Barbaarse Turken verkopen boeken als oud papier

Screenshot_12

Voor moslims is alleen de geschiedenis van de islam sinds Mohammed interessant, al het andere is voor hen oud vuil. En precies zo handelt het Turkije van Erdoğan ook. De grote leider en sultan is immers al maanden lang groot nieuws, maar wij geloven niet in het einde van Erdoğan. De islamisering gaat door:

Volgens een melding van de Turkse krant “Hürriyet” heeft de Nationale Bibliotheek in Ankara ongeveer 147 ton boeken en andere publicaties als oud papier aan een recyclefirma genaamd Hurdasan verkocht. Het gaat om oude Armeense en Griekse boeken, vooral met theologische en historische onderwerpen! Nog vragen?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Barbaarse Turken verkopen boeken als oud papier

 1. Theresa Geissler zegt:

  Uiterst stiekeme variant op boekverbranding! Maar je ziet het: Hoe stiekem ook, vroeg of laat komen wij er toch wel achter. Dat wil natuurlijk zeggen: Nu de mainstream nog. – Als die tenminste doorheeft, dat geschriftvernietiging een misdaad is; bij sommigen heb ik ook dààr een hard hoofd in.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Uit die engelstalige krant te lezen zijn de boeken gelukkig niet verbrand of recycled. Zijn terecht-gekomen by collectioneers en anderen die er wel waarde aan hechten. Iets dergelijks is gebeurd,maar dan andersom de turken aangedaan en betrof een bouw-werk. Toen die arabs in mecca er een “megalomaan” wolkenkrabber bij de mosque wilden neerzetten, hebben ze een Turkse burcht van eeuwen her, GESLOOPT. Dit tot woede van de Turken !
  Die arabs gaan trouwens met hun eigen archeologie niet bepaald “zachtzinnig”om, eerder VERWOESTEND. Zijn genoeg artikelen over geschreven……

  Like

  • Tiny zegt:

   Die burcht was niet van de de Turken. De Turken komen helemaal niet daar vandaan waar ze nu zitten, Turkije dus. Die mooie, eeuwenoude bouwwerken zijn door de oorspronkelijke bewoners gebouwd.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Saudi Arabia was eeuwenlang overheerst door de turken, dus ook die z.g.n. “heilige”stad makkah of-te-wel mecca. Daar hadden zij een burcht gebouwd, vlak tegenover de moskeq. Nu die arabs “steenrijk”zijn geworden en megalomaan, hebben ze op die plek een namaak “Big-Ben” -skyscraper”gebouwd.
    Gaat dus niet om turkeye zelf.

    Like

   • Tiny zegt:

    OK

    Like

   • Republikein zegt:

    Gaan we zover terug?

    Like

   • Tiny zegt:

    Ja, we gaan zover terug. Het is de geschiedenis, kan er ook niks aan doen hoor 🙂 Ze zouden beter gebleven zijn waar ze vandaan gekomen zijn.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Islam staat gelijk aan dom. Ze vernietigd beschavingen en culturen, het is een lege doos.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Hier nog een minder leuk berichtje voor de liefhebbers der Duitse taal en HELAAS voor de antagonisten van de “heilige” taal van de koraan, te-weten het arabisch
  DREIGEND TEKORT AAN DOCENTEN DUITS
  Steeds minder leerlingen kiezen voor Duits en sommige middelbare scholen bieden de taal niet meer aan. De taal krijgt concurrentie van andere moderne talen zoals Spaans, Russisch en ARABISCH
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22172404/___Haal_docenten_Duits___.html

  Like

 5. Dr.Kwast zegt:

  is-lam .
  De vernietiger van de historie, zij die leegte achter laten, zij die niets laten zien. zij die een zwart gat van de wereld maken.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Erdogan als eerste Sultan na de omverwerping van Kemal Atta Turk?Jan Sobiesky’s Opstaan werk voor je!!!!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ze zijn gewoon bang voor concurrentie uit andere religieuse hoeken want dat mag helemaal niet van die moslims.
  Of het nu de bibliotheek van Alexandrië of de boeddhabeelden in Afganistan waren.
  Ook de piramides in Egypte zou de M.B. het liefste opruimen.
  Onlangs staken ze nog een bibliotheek in Egypte in brand.

  Like

 8. sylvia Groot zegt:

  Wilders vergeleek mein kampf met de koran. Hoe zou hij daar nu bij zijn gekomen?
  Men hoeft niet slim of politiek bewust te zijn om te weten wanneer men te maken heeft met fascisme. Of dat nu religieus, communistisch, links of rechts is, in de de praktijk doen ze hetzelfde. Voorbeelden zijn desinformatie over geschiedenis en actuele gebeurtenissen, informatie-onthouding via de media, het verbieden van kritische geluiden, vervanging van politici en justitie, dom maken/houden van de bevolking, gevangen zetten van tegenstanders en uiteindelijk martelingen/moorden, boekverbrandingen…..

  Vul het maar aan.

  Like

 9. win zegt:

  achterlijk en doodzonde.
  maar what s new, tijdens de islamisering van egypte ging de wereldberoemde en onvervangbare bibliotheek van alexandrie in vlammen op en kortgeleden de eeuwenoude reuzenboeddhabeelden in het van oorsprong boeddhistische afghanistan.

  Like

 10. win zegt:

  overigens maken de moslimbroeders van morsi plannen om de piramides, sphinx en andere wonderen te verwoesten.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Hitler deed aan boek verbrandingen, maar hoe is het met hem en zijn companen afgelopen ?
  Onder Erdogan gaan alle boeken, behalve de koran, naar de oud papier vernietiger. Maar in feite komen al deze praktijken op hetzelfde neer. Men zou haast zeggen dat de Islam nu op het hoogtepunt van zijn macht is, net als de Nazi’s toen bij Hitler. Nu maar hopen dat de Moslims vanaf nu hun greep op de wereld gaan verliezen. Zou de geschiedenis zich weer gaan herhalen ? Maar eerst zien en dan geloven !

  Like

 12. En zodra ze in ons land de meerderheid zijn (met de fijne hulp van de PvdA), gaat de inhoud van de KB naar de papierfabriek en wordt het gebouw omdat het dan toch leeg staat gewoon een moskee. Nederland wordt toch WAKKER!!!

  Like

 13. fleckie zegt:

  “Oude ARMEENSE en GRIEKSE boeken”,: dat is toch een teken dat ze ARMEENSE, en GRIEKSE mensen overvallen, en beroofd hebben!( nu kunnen ze de GENOCIDE op deze ,mensen eigenlijk niet meer ONTKENNEN.!!!

  l

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s