In Praise of Western Imperialism – Rudyard Kipling

Screenshot_15

(Door: Snaphanen)

Vandaag de dag heeft de EU het tegenovergestelde uitgevonden. Niet alleen zullen ze de Europese natiestaten ontmantelen, ze zullen ook zoeken in wat overblijft van Europa, zoals de disfunctionerende landen die ons omringen en ze zullen zelfs nog meer islam in een reeds problemen kennend Europa naar binnen gieten.

EU Info Centres bevat vele websites, met meer dan 15.000 pagina’s, die laten zien welke plannen de EU heeft om Europa meer zoals het Midden-Oosten te maken. De EU heeft plannen met ons, en zij verbergt dat niet, alleen vind je er geen berichten over in de lokale pers. 80 miljoen Turken hebben geen visa meer nodig, Libiërs en Marokkanen gaan in Europa studeren. De “kultuurkloof” tussen Gaza en Europa moet nog groter zijn, bekijk het van hun kant, bespaar je de link en bestudeer de parallelwereld in Brussel, die je niet kende. Merk op wat de Commissaris voor Uitbreiding hier schrijft; Noord-Afrika wordt een deel van Europa. Je zou menen, we hebben al genoeg Noord-Afrika.

Een EU-moloch te midden van een gearabiseerde stad waarvan ze pretenderen dat die niet bestaat. Ga naar Brussel en ontdek een stad die zichzelf oplost, zoals ik een paar keer heb gedaan. Deze eurocraten zijn bang de straat op te gaan en beroofd te worden in Brussel, terwijl ze ons tegelijkertijd verder arabiseren. (Dan geeft Snaphanen een aantal links die hier alleen als tekst worden weergegeven, omdat deze vaak wel informatie geven. Zie daarvoor evt. het originele artikel).

Er zijn in Brussel 4000 Kalashnikovs op straat. Er is seksueel misbruik door moslims, in 18 jaar zal de stad in meerderheid moslim zijn. Zie ook de sharia in het gemeentebestuur van Anderlecht, Brussellistan: “Het is nog slechts een kwestie van tijd”. Rellen in Brussel, 12.4.2010. Brussel: We hebben een noodhulpdienst nodig. Rellen tijdens ramadan in Brussel. Politie capituleert in Belgische voorsteden. Brussel als symbool van Europa´s neergang. Arabieren bestormen politiebureau in Molenbeek:

Deze zeer goed betaalde en lage belastingen betalende technocraten met een  Stockholm syndroom lopen spitsroeden in een zelf veroorzaakte oorlog, ze zullen uw leven richting nog meer islam sturen.

In het verleden was ik een supporter van de Unie, maar er zijn weinig goede ideeën die niet worden overdreven en anders hebben de politici ons in 1972 voorgelogen. Zelfs toen in 1994 Zweden lid werd, was ik een aanhanger. Maar de EU is veel meer dan vleesprijzen en verstandige handelsafspraken. De EU is uit de bocht gevlogen. Vandaag is er het ene na het andere voorstel voor internetcensuur. Ik denk nu dat we haar moet afschaffen voordat ze ons afschaft. We moeten er uit. Eerst stemt Engeland zich er hopelijk uit, daarna Denemarken. Om de EU te verlaten is nu een kwestie van democratisch zelfbehoud en nationaal overleven geworden. De EU is een postcommunistische Sovjet geworden en ze zal er zelf verantwoordelijk voor worden gehouden.

Video met Ezra Levant via de bron:

Screenshot_16

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Snaphanen

Vertaald uit het Deens door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR. Bookmark de permalink .

7 reacties op In Praise of Western Imperialism – Rudyard Kipling

 1. Dr.Kwast zegt:

  Er uit.
  Wat een commando ! De Nederlandse kiezers willen niet weten wat er aan de hand is, als ze dat wel wilde waren ze beter geïnformeerd.

  Like

 2. Jean zegt:

  Volgens een van de lafaards van die EU misdaadorganisatie mag er enkel maar ‘positief’ over die misdaadorganisatie gesproken worden!!!
  Laten we dat gedrocht slopen t.e.m. de laatste steen want het is de ondergang van de Europese bevolking en laten we starten met het verwijderen van ALLE moslims/islamieten/islamtieten want ze brengen enkel maar barbaars geweld en criminaliteit onze landen binnen iets waar wij totaal geen behoefte aan hebben.
  Er is NOOIT zoveel barbaars geweld geweest in onze landen als de laatste jaren en steeds betreft het achterlijke gewelddadige barbaren, laten we alle instellingen die deze barbarij steunen aanpakken en verwijderen, voor ons zijn ONZE normen, waarden, wetten, zeden en cultuur van onschatbare waarde.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het is de intense blindheid van de EU bonzen die ons de das omdoet. Als ze het uit domheid doen zitten ze op de verkeerde stoel als ze het moedwillig doen zijn ze misdadigers.
  Er zit niets tussen, een wijs bestuurder zou nu toch in moeten zien dat het moment is aangebroken om de EU te evalueren en zo spoedig mogelijk de nodige aanpassingen te doen om nog wat te redden van wat eens een werkbaar project was in de vorm van de EEG.
  Waar ze nu naar streven wordt ons aller ondergang daar hoef je niet voor doorgeleerd te hebben om dat in te zien. De EU bonzen hebben nu wel geld genoeg om het uit te zingen dus geef je plaats aan mensen die het wel kunnen en blijf niet die natte droom najagen van en federale staat!!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Rudyard Kipling is een Engelsman behoord tot de Anglicaanse kerk. Hij zal de Dominion politiek van Engeland verdedigen en het nog mooier MAKEN ALS HET IS/WAS. Vergeet er bij te zeggen,dat de Anglicaanse kerk.de hele wereld met hun armeen hebben veroverd om een imperium voor hun koning te creeren. Dit is tegen de wil van Jezus Christus .Evangelisatie mag alleen vreedzaam gebeuren , zo als dat hij tegen zijn appostelen heeft gepredikt in de Bergrede
  Matthéüs 5,17-48

  De vervulling der Wet en der profeten
  Duuus heel voorzichtig met de beoordeling van de Engelse politiek. Heeft met die van ons niets te maken, wij worden collonialisten om dat de WenerCongres ons zo heeft bevolen.Niets in Den Haag besloten.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Het laatste idee uit Brussel.
  De menus van restaurants gaan controleren op irriterende en alergische stoffen.
  Hoe krijgen ze het gefantaseerd.
  Maar ja met zo´n 50.000 fiscaal bijna vrijgehouden ambtenaren zal het niet zo moeilijk zijn.
  Zo vlug mogelijk stoppen met die nieuwe EUZIS (EUNAZIS).

  Like

 6. fleckie zegt:

  Eurocraten zijn dus bang de straat op te gaan, :om DIE ANGST te laten overwinnen, is de idee om een bus vol met KOPPENSNELLERS-SLACHTERS eens kennis te laten maken met hun,MISSCHIEN VERGAAT? DAN hun. ANGST??!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s