VIDEO: Kom niet naar Brussel. Blijf gewoon thuis.


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Kom niet naar Brussel. Blijf gewoon thuis.

 1. Jean zegt:

  Men moet zijn leven moe zijn als men naar dat moslimgetto gaat anders blijft men daar weg. Er lopen ook veel zakkenrollers rond en die worden ook nog betaald door ons, ik bedoel, die parasiteren op ons.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, een uitgelezen stad dus om te fungeren als het hart van de Enge Unie……

  Like

 3. Trucker zegt:

  Daar is echt niks te zien behalve…van rompuy en co, en islamieten veeeeeeeel islamieten dus een goede raad blijf er weg.
  Ik ben er met een container geweest ik dacht een paar jaar terug, molenbeek of zo ben het vergeten was letterlijk zwart van f*****g islamieten overal, ik viel uit de toon.
  Wegblijven, is één van de eerste steden die nog sneller als de stad van alah (in mijn jonge jaren was dat Antwerpen waar nu die achterbakse leugenaar de wever bart opperhoofd van de bende nva burgemeester is) zo goed als geheel islamietengebied zal zijn.
  Het bestuur is een links multikull islamofiel clubje en er zijn territoriums afgebakend door islamieten die no go areas zijn voor de cops.
  De media en de leiding van het korps ontkennen het bestaan van zones waar ze niet in mogen (louter dit zegt mij reeds genoeg) en wie er nog twijfelt, er zijn getuigenissen van anonieme agenten én geluiden uit de politievakbond dat er wijken zijn die ze op gezette tijden niet mogen betreden en los daarvan bij voorkeur zo weinig mogelijk”provocerend” optreden.. er zijn wijken waar ze zelfs niet in DURVEN gaan met een patouille van vier man.
  Die islamietenstad is dus zo dat er eender waar islamieten op straat het onderhoud van hun auto’s doen waarbij de olie gewoon in de riool gekieperd wordt, als ome agent daar voorbijrijd heeft hij een vlieg in zijn oog want hij ziet het niet, was ik of een ander daar bezig met ik zeg maar een papiertje op straat gooien stappen ze uit (ome agent) en heb ik een ticketje vast van openbare wanorde of zoiets en mag betalen…
  Brussel is al naar de kloten van in de begin jaren ’80 voorheen kon je daar rustig lopen tot de islamietiesche fokmachines in TGV tempo islamieten produceerden, toen was het gedaan, over and out.
  Is een vuilbak van een stad geworden, ik geloof dat die smerige plaats in de top tien van de vuilste (wereld)steden geranschikt staat en zelfs vrij hoog.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ja, overal waar de verrijkende GEITENEUKERS domicilie kiezen, is het gedaan met harmonisch samenleven van mensen. Maar ja, de PLOERTEN van de EU eisen dat wij de GEITENEUKERS met alle egards dienen te behandelen. STERF EU,sterf!

  Like

  • Trucker zegt:

   Hey, Tom heb indertijd een videootje geplaatst met een islamiet die het in de praktijk omzette, kan het 123 niet terugvinden, mijn archief is dan ook een puinhoop. 😦

   Like

 5. Trucker zegt:

  Deze man is zowat het symbool van de strijd tegen de islam(ieten) in Vlaanderen, hij wist het reeds in de beginjaren ’80, toen alle politieke partijen het geweldig vonden om de grenzen open te stellen voor zij die de wereld aan het veroveren zijn dat er iets binnenkwam dat nooit zou mogen.
  Heden ten dage is het Vlaams Belang nog altijd de ENIGE partij die eurabia en de islamiet een halt wil toeroepen en wordt DE partij en de leden nog steeds weeggezet als racisten en extreem rechts., ik lig er niet wakker van ze doen maar.
  Een visionair man heb het al vaker gepend, ik plaats El Cis niet op een voetstuk maar hij wist dat het het begin van het einde betekende.
  Nog zo iemand is Geert Wilders, hoewel hij minder problemen heeft met de individule islamiet (en naar mijn bescheiden mening is dat de enige fout die hij maakt) is hij ook overtuigd dat de islam dodelijk is voor onze samenleving.
  Kleine aanvulling van deze topic want “onze” voorman mag altijd op het voorplan geplaatst worden.

  http://www.barenakedislam.com/2013/12/31/message-from-brussels-to-the-muslim-world-stay-home/

  Like

  • Trucker zegt:

   weeggezet als racisten = weggezet als racisten
   individule islamiet = individuele…
   Ben er niet meer bij met men kop, maak altijd fouten maar ik hoor de idioten in de verte met hun teringherrie beginnen van vuurwerk en mijn katje wordt bang, zal noodgedwongen moeten stoppen, hoop toch dat er minstens éne zijn hand afknalt en ik pen dit niet uit leedvermaak maar louter woede voor die kl********n.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wilders moet wel meer nuanceren, Trucker; vanwege de tactische overwegingen.
   Hij ziet het gevaar bij die individuele Islamiet even goed als jij of ik, gelóóf me.
   As dit and niet vergéven was van de (nep)Oranje-gekken zou je hem óók hóren over die parasieten-kliek. (Toen-ie dat eerder wel deed, kostte het hem onmiddellijk stemmen.)
   Maar vergis je niet in hem!

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Theresa,
    De Nederlanders komen er wel achter, de Vlamingen komen er wel achter, de Spanjaarden en de Britten, Zweden en Noren komen er wel achter dat de circussen die ze financieel onderhouden geen enkele toegevoegde waarde leveren enkel maar decadent parasitisme, een product wat zijn houdbaarheidsdatum al jaaaaaaren overschreden heeft. Nog 6 of 7 van die circussen op te ruimen in Europa, dat moet toch lukken in één jaar, niet?
    Alsnog bij deze de beste wensen en een uitstekende gezondheid gewenst.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 31 december 2013 om 23:43

    Dat van die ‘parasieten-kliek’ wilde ik ook meteen schrijven toen ik je reactie begon te lezen! Natuurlijk is Wilders tegen die schaamteloze patsers, maar in dit opzicht moet hij net doen alsof hij ‘pro’ is om de vele ‘oranje-gekken’ niet nóg meer tegen zich in het harnas te jagen. Ook ‘oranje-gekken’ die anti-eu en anti-islam en pro-PVV zijn, mag Geert niet verspelen. Ik vind het ook ontzettend jammer dat Wilders niet krachtiger ageert tegen deze uitvreters, maar dat kán hij helaas (nog) niet doen.
    Reken er maar op dat hij zich wél zit te verbijten!

    Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ga niet daar heen waar islamiten het zeggen hebben.Niet naar Brussel maar ook niet naar Amsterdam.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Naar Amsterdam ga je niet toe voor je plezier, maar komt dat door moslims of komt dat door de autochtoon-vijandige autochtoon? In heel Nederland kom ik niet graag vanwege de overdaad aan moslims of het nu Slavische types zijn met hoofddoek, haatbaarden of burka, steeds als ik die types zie schiet mijn stressniveau naar ongekende hoogtes. Niet omdat ik bang ben, maar omdat ik weet hoe het met ons gaat aflopen, terwijl types zoals Rutte denken in een door moslims met rust gelaten enclave te wonen die representatief is voor Nederland en rustig VVD blijven stemmen.

   Like

 7. Wans Horst zegt:

  Creatief eigenlijk wel om een tegenhanger voor de pro-immigratie informatie voor nieuwe Europeanen te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s