‘Saoedische prins ter dood veroordeeld’

Screenshot_28

Kroonprins Salman bin Abdulaziz Al-Saud

Een Saoedische prins, die niet bij naam wordt genoemd, krijgt hoogstwaarschijnlijk binnenkort de doodstraf. Kroonprins Salman bin Abdulaziz Al-Saud heeft toestemming gegeven voor de executie, meldt persbureau Reuters.
De veroordeelde prins heeft een Saoedische burger vermoord en moet daarvoor gestraft worden zoals ieder ander, was de boodschap van Salman. ‘De sharia is op iedereen van toepassing, zonder uitzondering’, zei de kroonprins.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Saoedi-Arabië, Sharia. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Saoedische prins ter dood veroordeeld’

 1. E.J. Bron zegt:

  Kijk! Een vlag met de sticker van Geert op de voorgrond! LOL! 😆

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hè, tjemig, ik dacht heel even, dat je hier iets diepzinnigs op te melden had, E.J.! (LOL!)
   Trouwens, de tekst wijkt af en dat is tenslotte, waar het om gaat.
   Wat de kwestie op zich betreft: Tja, voor één keer niets op af te dingen.
   Lik op stuk, maar dàt weten we nou eenmaal van ze. En het is mooi dat ze nu eens géén prins bevoordelen c.q. afschermen.
   Dat zal wel het soort rechtvaardigheid zijn, dat Saoedi’s soms waarschijnlijk uitsluitend tentoonspreiden met (moslim)mannen onder elkààr.

   Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   LOL 😉

   Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Dit is het verhaal van Abdallah Al-Bishi, de Arabische Beul – dat klopt, de man die hakt hoofden van mensen af met zijn zwaard.

  Hier vertelt hij over zijn werk, de vereiste vaardigheden, de spanningen en zijn uitdagingen.

  Hij pronkt met zijn onthoofding zwaarden, en hij de dag ging hij naar zijn vader (wiens taak het was ook onthoofden veroordeelden) aan het werk zien, hoe hij zag een groot zwart gat waar het hoofd van de gevangene vroeger herinnert, en hoe dat werd het keerpunt punt van zijn leven.

  En hij spreekt over zijn eigen zoon, Badr, die nu in ‘training’ is om de vader carrièrepad te volgen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Was het U ook opgevallen dat die “heer” er iets donkerder uitziet dan de doorsnee Saudier . ?
   Is zeer waarschijnlijk nakomeling van “geimporteerde” [sarcastisch-uitgedrukt ]] afrikanen uit vorige eeuwen.
   De trotse (echte) S.A.-er ! vindt zich hier te goed voor………….

   Like

   • Lis zegt:

    Voor zover ik heb begrepen (zie Betsy Udink) zijn beulen altijd zwart. Ze vallen daarmee buiten de clans, zodat er geen bloedwraak op hen genomen kan worden. In SA zijn/waren (?) veel zwarte afstammelingen van slaven.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dan hebben ze daar niet echt veel keuze. Want voor zover ik weet, werden (bijna?) alle zwarte mannelijke slaven gecastreerd en werden ze ingezet als eunuchen om de harems te bewaken!

    Like

   • delamontagne zegt:

    .J. Bron
    1 januari 2014 om 11:09
    De mannen wel,ja……………DE vrouwen !,.!…….hun beroemde “wetenschap” was toen nog niet zo gevorderd, dat ze- DAT -konden verhelpen. Vandaar de lichtere kleur, de moeders ?? ,nou ja, toen waren ze ook al niet te fijngevoelig.

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja hoofden afhakken is een echte hobby der HAATJURKEN. Zijn ze constant mee bezig, net als met bomaanslagen, verkrachten, liegen en bedriegen! Hoort bij het GRUWELBOEK de SATANISCHE KORAN!

  Like

  • fleckie zegt:

   Het zijn echt” KOPPENSNELLERS”,( het woord is zelfs een zelfstandig naamwoord: dus kan iemand door het gebruik van dit woord niet “aangevallen” worden, ALS “KWETSEND”.(koppensnellen:het hoofd v.een overwonnene afhouwen, en het als een zegeteken op een lans of een piek te steken. O.a. Nw.Guinea, en de Dajaks op Borneo,maar ook div.stammen in het ANDESGEBERGTE,Latijns America).trouwens men kon ook zien dat Arabieren hoofden op pieken meedroegen!,

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Het zal wel een van de mindere prinsen van de 10,000 nakomelingen van oervader Ibn Saoud zijn.! Wat er in artikel van A.D. niet bijstond ( ach waarom WEL ? ! ?? ) het slachtoffer was ook een moslim. In de “fabeltjes-krant” ( hun ongeschreven-niet-bestaande -grondwet ) staat in aflopende volgorde, de rangorde van strafmaat. moslim iets aangedaan, HOOGSTE straf, christenen volgen daarna, dan joden en onderaan de rest (bhudisten/hindus/natuurgelovigen en wat-dies-meer-zij [ atheisten uiteraard niet, die zijn er niet ] )
  Onder artikel in A.D. stond ook iets over (alcoholische)-dranken (bestaan daar z.g.n. NIET,………. wel dus………) Worden astronomische bedragen voor gevraagd ! , of zelf gestookt. Het ging om de verwijzing ernaar, dus zelfs de benamingen mogen niet worden genoemd. Bestaat er een woord in ,t arabisch voor “gehuichel ? ?
  HET ZOU TOCH GOED ZIJN ALS VEEL MEER KRANTEN IN NL en elders, dit soort artikelen schrijft. Krijgt de gemiddelde mens een betere kijk op dat land van de oorsprong islam.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Eentje maar? Er lopen eer honderden princen rond als ik me niet vergist?Ik wist niet dat de Zonen van een Sheiks Princen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s