Duitsland: Politicus van de Groenen eist kwijtschelding van straf bij ramadan

Screenshot_15

Belit Onay van de Duitse Groenen: eist vervroegde vrijlating van gevangenen ook met ramadan

Wie zich altijd al afgevraagd heeft waarom en voor wie islamitische bezetters bewoners bij voorkeur Duitslands politiek bij linkse partijen bedrijven, kan zich daar nu opnieuw van overtuigen. “BILD” bericht van een grandioos voorstel van een jonge “politicus” uit de Duitse deelstaat Niedersachsen, die het hoe dan ook gelukt is om via de lijst van de Groenen in het parlement van Niedersachsen terecht te komen om daar nu voor zijn “broeders” vorm te geven aan politiek voor “Duitsland”.

In Duitse gevangenissen is het de gewoonte om delinquenten iets vroeger vrij te laten als het eigenlijke tijdstip van ontslag korte tijd na Kerst ligt. Deze regeling geldt voor alle delinquenten, ongeacht het feit waar hij vandaan komt en waar hij ook in mag geloven.

Alles zou dus in orde kunnen zijn, niemand hoeft zich aangevallen of benadeeld te voelen, mits daar niet de Turkse jonge voorbeeldpoliticus Belit Onay van de Groenen was, die onmiddellijk “discriminatie” ruikt – of echter de mogelijkheid de islam verder vooruit te brengen…

Zijn voorstel in het postchristelijke Duitsland luidt om een tweede vroegtijdig ontslag rondom ramadan in te voeren. Dit idee zou tien jaar geleden nog onder de rubriek “onzin” zijn gekwalificeerd en op het ministerie van Justitie onmiddellijk in de prullenbak zijn terechtgekomen – in het land van de “dichters en denkers” van het jaar 2013 wordt zoiets echter werkelijk onderzocht.

De Groene voorbeeldmigrant heeft ook onmiddellijk de motivering paraat. Vrij vertaald: Deze sympathieke geste van de Duitse staat tegenover de islam zal de islamitische gevangenen waanzinnig helpen bij de integratie en resocialisatie als ze ramadan met hun familie kunnen vieren.

Uiteraard dient de regeling voor alle religies te gelden. Hoe nobel van de heer Onay om als rookgordijn voor mogelijke twijfelaars ook nog aan de christelijke gevangenen te denken.

Het is helaas te doorzichtig en voor de nog niet hersenzieke Duitsers heel duidelijk wat die aardige meneer Onay met Turkse wortels in de geest van de islam, die nu als verlengde arm in het parlement van Niedersachsen en met de Groenen ook nog in de regering van de deelstaat zit, in zijn schild voert. Onder het motto: “Hoever kunnen wij moslims al met 5% bevolkingsaandeel gaan met het doordrukken van islamitische feestdagen en gebruiken, voorschriften (islamitische regels inclusief uiteindelijk de sharia)”, zal ook dit voorstel niet zomaar aan de bij voorkeur door moslims stormrijp geschoten Duitse goedmenschen-samenleving voorbijgaan, maar op een bepaald moment exact zo ingevoerd worden. En wel omdat het, zo wordt het voorstel dan aan het naïeve publiek verkocht, immers een gelukte bijdrage aan de integratie is.

Dat de islam weer een stuk is opgeschoten, wordt niet herkend en interesseert de integratiedronken deuropeners ook niet.

Dit voorstel wordt op dit moment volgens “BILD” door het eveneens Groene ministerie van Justitie in Hannover “onderzocht”. Alleen dat al zegt alles over hoe Groene politiek een blijvend effect heeft op Duitsland en zijn autochtone burgers.

Het is echter helaas ook kenmerkend voor de toestand van ons land en de meerderheid van zijn burgers dat zulke partijen en daarmee zulke mensen als Belit Onay überhaupt in Duitse parlementen gekozen worden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Mark Aber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitsland: Politicus van de Groenen eist kwijtschelding van straf bij ramadan

 1. Yiooda zegt:

  @ Yiooda

  Edit webmaster: Al die lappen Bijbeltekst worden niet door iedereen gewaardeerd!

  Like

  • luckybee zegt:

   Mij genoegd het als een paar gelovigen, het leest.Dan weten ze ook wat Jezus Christus in deze zaak aangeorderd heeft.Het is niet altijd de zelfde als wat de Kerken hier over te zeggen hebben.

   Like

  • Trucker zegt:

   Ik zal waarschijnlijk een van de weinigen zijn die daar geen hinder van ondervind, ze mogen van mij in elke comment verwijzen naar het Heilig Boek Heer Bron, ik klaag daar niet over INTEGENDEEL is mooiere lectuur als welk rotzooi ook (behalve Sun Tzu maar dat is niet te vergelijken).
   Zal eens insubordinatie plegen, doe zo voort jongens en meisjes !!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Het wordt tijd voor zwarte brigades die al dit soort idioten (verwijderd door webmaster) geruisloos laten verdwijnen

  Like

 3. Jean zegt:

  Een echte Duitser!!! ha ha ha ha ha ha.
  Zootje komt op voor zootje, hopelijk zullen ze de valiesjes mogen pakken nog vóór 2016 want het lont is reeds aan ’t branden met dat islamitisch tuig in onze westerse ‘seculiere’ gemeenschap.
  Hoe men het ook keert of draait zodra het woord religie valt (of wat daar voor doorgaat) is het ellende, geweld, moorden, verkrachten, kinderen misbruiken, vrouwen haten, geweld, geweld en geweld enz. enz.
  Nogal wiedes dat ik een gruwelijke hekel en walging heb van alles wat met ‘religie’ te maken heeft, één troep volksbedrog. Ik respecteer mensen die respect ‘verdienen’ maar ik respecteer géén volksverlakkers, volksverraders, paria’s, klaplopers, geweldplegers, barbaren resp. achterlijken.
  Ik zal nooit vergeten dat ± 70 jaar geleden een bepaalde ‘werkgever’ tegen de pastoor van de stad zei: “Hou jij ze dom dan hou ik ze arm” en verdomme ze proberen het nog steeds….

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Dit soort artikelen moet ik niet al te vaak lezen.
  Tot dusver heb ik mij nog redelijk beheerst kunnen uiten, maar deze krankzinnige poging tot islamisering tergt mij tot op het bot.
  En vooral de Groenen hebben de Duitse mentaliteit zo succesvol met schuldgevoelens ”over het foute verleden” kunnen zandstralen, dat de afstammelingen van het voormalige herrenvolk zijn getransformeerd tot zachte kazen die zelfs onder lichte druk vloeibaar worden en de vormen gaan aannemen die links wil.
  Dit voorstel van een linkse moslim snotaap, die probeert zijn ”feest” te misbruiken om het Duitse strafrecht naar sharia model om te vormen zou nog wel eens gehonoreerd kunnen worden ook.
  Niets is hier te gek. Walgelijk is dit!.

  Like

  • Aegoliuscs zegt:

   @ Henk. V
   Bijna dagelijks wordt op Duitse satelliet TV kanalen, Hitler’s schande in docu’s als “De Deutsche Erfzonde” uitgezonden. Om het even of het Kerstmis is of anderszins. Ernstig vraag ik me af of dat als geseling zal worden geïnterpreteerd of wellicht een publiekelijk treurige hang naar wat een mislukt concept is gebleken, in samenhang met de islam en de nog steeds latente Jodenafkeer.
   Was het niet, Henk. V, uw voormalige duiding op Martien Pennings reactie?:
   https://ejbron.wordpress.com/2013/01/29/de-policormaffia-slaat-weer-toe-geen-vertaling-van-marked-for-death-van-geert-wilders-in-duitsland/
   U beantwoordde n.a.v. mijn gestelde vraag zeer duidelijk en ik wil er nu aan toevoegen dat bijvoorbeeld Bondspresident Horst Köhler na meerdere geheime ontmoetingen met de RAF terrorist Christian Klar die 4 maal levenslang was veroordeeld, gratie heeft verleend. Waarschijnlijk reikte Köhlers “macht” verder dan men hem politiek toevertrouwde en trad hij af.
   Met Gauck en Merkel is er een gouden team voor onze toekomst ontstaan.
   Fijne jaarwisseling toegewenst Henk. V en uwe Wachteres! Laat de vuurwerkbommetjes maar knallen. Kunnen we alvast wennen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niets op af te dingen, Henk, maar bekijk het dan maar zó: Van de Groenen of niet van de Groenen, deze snotneus ís qua afkomst Turks en ook nog eens moslim, dus mag het geen verbazing wekken, dat juist HIJ met dit zieke voorstel komt.
   Mij doet-ie eerlijk gezegd denken aan Tofik Dibi, daar kun ( kon) je dit soort fratsen eveneens van verwachten.
   Een autochtone Groene politicus, die uit louter multikul-overijverigheid dit soort overspannen voorstellen doet, vind ik dan tóch nog verontrustender, vraag me niet, waarom.
   Wat niet betekent, dat je het zonder meer de revue moet laten passeren, natuurlijk.

   Like

 5. Nog even… en dan krijgen wij ook met Ramadan en Suikerfeest vrij. Dan worden de Ramadan en het Suikerfeest verplichte feesten in Nederland, Europa en de hele wereld. Lang leve de nieuwe Nederlanders… en hun ‘barmhartige’ Arabische God…

  Like

 6. nieuwenhuis zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd: Buitenlanders horen NIET in de Politiek of in een “hoog “geplaatste functie. WC schoonmaken is meer al genoeg!!!!!!!!!!!

  Geef je een moslim ene vinger, rukken ze je gelijk de hele hand af……..

  Like

 7. Martha N zegt:

  Belit Onay een politicus van de Groenen..?
  Wel waarschijnlijk kan het groen hem geen ruk schelen, maar wel zijn functie, waarin hij zich mag uitspreken voor moslims.
  Een Duits paspoort, een belangrijke functie, maar zijn hart behoort aan Allah.
  Het is toegestaan en zelfs toegejuicht dat moslims anders denkenden/gelovigen bedriegen. Hij zit hier niet voor het Duitse volk maar voor zijn eigen onderdrukte vredelieven volk.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt toch meer dan duidelijk, dat de progressieven en de roden, de grootste LANDVERRADERS zijn die er bestaan. Ik begrijp de kwaadheid van Henk V, om 15.14. uur maar al te goed! Ik erger me met de dag meer aan de verraders, en dat weerzinwekkende islamvolk.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Moslims die in Duitsland in de gevangenis zitten kunnen wat mij betreft met kerst vervroegd vrijgelaten worden. Je mag dit beschouwen als een vorm van christelijke genade en mededogen. Duitsland is nog altijd een Christelijk land en moet dat vooral nog heel lang blijven. De islam is geen religie in die zin dat je het op gelijke voet kunt stellen met het christendom, jodendom enzovoorts. In de meest positieve benadering is het een uit haar voegen gegroeide sekte waarvan ze dan ook alle kenmerken heeft. Kenmerken van sekten zijn: 1) Verbod op uittreding en niet alleen verbod maar ook de doodstraf hierop. 2) afscherming van de omringende maatschappij. 3) Meedogenloze indoctrinatie. 4) Verbod van kritiek op de leer. 5) Een onaantastbaar bijna goddelijke leider ook al is hij al meer dan 1300 jaar dood. 6) Een leider bovendien met absoluut misdadige en psychopathische kenmerken 7) Ontkennen en tegenwerken van individuele vrije en gewetensvolle ontwikkeling. De Koran is het geweten van de moslim. Een persoonsgebonden onafhankelijk functionerend geweten is nauwelijks aanwezig bij moslims in alle door islam gedomineerde samenlevingen. 8) Ongelimiteerde seks als beloning voor de mannelijke leden zowel op aarde als in het paradijs. 9) Valse superioriteit gevoelens aankweken voor sekte leden, waardoor de grootste islamitische mislukkeling zich nog altijd verheven voelt boven een briljant nobel prijswinnaar van Joodse of Christelijke afkomst. 10) Als laatst maar niet in het minst het legitimeren van geweld. Kortom om al deze zaken mag de islam nooit in Europa op gelijke voet komen te staan met alle andere religie’s zoals ook bijvoorbeeld het Boeddhisme en Hindoeïsme. De islam is een absoluut gemankeerde religie die inherent aan haar geloofsbeginselen niet in staat is tot een normale vreedzame co-existentie met al die andere religie’s. Omwille van dit feit mag de islam nooit ongebreideld gefaciliteerd worden in een fatsoenlijke samenleving die humaniteit en cohesie als belangrijke hoofdpunt van samenleven hanteert. Er mogen nu ze er toch eenmaal zijn wat mij betreft best moslims wonen in christelijke omgevingen en ze mogen ook hun gemankeerde religie uitoefenen achter hun voordeur, maar verder penetreren in de publieke ruimte absoluut niet. Moskeeën die er zijn hoeven niet afgebroken te worden maar ze moeten wel wekelijks gecontroleerd worden op de preken die er uitgesproken worden. Uiteraard natuurlijk ook een absolute rem op meer moslims en islam. Een land dat zich zelf en haar cultuur lief heeft kan het zich niet permitteren de islam ongelimiteerde mogelijkheden te geven tot expansie, tenzij ze natuurlijk suïcidaal is. Expansie is immers de “”core business”” van de islam en haar leer is helemaal gericht op tweespalt realiseren en bestendigen in niet islamitische samenlevingen.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  “zal de islamitische gevangenen waanzinnig helpen bij de integratie en resocialisatie als ze ramadan met hun familie kunnen vieren.” LOL, ze willen/mogen helemaal niet integreren en resocialisatie is natuurlijk al totale onzin aan inherent antisociale barbaren valt niets te resocialiseren. Nee het is weer duidelijk deze foppoliticus heeft als enig doel het bevorderen en faciliteren van de pislam. Verder aan ieder de beste wensen voor 2014 zelf geloof ik er niet in maar dat weerhoudt me er niet van het anderen toe te wensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s