79% van de Joodse Israëli´s: Geen terroristen vrijlaten voor (uitzichtloze) vredesgesprekken

Screenshot_39

Enkele dagen geleden hoorde ik een afgevaardigde in de Knesset van de pathetische partij “Tnua” over het vredesproces spreken. Hij zei, dat de meerderheid van de samenleving voor het verdrag is, maar dat een probleem bestaat binnen de coalitie (hij bedoelde de rechtsen). Daarna zei hij dat zijn partij zich zal uitspreken tegen een referendum als het tot een “vredes”verdrag komt. En hier de linkse paradox: Als ze beweren dat de meerderheid van het volk voor het opgeven van land is, waarom vechten ze dan in hemelsnaam zo verbeten tegen een referendum? In werkelijkheid weten ze heel goed dat de Israëli´s gewoon niet alle “nederzettingen” willen opgeven voor een paar loze woorden en handtekeningen van antisemieten en loochenaars – en al helemaal niet de nederzettingblokken.

Gelukkig vinden er steeds opnieuw peilingen plaats, die hun propagandistische beweringen in de wind slaan. Volgens de laatste peiling van Israel HaYom is een grote meerderheid (79%) van de Israëli´s überhaupt tegen gesprekken met de “Palestijnen”, wanneer deze verbonden zijn aan de chantage om veroordeelde oorlogsmisdadigers en terroristen gewoon zomaar vrij te laten. En nog meer Israëli´s (86%) denken dat deze “vredes”gesprekken tot niets zullen leiden.

Ook blijkt uit de peiling dat Netanyahu met grote voorsprong de meeste ondersteuning als minister-president in het volk heeft – in tegenstelling tot de sprookjes die in anti-Israëlische media graag verteld worden, volgens welke Netanyahu zichzelf tegen de wil van de meerderheid van het volk aan de macht putscht en de “werkelijke belangen van Israël” niet door hem vertegenwoordigd worden.

Al die “Palestijnenvrienden” moeten eens ophouden om net te doen alsof zij in het belang van Israël spreken.

Bron:
http://aro1.com
Auteur: Ulrich J. Becker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse joden, Naïviteit, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op 79% van de Joodse Israëli´s: Geen terroristen vrijlaten voor (uitzichtloze) vredesgesprekken

 1. louis-portugal zegt:

  Ik zou ook tegen het vrijlaten van terroristen zijn.
  Zoals ons links kabinet laat zien helpt het ook geen moer want het demoniseren via plakkertjes en frusteren van samenwerking gaat gewoon door.

  Like

 2. Het opgeven van land is een absoluut verkeerde zaak geweest. Van de beloofde vrede komt niets terecht want de moslim-palestijnen hebben ook taqiya als middel om zich nergens aan te houden. Vanuit de Gaza worden ze bestookt met raketten en op de westbank worden passerende auto’s aan de lopende band met stenen bekogeld.
  En dat zal pas ophouden als Israel deze vijandige moslims uit het landgebied Israel en de door Palestijnen bewoonde gebieden zet.

  Like

 3. Maloch zegt:

  Over het vrijlaten van criminelen en moordenaars (Sorry, ik steun Israël in heelveel maar welk modern land doet dat als je al van te voren weet dat je er nooit wat voor terugziet.)
  Israël zal vast wel weer vele toezeggingen (geld, militair, human aid) gekregen hebben en zij zal ook vast wel moeten schipperen tussen de kwaden in deze wereld maar ik had zo graag eens gezien dat zij (Israël) eens met de vuist op tafel sloeg. Kappen met die onzin!
  -Ik zeg jou dit toe en krijg via een andere weg dat toegeschoven……-

  Kappen met die shit, is mijn advies. Als de nood aan de man komt staat de VS toch wel achter Israël (nu nog wel). Constant concessies doen aan een partij die er maar nooit genoeg van krijgt heeft helemaal geen zin. Net als al dat geld wat we er naartoe sturen. ‘Bedankt en tot ziens.’ Het verdwijnt in een bodemloze put/terrorisme en geen palestijn (ja, de families van de gevangenen in Israëlische gevangenissen) wordt er beter van.
  Keer op keer houden zij die hand op, keer op keer vragen zij om Israëlische concessies en nooit verandert er iets in positieve zin.
  Want na die vinger willen zij ook de rest van de hand.

  Deze komt van een vlaamse vriend van Israël ‘Brabosh’ en laat mooi zien wat de ‘vrije’ wereld voor elkaar heeft gekregen dat zij Israël al zo in de tang hebben dat zij gedwongen wordt om dit soort beesten van moordenaars vrij moet laten.
  Stel je eens voor dat een ander land/en gaat beslissen over wie je vrij moet laten om uberhaupt te kunnen deelnemen aan ‘vredes’ gesprekken die niks zullen opleveren. Nederland moet (een moordenaar) Ali B, C of D of mohammed X, Y, Z eerst vrijlaten alvorens Nederland mag aanschuiven bij onderhandelingen die gaan over Nederland…….

  (te gek voor woorden)

  Hier het artikel.

  ‘Gerechtshof geeft bekentenissen vrij van Palestijnen die in 2000 soldaten lynchten in Ramallah’
  http://brabosh.com/2013/12/26/pqpct-tsg/
  en nog eentje
  http://brabosh.com/2013/12/29/pqpct-twu/

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Netanyahu heeft natuurlijk persoonlijk óók fors boter op zijn hoofd, maar mensen, in de huidige situatie telt dat heel wat minder dan waar deze politicus momenteel mee bezig is: Het overleven van Israël in een uiterst vijandige, leugenachtige en compleet misdadige islam-omgeving.

  Like

 5. jans zegt:

  Het probleem is dat als je dat tuig vast houdt, je ze ook moet verzorgen en dat kost veel geld. Het is beter om ze buiten de deur te houden, kunnen ze elkaar afmaken.

  Like

  • Maloch zegt:

   Dat klopt, het verzorgen kost veel geld.
   Elkaar laten afmaken is ook een optie maar toch blijven we dan zitten met één klein probleempje; hun gemeenschappelijke vijand Israël. Die moet eerst afgeslacht worden alvorens zij beginnen met hunzelf op te heffen. Zolang Israël bestaat zullen zij proberen deze ….. buiten de deur te houden. Zolang Israël bestaat zullen zij (de fans van mooh) blijven komen en niet toekomen aan de vernietiging van hunzelf.

   Moeilijk allemaal….

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of hier nog veel (ouderen) onder U zijn, die zich Max Tailleur herinneren met zijn Joodse humor. Had ergens, ik herinner me niet meer waar, in Amsterdam een zaak en tapte daar ondermeer zijn Joodse moppen. Veel ZELF-SPOT. Zo ook Israelische moppen. ( daar leeft men ook gewoon z,n leven en maken plezier (+ moppen )
  NA AL DIE ELLENDE HIER OVERAL VERMELD, mag op de late avond dit Israel mopje.? ? ( niet te hopen natuurlijk het symbolisch is voor de onderhandelingen Israel _ Palestijnen ! ) ///////////////////////
  ::Ibrahim gaat bij Avraham zwarte BH’s kopen.  Deze zegt, dat zwarte BH’s zeer zeldzaam en praktisch niet meer te krijgen zijn. Ze kosten dan ook 50 Shekel per stuk.
  Ibrahim koopt er zes. 
  Enkele dagen later komt hij terug en bestelt nog een dozijn extra.
  Avraham zegt, dat ze nog zeldzamer zijn geworden en verkoopt ze nu voor 60 Shekel per stuk.
  Een maand later komt Ibrahim opnieuw langs en koopt de hele rest voor 75 Shekel per stuk.  
  Avraham, toch een beetje verrast door de grote vraag, vraagt aan hem wat hij doet met al die zwarte BH’s?
  Ibrahim antwoordt: “Ik snij ze in tweeën, maak er keppeltjes van en verkoop ze aan jullie mensen voor 100 Shekel per stuk.”                 

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat geldt niet alleen voor Israel maar ook hier in Nederland.

  Like

 8. Jan Willem zegt:

  Het is verstandig om eerst dhr. Timmermans te raadplegen.
  Hij weet wat het beste is voor Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s