GB: Islamitische advocate wegens rechtsverdraaiing geschorst

Screenshot_17

De veroordeelde islamitische advocate Asha Khan

Asha Khan, 30, en Kashif Khan, 34, zijn twee Aziatische migranten, die weliswaar in Groot-Brittannië leven, maar eisen dat het land zich aan de herkomstcultuur van hun land aanpast in plaats van dat zij zich aan de Britse cultuur aanpassen. Daartoe behoort ook dat ze als juristen het recht verdraaien, zoals dat in Pakistan gebruikelijk is. Maar als ze daarvoor voor een Britse rechtbank verantwoordelijkheid moeten afleggen, beroepen ze zich op hun Pakistaans-islamitische “cultuur”:

Daily Mail licht de geheimzinnige sluier “uit culturele redenen” op, die over het proces tegen twee moslims vanwege rechtsverdraaiing ligt.

De oorspronkelijke aangelegenheid was een kleinigheid en de meeste mensen zouden de straf gewoon geaccepteerd hebben. De vader van de twee advocaten, ene eerloze laffe Mohammed Khan, werd geflitst en moest daarom 100 Britse Pond + 30 Pond administratiekosten betalen. Bovendien zou hij 6 strafpunten hebben gekregen.

De vader was met de BMW van zijn dochter onderweg toen hij geflitst werd. Omdat de vader te laf was om zijn straf te accepteren, gaven ze aan dat de chauffeur van de auto ene David Moat geweest was, die werkt voor de clan van Mohammed. Dit wekte wantrouwen op en men onderzocht de zaak. Al snel bleek dat de familie Khan verkeerde informatie had gegeven – wat voor toegelaten advocaten geen goede zaak is.

Langzaam begon de affaire steeds meer te stinken, want de Khans wilden het verbieden dat hierover in de media werd bericht, met als motivering “culturele gevoeligheden”:

Een rechter gaf toestemming aan twee islamitische advocaten om hun identiteit “om culturele redenen” te verbergen, bericht de Daily Mail.

De rechter Peter Hughes echter herzag deze beslissing met de motivering dat het (Britse)  principe van de open, begrijpelijke justitie belangrijker is dan het (cultureel gemotiveerde) schaamtegevoel van een aangeklaagde.

Na bijna een jaar van rechtszittingen werd de moslima Khan veroordeeld voor poging tot rechtsverdraaiing. Haar broer werd vrijgesproken.

Daily Mail

We willen er graag op wijzen dat het er in Duitsland (vert.: Nederland?) net zo uitziet. Complete scharen moslims studeren Duits (vert.: Nederlands?) recht en doen aan rechtsverdraaiing.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Groot-Brittannië, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

13 reacties op GB: Islamitische advocate wegens rechtsverdraaiing geschorst

 1. Jean zegt:

  Dergelijk zootje wens ik de galg, meer woorden vuil maken aan die troep is niet nodig.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  levenslang schorsen, laat ze dan maar in Pakistan gaan rechtspreken.
  schaamtecultuur, wat is dat? geen schaamte om wat niet mag, maar schaamte omdat ze gepakr zijn.

  Like

 3. Jade zegt:

  Hulde voor rechter Peter Hughes…
  Het meten met twee maten in de rechtspraak
  moet namelijk eens afgelopen zijn.
  Niks schaamte-cultuur !!!
  Wie z`n gat brandt moet op de blaren zitten.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Wij moeten in Europa ophouden met begrip te hebben voor hun cultuur en rechtssystemen anders blijven wij er kapot onder.
  Trouwens we zijn al een flink stuk onderweg..

  Like

 5. Urbanus zegt:

  Jammer dat er zoveel Asha Khan’s op Twitter staan…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zal wel. Wat wou je er anders mee? Ze een hatelijke (dreig)tweet sturen?
   (Niet dat ik het streven niet begrijp….)

   Like

   • Urbanus zegt:

    Niks dreigtweet, zo ben ik niet. Hooguit een link naar het artikel uit Daily Mail met een hashtag naar de confrere. Juist omdat ze media aandacht wil verbieden. Je weet dat je dan het tegenovergestelde bereikt.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je van het gebuk en gelik van verraderlijke politici naar de moslims!

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Het zijn kleine overwinningen waar rechters het recht in Engeland, en het rechtsgevoel van de Engelse bevolking, laat prevaleren boven dhimmi-gedrag. Toch moeten we deze overwinninkjes vieren.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Mijn overleden vader zei het al; Een rechtbank is een draaibank. Je gaat er naar toe voor je recht, maar degene die fout zit vind altijd het meeste recht aan zijn zijde. En nu dan die Moslims die ook al hun steentje bijdragen, door te proberen het beetje recht wat er nog is, om te vormen naar het Sharia recht. Alles draait echter om de eisen van Moslims, en de slappe knieen van onze gezagsdragers. Elke ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel, en die zwakke schakel heet politiek en justitie !

  Like

 9. Erik zegt:

  Valsheid in geschrifte of meineed,
  Niet rechtsverdraaiing

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Hetzelfde verhaal als wat ze in de rest van Europa al jaren proberen te flikken met de dubbele nationaliteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s