“NSA onderschept en manipuleert computers”

Screenshot_7

De NSA volgt niet alleen telecommunicatie wereldwijd op een afstand. De Amerikaanse geheime dienst brengt ook fysieke veranderingen aan computers aan om beter te kunnen spioneren. Daartoe worden pakjes met IT-apparatuur onderschept nog voordat die bij de klant arriveren.

Dit schrijft Der Spiegel maandag op gezag van interne NSA-documenten waarop het Duitse weekblad de hand heeft weten te leggen. Er worden hightechsnufjes in computers ‘geïmplanteerd’ die het mogelijk maken onopgemerkt informatie af te tappen. Ook wordt er spyware op harde schijven geïnstalleerd die niet eens kan worden uitgeschakeld door de hele harddisk te wissen en het besturingssysteem opnieuw te installeren. Een speciale afdeling binnen de NSA, TAO (Tailored Access Operations), heeft daarnaast een manier gevonden om kabels te manipuleren waarmee beeldschermen aan computers worden aangesloten. De Amerikaanse geheime dienst kan daardoor alles volgen wat op de monitor te zien is.

Lees verder>>>
(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “NSA onderschept en manipuleert computers”

 1. Cathja zegt:

  Ik heb hiervoor maar één woord: SCHOFTEN!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 15.51. uur. Mee eens Cathja! En het doel van deze satanisten is, de NWO! Een wereldregering onder regie van de duivel! En de islam wordt daarvoor ook gebruikt!

   Like

 2. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren moesten wij niets van de Russen hebben. Maar van wie moet je anno nu de grootste angst krijgen. De Amerikanen of de Russen. Vanwege het Islam gevaar zou men onderhand beter naar Rusland of China kunnen afreizen, want deze volkeren hebben een enorme hekel aan de Islam. De Amerikanen tappen de gegevens van alle onschuldige burgers af, maar laten Moslims met rust. Dat is al eens gebleken met dat onderzoek bij die aanslag op die marathon van New York. En laat ik dat bericht over dat aftappen ook nog eens vernemen uit de Telegraaf. Samen zijn zij met Trouw de grootste liegkranten van Nederland. Onze wereld staat op zijn kop als een zatlap, en ik weet soms niet meer wat ik nog wel of niet moet geloven. De Telegraaf !!!! Maar dat de Amerikanen Islam minded zijn geworden staat als een paal boven water. Men zou kunnen spreken van de Obama Gate !!! De volgende Amerikaanse president weer een andere Moslim ? Vluchten kan niet meer, alleen nog wel naar de vroegere vijanden Rusland en China. Er is dus een alternatiefje !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 17.16. uur. Inderdaad John, en het bewijs hoe groot het verraad is, kun je zien aan de MOSLIM OBAMADRAMA in het ” Witte Huis”. Overal worden we omringd door verraders, en de democraten van de U.S.A. zijn eender als de PvdA en de SP hier! Maar het grotere doel is een wereldregering-NWO. En daar wordt hard aan gewerkt, door de EUSSR, de BILDERBERGERS, de WERKGEVERS en verraders van partijen als de Liberalen, Christen-Democraten, en uiteraard de RODEN/ socialisten! Wat een wereld!

   Like

  • fleckie zegt:

   Deze twee staten, zijn anders gesproken, OOK GEEN. filantropen!(“voor wat, hoort wat”)

   Like

 3. Republikein zegt:

  Is al jaren gaande, veel informatie is reeds aangeboden.
  Dit is ook een leuk “project”.
  http://whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/ECHELON/echelon.html

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik zal het onderwerp tóch eens bij mijn zoon aankaarten; geloof het of niet, maar hij heeft ècht kijk op deze materie.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Dit heb ik altijd al gedacht. Iedere keer als ik mijn computer ga gebruiken is alles veranderd, ik doe dat zelf niet, dan denk ik er is iemand bezig geweest, ik wist dat het bestaat, maar het is erg onaangenaam. Kun je er iets tegen doen? Ik heb van alles gedaan, veiligheid enz, maar zou het juist in de veiligheid zitten, in b.v. samenwerking??? Je weet maar nooit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s