VIDEO (Duitstalig, Engels ondertiteld): Moslims vermoorden christenen, bottelen hun bloed en verkopen de flessen aan Saoedi´s voor $ 100.000,- per stuk

Een non heeft onlangs in Duitsland een presentatie gehouden op een conferentie over een onafhankelijk onderzoek dat zij uitvoerde betreffende de behandeling van christenen door moslimfundamentalisten in Syrië. Ze vertelde dat moslims de christenen afslachten, hun bloed in flessen doen en deze flessen voor $ 100.000,- per stuk verkopen aan moslims in Saoedi-Arabië. Deze wassen hun handen in het bloed van de christenen, omdat zij denken daarmee hun zonden goed te kunnen maken.

Bron:
http://shoebat.com
Auteur: Theodore Shoebat
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO (Duitstalig, Engels ondertiteld): Moslims vermoorden christenen, bottelen hun bloed en verkopen de flessen aan Saoedi´s voor $ 100.000,- per stuk

 1. Petrossa zegt:

  Sorry, maar daar geloof ik geen flikker van.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die gedachte kwam ook onmiddellijk bij mij op en ik moest denken aan de eeuwen-oude fabel/leugen van de making van matzos met als ingredient bloed van Christenen………….

   Like

   • Petrossa zegt:

    bloed van kinderen van christenen 🙂 Ja ik ook. Te belachelijk voor woorden. Joden worden door moslims als varkens gezien, onrein. Die willen zeker geen fles bloed, nog niet gratis

    Like

  • heleen zegt:

   absoluut ongeloofwaardig. !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Hiermee sluit ik uiteraard absoluut niet uit, de gruwelijkheden waarover deze soeur “non”, het heeft. Maar dat bloedverhaal zal wel een “üit-de-hand-gelopen” aangedikte fabel zijn………..

    Like

   • max zegt:

    Het filmpje wat Joop Klepzeiker plaatste op 26 december 2013 om 15:32 is ook absoluut ongeloofwaardig. Maar toch is het zo gebeurd.

    Omdat ik weet is dat de islam vreselijk gruwelijk kan zijn, sluit ik het bloedverhaal niet uit. Ik denk ook dat het een hoax is, maar misschien denk ik dat alleen maar, omdat het zo’n mind-blowing horror story is, dat ik met mijn westerse denken niet kan bevatten.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    En waarom zou die non dan liegen??????

    Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Ik geloof het helemaal. Mensen zijn tot dit soort dingen in staat. WO2 heeft dit allemaal al bewezen. Overigens zijn dit soort handelingen niet typerend voor moslims. Maar de moslims die dit doen halen hun motivatie wel uit de koran.

   Like

   • Petrossa zegt:

    er is geen enkele logica in deze onzin. Bloed zomaar in een fles verhard,klontert. Het rot, het gaat stinken als de pest. Krijg je alleen maar uit door de fles kapot te slaan. Het lijkt sprekend op alle andere agitprop kletsverhalen. Het word vertelt door een non, nou niet bepaald de meest betrouwbare bron.
    Totaal belachelijk.

    Like

   • max zegt:

    @ Petrossa om 09:12:

    Theoretisch heb je gelijk.

    Maar in de praktijk, als men dit doelbewust wil, is het wel degelijk mogelijk.

    Er zijn antistollingsmiddelen om te zorgen dat het bloed vloeibaar blijft: b.v. heparine, citroenzuur en oxaalzuur. Bovendien deze middelen vrij gemakkelijk te krijgen. Het verkregen product noemt men dan oxalaatbloed, citraatbloed of heparinebloed.
    Het natuurlijk niet het originele bloed. Maar je kunt wel je handen er in wassen.

    Zo zie je, het blijft mogelijk, zeker als er veel geld in het geding is, én als de geest van de mens voldoende verziekt is.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik ben benieuwt hoelang we hier in Europa
  nog toekijken en toelaten wat hier te zien
  en te horen is ! Wachten we af totdat dit
  hier ook aan een dagelijks tafreel is ?

  Like

 3. Martha N zegt:

  De werkelijkheid is om ziek van te worden, of het waar is..?
  Ik neem het aan, ze zijn tot alles in staat..!
  Hoe meer deze berichten de westerse wereld ingaan en mensen bereiken die nog denken aan onschuldige vredelievende moslims, des te beter het is.
  Het is echter moeilijk bij de geindoctrineerde gehypnotiseerde massa westerlingen door te dringen.
  Het zal wel meevallen, onze moslims zijn niet zo en ja wat kan ik er aan doen.

  Nu dat kunnen we..!
  Zeg NEE tegen de EU, het zijn deze mensen die ons in de narigheid helpen en hebben geholpen.
  Binnenkort kunnen wij niet eens meer openbaar ons ongenoegen over moslims of tegen de EU betuigen. Elk woord is dan een woord teveel!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Snotverdomme, en waar zijn nu het CDA, de CU en de SGP! Maar de ‘rode kerk”, de gutmenschen en de hele verrekte politiek CORRECTE KLIEK, maakt zich wel druk OVER EEN VARKENSKOP aan een hek bij een HAATHUT. Met de dag krijg ik een grotere hekel aan de politiek. Je zou onderhand gaan verlangen naar een EUROPESE Generaal FRANCO!!

  Like

  • Driek zegt:

   Tom Hendrix, die Christelijke kutpartijen doen helemaal niks, en ze verdienen de naam “Christelijke partijen “al heel lang niet meer, het zijn walgelijke corrupte landverraders, ze moeten zich dood schamen.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 10:43

   Beste Tom, ik denk dat zeer velen uitsluitend afgaan op datgene wat ze hierover in de nieuwsbulletins en in de kranten lezen, en dat is bedroevend weinig, of vrijwel niets! Als je ‘Bron’ niet onder ogen krijgt, dan blijf je ook verstoken van dit verschrikkelijke nieuws! Veel komt volgens mij voort uit onwetendheid, en wij moeten ons inzetten om dit nieuws zoveel mogelijk te verspreiden. Ik kijk al lang met een grote dosis argwaan naar de Nederlandse TV-zenders als het om nieuws gaat. Dit soort dingen zullen we nooit en te nimmer van die kant te horen krijgen!!

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, voor mij mogen nu bij iedere HAATHUT/MOSKEET varkenskoppen aan het hek worden aangebracht! Lijkt mij een strak plan!

  Like

 6. max zegt:

  Als dit geen hoax is, (ik heb mijn twijffels, maar er zijn dingen die geloofwaardig zijn, maar misschien kan ik kan het ook niet bevatten) dan dan zullen heel wat mensen (in politiek en mensen in de MSM) die zich moeten verantwoorden, met de leugens die zij hebben gebracht de laatste jaren. Dan is het weer tijd voor een tweede Neurenberg. De straffen kunnen niet hoog genoeg zijn!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Misschien, dat deze non inderdaad wat gruwel fantasieën aan de realiteit heeft toegevoegd…..Maar dat is nooit goed, natuurlijk; integriteit is nu eenmaal een must om de goede zaak op den duur niet te schaden. En in dit geval zijn de zuivere feiten toch al overtuigend genoeg. Ik geloof dit bloedverhaal óók niet: Moslims zijn weliswaar beesten, maar dat ook vanuit hun zelfingenomenheid. En die zelfingenomenheid veroorzaakt bij hen tevens remmingen ten aanzien van het bloed van ongelovigen en andersgelovigen. Overigens, als deze non inderdaad gebruik maakt van een dergelijke oneigenlijke aanpak, dan handelt zij precies zo als de nonnen vroeger in het onderwijs, die de kinderen gruwelvertellingen opdisten teneinde hen “Vreze Gods” bij te brengen

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als kind moest je ook wel gedwongen tegen nonnen en geestelijken opkijken, waren tenslotte afgevaardigden van God-zelve. U bent ook katholiek opgevoed ! Wij werden met allerlei gruwelverhalen van martelaren voor ,t geloof opgevoed. Op je verjaardag kreeg je dan de “z.g.n.”heiligen-bid-prentjes.
   Je werd als-het-ware
   met martelaren en heiligen öpgevoed”.
   Toch wel een overeenkomst met de huidige (over)-heersende islam, op de heiligen na DAN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Och, het zou me niets verbazen als dit waar zou zijn.
  Men noemt geen koe bont, of er zit een vlekje aan…
  Figuren die anderen gierend en brullend het hoofd afsnijden, die ‘ongelovigen’ willen afslachten en die met volle teugen genieten van het kwellen en treiteren van dieren, zijn tot alles in staat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 14.34. uur. Dat MUZELMANGAJUS is tot ALLES in staat, opgefokt door hun gore HAATBOEK, het gruwelboek koran! Ik veracht dat hele moslimgespuis, uit het diepst van mijn wezen!

   Like

 9. Sjaak zegt:

  Ik geloof ieder woord van deze non ! Er geeft genoeg live opnamen van dit
  gruwelijk volkje dat er mee praalt op you tube met hun gruweldaden !

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik ook sjaak.
   Maar ik ben, hoewel al behoorlijk oud, nog redelijk naief.
   Ik kijk wel af en toe naar barenakedislam, memri en nog wat van die “islamfansites”.
   Ik zie niet in waarom die non zou gaan fantaseren.
   Overigens ben ik R.K. opgevoed maar geloof in geen enkele god meer.
   Dat geeft me geen reden om die vrouw niet te geloven.
   Ik ben ook niet misbruikt door paters en niet vervormd door het paterinternaat waar ik gezeten heb.

   Like

 10. Jaantje zegt:

  Dat van de handen wassen geloof ik niet,
  Wat ik wel geloof is dat er organen en bloed handel is.
  Denk maar aan het lot van de Serviers.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Handel in organen en bloed was in de jaren 1990 overigens iets waar ook de Serven zich schuldig aan maakten: ook moslims werden gedood en hun lichamen leeggehaald. Een verslag hiervan heb ik indertijd uit eerste hand vernomen van een Turkse collega waar ik toen in Den Haag mee samenwerkte.

   Onmenselijk handelen is als zodanig niet beperkt tot moslims, laat dat duidelijk zijn. Maar de islam bevordert dit wel.

   Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Dit is nou net zo’n idioot verhaal als het lied van Cornelis Vreeswijk; De nozem en de non. De non die graag in de picture wil staan, en die de lijst van gruwelijkheden van Moslims wil uitbreiden met haar eigen versie. Geloven doet men in de Kerk, en dan op voorwaarde dat figuren als deze non er NIET bij betrokken zijn !

  Like

 13. Willie zegt:

  Ze vraten wel het hart op van een geslachtte militair overtijd , Dus ????…

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Nog even, en die non komt weer met voorpagina nieuws. Moslim strijders bottelen varkensbloed en verkopen het voor een discount prijs a raison €1000,- door aan diezelfde Saoedies. Vergeten wordt dat het bloed van zowel een Christen als een varken voor een Moslim onrein is, en gemeden moet worden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Nou B.j. er is een nederlandse vleesexporteur geweest die heel veel geld verdient heeft door varkensvlees met rundvlees te mengen en als cornedbeef te verkopen aan vooral S.Ar.

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Moslims zijn geen mensen! Het zijn vuile gore PRIMATEN!

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Hierin verschil ik hartgrondig met je van mening! Je maakt je nu schuldig aan hetzelfde soort redenering waarop vele moslims zich beroepen als ze joden en christenen voor apen en varkens uitmaken. Moet je gewoon niet doen!

   Wel kan je de islam zelf aanvallen, zoals Wilders dit ook doet. Ook Geert haalt de ideologie over de hekel, niet de mensen!

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Marc Bouwman: 23.30. uur, op 26/12. Ik begrijp wat U bedoelt. Ik reageer dan zo, uit woede en wanhoop Marc. Persoonlijk zou en zal ik geen mens kwaad willen berokkenen. Maar bij deze gruwelijkheden, die moslims verrichten, verlies ik de redelijkheid wel eens uit het oog. In principe heb je natuurlijk gelijk.

  Like

 17. Pingback: Bloed van Geslachte Christenen wordt voor Grof geld aan Saudie Arabië verkocht | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s