München: Herdenking van het bloedbad op 4000 Joden door moslims in Granada

Screenshot_62

(Door: Michael Stürzenberger)

Op 30 december 1066 vermoordden moslims in Granada, in het überhaupt niet “vreedzame” Al-Andalus, 4000 Joden, onder wie veel vrouwen en kinderen. De aanhangers van de “vreedzame” wereldreligie waren gewoon jaloers op het succes van de vlijtige joden, wat voldoende was om een weerzinwekkend bloedbad aan te richten. Aanstaande maandag, 30 december 2013, herdenken we deze islamterreur en houden samen met de partij “Republikaner” van 13.00 uur tot 15.00 uur een manifestatie. Op oogafstand van het Joodse Cultuurcentrum zullen we informeren over deze perverse misdaad en de Jodenhaat van de islam.

Wat er in de 800-jarige totalitaire heerschappij van de islam in Al-Andalus echt is gebeurd, kunt u lezen in het Weltwoche-artikel “Het land waar bloed en honing vloeide”:

Vanuit Al-Andalus lanceerden Arabische troepen en bendes regelmatig razzia´s (Arabisch “al-ghazw”, de rooftocht) tot diep in het achterland van de christelijke barbaren. Ze plunderden herhaaldelijk het Rhônedal, terroriseerden Zuid-Frankrijk, bezetten Arles, Avignon, Nîmes, Narbonne, dat zij in 793 in brand staken, verwoestten in 981 Zamora en deporteerden 4000 gevangenen. Vier jaar later staken ze Barcelona in brand, vermoordden of voerden alle inwoners in slavernij, verwoestten in 987 het Portugese Coimbra, dat daarna zeven jaar lang onbewoond bleef, vernietigden Léon en omgeving.

Verantwoordelijk voor de laatste operaties was de heerser van de Amiriden al-Mansoer, “de zegerijke” (981-1002), die erom bekend stond dat hij alle filosofische boeken waar hij de hand kon opleggen verbrandde, en die tijdens zijn regentschap ongeveer vijftig veldtochten aanvoerde – regelmatig eentje in de lente en eentje in de herfst. Zijn beroemdste werd die in 997 tegen de heilige pelgrimsstad Santiago de Compostella. Nadat hij deze met de aardbodem gelijk gemaakt had, werden enkele duizenden overlevende christenen tot slaaf gemaakt. Ze sleepten de klokken van Compostela met zich mee naar het duizend kilometer verwijderde Córdoba, waar ze werden omgesmolten tot lampen voor de moskee (250 jaar later heroverden de Castilianen Córdoba en de herstelde klokken werden naar Compostela teruggebracht, op de ruggen van islamitische gevangenen). De Noord-Afrikaanse Berberdynastieën van de Almoraviden en Almohaden, die in de 11e en 12e eeuw de macht in Al-Andalus naar zich toe trokken, zetten de prakrijk van de roofzuchtige raids voort. (…)

Screenshot_63

De islamitische strijders werden gedragen door het idee van de Jihad, de heilige oorlog, een tot op de dag van vandaag centraal begrip in de islam. Hun geloof verdeelde de wereld onder in het Dar al-Islam (Huis van de Islam), waarin de wet van Allah heerst, en het Dar al-Harb (Huis van de Oorlog), het gebied van de ongelovigen, dat wil zeggen van alle niet-moslims. Het is het doel van de Jihad om de volkeren op aarde onder de wet van Allah, onder de sharia te brengen. Zolang er nog harbi, ongelovigen, bestaan, kan er voor de moslims, voor “de beste gemeenschap die onder de mensen ontstaan is” (koran, soera 3:110), hoogstens een tijdelijke wapenstilstand, maar geen vrede bestaan. “De Jihad is een heilige taak”, schreef in de 14e eeuw Ibn Ghaldoun, politicus, socioloog en afstammeling van een adellijke Arabierenfamilie uit Al-Andalus, “vanwege de universaliteit van de islamitische missie en de verplichting iedereen tot de islam te bekeren, hetzij door overtuiging of door geweld.” En: “De islam heeft de opdracht macht over andere naties uit te oefenen.”

In het artikel wordt ook de uitroeiing van alle mannen van de joodse stam Banu Qurayza evenals het tot slaaf maken van hun vrouwen en kinderen door de “profeet” Mohammed in het jaar 627 in Medina:

´s Nachts werden er kriskras over het hele marktplein van de stad diepe sloten gegraven, groot genoeg om de lijken van de mannen (van de stam Banu Qurayza) in te gooien. ´s Morgens beval Mohammed, die zelf tot de toeschouwers van dit drama hoorde, dat de mannelijke gevangenen in groepen van vijf of zes man gebracht moesten worden. Per groep moesten de mannen dan op de rand van de sloot gaan zitten, waarvan bepaald was dat deze hun graf zou worden; daar werden ze onthoofd en de lijken werden de sloot in geschopt. De afslachting, die ´s morgens begonnen was, duurde de hele dag en ging bij het licht van fakkels door tot in de avond. Nadat hij het marktplein doordrenkt had met het bloed van 700 tot 800 slachtoffers en het bevel had gegeven de graven dicht te gooien, liet Mohammed het vreselijke schouwspel achter zich om bij de schoonheden van Rihanna troost te vinden, wier man en mannelijke familieleden allemaal waren omgekomen bij de afslachting.

En nu verdedigt de joodse CSU-raadslid Marian Offman de bouw van een islamitisch centrum midden in München, dat door de dezelfde Joden hatende staat Qatar gefinancierd wordt die de Israël hatende terroristische bende Hamas 400 miljoen dollar toestopt en onderdak verleent aan de Joden hatende islamitische “geestelijke” Yusuf Al-Qaradawi, die zelfmoordaanslagen in de strijd van de Palestijnen tegen Israël als toegestane martelaarsdood goedkeurt en serieus gezegd heeft:

“Adolf Hitler is de terechte straf van Allah voor de Joden.”

Is er dan nog iemand verbaast dat Hitlers haat- en ophitsboek “Mein Kampf” een verkoopsucces is islamitische landen is en veel moslims zichzelf zo kwalificeren?

Screenshot_65

Wij zullen de haat van de islam steeds opnieuw openlijk aanspreken. Al die liegende huichelaars in München zoals een Ude, een Offman en een Prantl, die niets beters te doen hebben dan de boodschappers van de feiten en de waarheid aan te vallen, zullen vroeger of later de rekening gepresenteerd krijgen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Qatar, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op München: Herdenking van het bloedbad op 4000 Joden door moslims in Granada

 1. Theresa Geissler zegt:

  Overal hetzelfde! Die Marian Offman zou zo kunnen dienen als het vrouwelijk equivalent van een Job Cohen. Hoe ze daartoe komen…..Het meest waarschijnlijke is, dat ze maar het liefste hun hele Joodse afkomst vergeten. Zoiets.-Al wordt hen dat alleen al door hun familienaam nogal moeilijk gemaakt. Maar het meest frappante is wel, dat je het telkens weer overal ter wereld tegenkomt. Kijk, dat ze het liefst alle ellende door de eeuwen heen wegstoppen is op zichzelf nog te begrijpen. Maar om daarvoor nadrukkelijk de hielen van de vijand te gaan likken is wel een èrg drastische stap.

  Like

 2. Pingback: Islam in Andalusie, 11 e eeuw, was net als altijd en overal: moord, slavernij, ellende voor alle niet-moslims. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat is het ware gezicht, van de satanische ISLAM en zijn volgelingen!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Bij ,t jaartal 1066 moet ik altijd aan William the Conqueror denken ( mischien dat er daardoor zo verdom(d)[t] veel Engelsen hier in Z.Fr wonen (:-)( ) ! !
  Niet aan een gruwelijke gebeurtenis in dat jaar, de joden aangedaan.
  Als die mevr Offman (weet niet of dit een specifiek joodse naam is zoals Cohen ) haar joodse afkomst wil verloochenen, kan ze haar achternaam in een typisch Duitse laten veranderen……..Wat haar verdediging van de bouw van een islamitisch centrum betreft ( is dat niet een euphemisme voor gewoon mosqe ? ),het is toch overal kruipen voor het grote GELD, ditmaal uit Quatar, met zijn grote voorraden natuurlijk gas. U bent toch niet vergeten de NL-se K.h.h-en zeeer “bevrindt” zijn met de emir of sheik daar. Ook een NL-se arabist die bevoorraad, ik bedoel betaald wordt door die meneer. Ook een fuball-club in NL, die opgekocht gaat worden door die lui. Voor je het weet wordt het Paleis op de Dam ook opgeslokt door ,t arabisch geld.
  In het ëconomisch-territorial-gebied voor de kust van Israel is een van de grootste GAS-voorraden ter wereld ondekt. Ik Hoop nog mee te maken dat de wind, bedoel GAS, dan uit een andere hoek gaat waaien.

  Like

 5. Yiooda zegt:

  —–I———–S————L————A————-M———-

  ISLAM STEUNT LAFHEID ALSOOK MOORDZUCHT

  Yiooda.

  Like

 6. Pingback: Al-Andalus | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s