Dodelijke islamitische zelfmoordaanslag in Rusland (+ video)

Screenshot_26

Dat zijn de islamitische kerstgroeten, die begeleid gaan van Allahu-Akbar geschreeuw en tot doel hebben de eeuwig hardleerse multireligie-predikanten van de postchristelijke kerk van Europa de fijnheden van de islam bij te brengen.

Rusland. Meerdere doden bij explosie in station van Wolgograd.

Bij een explosie in het station van Wolgograd zijn minstens 13 mensen om het leven gekomen. Volgens het Russische persbureau Interfax heeft de politie aanwijzingen dat het om een aanslag gaat. Vermoedelijk heeft een zelfmoordterroriste zichzelf opgeblazen.

Screenshot_29

De bom is vermoedelijk bij de ingang van het stationsgebouw ontploft. Hierbij raakten naar schatting 50 mensen gewond, aldus de woordvoerder. De exacte achtergronden van de explosie in de Wolga-metropool, het voormalige Stalingrad, zijn echter nog onduidelijk.

Talrijke ambulances snelden naar het station. Het gebouw werd geëvacueerd, deelde de minister van Burgerbescherming mee. Volgens ooggetuigen is er grote schade aangericht. Overal ligt glas en bovendien moest de brandweer een kleine brand blussen.

Der Spiegel

Heus waar, veel Duitse predikanten bidden samen met de moslims tot hun terroristengod, in wiens naam ergens anders gemoord wordt. Langzamerhand moeten we ons gaan afvragen wanneer de Duitse predikanten en priesters ook beginnen de zelfmoord-Jihad in naam van de “enige”, “barmhartige” “god” Allah te prediken.

Video (vermoedelijk afkomstig van de terroristen zelf, want er staan ook enkele seconden voor de explosie op):


Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Dodelijke islamitische zelfmoordaanslag in Rusland (+ video)

 1. Sjaak zegt:

  Ik beneid in deze situatie de Rus ! Want Putin weet wel raad met deze
  smerige achterbakse religie ! Hij gaat namelijk niet wie in Europa met
  wetboekprutser aan deze zaak NEE hij gaat precies zo achterbaks met
  deze tapijtenvreters voor ! Ik ben benieuwt of we vandaag of morgen al
  erwat van horen. Want daar gaan geen linkse prutsers aan het werk !

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Emigreren naar Rusland is best aantrekkelijk aan het worden. Het beeld dat het westen heeft van Rusland klopt niet helemaal of helemaal niet. Wij zien alleen Chernobyl als we aan Rusland denken, maar na de Sovjet Republiek is het land veel verbeterd en we moeten niet vergeten dat Nederland nog nooit groter is geweest dan Rusland, ondanks de misschien wel gecoördineerde belerende provocaties van Greenpeace, Rutte en Timmermans in een poging hun inferieure manier van handelen te verspreiden. Je ziet toch wat er hier gebeurt, volgelingen van Mohammed gebruiken waar ze maar kunnen onze democratie tegen ons, of het nou via de rechter gaat of via de PvdA…

   Like

 2. Trucker zegt:

  Het is Rusland, Poetin is geen zacht eitje als vele islamofiele regeringsleiders en zal keihard terugslaan naar de islamieten.
  Zonder islamieten zou de wereld er vredig uitzien met enkel stammenoorlogen tussen zwarten in hunAfrikaanse landen, maar verder voor de rest geen problemen waar dan ook.
  Komende Nobelprijs (is een utopie want die commisie is zelf zo islamofiel en multikul als de pest) voor de wetenschapper die slaagt om de islamiet te laten oplossen in het niets.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   In Rusland is 20% islamiet. In Nederland 6%, dat belooft dus nog wat! Wij zitten ‘slechts’ met een ongelimiteerde stroom eisen parallel aan de instroom en geboorte van nieuwe moslims, kosten 7,3 miljard euro (16 miljard gulden) per jaar, criminaliteit (o.a. kopschoppen) en intimidatie. Als andere partijen dan de PVV iets structureel willen veranderen ten gunste van Nederland kijkt men naar Poetin en leert van zijn motieven om te doen wat hij doet. Het is allemaal zo eenvoudig dat alleen als je er moeite voor doet je het niet ziet. Kennelijk is het ontoereikend als de Nederlandse parlementariërs van de PVV het al minimaal 9 jaar roepen, alsof die niet tellen omdat zij snappen dat het islamitische probleem fundamenteel is.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat soort predikanten en priesters moeten ze maar zo snel mogelijk in een inrichting voor geestelijk gestoorden op sluiten, ze zijn een gevaar voor de maatschappij !!

  Like

 4. Jean zegt:

  Allee Zweedse achterbakse Maalstroom haal die vuiligheid maar naar Europa want in Rusland moeten ze vrezen voor hun leven, Poetin gaat met dergelijke barbaren anders om dat de Europese slapjanussen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Alle lof voor Poetin. De Europese politici hebben de parasieten toch binnengehaald omdat zij een mandaat hebben gekregen om precies dat te doen? Iedereen die ooit een andere partij gestemd heeft dan PVV, is dus eigenlijk medeplichtig, maar pas sinds de PVV er is staat een stem op een andere partij dan de PVV voor mij gelijk aan landverraad.

   Je moet ieder z’n keuze respecteren, maar de keuze om je geboorteland af te breken kan ik alleen maar beantwoorden met diepe afkeuring.

   Like

 5. gielah zegt:

  En dan nóg kom ik mensen tegen die alle christenen over één kam scheren!
  Ik zweer het u!
  Tienduizenden keren kun je neerzetten, dat de grote kerkinstituten geheel gelijkgeschakeld zijn met de verkeerden (=NWO, EU, links, politiek-correct..) , hetgeen ook weer zonneklaar blijkt uit DIT bericht…. maar dat er echte en valse christenen zijn…. anti-islam- christenen en klef-met-de-islam-doende christenen…. wil toch nog maar steeds niet in brede kringen aankomen.

  Dat maakt het discussiëren maar al te vaak vrijwel onmogelijk.

  Zo worden christenen, die keihard vechten om de islamisering tegen te houden, nog maar steeds door niet-weters ( niet-willen-weters?) aangevallen met rare opmerkingen als: ‘Ze moesten maar liever onmiddellijk álle gelovigen verbieden..’.

  En ik weet het wel: goed lezen is moeilijk… en zeker als bepaalde vooroordelen iemand heel erg dierbaar zijn, maar tóch….

  Ik ga één ezelsbruggetje geven: christenen die voor 100% achter Israël staan ( die kom je in de grotere kerkinstituten inderdaad nauwelijks meer tegen…) zijn óók altijd voor 100% tégen de islam.
  Die mensen mogen dus door niemand zomaar even gemakkelijk-weg voor ‘fundamentalisten’ versleten worden, alsof zij zich omhangen met bomgordels door onze grote steden zouden voortbewegen.
  Dat zijn gewoon mensen met een fundamént… een stevig Bijbels fundament… en dat is tégen elke onderdrukkende macht… en vóór ruimte, vrijheid en gerechtigheid.

  Like

  • Anneke zegt:

   Gielah, helaas is er binnen de evangelische instituutjes eveneens een anti-Israel sfeer geboren. De politiek heeft helaas invloed op de GEHELE maatschappij, de vuile slangen. VOL GIF zitten deze mensen, de satanische engelen. Verlossing is heel welkom, wat zal dit de planeet goed doen. Rust en Vrede, geschonken door onze Vader…Yeshua BOooooooooooo, kan ‘k niet vaak genoeg ‘van de daken schreeuwen’.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @gielah: 14.25. uur. Geef me de vijf waarde Gielah. Ik ben en tracht een volger van Christus te zijn, en ben absoluut ook maar een sukkelaar. Maar ik heb de schurft aan alle zgn. instituen der kerken, of het nu de RK is, of de Prot.Kerken Nederland, of de zgn. Wereldraad van Kerken. Ik MOET ZE NIET. Ik laat me ook niet beinvloeden door rode en linkse praatjes van geestelijken of de dominee, ik gooi dat ver weg van mij. O ja, ik sta achter Putin, en als hij zijn woord houdt, LAAT HIJ DEZE HAATBAARDEN AFMAKEN TOT OP HET SCHIJTHUIS! En dat, beste Gielah en mede reageerders is het enige waar de SOEPJURKEN der ISLAM respect en angst voor hebben! Keihard terugslaan naar dat GRAFVOLK!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik zou zo langzamerhand zeggen: Ho7ud die predikanten (voorlopig) aan en onderwerp ze aan een verhoor teneinde ze te laten uitleggen met welk doel ze deze malligheid bedrijven! Om te beginnen zouden we nou eens exact achter de beweegredenen moeten komen!
  Maar ja, ik zie absoluut niet aankomen, dat Frau Merkel voor zoiets haar fiat geeft.
  (Ik las vanmorgen stomtoevallig, dat Elma Drayer haar erg hoog heeft zitten “omdat ze steeds zichzelf blijft” of zoiets. We zullen ons er toch bij neer moeten leggen: Waar het de islam en de moslims betreft, maakt elke feministe vroeg of laat pas op de plaats. -Hoe ze dat ook benoemen.

  Like

 7. Jade zegt:

  Zucht, Allah en z`n hersenloze aanhangers zijn weer bezig.
  Op deze foto is trouwens weer het beroemde beeld van
  dansende kinderen om de krokodil te zien…
  Volgens mij staat dit er nog niet zo lang, zie Google Earth.
  Weet iemand de exacte locatie waar het vroeger stond?

  Like

 8. realist zegt:

  op internet fora zoals het nieuwsblad,hln en knack zie je geen enkele kordate veroordeling door een persoon met islamitische naam,enkel excuses,excuses en nog eens excuses?meest bijgebleven reactie was(knack) ” Kijk eens wat Amerika en Israël eens doet… ” en daarmee is het logisch dat men enkele onschuldige russen de dood in jaagt??die gedachtegang is onberijpelijk!hopelijk gaat putin keihard reageren,als er iemand toe in staat is is hij het wel,the last man standing against islamic madness

  Like

 9. luckybee zegt:

  Welke grote moslims aanval op de Kafirs is niet dodelijk?

  Like

 10. En volgens de koran zullen de slachtoffers van die bomaanslag en ook iedere andere niet-moslim
  eeuwig branden in de hel. En de dader(s) krijgen allemaal 72 maagden in het Hemels Paradijs. En als je zegt dat het ziekelijk is wat in de koran staat en in de moslims leeft dan zeggen ze dat jezelf ziek bent. Dat je niet mag oordelen dat dat alleen de Allerhoogste kan. Dat zeggen ook de zogenaamde atheïsten. En dat de Allerhoogste bijvoorbeeld Allah (God zegene Zijn naam) kan heten…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jack Terrible: 19.00. uur. Beste Jack, volgens mij krijgen de muzelmannen geen 72 maagden, maar een maagd van 72. Whoehahahaha, stomme kameelpiloten!

   Like

 11. Yiooda zegt:

  —–I———–S————L————A————-M———–
  ISLAM STEUNT LAFHEID ALSOOK MOORDZUCHT

  Yiooda.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Niet laten gebeuren! De enige afdoende manier van aanpakken is de Russische manier, Poetin’s manier. De Russen hebben mede Hitler bestreden en bestrijden nu de islam, beide vormen van fascisme pure and simple. Het enige dat moet gebeuren, lieve kijkbuiskinderen, is dat de islam geen vrijheid meer krijgt om mensen te onderdrukken. Islam betekend “onderwerping aan Allah” en niets “onderwerping aan de seculiere rechtstaat”. Geen islamiet is dus geschikt om in een seculier land te wonen!

   Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Gelukkig dat dit niet wordt vergeten…
  http://www.barenakedislam.com/2013/12/29/is-the-obama-regime-killing-off-the-navy-seals-with-political-correctness/
  Schokkende foto’s: want dat is ook islam.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Allah zegt… dat is wat ik de laatste jaren steeds vaker hoor. Het is enkel propaganda. Het is enkel een verzonnen hersenspinsel van een stel sufgerukte kameelpiloten, een kleine 1500 jaar geleden. En zelfs daaraan twijfel ik. En die verdomde ROTKEI is ook geen bewijs.
  Allemaal veel sterkte mensen.
  http://www.barenakedislam.com/2013/12/29/nigerian-islamic-extremist-leader-allah-says-we-must-behead-and-mutilate-but-no-cannibalism-warning-graphic-images/

  Like

 14. Pingback: Nieuwe bomaanslag in Wolgograd – Poetin ontmoet chef van de geheime dienst | E.J. Bron

 15. Omastar10 zegt:

  Tom Hendrix. 1810
  Zo denk ik er ook over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s