Gezondheidsvluchtelingen en zwangerschapsvluchtelingen

Screenshot_53

We hebben al bericht over klimaatvluchtelingen, armoedevluchtelingen, misdaadvluchtelingen, alleen reizende kindervluchtelingen en testosteronvluchtelingen. Maar één categorie ontbreekt nog: die groep mensen, die gewoon naar Europa komt om hier gebruik te maken van de voor vluchtelingen gratis medische zorg of om hun kinderen hier ter wereld te brengen en zodoende van een geboorteakte met een Europese locatie te verzekeren.

Vrouwen komen op een bedrieglijke manier naar Groot-Brittannië om er te bevallen. Honderden buitenlandse zwangere vrouwen vliegen slechts enkele dagen voor hun bevalling naar Groot-Brittannië om gebruik te maken van de gratis medische zorg.

We hoeven verder niet te vertellen dat het geen West-Europese vrouwen zijn, omdat tussen de EU-landen de wederzijdse medische zorg wettelijk geregeld is. In het bericht is expliciet sprake van vrouwen uit verre landen, die liegen tegen de luchtvaartmaatschappijen. Deze transporteren namelijk in principe geen vrouwen die meer dan 36 weken zwanger zijn. Zulke vrouwen liegen bij het inchecken.

Op één enkele vliegveld hebben de veiligheidsautoriteiten meer dan 300 vrouwen tegengehouden. Velen komen uit Afrika, waar men een pendeldienst naar Londen heeft ingesteld, die in de volksmond “Lagos Shuttle” wordt genoemd.

Dit gezondheidstoerisme kost GB jaarlijks 80 miljoen Britse Pond (ongeveer 95 miljoen euro). Dit bedrag zal echter stijgen, want vanaf 1 januari 2014 mogen Roemenen en Bulgaren zonder visum Groot-Brittannië binnen.

De Britten verlangen veranderingen in de EU-wetgeving, die een quotum vastlegt voor het aantal mensen dat binnenkomt – wat hun problemen met de vele Aziatische, Afrikaanse en Caribische mensen die willen binnenkomen natuurlijk niet zal oplossen.

“Vaak komen ze terug met hun tweede of derde baby”, zegt een immigratieambtenaar. “Vaak zeggen ze gewoon heel brutaal: ´Ik kom hier, omdat de medische verzorging bij jullie beter is.´ De migranten die van overzee naar het ziekenhuis komen, kennen de wetten beter dan het ziekenhuispersoneel.” Een ander zei: “Ze liegen dat het gedrukt staat.”

Telegraph

Exact hetzelfde vertelde ons iemand die asielzoekers verzorgt over de omstandigheden in Duitsland: Ze zijn beter op de hoogte dan wij. Ze liegen dat het gedrukt staat. Ze kennen geen Duits, maar ze komen al met briefjes, waarop de adviezen van artsen in Irak of Libanon staan wat ze hier moeten eisen. Vaak gaat het om medische maatregelen tot € 10.000,-, maatregelen waar wij normaal gesproken voor moeten betalen – zoals een tandartsbehandeling. En zij krijgen het gratis. Ze zijn uitstekend geïnformeerd over wat ze hier kunnen eisen en hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. Zo heeft eentje gezegd, dat hij zijn paspoort had weggegooid, opdat men hem niet uitzet. Maar toen hij voor een aanvraag een paspoort nodig had, was het plotseling terug.

Voor het laatste stukje bezitten we geen bronnen, maar het is afkomstig uit betrouwbare bronnen, rechtstreeks van medewerkers van de asielverzorging uit verschillende steden in Duitsland. Anderen, die op de hoogte zijn van de omstandigheden bij de verschillende instanties, kunnen deze informatie op ieder gewenst moment bevestigen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Graaien, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Naïviteit, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gezondheidsvluchtelingen en zwangerschapsvluchtelingen

 1. Ekster zegt:

  Kwalijke zaak, deze vrouwen misbruiken sociale voorzieningen. Maar…wie is hier nu eigenlijk de schuldige? Die vrouwen maken gebruik van de mogelijkheden die dwaze westerse regimes ze bieden. Hetzelfde geldt voor de Roemenen en Bulgaren. Natuurlijk komen ze hiernaartoe. Het leven is hier immers veel beter. Maar het is aan de politiek in ons werelddeel te danken dat ze hier gratis geld en hulp krijgen. Wij zijn gewoon Gekke Henkie, zo simpel is het. Benieuwd of het GB lukt de EU-regels te veranderen. Ben bang van niet..

  Like

 2. GDeckzeijl zegt:

  Een paar comments en wat verandert er..???
  Helemaal nada, niente, niets.

  Like

 3. Jean zegt:

  De politieke misdaad kent geen grenzen daarom dat wij deze bende misdadigers MOETEN afstraffen en voor een volkstribunaal slepen ter verantwoording van hun veroorzaakte ellende en gecreëerde misdaden tegen de eigen bevolking.
  25 mei 2014 wordt payday aan de politieke lafaards en verraders met voorop het EU tuig.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 15.36. uur. Precies Jean, de RODE EU heeft dit mogelijk gemaakt. En dan zitten daar ook nog 2 leipe rode wijven, Ashton en Malmström, die ons DWINGEN, om deze mensen toe te laten. Kots ben ik van de EU, de BILDERBERG en NWO KLIEK! En de hulpjes van deze partijen zijn, de liberalen, de socialisten, en de christen-democraten in heel Europa!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Die aston en die maalstroom zijn zeer gevaarlijke wijven die geen vent krijgen daarom dat ze hun wraak afwentelen op de Europese burger, zelfs een moslim wil die wijven niet.
    E.T. is er zot van, maar ja, bekijk E.T. maar eens, wie wil daar mee aan één tafel zitten?

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Enkele dagen geleden zag ik op het RTL nieuws een verslag over Engeland. Wie schetst mijn verbazing. Negen van de tien – Engelsen – die in beeld kwamen, ge-interviewd werden, hadden een bruine of zwarte huidskleur. Het krioelde in beeld van vrouwen met hoofddoekjes. Engeland word Nieuw Afrika compleet met Sharia aan de westkant van ons land. Ik ben bang dat dit nieuwe Afrika binnenkort ook de realiteit zal zijn in de rest van Europa ! En natuurlijk, zoals beschreven, de nieuwste truc voor zwarten om in een Europeaans land genaturaliseerd te worden. Als zwangere Europa binnensluipen. Een soort van paard van Troye. Maar die zit dan in de buik van de moeder !

  Like

 5. Jade zegt:

  Net wat Theresa zegt…
  Je betaald je maandelijks scheel, je moet bijna alles zelf betalen,
  en je wordt ook nog eens afgescheept met goedkope rotmedicijnen…
  En alle Hottentotten krijgen hier alles gratis.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als ik Afrikaan was en het ging zo gemakkelijk dan zou ik dat ook doen. We kunnen de schuld niet bij hun neerleggen. Er is maar een schuldige in dit hele vluchtelingen drama en dat is de gezamenlijke Europese overheid, hun handlangers in de vluchtelingen industrie en de collaborerende media. De slachtoffers in deze zijn niet de zogenaamde vluchtelingen want als ze de overtocht halen worden ze van de ene dag op de andere netto ontvanger. De echte slachtoffers zijn de Europese belastingbetalers en de Europese burgers die dagelijks geconfronteerd worden met de zegeningen van de multiculturele samenleving.

  Like

 7. Avidia zegt:

  bigljohn zegt:
  30 december 2013 om 17:26

  Ik weet het, ik heb een vriendin die Engels is, we mailen elkaar hier vaak over, het is verschrikkelijk, en de misdaad is nooit zo hoog geweest, ze willen leven als in de woestijn, lopen met messen en zwaarden, bedreigen de bevolking en niemand doet er iets aan, net als hier en elders, ze hebben overal een streepje op voor, en waarom in Godsnaam????

  Like

 8. Avidia zegt:

  Hoe kan een land zo een rot volk binnenhalen en aan al hun wensen voldoen, ik lig daar vaak wakker van. En van die nieuwe wereld orde heb ik veel over gelezen, maar volgens mij past dat niet zo erg in de gedachten een land arm te laten worden door de import van zoveel mensen die hun mond open laten en hun portemonnee dicht.

  Like

 9. El zegt:

  Wij zijn ook gevlucht, uit Nederland, naar een land waar kinderen wel rechten hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s