Moslimleider: Groot-Brittannië is oorlogsgebied

Screenshot_21

Abubaker Shariff Ahmed (foto) respectievelijk “Makaburi”, zoals hij zichzelf noemt, is een invloedrijke moslimleider in Kenia en hij verklaart in een interview met Sky News Groot-Brittannië tot oorlogsgebied. Eigenlijk was dat voor mensen die met open ogen en een wakkere geest door het leven gaan ook zonder deze verklaring al goed zichtbaar. Onderstaande video is dus een aanrader voor alle islamappeasers. De Britse soldaat Lee Rigby moest sterven, omdat de Britten dat nodig hadden om wakker te worden, zegt Makaburi.

Er zullen in de toekomst vast en zeker meer aanvallen op Britse soldaten plaatsvinden, verklaart de korangetrouwe en verdedigt Michael Adebolajo, een van de Woolwich-moordenaars: “Michael was een islamitische soldaat en hij vocht tegen een christelijke soldaat, dat is oorlog”, zegt hij. “Groot-Brittannië is een oorlogsgebied. Brittannië is in oorlog. Het is een oorlog begonnen tegen de islam en Michael en Michael was een goede moslimsoldaat.” Hij wordt voor zijn dapperheid vast en zeker beloond in de hemel. Groot-Brittannië is zelf schuldig en heeft zulke aanvallen op zijn soldaten op grond van zijn militaire betrokkenheid in landen zoals Irak en Afghanistan verdiend.

Als je dat hoort en je weet dat veel in Europa levende moslims dezer woorden onderschrijven en zich ook desbetreffend gedragen, dan ben je niet echt verbaasd over de melding van de “Süddeutsche Zeitung” dat de afwijzing tegenover moslims en de islam toeneemt:

In Groot-Brittannië is het aantal overvallen op moslims afgelopen jaar sterk gestegen. Alleen al de voor het stedelijk gebied Londen verantwoordelijke Metropolitan Police heeft in 2013 meer dan 500 overvallen geregistreerd, waaronder gewelddadige aanvallen op personen, brandaanslagen op moskeeën en bedreigingen met moord op internet. De groepering “Tell Mama”, die aanvallen op moslims bijhoudt, heeft voor 2013 in vergelijking met het jaar daarvoor een verdubbeling van de incidenten vastgesteld.

En omdat die zielige moslims zo´n onrecht wordt aangedaan, moet er tegelijkertijd in nog een artikel huilerig over bericht worden dat na de moord op Lee Rigby “bebaarde mannen en gesluierde vrouwen” daadwerkelijk werden aangevallen.

En dat, hoewel Groot-Brittannië toch alleen maar dankzij de immigratie weer zou groeien. Ook is de “Süddeutsche Zeitung” er heel duidelijk blij mee dat Groot-Brittannië in 2050 het land met de meeste bevolking in Europa zal zijn.

Realistisch beschouwd is er van uit te gaan dat dit proces tot spanningen leidt, die steeds weer gewelddadig zullen ontladen. Toch is het te hopen dat voor het eurosceptische koninkrijk het Europese motto meer geldt dan voor welk land dan ook op het continent: in verscheidenheid verenigd.

Hoe prachtig je de wereld voor jezelf toch kunt voorstellen als je het nalaat niet over de rand van het bord heen te kijken en in plaats daarvan met het weldadige gevoel van arrogantie in de buik je eigen gebrouwen bonte multiculti-goedmenschenstamppot te lepelen.

Hier de video van Sky News:


Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslimleider: Groot-Brittannië is oorlogsgebied

 1. DonnaDolce zegt:

  Dit volk is echt geschuffeld…..

  Like

 2. Republikein zegt:

  Afschieten.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Spiegel online bericht !Harsche Neujahrsansprache: Putin droht Terroristen mit “völliger Vernichtung”

  Todesdrohung für die Terrorplaner: In seiner Neujahrsansprache hat Russlands Präsident Wladimir Putin den Hintermännern der Attentate von Wolgograd mit Auslöschung gedroht.
  ————————————————————————————————————————
  God zij dank hebben we aan Poetin eentje die niet lang fakkelt !
  Men kann gedeelte mening zijn Maar wat de strijd tegen
  de Islaam aan gaat is hij als enige die garandeert wat onderneemt !
  En daar kann het gebeuren dat de Islaamterror naar het westen
  wandelt en dan is het voor de linkse Europa verkwanselaars te laat !
  Poetin heeft natuurlijk door zijn alliantie met Assad het probleem
  dat de negative oorlogsmisdaden tegen hem werken ! Maar het
  is ook al bekent en door opnamen bewezen dat de fanatische
  moslimoppositie niet daar voor terug schrikken hun eigen vrouwen
  en kinderen te offeren en alles daaraan doen om alle schuld op Assad
  te schuiven ! Fakt is dat middelerweile de hele westerse beschaavde
  wereld alleen haat en verachting voor de moslim heeft !
  En een ding is zeker wie het amen in de kerk ! Het jaar 2014 ziet er
  duister uit voor de Moslim en de vele offers die daardoor noch hun
  leven daarvoor moeten laten !

  Like

 4. Pingback: 2014, voortzetting van 5774, met meer “tekenen des tijds” mbt. de komst van de Mashiach ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. Avida zegt:

  Gewoon negeren en doorgaan met regeren, Islam dood verklaren

  Like

 6. Jan zegt:

  De oorzaak van alle ellende is niet de islam maar Robert Spencer.
  Robert Spencerop twitter: 12 Christenen vermoord door moslims in Nigeria. Reactie van moslim op twitter: “Jij bent het probleem”.
  The cause of the world’s problems discovered
  http://www.jihadwatch.org/2014/01/the-cause-of-all-the-worlds-problems-discovered.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Britain First daagt volksmenner Abu Izzadeen uit voor eigen deur.

  Kent Battalion: “Een lafbek, zoals de rest, als je hen confronteert met hun uitspraken”

  Like

 8. Jan zegt:

  Arselifter: “Buckingham Palace wordt een moskee en de koningin zal het land moeten verlaten als zij geen moslim wil worden”

  Like

 9. Jan zegt:

  Politie: “Dit is shariazone”: geen poep op de stoep, ook al is het niet jouw hondenpoep.
  Koranimal meent shariawetgeving tegen allochtone Britse te moeten toepassen, want heb je een hond dan ben je overal aan schuldig

  Like

 10. Jan zegt:

  CaMoron heet terreurorganisatie Moslimbroeders in GB van harte welkom

  The UK government confirms that ‘provided they do not break UK law or immigration rules’ Muslim Brotherhood members and affiliates are welcome to ‘operate freely’ on British soil
  “The UK allows members of all political groups to operate freely, provided they do not break UK law or immigration rules,” the Foreign and Commonwealth Office (FCO) told Ahram Online.

  “Muslim Brotherhood [members are] subject to the same immigration rules as everyone else,” the official added.
  London had rejected the Egyptian government’s designation of the Muslim Brotherhood as a terrorist organisation, insisting the group is legal in the UK.
  http://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/64/93508/Egypt/Politics-/Membership-or-link-to-Muslim-Brotherhood-not-proof.aspx

  GB is een groot gesticht

  Like

 11. Jan zegt:

  Jankende moslims: GB is niet leuk meer, men heeft een hekel aan ons, wij verpieteren en wij weten niet waarom

  As Hate Crimes Rise, British Muslims Say They’re Becoming More Insular
  “It is a less comfortable country than it used to be,” said Sadruddin Ali, 35, born and raised here.

  Anti-Muslim hate crimes are up, the police and Muslim advocacy groups say. In response, many British Muslims say they are becoming more insular and more reluctant to leave their areas of Britain’s big cities, where they are among other Muslims and South Asians.
  http://www.nytimes.com/2014/02/14/world/europe/as-hate-crimes-rise-british-muslims-say-theyre-becoming-more-insular.html?_r=0

  NB: De NYT is een (vies) links blad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s