DDS-TV Jaaroverzicht

Screenshot_13

Ook het afgelopen jaar lieten de publieke omroepen zich weer van hun meest linkse kant zien. Een overzicht.

Vooral Geert Wilders moest het weer ontgelden. Eerder deze maand stak een interviewer van de staatsomroep haast een ware tirade af tegenover de PVV-leider. Onder het mom van “er zijn mensen die zeggen” verweet de journalist Wilders verdeeldheid en haat te zaaien. Om vervolgens onschuldig te vragen, “Kunt U zich dat voorstellen?” Nou, de kijker inmiddels wel! Het was in ieder geval duidelijk wat de journalist er zelf van vond.

De aankondigde samenwerking van Wilders met het Franse Front National was voor de NOS gelegenheid om het vermeende fascistische verleden van die partij onder het licht te brengen. “Guilt by association” noemen de Britten dat: Als de vrienden van Wilders niet fris zijn, zal hij dat ook wel niet zijn. KRO’s Brandpunt hield dit zelfs een halve uitzending vol.

Zoals gebruikelijk verzweeg de Publieke Omroep ook dit jaar keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer moslimgeweld.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op DDS-TV Jaaroverzicht

 1. Tistochwat zegt:

  Ik kijk al tijden niet meer naar het rooie nieuws op tv.
  Je krijgt tóch alleen maar leugens te horen dus dat heeft geen enkele zin.
  De meeste informatie vind je hier, bij master Bron en dat meen ik oprecht, heer Bron!

  Like

 2. Lis zegt:

  Als je websites zoals DDS, de site van E.J. Bron en andere berichten volgt en je gaat dan na een aantal weken of maanden het NOS-journaal bekijken, dan komen de leugens zo duidelijk naar voren. De manier waarop beelden gebracht worden, de bewoordingen en het zorgvuldig weglaten van bepaalde informatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat mensen die uitsluitend de mainstream media volgen blind en doof zijn voor wat er werkelijk gaande is. Maar dat neemt niet weg dat het zeer gevaarlijk is. Daarom hulde voor niet alleen de makers van deze websites, maar ook de mensen die erop schrijven en zo actief zijn met vertalen.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Tistochwat, chapeau ik deel je mening.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Al Jaren en jaren wordt ons volk verstoken van echt en ongecensureerd nieuws, behalve op deze site, bedankt Bert !! 🙂 Ik hoop dat je nog vele jaren hiermee doorgaat !

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als je Jeroen Pauw in de zending 5 jaar later tegen Fleur Agema zei:” Ik begrijp het niet. En die klootzak was eens in Afghanistan geweest en weet wat voor een cultuur ze daar aanhangen en nog de brutaliteit te zeggen:” ik begrijp het niet.”?

  Like

  • Monalisa zegt:

   luckybee Jeroen Pauw die loopt liever zijn pik achter na dan denken, dus u heeft het gezien dan moet u ook opgevallen zijn dat hij fleur niet in haar gezicht keek en zij bleef hem strak aan kijken hij keek langs haar heen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat deed-ie er dan om, Luckybee, want Pauw begrijpt in dit opzicht meer dan hij zelf openlijk toegeeft.
   Hij ís in de grond totaal niet multiculti, wat hij in sommige uitzendingen nauwelijks kan verbergen, terwijl hij dat wèl moet, in verband met zijn goedbetaalde baan bij de MSM. EN hij wil natuurlijk graag voor “progressief” blijven doorgaan. Wat uiteindelijk veel minder tegenstrijdig is dan het lijkt: Tegen andere religies zetten progressieven zich genoeg af; alleen de Islam kan bij hen alles flikken, in het kader van de multikul. Dat dit Pauw, de professional, niet altijd lukt, spreekt op zich al boekdelen.Oh, die goser snapt het best, maar mag dat in geen geval zèggen.

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Dan moet hij toch niet gelukkig zijn met zijn baantje. .Zit zichzelf dus gewoon te belazeren. Fijn baantje maar de centjes hè.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s