België: Moslimextremisten dreigen met aanslag op Oudjaar

Screenshot_6

Een moslimextremist die ons land al meermaals met terreur heeft bedreigd, kondigt aanslagen aan op oudejaarsavond in Antwerpen en Brussel. De 21-jarige kerel, die tot de entourage van de Vlaamse Syriëstrijders behoort, deed dat gisteren in een boodschap aan onze krant.
De doelwitten die de moslimextremist in Antwerpen noemt, zijn het eindejaarsvuurwerk op de kaaien, het centraal station en de winkelstraat de Meir, terwijl hij in Brussel het Atomium vermeldt. “Ik wil de moslims waarschuwen om niet deel te nemen en zich niet te verzamelen met de ongelovigen”, zo schrijft hij. De man verstuurde zijn dreigement vanop een ­Facebook-account die de naam ‘Madjlis Shura Muhajirien’ draagt en begin dit jaar werd opgericht in de entourage van Houssien Elouassaki, het Vilvoordse kopstuk van ‘Shariah4Belgium’ dat inmiddels in Syrië gesneuveld zou zijn.

Screenshot_7

Lees verder>>>
(h/t Martha N.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

29 reacties op België: Moslimextremisten dreigen met aanslag op Oudjaar

 1. Sjaak zegt:

  De Moslim vraagt erom dat hij/zij Europa uitgesodemietert word !
  Begin Maar alvast met jullie Koffer te pakken konthoogbidders !!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Een moslimextremist die ruim van te voren waarschuwingen pleegt te zetten, bij eventuele aanslagen die zou worden gepleegd. Getuigd niet van een doorzetentingsvermogen van een echte terrorist, want die houden het echt wel stil tot na de daadwerkelijk aanslag, is in mijn opinie alleen maar gebakken lucht. Ook “Ik wil de moslims waarschuwen om niet deel te nemen en zich niet te verzamelen met de ongelovigen” dat doen ze uit hun eigen al niet, kijk maar eens goed om je heen bij een festival of een openbare gelegenheid waar veel mensen op de been zijn, daar ziet men weinig islamieten tussen de ‘ongelovigen’ gelukkig maar, elke islamiet is er een te veel in mijn opinie. Laat het uiteindelijk maar gebeuren de ene na de andere aanslag, dan worden de raderen in beweging gezet, en misschien een brede maatschappelijke discussie opgang gezet want twee derde en meer van de bevolking zijn de isamisatie van Nederland spuugzat, dat geldt natuurlijk ook voor België.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies mijn mening! De metterdaad uitgevoerde aanslagen,meestal door zelfmoordterroristen, worden nooit van tevoren aangekondigd.Dat Sharia4Belgium is niet meer dan een zielig zooitje brulapen, dat van gekkigheid niet weet, hoe het de aandacht moet trekken. Nu weer met dit, maar je moet maar afwachten wat er in de praktijk van terecht komt. Echt hoor, hier zeg ik: Eerst zien en dan geloven!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Bedankt Theresa Geissler het is natuurlijk nooit weg om een gelijke gedachtegang te hebben over bepaalde dingen.De metterdaad uitgevoerde aanslagen hebben natuurlijk de voorkeur, het effect is dan het grootst, ook wat Trucker zei: psygologische oorlogsvoering angst zaaien, is ook een uitstekend middel en grijpt in ieder geval de mensen aan. Maar wat mij eigenlijk verwondert is dat deze groepering gewoon podium krijgt. Wanneer dit in de Russische federatie gebeurde werden zij opgepakt en opgesloten en de sleutel weg gegooid.

    Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Die islamitische vuiligheid is voor niets te vertrouwen, kijk maar naar Rusland.
    De enige echte en goede oplossing is en blijft die vuiligheid héél snel uit héél Europa verwijderen te beginnen met die baardapen in vodden gewikkeld die de bevolking opruien in die haatbunkers.
    Als de politieke lafaards het niet doen dan zullen wij het zelf doen maar eruit moet die vuiligheid.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jean, 12.24u.: Nou, Jean, de politieke lafaards doen het inderdaad niet, dus kom maar met een voorstel, hoe we dit zelf moeten oplossen!
    Dat draait geheid uit op een Burgeroorlog, maar tja, als het echt niet anders kan…..
    Toch heb ik een voorgevoel dat juist van dít dreigement niets terecht gaat komen, daar blijf ik bij.

    Like

   • Jean zegt:

    Thersa,
    Mijn voorstel is geweldloos want ik walg van geweld.
    Ik doe het op mijn manier door handelszaken en ondernemingen links te laten liggen die zich inlaten met moslims.
    Zie ik een baardaap of kopvod dan volgt automatisch 180 graden draaien.
    Als dat nu iedereen doet dan zullen veel zaken wel gaan nadenken…

    Like

 3. Cathja zegt:

  Ik hoop dat dit stuk schorem zelf het doelwit zal zijn! Het moet afgelopen zijn met dreigementen uit de moslimwereld!
  Dit is ONZE wereld, waar hij niets, maar dan ook echt NIETS te zoeken heeft!!!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Dit is het type voorbeeld van psygologische oorlogsvoering,: angst zaaien.
  Ik weet niet of het bewust is of uit dommigheid een aanslag aankondigen, effectiever is het klep houden en dan na de aanslag dreigen met nog meer terreur, maar goed men moeilijk verlangen dat iedere islamiet ook iets afweet van strategie.
  Feit blijft dat de veiligheidsdiensten overtime gaan maken, ik ga gewoontetrouw nooit naar massabijeenkomsten (het laaaste was Pink Floyd in Antwerpen in de jaren zeventig, de oudjes gaan zich deze datum wel herinneren meen ik) of plaatsen waar veel volk is..

  Like

 5. topsporter zegt:

  Trekpop van de waanzin is weer over ons burgers aan het zeiken.
  Excuses voor het woord zeiken maar vanuit mijn perspectief is dat oordeel correct.

  Like

 6. Brabosh.com zegt:

  Ik ben pro, op voorwaarde dat die extremist zijn bommen laat exploderen tijdens het eindejaarsvuurwerk op de Scheldekaaien, want dat vuurwerk trekt de laatste jaren nergens meer op 😉

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Dan dient de regering Antwerpen en Brussel maar tot verboden gebied te maken voor moslims.
  Tsja wie dan niet wil luisteren moet maar voelen tijdens het kogel vangen.

  Like

 8. s breget zegt:

  Wanneer dwingen we Brussel eens die krankzinnige moordenaars Europa uit te schoppen ,we kunnen dit geen mensen meer noemen .

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Misschien worden de politici en de rest van de linkse en gutmensch eikels dan eindelijk wakker !!
  En kan er een begin gemaakt worden met het grote vertrek van de moslims richting eigen land, met of zonder dubbel paspoort.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 15.27. uur. Politici en wakker worden, beste koddebeier? Vergeet het maar, ik was vandaag bij een herdenking, waar 14 slachtoffers worden herdacht, die op 27 december 1944, door de Duitsers waren gefussileerd. En wat blijkt, de loco-burgemeester (CDA) moest zonodig de sticker van Wilders aanvechten in zijn slotwoord. Deze politici zijn het, die verdomme keer op keer ons verwijten maken, dat we de moslims niet genoeg respect geven. Ik kots van met name de partijen die deze onaangepaten hebben binnengehaald: PvdA,VVD,D66,CDA!

   Like

 10. Maria zegt:

  zolang dat socialistisch beleid hier is in onze landen geraken wij nooit af van die moslims… die fucking politiekers hebben alles verraden om stemmen te krijgen van een ander omdat wij originele bevolkingen niet meer op hen stemmen… Democratie noemt politiek dat, anderen onderhouden op de kosten van autochtone bevolkingen tegen hun wil in, maar ja ze kunnen niet anders om aan de macht te blijven zijn ze in staat om ons autochtonen nog af te knallen om hun moslim terroristen gespuis te verdedigen… We hebben iemand als Putin nodig in Europa DRINGEND !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 18.09. uur. Of een persoon als wijlen generaal Franco! Die wist wel raad met de RODEN, en hij zou ook de haatbaarden gelijk een kopje kleiner maken! Ach, onze politici, ik verwacht er geen biet meer van! Niets, helemaal niets doen deze pluche-klevers om ons te beschermen tegen: “de cultus des doods”, de Islam! Verraders dat zijn het, buiten de PVV dan!

   Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Franco? Nou,nou je durft.

  Like

 12. Pingback: België: Moslimextremisten dreigen met aanslag op Oudjaar

 13. guusvelraeds zegt:

  ik zou dat heel erg vinden en ik hoop van harte dat er niets gebeurd. Maar van een andere kant denk ik ook vaker dat maatschappijen als de onze nog een flink aantal van dit soort aanslagen nodig zullen hebben om uiteindelijk te kunnen ontwaken uit hun droom van een illusionaire dialoog met de islam.

  Like

  • Maria zegt:

   dat moet je als blanke eens proberen van een film te maken en te vertellen hoe je de moslims zou willen opblazen, de wereld zou te klein zijn, onmiddellijk schiet centrum van gelijke kansen met dat sossen beleid in actie en op alle zenders geschreeuw hoe racistisch wij wel niet zijn, maar als terroristen deze filmpjes maken dan is dat ok, ze moesten eens weten die sossen hoe dat ze gaan verliezen in 2014, en overal in de EU gaan ze verliezen, via internet weten wij enkel de waarheid, de media laat dit niet zien he, maar als nen blanke op ne marokaan klopt dan staat de wereld in brand en worden wij uitgescholden voor racisten…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s