Twee Berlijnse politieagenten door “onbekenden” in elkaar geslagen

Screenshot_11

(Illustratieve foto)

Het waanzinnige aan deze zaak is dat zoiets vroeger nooit zou hebben kunnen gebeuren. Vroeger volstond het dat een politieagent zich als zodanig kenbaar maakte en waren de daders op de vlucht geslagen. Tegenwoordig is het tegendeel het geval: als een politieagent in zo´n geval zijn penning laat zien, dan worden de aardige links gesocialiseerde jongeren nog woester. Of hebben we in dit geval met die aardige medeburgers uit de Oriënt te maken? Het draait op hetzelfde uit: De linkse media hebben ervoor gezorgd dat de politie noch bij de autochtonen noch bij de migranten enig respect geniet.

Met slaan en schoppen hebben onbekenden gisteravond tegen 17.55 uur twee in burger geklede en zich niet in dienst bevindende politieagenten aangevallen en verwond. Eerst was het op het perron van het metrostation Frankfurter Tor tot een ruzie gekomen tussen een van de daders en een onbekend gebleven man en zijn begeleidster. Politieagente en een politieagent, die zich op het perron bevonden, grepen bemiddelend in. Het onbekende stel verwijderde zich uiteindelijk. De politieagenten gingen ook weg en stapten in de metro, waarop de politieagent onmiddellijk door een tweede dader op het perron werd teruggetrokken en direct met trappen richting zijn hoofd werd aangevallen. De eerste dader kwam erbij en ondersteunde zijn handlanger door met de vuisten op de politieagent in te slaan. Deze kon de klappen en trappen grotendeels afweren en ontwijken, maar raakte aan zijn hand en zijn been gewond toen hij op de grond viel. Zijn collega kreeg, toen ze hem wilde helpen, van de eerste dader een vuiststoot in haar gezicht, wat een zwelling van haar linkeroog tot gevolg had. Daarna vluchtten de beide daders, samen met nog een handlanger, die wat stond te schelden, maar niet deelnam aan de aanval.

Polizeipresse Berlin

Welke zin heeft een politie die zichzelf niet eens kan beschermen? Als de staat deze ontwikkeling wil stoppen, als de politie in de nabije toekomst niet dient te vervallen tot een volledig onbruikbare tandeloze multiculturele bende, dan moet hij dus beginnen bij de linkse media. En de politieagenten moeten linkse journalisten niet beschermen wanneer deze door hun eigen bondgenoten (links-extremisten of migrantenbendes) bedreigd worden.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Twee Berlijnse politieagenten door “onbekenden” in elkaar geslagen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Pistool trekken en gericht schieten was het beste geweest.

  Like

 2. Avidia zegt:

  Daar ben je mooi klaar mee, stelletje hufters, als ze dan zo nodig mensen in elkaar moeten slaan, laat ze dan de politicus nemen, die hebben ze hierheen gehaald, niet dat ik ze dat gun, maar wij zijn onschuldig aan die import.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Geinig all people!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Republikein: 01.14. uur. Precies, goed gedaan amice! HAATBAARDEN HATEN ALLES, het LEVEN,PLEZIER en HARMONIE! Alles moet kapot van de geiteneukers!

   Like

 4. realist zegt:

  wat hebben ze aan een matrak of een glock als ze die niet mogen gebruiken door de linkse poltici?geef ze dan toch tenminste een elektroshok en spanbanden zodat ze zich deftig kunnen verdedigen.wij hebben echt dringend rechtse politici nodig die hun tanden laten zien en bereid zijn te bijten,weg met die linksen die met de staart tussen de benen in hun mandje kruipen als de migranten of de linkse anarchisten hun stem verheffen.

  Like

 5. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Wat betekend wij moeten ons zelf bewapenen.
  Als zij zichzelf niet kunnen beschermen moeten wij dat zelf doen.
  En fuck it wij mogen geen eigen rechter spelen, wij MOETEN wel!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Los van het feit dat in tegenstelling tot de NL-politie hun Duitse collega’s het zgn legaliteitsprincipe hanteren( nb, dat betekent dat alle overtredingen worden vervolgd en zij in tegenstelling tot hun NL-collega’s slechts 10% van de tijd achter het bureau zitten), erger ik me er als geboren en getogen Nederlander kapot aan dat als ik klaag over bv.nachtelijke overlast, ik telefonisch van geuniformeerde en gewapende NL-angsthazen moet horen dat ze niet komen omdat het…. niet levensbedreigend is.
  Met andere woorden: in dit door criminelen en quran propelled IDIOTS verziekte land moet je je eerst 20.000 keer laten mishandelen/overhoop laten schieten voordat genoemde angsthazen het idee krijgen om de sleutel in het contactslot te steken.
  En daar zou ik respect voor moeten hebben?
  Nee Opstelten en Teeven: dat gaat niet gebeuren, daar betaal ik geen belasting voor.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier hoe de “rode bacil”, en de anarchisten, onze samenlevingen sinds 1968 naar de kloten hebben geholpen. Overal zitten de RODEN en ANARCHISTEN op sleutelposities, daarbij ook nog sodeju geholpen door goedmensen, christen-democraten en liberalen. Wat een samenleving is dat geworden! En deze groeperingen nemen ook nog de GEITENEUKERS in bescherming! Zij zijn de 5e colonne van onze DOODSVIJAND de Islam. En de RODE OMROEPEN en PERS helpen ook nog een handje mee!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Waar om ik mijn muziek baantje adee heeft gezegd, is het feit dat alle goede muziekers uit de conservatorium te munchen allemaal extreem links zijn als je ,maar kan bedenken.Hun droom is de eerste millioenen die ze gaan verdienen,en hoe ze de kapitalisten en Amerikanen uit Duitsland kunnen verdrijven.Ik vind ze arme idioten en heb geen zin om met ze verder te gaan werken.

  Like

 9. gielah zegt:

  Uniform of geen uniform… dragers en vertegenwoordigers van het gezag, waaroe men gek genoeg ook ambulancebroeders rekent, wekken de wilde, bittere woede op van het tuig van binnenlandse of buitenlandse kom-af.
  Men eist immers totale ‘vrijheid’ voor zichzelf en voor elke opwelling, die op enig moment in hen opkomt… of dat nu vuilbekkerij, diefstal, mishandeling, verkrachting of zelfs moord betreft..?
  Men verdraagt niets en niemand boven zich… hoe laag-bij-de-gronds men zelf ook is ( waardoor natuurlijk iederéén boven hen staat, ieder huisdier, ieder kind… iedere normale burger.. en dat vóelt men ergens ook heel goed.

  Maar dit is maar één kant van de zaak.
  Kijk: politiemannen en -vrouwen, die zich onderwerpen aan uitermate oneerlijke en vaderlands-vijandige ‘superiéuren’ en die zich door hen krachteloos en machteloos laten maken, waardoor de burger in feite onbeschermd is tegen het schuim der natie…. verdienen die wel respect?
  Niet alleen bóeven hebben daar verachting voor… óók fatsoenlijke Nederlanders… en terecht!
  Want dit zijn zwakkelingen… ook in moreel opzicht!
  Géén vertegenwoordigers van het recht, maar buigers voor elk onrecht… zowel het onrecht van de kant van hun chefs als het onrecht van de kant van de misdadigers.
  De wél integere en sterke politiemensen moeten het héél erg moeilijk hebben nu.
  In elk korps zullen die aangevochten worden vanwege hun niet politiek-correcte opstelling en voor hun wens, wél de wet en het recht te vertegenwoordigen en vanwege hun vaste voornemen de geweldenaars in toom te houden.
  Waarom horen wij zo weinig van hen?
  Zijn ze er nog wel… of allang aan de kant geschoven?

  Dan is er ook nog de uitermate kwalijke en het recht ondermijnende rol van de media.
  Is er eens een politieman flink… dan werpen de journalisten zich doorgaans als een meute wilde honden op hen.
  ‘Dit moet tot op de bódem uitgezicht worden..’ joelt en brult het journaille… dat je bijvoorbeeld nooit hoort bij een moord uit eerwraak of als een groep radicale moslims in Den Haag aan het hele Nederlandse volk de oorlog verklaart, dan met strikt óngerechtvaardigde woede.
  Ook mediamedewerkers haten het gezag!
  Soms denk ik dat ze zelfs ook gezagsgetrouwe búrgers haten…. want voor hén opkomen doen ze namelijk nooit.
  Zij scharen zich áltijd aan de kant van het onrecht en de onrechtplegers.
  Dat zegt veel van henzelf en van de kwaliteit van hun karakters.
  Het is érg jammer als mensen van zulk een aanvechtbaar niveau ook maar énige invloed hebben op ons land… en zij hebben juist véél invloed.

  Een van de Bijbelse teksten over de situatie in de eindtijd is: ‘Omdat de liefde verkilt zal de wetteloosheid toenemen’…. géén tekst om zomaar even gemakkelijk-geringschattend weg te wuiven, lijkt mij.

  Wij verdrinken namelijk in een zee van wetteloosheid.
  Wetteloosheid bij de top van de overheid, bij de dienaren van de overheid, bij de misdadigers en bij de media.

  Mag ik even diep buigen voor de mensen die daar NIET voor buigen… en die goed en eerlijk leven.. mét compassie voor slachtoffers?
  Het is nog maar een kleine groep, die zo leeft.
  Zij zijn mijns inziens hun gewicht in goud waard.

  Like

  • Je hebt een mooi stukje geschreven, Gielah! Ik weet dat politieagenten zelf het rechtssysteem ook oneerlijk vinden maar ze geven de schuld aan de politiek. En ze moeten zich religieus en politiek neutraal houden, dat wordt ze geleerd. En in de bijbel staat ook; “als iedereen roept dat er vrede en zekerheid is, terwijl dat niet zo is, dat dan het einde zal komen”!

   Like

 10. Cathja zegt:

  Dit soort voorvallen zijn erg! Maar ik denk dat het ‘noodzakelijk’ is om eindelijk de ogen eens te openen voor datgene wat ons mettertijd allemaal te wachten staat, namelijk geweld door moslims richting niet-moslims. Begrijp me goed, ik vind dit heel erg, maar men heeft dit klimaat zelf geschapen door steeds maar weg te kijken, en op die manier de geweldplegers teveel te ontzien! Als er nu niet keihard wordt ingegrepen, kunnen ze (we) het wel vergeten. Dan is het duidelijk wie de touwtjes in handen hebben!
  Schandelijk dat men het zo ver heeft laten komen!

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Cathja die ogen zullen nauwelijks opengaan.
  ER zijn nog veel teveel GUTMENSCHEN (een soort crapule) die nog geen pak op hun donder hebben gehad en die nog teveel in beschermde enclaves wonen om met die nieuwe tijd geconfronteerd te worden.
  Als oud politiechef van Amsterdam, Riessen, bij P&W mag vertellen zonder enige reactie of schroom dat alle toen 540.000 PVV-stemmers maar weggetransporteerd moeten worden. ( naar misschien wel duitse vernietigingskampen-mijn opmerking) dan moet toch wel duidelijk zijn hoe ver die mensen afgedwaald zijn.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Ons leger is al bijna helemaal wegbezuinigd, en het kleine restje wat er nog van over is bestrijdt alleen de Islam in het buitenland. En onze politie is een goede nummer twee. Ook zij worden wegbezuinigd, en de rest die daar van overblijft, zijn (samen met justitie) grotendeels op de hand van Moslims. Ons land heeft dus bijna geen ruggegraat meer en word dus een makkelijke prooi voor de Islam. Geen wonder dat Moslims (zoals in het verhaal van Kybeline) sollen met de politie en justitie, Hun tijd is immers bijna aangebroken. Evenals voor ons, om onszelf en ons gezin te beschermen tegen deze duivelse barbaren, Want eens in de zeer nabije toekomst, zal er behalve het leger ook geen politie meer zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.29. uur. En het ergste is nog John, dat de haatbaarden annex booslims, de wapens al klaar hebben liggen in hun mosketen! We zullen ons zelf moeten gaan verdedigen, van de communistische vuile bende in Den Haag valt niets meer te verwachten! Voor mij mag dat politieke zooitje nu nog de tering krijgen. Alla uitgezonderd de PVV niet!

   Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @bigLjohn: 16.29. uur. Beste John, foutje van mij, had eigenlijk het franse woord allez kunnen gebruiken, was duidelijker geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s