De asielzoekerstroom is mannelijk

Screenshot_8

Mannelijke asielzoekers tijdens hun geliefde bezigheid – demonstreren voor “betere omstandigheden”

Tot nu toe stond de vraag naar het geslacht van de asielzoekers, die op dit moment vanuit Afrika Europa binnendringen, op de achtergrond. Maar het antwoord op deze vraag is in zoverre van belang dat het namelijk gaat om merendeels mannelijke immigranten, die op grond van een mogelijke rol in deze samenleving problemen creëren die veel verder gaan dan de gebruikelijke cultuurgerelateerde integratieproblemen. Het zijn bijna allemaal jonge mannen, en des te hoger de gemiddelde leeftijd wordt, des te groter is ook het aandeel mannelijke asielzoekers.

Deze wanverhouding zorgt direct al bij de eerste onderbrenging in asielzoekerscentra voor problemen. Veel van de jonge mannen zijn bereid om geweld te gebruiken, wat in veel gevallen door de traumatisering in hun landen van herkomst (oorlog, foltering, dood in de naaste familiekring) vermoedelijk nog versterkt wordt. Daarbij komt de concurrentiestrijd binnen de woongroepen m.b.t. de weinige vrouwen van dezelfde leeftijd, zodat het gevaar van seksuele overvallen ook op de plaatselijke bevolking een gegeven is, ook al spreekt de politieke voortdurend van “incidenten” en dit probleem systematisch niet ter sprake stelt. Deze “incidenten” vinden vaak dagelijks plaats. De prikkeldrempel in de asielzoekerscentra is zeer laag, kleine dingen leiden vaak tot gewelddadige overvallen op medebewoners.

Hieronder volgens Eurostat de verdeling naar sekse en leeftijdsgroep:

De verdeling naar sekse laat zien dat het bij de asielzoekers vaker om mannen dan om vrouwen gaat. In de EU-27 als geheel bleek de geslachtenverdeling voor asielzoekers in de leeftijd onder 14 jaar het meest uitgebalanceerd te zijn – hier was 52% van alle asielzoekers in het jaar 2011 mannelijk. Bij de asielzoekers in de leeftijdsgroepen van de 14- tot 17-jarigen respectievelijk van de 18- tot 34-jarigen was de geslachtenverdeling ongelijkmatiger – hier was bijna drie vierde deel van de asielzoekers mannelijk. Als je kijkt naar de groep onbegeleide minderjarigen, dan waren de geslachtsspecifieke verschillen nog duidelijker; bij deze groep waren ongeveer vier op de vijf onbegeleide minderjarige asielzoekers mannelijk. Een groot aandeel vrouwen werd geregistreerd in de groep van asielzoekers boven de 65 (deze groep is echter relatief klein en omvatte in 2011 slechts 0,8% van alle asielaanvragen).

Deze onevenwichtigheid in sekse leidt op de middellange termijn tot verschuivingen op de arbeidsmarkt, want de asielzoekers vormen concurrentie voor de autochtone mannelijke bevolking zodra ze hun werkvergunning op zak hebben. Slecht of helemaal niet opgeleide vluchtelingen, zoals deze vooral immigreren vanuit islamitische landen in Afrika, concurreren in het onderste loonsegment met de autochtonen. Dat is in zoverre bijzonder problematisch, omdat er tegenwoordig nauwelijks meer werkplekken met een sociale verzekering voor onopgeleiden bestaan. Hierbij gaat het vooral om werkomstandigheden met zwaar lichamelijk werk. Wat vroeger regelmatig door mensen zonder opleiding werd gedaan, wordt nu gedaan door machines. Zodoende is in het tekort aan desbetreffende arbeidsmogelijkheden een duurzaam verblijf van veel asielzoekers in het sociale netwerk voorgeprogrammeerd ten koste van de belastingbetaler en dit gevaar neemt toe vanwege de concurrentie ook voor autochtonen zonder arbeidskwalificatie. De mazen van het sociale netwerk worden groter.

In de landen van herkomst doet zich het probleem voor dat hele generaties werkzame jonge mannen vertrekken, die daar dringend nodig zijn om het land op te bouwen. Zij zijn naar Europa vertrokken. Zo gaat de neerwaartse spiraal steeds verder naar beneden, zodat deze landen op den duur op alle terreinen degenereren. En ook dat zal men dan weer tot ons probleem maken.

Als de immigratie zo ongeremd verdergaat, zal op de middellange termijn de op dit moment nog gezonde pariteit van beide geslachten in Duitsland verschuiven ten gunste van de mannelijke bewoners. We staan nog pas aan het begin. Het resultaat zijn problemen met het stichten van een gezin, want er zijn dan gewoon te weinig vrouwen. Waarover eerst slechts geglimlacht wordt, kan ernstige gevolgen voor de toekomstige bevolkingsontwikkeling van Duitsland hebben. In landen als China en India zijn tegenwoordig de vernietigende gevolgen van een mislukte gezinspolitiek duidelijk te herkennen. Massaverkrachtingen en ontvoeringen zijn aan de orde van de dag en slechts twee aspecten onder vele andere. Polygame samenlevingen zoals de islamitische verscherpen dit probleem nog meer. Onze demografische negatieve spiraal is hiermee dus ook helemaal niet geholpen. De uitvoerige statistische informatie over dit onderwerp is in het bezit van de Duitse regering en eveneens van het Europees Parlement, maar er worden door hen geen desbetreffende conclusies uit getrokken. Alles valt onder een taboe, totdat we op zekere dag door de realiteit worden ingehaald, maar dan is het te laat.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Pythagoreer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op De asielzoekerstroom is mannelijk

 1. Monalisa zegt:

  Dat klopt helemaal eerst komen zij, dan pas later komt de rest.de mannen hebben eert de kat uit de boom gekeken hoe ze europa leeg kunnen plukken en stelen.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuws van incassobureau Opstelten & Teeven Ned. BV…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22176080/__Boetes_nog_verder_omhoog__.html
  Deze praktijken hebben niks met de verkeersveiligheid te maken, dit is iedere gelegenheid te baat nemen om te graaien.
  Opbrengst is kennelijk bedoeld om al die “intercontinentale koopjesjagers”
  aan het vreten te houden…
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

  • Marijke zegt:

   @G.Deckzeijl. Ook het huurwaardeforfait gaat fors omhoog. Onze overheid heeft veel geld nodig kennelijk.

   Like

  • Monalisa zegt:

   G.Deckzeijl even een citaat van een andere blogger. op dit filmpje http://youtu.be/BGRmEXbe25M
   wat hij zegt is niet grappig meer in deze tijd, het is keiharde werkelijkheid geworden! we worden overstroomt door allochtonen, onze flora en fauna word bedreigt door indringers van buiten ik denk aan een tijger mug bijv, er wonen allochtonen 30+ jaar in ons land en die spreken onze taal nog niet!! wat hij zegt klopt vandaag de dag, allemaal totaal onbedoeld natuurlijk maar klopt zeker wel!, ons land zit te vol, en de gevangenissen worden bevolkt door 75% allochtoon..

   Like

 3. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Jihad alleen voor mannen zijn de Jihad voor vrouwen is de Haj naar Mekkah.Wie dit niet houdt zo als het bevolen wordt gaat de Hel in.

  Like

 4. Jean zegt:

  Maar een antwoord mogelijk nl. RETURN TO SENDER.
  Wij hebben al ellende, geweld en miserie in overvloed dankzij die EU misdaadorganisatie een vuiligheid die zo snel mogelijk vernietigd worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk, Jean, Maar over dat ‘return to sender’ moet de overheid beslissen en die verdómt het vooralsnog.
   En duw die lui alle feiten die op deze site voorbijkomen onder de neus, eis een reactie en ze komen niet verder dan: “Dat ziet U verkeerd,” of tenminste: “Dat moet U anders zien.”

   Like

 5. scooter zegt:

  Dan komt er weer een oorlogje zodat de mannetjes elkaar afmaken en er weer een overschot aan vrouwtjes is.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Zo gaat dat “op bevel”, van de gangsters der rode fascistische eussr bende, onder leiding van reichsführer von Rompuy, en de twee idioten Malmström en Ashton. Zolang het gedrocht eussr nog bestaat wordt dat alleen nog veel erger. Met dank aan onze politici van links tot rechts, minus de PVV.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Moeten wij dus via hogere belastingen eraan bijdragen om die insluipers aan het vreten houden?
  Graag retour eigen land, want mijn belastingcenten wil ik niet afdragen aan die handophouders, die nooit en te nimmer iets voor ons land terug zullen doen!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ik heb mijn zakken vol van al die hersenloze politici die ons land ten gronde richten en de samenleving steeds verder vernietigen.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Volkomen off topic maar who cares (ik alvast niet) 🙂
  Berichten over de hel op aarde aka de islam(iet) zien we toch elke minuut van de dag.
  Komt van http://www.barenakedislam.com/2013/12/31/off-topicinfectious/

  Hier is her reeds gedaan met lachen want het is islamietengerelateerd dan is er geeen reden tot lachen
  http://www.barenakedislam.com/2013/12/30/in-a-british-hospital-there-are-muslim-only-toilets-because-british-toilets-arent-considered-clean-enough/

  nog meer islamietenrotzooi (Eng. subs) in twee video’s

  Dit is fun zonder meer als die soort oplost in het niets dus hier voor zij die het gisteren overgeslaan hebben

  Like

 10. realist zegt:

  dit was me enkele jaren geleden al opgevallen,herinner u die bootjes bij lampedusa,geen 1 vrouw te bespeuren?ze voeren enkel soldaten aan en eens ze strategisch goed staan zal er in het midden-oosten enen wat uitkramen wat enkel die gasten verstaan en zullen ze in gang schieten!

  Like

 11. Niek Verheyen zegt:

  Het zijn gewoon soldaten die, in het kader van de heilige islamitische jihad ter wereldwijde vestiging van de ummah, overal in de westerse wereld gepositioneerd worden om op uur X in actie te komen met hun keeldoorsnijdende en hoofdafhakkende activiteiten.

  En links maar vals blaffen richting Geert Wilders en onderwijl genoemd tuig faciliteren waar ze maar faciliteren kunnen. Landverraders zijn het, landverradende onnozele halzen van het ergste soort.

  Like

 12. Urbanus zegt:

  Mannelijk en moslim.
  Het zijn gewoon soldaten zonder uniform en we kijken allemaal toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s