Uitspraak van Vladimir Poetin

Screenshot_8

“Wanneer minderheden de voorkeur geven aan de shariawet, dan adviseren wij ze om naar die plaatsen te gaan waar die staatswet is. Rusland heeft geen minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en wij zullen hen geen speciale privileges toestaan of proberen onze wetten te veranderen om aan hun wensen te voldoen, om het even hoe hard ze ´discriminatie´ schreeuwen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Rusland. Bookmark de permalink .

56 reacties op Uitspraak van Vladimir Poetin

  1. Bauernschmaus. zegt:

    Logisch.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Zeer verstandige woorden van Poetin! Woorden naar mijn hart! Ik hoor ze Rutte helaas niet uitspreken. En Asscher zal het wel weer ‘walgelijk’ vinden.
    Ik hoop dat veel Europese regeringsleiders Poetin dit na zullen zeggen!
    Misschien is er dan nog hoop voor Europa.

    Like

    • Piet zegt:

      Nee, erger we hadden eens een “Minister” genaamd donner, met kleine letter, en die zij, als de meerderheid het wil komt de sharia er. Maar in mijn eigen land heb ik helemaal geen behoefte aan een islamitische cultuur die mijn land en cultuur wil vernietigen!

      Like

  3. Bob Fleumer zegt:

    Als dit nou eens gezegd werd door ons aller Rutte wat zou er een golf van opluchting door Nederland gaan!

    Like

  4. Jean zegt:

    Stuur deze tekst ook naar de mislikkeling vanRAMPay, de flierefluiter barbarosso en de kapofurher schulz want wij Europeanen hebben dezelfde mening als Poetin betreffende minderheden.
    De walging voor die 3 heeft zijn top bereikt en het respect voor Poetin stijgt dagelijks.
    25 mei 2014 is het payday.

    Like

  5. Trucker zegt:

    Poetin is de man, de hoeder van onze beschaving en de redder van de Joods Christelijke geschiedeniss, geschiedenis die de reptielenkop van rompuy met andere regeringsleiders wil vernietigen, die schoften willen onze beschaving omruilen voor een cultuur recht uit de hel.
    Ik heb de zekerheid dat de FSB en de speciale troepn geen fraktie meedogen gaan hebben met islamieten die ze oppakken en gaan ondervragen, daar gaan er geen linksen en multikulle schoften staan roepen dat de islamieten ook “slachtoffer” zijn, dat ze ook rechten hebben..inderdaad ze hebben één recht en dat is terug naar hun islamlanden en that’s all.

    Like

  6. Bram zegt:

    Dit is pas een staatsman,geweldig,wat een woorden,en Rusland is het land dat bij die woorden ook daden zet.
    En zo hoort het,niet dat smerige halfbakken NSB gedrag van zo,n stelletje klootviolen als wat wij hier hebben.

    Like

  7. Planet Asian zegt:

    Kan Nederkand een groot voorbeeld aannemen.

    Like

  8. Theresa Geissler zegt:

    Schitterend, schitterend…..Je vraagt je zelfs af of Poetin stiekem wel eens iets van Daniel Greenfied heeft gelezen.
    Natuurlijk kan men op zichzelf al met een normale dosis gezond verstand tot dergelijke conclusies komen….

    Like

  9. G.Deckzeijl zegt:

    Spasiba!

    Like

  10. Joannes den Hollander zegt:

    Respect voor deze man.

    Like

  11. Trucker zegt:

    Deze nog vergeten, waar in eurabia alle regeringsleiders een smoes zoeken om niet naar Sotschi te gaan en Poetin willen boycotten omdat hij nog altijd een boom zoekt om homo’s aan op te knopen doet hij wat niet zo vanzelfsprekend is voor een oud KGB’er en dat is de hoeder van onze beschaving wezen.

    Like

  12. Jean zegt:

    Het moment dat die baardapen in vodden gewikkeld en die kopvoddenwijven richting zandbak in noord Afrika gestuurd worden zal “het moment van rust en vrede” genoemd worden, zolang er één moslim achterblijft zolang zal dat moment onbestaande blijven.
    Ik ben er van overtuigd dat dit moment er komt vóór 2016. Ik steek een extra kaarsje aan voor dat moment.
    Jammer dat wij met zoveel lafaards en verraders 2014 moeten starten, jammer dat er geen volkstribunaal meer is voor dergelijke lafaards en verraders.

    Like

  13. Martha N zegt:

    Eindelijk eens een staatsman die zegt waar het op staat.
    Je kunt zeggen van Poetin wat je wilt, maar in deze heeft hij groot gelijk!
    Zo moet het zijn hier in Nederland en in alle andere landen waar de moslims zich op de voorgrond dringen. Een paar keer flink aanpakken zou helpen, maar ja dan krijgen we Europa op ons nek en de advocaten en Justitie oordeelt zacht… Willen wij iets bereiken in Nederland, moet eerst die slappe hap eruit.

    Advocaten de wacht aangeroepen.
    Justitie voor het grootste deel vervangen
    De wetten naar misdadige en ontevreden buitenlanders toe, scherp aanslijpen.
    We hebben een kerel nodig, geen puisterig lachende Rutte en gladde Samsom, aangevuld met de zedige gezichten van de Christenen.
    Rutte is net die oliebol waarvan ik een afbeelding deze week in de Telegraaf zag:
    De slechtste oliebol, kreeg een nul.

    Like

  14. Maloch zegt:

    Wat een verschil met het gezever van Markie/Nederland.
    ‘Minderheden moeten zich in Nederland thuisvoelen. Wat de echte Nederlander daarvan vindt, zal ons een worst zijn. Echte minderheden bestaan eigenlijk ook niet in Nederland; Iedereen is hetzelfde. Ookal betenkend dat dat de meerderheid de minderheid moet gaan volgen.’
    -Welkom in één van de modernste democratische landen van de wereld.-

    Ik steun Poetin/Rusland echt niet op alle punten maar hier heeft hij wel een punt.
    Terwijl wij ons best doen om de ‘instroom’ zoveel mogelijk te pleasen, zit hij met vragen die gaan m.b.t. zijn eigen bevolking.
    ‘Het kan niet zo zijn dat…..’ gehalte van Poetin had ik graag hier in Nederland gezien.
    Met Mark gaat ‘em dat niet worden. Wilders komt (m.i.z.) iets te vroeg maar ooit komen we op het punt wat Poetin hier zegt; Eigen volk eerst.

    Like

  15. vanhetgoor zegt:

    Poetin kan doorgaans niet erg op mijn steun rekenen. Mijn achting heeft hij reeds lang verspeeld. Maar niemand ligt daar wakker van. Ook als heel de wereld zich tegen Poetin keert ligt hij daar zelf niet wakker van. Net als Stalin hoeft Poetin het niet te hebben van sympathie. Hij doet en laat wat hij wil, en deze uitspraak is meer in die lijn dan wij denken. Hij trekt zich niets aan van anderen, en dat die anderen dan toevallig de sharia willen, ze kunnen de boom in! Samen met Pousy Riot. Toen de Shell een concessie had in de noordelijke ijszee, en toen die concessie zeer lucratief bleek te zijn, toen moest Poetin dat terug hebben. Poetin schroomt er niet voor om de staatspolitie in te zetten voor privé activiteiten. Toen GreenPeace in de noordelijke ijszee ging protesteren was dat een schop tegen het been van Poetin. Die vent heeft de absolute macht, erger dan Stalin, Lenin en Trotski samen. Hij heeft ook een groter persoonlijk kapitaal dan die drie Russische voormannen tezamen, en een groter ego.

    Sharia aanhangers hebben doorgaans een zelfde soort mentaliteit. Behalve dat deze sharia aanhangers niet gezegend zijn met een gezond stel hersens natuurlijk. Rusland heeft last van een hele grote groep voormalige deelrepublieken en buurlandjes waar de plaatselijke machthebbertjes wel oren hebben naar de sharia. Wat alleen nog van belang is dat bestaat uit wie de meest strategische middelen kan gebruiken om zijn doel te bereiken.

    Poetin, ik mag die man niet. Hij heeft een mening, hij heeft een ego, en helaas heeft hij ook de macht. Ik weet best wel waarom ik hem niet mag, hij heeft last van haantjes gedrag, en ik heb dat ook wel een beetje, maar bij mij is dat iets meer beschaafd. In mijn universum is slechts ruimte voor één man en dat ben ik zelf. Pech voor Poetin, dus als hij op mijn complimenten zit te wachten . . . . ,

    Like

    • Trucker zegt:

      Het doel heiligt de middelen is iets dat ik steeds in mijn achterhoofd heb en of Poetin andere belangen heeft als “onze beschaving redden” zal mij worst wezen , hij is de einge die een cultuur recht uit de hel aanpakt op een wijze die ze begrijpen.
      Zijn aanpak heeft sucses bestrijden en verdelgen met alle middelen en niet zoals alle andere regeringsleiders met hun tollerantie of negeren of erger.
      Sovjets hebben nooit wakker gelegen van fijngevoeligheden, dus is het evident dat hij geen seconde verspilt aan reflexties van anderen.
      Nogmaals hulde voor deze man waar anderen falen (of erger collaboreren).

      Like

    • Trucker zegt:

      aanvulling want had dit niet gelezen, wat die knapen sdaar deden rond dat platform was niet zonder gevaar voor de mensen op het booreiland en ten andere er is een vaarverbod binnen zoveel zeemijl rond een platform.
      Die lelebellen die een Kerkdienst verstoorden hadden tot de laaste dag moetn opgesloten zitten, hadden ze dit voorgedaan in een haatkazerne was de situatie anders.
      Poetin knoopt geen homo’s op ondanks is dat wat de media de domme kiezer wil laten geloven.
      PR man voor de islamiet (in hoofdzaak zijn vriendjes hamas en fatah) “reporter” rudi (arafat sjaaltje) vrankx heeft op de redactiebe de webstek van de openbare KRomTroep BRT een reportage gemaakt over homo’s in Rusland, ik kijk daar niet naar, ik bekijk van die bulshitter niks ofte nada maar de goedgelovigen gaan weer roepen kijk eens in Rusland, maar wat er in de islamietenlanden gebeurd met homo’s…weten ze geen reet af omdat arafat sjaaltje vrankx daar niet over bericht.
      BRT of misleiding is geen verschil tussen.

      Like

    • Martien Pennings zegt:

      Helemaal mee eens, vanhetgoor!
      Goed gesproken!

      Like

      • E.J. Bron zegt:

        Ik zie het toch meer als “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        @E.J. Bron, 14.01u: Klopt, E.J.: Zo werkt het in de praktijk nu eenmaal. Net als het feit, dat het onder de gegeven omstandigheden maar het beste is, Wilders niet te weerhouden van het aanknopen van contacten met zoveel mogelijk nationalistische politieke leiders teneinde de krachten te bundelen.
        De één kan je daarbij beter bevallen dan de ander, maar dat heeft op het ogenblik de prioriteit niet…..

        Like

      • Trucker zegt:

        😦

        Like

      • Trucker zegt:

        Grrr dit moet hier 😦

        Like

  16. delamontagne zegt:

    Ooit een NL-se politicus iets dergelijks horen uitten??
    Wat ik wel hoor op de NOS, de “euphorie” over de vrijlating van dat stelletje “idealisten”, door die slechte Poetin.

    Like

  17. Theodoor zegt:

    De heer Putin is de man die leiding geeft aan weerstand tegen het verderf dat uit Noord Afrika en het Midden Oosten komt. Hij begeeft zich op dezelfde hoogte als de voormalige redder van Europa, Winston Churcill, de rest van de politieke leiders in Europa zijn niksnutten die wel erg veel belastinggeld aan het verbrassen zijn.

    Like

    • Jean zegt:

      Theodoor,
      De zogenaamde ‘leiders’ doen eigen volk ‘lijden’ letterlijk én figuurlijk daarom dat we dat gespuis moeten vernietigen willen we niet zelf vernietigd worden.

      Like

  18. Marc Bouwman zegt:

    Tja, realisten zitten niet in Den Haag of Brussel. Wellicht dat we hem toch een partnerschap kunnen aanbieden? In ieder geval zal de komende revolutie vreemdsoortige allianties laten zien.

    Zo is het inmiddels duidelijk dat Saoudie-Arabië met twee aanslagen hun dreigementen aan Poetin waarmaken. S-A eist namelijk een einde aan de Russische steun voor Iran, Assad en Hezbollah. Poetin, niet op z’n achterhoofd gevallen gezien de soennitische dreiging in de landen die Rusland omcirkelen, stond pal voor zijn allianties en wist zelfs de VS en Engeland te bewegen hun steun aan het ‘Vrije Syrische Leger’ in te trekken. Dat zit niet lekker, daar in Riyaad. De wahabieten voelden zich zelfs gedwongen zelf de militaire steun aan de Libanese regering te financieren met 3 mrd dollar. Ze zijn zo kwaad op Poetin, dat hij nu wahabitisch-soennitisch bewogen en gefinancierde bomaanslagen op burgers van zijn land te verduren heeft.

    Het is afwachten wanneer Riyaad besluit hun activiteiten naar het Westen zelf te verleggen. Kennelijk was 9/11 toch onvoldoende.

    En burgers in het Vrije Westen zullen zich in wanhoop afvragen wie hun veiligheid het beste kan waarborgen: Washington, Brussel en hun respectievelijke hoofdsteden, of wellicht Moskou?

    Persoonlijk zie ik de bedreigingen momenteel vanuit het shiisme voor Israël, vanuit het wahabisme voor het Westen als geheel. Onder leiding van Poetin is het wellicht mogelijk de Iraanse houding jegens Israël te verzachten of te doen verdwijnen. Mogelijk dat hij dit kan doen door Israël gunstig gezinde krachten binnen Iran te mobiliseren. Ten slotte blijft het feit dat dit land in Teheran tot 1979 gunstig beoordeeld werd.

    Het soennitisch likken naar het Westen, met name naar de publieke opinie alhier, lijkt te falen. En volgens mij is dat voor ons en Israël op de lange duur alleen maar beter.

    Dit alles laat onverlet dat een grote oorlog tussen soennisme en shiisme mogelijkerwijs op Europese bodem uitgevochten zal worden.

    Like

  19. Maurice zegt:

    @E.J.Bron

    Mooie qoute van Poetin.
    Is er misschien ook een linkje naar waar hij die uitspraak gedaan heeft?

    Like

  20. guusvelraeds zegt:

    Kwam in 1940 de redding van Europa uit het westen, in de toekomst zal de redding van Europa mogelijk uit het oosten komen. Poetin is een oud KGB officier en op een verwijfde manier politiek bedrijven (Obama, Cameron en verder het hele zooitje progressieven) waarbij de islam verschoond en afgeschermd wordt van kritiek is een man als Poetin absoluut vreemd. De oude KGB opereert nu onder een nieuwe naam maar geloof gerust dat de oude structuren en methodieken van repressie nog springlevend zijn. Als voormalig hoofd van de FSB zal Poetin uitstekend geïnformeerd zijn over het algehele reilen en zeilen binnen Rusland en ook zal hij tot in de finesse geïnformeerd zijn over al zijn politieke opponenten van welke origine dan ook. Om je staande te houden binnen een dergelijke organisatie moet je niet al te fijn besnaard zijn qua persoonlijk geweten en andere dichtbij of veraf gezochte maatschappelijk morele vraagstukken. Poetin zal alleen aangestuurd worden doordat wat economisch goed is voor Rusland en dat wat goed is voor de huidige bestuurlijke elite in dat land. Aangezien Rusland veel belangen heeft in Europa zal Rusland zeker niet met lede ogen blijven toekijken als in de nabije toekomst her en der in Europa burgeroorlogen uitbreken waarin ongetwijfeld ook een behoorlijk aandeel moslims vertegenwoordigd zullen zijn. Overal waar de islam aan de touwtjes trekt zal een neerwaartse spiraal op gang komen op economisch, maatschappelijk en humanitair gebied. Aangezien moslim terroristen met hun horror scenario’s overal waar ze opduiken in staan zijn complete samenlevingen te ontwrichten zullen ze zodra ze in handen vallen van de FSB (oude KGB) een ongekend meedogenloos traject van ondervraging moeten doorlopen laat staan dat er op een enkele manier rekening zal worden gehouden met hun behoeften als moslim. Of ze daarna überhaupt voor een rechtbank gesleept gaan worden zal nog moeten blijken. Vaak zijn ze dan in het voortraject al dusdanig door de oud KGB vleesmolen gegaan dat een rechtsgang waarschijnlijk nog maar weinig zinvol is. Of dit terecht of niet terecht is laat ik liever over aan de historici van de toekomst. Ik ben in elk geval mijn mededogen voor islamitisch terroristisch gespuis en sharia roepers in welke vorm dan ook helemaal kwijt.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Guus Velraeds: 15.09. uur. Geheel met je eens Guus! Men kan zeggen van Putin wat men wil, hij weet precies hoe hij deze terroristen en haatjurken dient aan te pakken. En niet van dat communistisch rood gezever hier! We zullen deze man misschien wel eens hard nodig hebben. En laat ik eerlijk wezen, waarschijnlijk is het niet de meest democratische leider, maar hij is zich 100% bewust van het gevaar ISLAM!

      Like

    • Joannes den Hollander zegt:

      Dat verwacht ik ook Guus.
      Rusland zal het Westen voor de ondergang behoeden.
      Het zal niet lang meer duren of hun wapenfabrieken zullen overuren gaan draaien zodat het Westen het grote gevaar in de kiem kunnen smoren.

      Like

    • unicorn33 zegt:

      Wat denkt U van de zes miljoen Russen die het leven lieten in de Tweede wereldoorlog?

      Like

  21. baksteen zegt:

    Het klinkt of Poetin een buste van Churchill en een portret van Jan Sobieski in zijn werkkamer heeft hangen, wat een leider.

    Like

  22. realist zegt:

    in deze tijden heb ik meer respect voor mr poetin dan alle westerse,linkse politici samen.inderdaad baksteen,wat een leider!

    Like

  23. Maloch zegt:

    Hoeveel leiders staan er nu nog voor volk en vaderland?

    Like

    • Marc Bouwman zegt:

      Dan lijkt het erop dat de Australische premier Howard dit gezegd zou hebben, hoewel ook dit beperkt wordt. Wat deze dan wel precies gezegd zou hebben verteld Hoax-Slayer niet.

      Stel dat Howard wel zoiets gezegd zou hebben, wat niet onmogelijk is gezien het veel strakkere immigratiebeleid aldaar, dan zouden we hem als premier moeten hebben.

      Volgens Hoax-Slayer zou Poetin het volgende wel hebben gezegd:

      “We moeten voor immigranten voorwaarden scheppen zodat ze normaal in onze maatschappij kunnen integreren, Russische leren en, natuurlijk, onze cultuur en tradities respecteren en leven volgens de Russische wet. In dit opzicht, geloof ik dat het besluit het leren van de Russische taal te verplichten en examens af te nemen een goede is. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we veel organisatorisch werk te doen en overeenstemmende wetgevende aanpassingen doorvoeren”.

      Ook niet slecht, maar veel meer overeenkomend met wat hier te lande gebruikelijk is.

      Ik ben wel blij dat Claude dit heeft weten uit te vinden.

      Like

      • realist zegt:

        ik ben er niet van overtuigt dat dit een hoax is,maar dat ze in het westen niet willen dat de bevolking van zo een boodschap op de hoogte is waar de europeanen zo naar hunkeren.wat is éénvoudiger dan zijn boodschap als een hoax te verkondigen?

        Like

      • Cathja zegt:

        Ik geloof ook niet dat dit een hoax is. Ze willen koste wat het kost voorkomen dat wij aan de weet komen wat Poetin wérkelijk heeft gezegd, want dat geeft alleen maar onrust in de samenleving!

        Like

  24. G.Deckzeijl zegt:

    Onthouden: het zijn stuk voor stuk quran propelled troublemakers.
    http://www.pi-news.net/2013/12/die-asylantenflut-ist-maennlich/

    Like

  25. G.Deckzeijl zegt:

    Even terug in de tijd…

    Like

  26. Maurice zegt:

    @Claude 19:31

    Dank voor de link!
    Dus toch een hoax, die woorden van Poetin.
    Jammer, Ik had er al zo’n donkerbruin vermoeden vani

    Like

  27. exter39 zegt:

    Wie ben ik ,om te zeggen ik wou dat dit onze president zou zeggen , dan was ik trots op hem , maar helaas hebben wij een landverrader, die de allochtoon boven de autochtoon verheft, die ons land verkwanseld aan de hoogste terorist, schandalig, hij is toch ministerpresidend , maar wat gebeurd er , nog even en dan is de sharia hier gemeengoed.

    Like

  28. Rein Roosjen zegt:

    WIJ zijn al 2 keer met behulp van de russen van onder drukking bevrijd, het heeft hen miljoenen mensen levens gekost.Zeker weten gelet ook op de uitspraaki van Poetin dat hij het niet zo ver laat komen dat hier de ISLAM de dienst zal uit maken..Maar pas op onze regering slaapt.

    Like

  29. Avidia zegt:

    E.J. Bron zegt:
    30 december 2013 om 14:01
    Zo denk ik er ook over, maar!!! in dit geval goed voorbeeld doet goed volgen

    Like

  30. Joost Visser zegt:

    Nooit gedacht dat ik een Russische politicus mijn politicus van het jaar zou worden. Iedereen heeft zijn fouten, maar de balans op dit moment is voor mij positief. Positiever dan enig ander op deze aardkloot.

    Zouden de Russen ons nu weer gaan bevrijden? Niet stoppen bij Berlijn a.u.b. zoals de vorige keer.

    Like

  31. Ton zegt:

    Als Geert Wilders dit had gezegd was het een racist, nu Poetin dit zegt wordt hij de hemel ingeprezen, stelletje huichelaars.

    Like

  32. Joannes den Hollander zegt:

    Ik vind dit eigenlijk best een mooie uitspraak wat navolging verdiend. En dat heeft niets met racisme te maken.
    Het is gewoon realiteit.

    “Wanneer minderheden de voorkeur geven aan de shariawet, dan adviseren wij ze om naar die plaatsen te gaan waar die staatswet is. Nederland heeft geen minderheden nodig. Minderheden hebben Nederland nodig, en wij zullen hen geen speciale privileges toestaan of proberen onze wetten te veranderen om aan hun wensen te voldoen, om het even hoe hard ze ´discriminatie´ schreeuwen.”

    Like

  33. Henk Schepens zegt:

    Helemaal goed Mr Putin.

    Like

Plaats een reactie