepering Anatolische Jeugdvereniging aan de universiteit van Istanboel (eigenlijk die hoek van Turkije die zogenaamd het sterkst op het Westen is georiënteerd) publiceerde een illustratie waarop een moslim de Kerstman met de vuist in zijn gezicht slaat. De vereniging kondigde aan op 26 december in Istanboel een persverklaring tegen Kerstmis te publiceren.
De groepering gaf de aankondiging de titel: “Moslims, keer terug naar jullie wortels!” en voegde er aan toe: “Kerst is een christelijke traditie.”

De groep wijst ook Nieuwjaar af, met de bewering dat dit ook christelijk en anti-islamitisch is. Zoveel wat betreft de wens van de Turken om hier in Duitsland samen met de Duitsers te vieren. Allemaal theater voor Gauck, Merkel en voor mensen van de evangelische kerk. De domme multicultigelovige Duitsers worden beetgenomen door de goedkope Oriëntaalse sprookjesvertellers.

In het begin van de week had de Şirinevler muhtar, de bestuursvoorzitter van de betreffende wijk, Galip Karayiğit, een banier laten ophangen waarop in niet mis te verstane bewoordingen stond dat Kerstmis ongewenst is in Istanboel.

Daily News

Natuurlijk. De moslims gebruikten de tradities van de domme christenen net zolang tot ze dankzij christelijke naastenliefde het aantal van hun agressieve moslimvolkeren konden verveelvoudigen. Zolang ze de christenen nodig hadden, hielden ze hun mond en pakten ze alles wat ze konden krijgen.

Bron:
http://www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, christenhaat, Islam, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Golf van antikerst activiteit in Turkije

 1. delamontagne zegt:

  Zo zie je maar dat er toch bepaalde overeenkomsten zijn in talen:
  Noel = natuurlijk Kerstmis.
  Kut-lamalarina = -een “kut'” klap geven voor z,n…………

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Deze kleine groep moet je echt niet serieus nemen, er heeft nog nooit zoveel kerstbomen in Turkije gestaan, letterlijk in elke straat zie je kerstversiering, zelf bij de mensen thuis als je naar de facebook foto’s kijkt.

  Daarom juist zijn die pislamisten pist.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Hola dit is islamofobie en dat is een groot misdrijf. Christenhaat dat mag natuurlijk.

  Like

 4. Nieuw is het allemaal niet. Het wordt hoog tijd dat het land bevrijd wordt van de absurde theologie van een immorele bedoeïen, een rottend kadaver dat levens vergiftigt. (Onder dankzegging aan Kemal Mustafa).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s